سلام دوستان
N71 اينفرارر داره؟؟؟چه فرقي مي كنه با N70؟؟؟
با تشكر
باي
سلام دوستان
N71 اينفرارر داره؟؟؟چه فرقي مي كنه با N70؟؟؟
با تشكر
باي
یک چیز N70 که خدائیش به هرکی گفتم کف کردن Voice tag اتوماتیک اونه. البته فکر کنم که تمام سری Nداشته باشند. همه می دونند که اکثر گوشیها رو می شه با ذخیره صدا طوری تنظیم کرد که اگه اسم طرف رو بگی شماره رو بگیره. این عمل در مورد خیلی از گوشیها محدود به یک تعداد خاص مثلا 20 نفر می شه. و واسه بقیه امکان پذیر نست تازه حساس به صدای خودته و به صدای دیگران حساس نیست. اما N70 اولاٌ نیازی به ذخیره صدا نداره و خودش می تونه اسامی ذخیره شده در دفترچه تلفن رو بخونه. ثانیا این محدود به 20 یا 30 شماره تلفن نمی شه و تمام دفترچه رو می خونه ثالثا به صدای فرد خاصی حساس نیست.لبته بگم که گاهی اشتباه هم می گیره که راه حلش اینه که اولاٌ دو سیلابسی کار کنید یعنی هم اسم و هم فامیل رو ذخیره کنی که این امر درصد خطای تشخیص رو خیلی خیلی پائین می آره و راه دومش اینه که اسامی رو طوری به انگلیسی بنویسی که درست تلفظ کنه و بخونه.
من خودم از اولین گوشی که دست گرفتم این سیستم رو داشت و تا حالا که 3 تا گوشی عوض کردم از این سیستم استفاده نمی کردم ولی حالا با N70 خدائیش اکثر مواقع از این سیستم استفاده می کنم عین یک منشی که بهش مثلا میگیم فلان شخص رو بگیر و می گیره.
درسته , تاييد ميشه .نوشته شده توسط arste2200
3250 اتوفوكوس كه نداره هيچ , فلاش هم نداره .نوشته شده توسط nel
اگر صدا اولويت 4 رو داره ان 70 بگير , خودتو خلاص كن .
سلام دوستان
آيا اين N71 از لحاظ Voice Tag مثل N70 هست يا نه؟؟؟
با تشكر
باي
عالي . حرف نداره .نوشته شده توسط meshkiposh
بابا ,حالا چه گيري دادي به ان 71 .نوشته شده توسط vast_vision_office
اين خورده كاريها رو بايد از كسي كه ان 71 داره بپرسي .
سلام رفيق
معذرت مي خوام كه در تاپيك N70 در مورد N71 اطلاعات مي خوام الان يه تاپيك ديگه مي زنم ممنون از راهنماييتون
با تشكر
بدرود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)