عزيزان من با جفتشون عكس گرفتم فقط خودمو لعنت ميكنم كه چرا عكس هاي رو ازشون نگرفتم!!!!! تا اينجا اژلود كنم همه ببينند
ن73 بقول يكي از دوستان كارتوني عكس ميگيره يعني الكي رنگ بنديش تيز هست همه چيز رو نه بصورت واقعي بلكه با رنگ بندي كاملا تيز ميگيره!!!مثلا يادمه عكس از سوزني درخت كاج كه سبز سوخته هست رو سبز فسفري گرفته بود!!!!!!!
ژس همون ك800 خودمون سالار عكس برداري هست ولي ك800 مشكلاتي نظير فيلم برداري ژايين اسژيكر ضعيف و....داره
بنظر من و900 هم وربين خوبي داره فيلم برداريش هم عالي هست .اسژيكر ژر قدرت .قيافهاي جذاب و....
....................!!!
Last edited by sinasignal; 12-11-2006 at 20:30.
مثل اینکه زبان انگلیسیت افتضاحهنوشته شده توسط M_ETALLIC_A
تویی همون سایت بعد از مقایسه عکسها توضیح هم داده
در مجموع k800 عکسهاش طبیعی تر و با کیفیت تره
نوشته شده توسط metal_militia
متال جان اين حرفا چيه
چرا خودتو لعنت بفرستي؟
اگه ما رو قبول دارين يه كلام ختم كلام بگم
ان73 عكساش در روز و با نور طبيعي يه كم پر رنگتر از كا 800 هستش البته كا 800 هم عاليه و بر اساس سليقه ها انتخاب فرق مي كنه يعني نمي شه گفت كدوم بهتر
اما در نور پايين و شب ان 73 اصلا به پاي كا 800 نمي رسه
واقعا عكساي كا 800 در نور معمولي اطاق در شب فوق العاده است
البته از نظر فيلم و صدا هم ان 73 از كا 800 سر تره
عزيز دل مثل اينكه دقت نكردي . من اينو طبق نظر خودم گفتم . اگه منظورم سايت بود حتما مي نوشتم تو سايت فلان نوشته بود كه مثلا كا800 بهتره ... در ضمن درست حدس زدي زبان انگليسي من افتضاحه ( ازكجا فهميدي نكنه منو ميشناسي شيطون )نوشته شده توسط nima_989
دبليو 900 صد در صد بهترينه فقط قيمتش بالاست كه اونم من كه تونستم 420 جور كنم و حالشو ببرم...
به نظر منم ك800 همون طور مه دوستان گفتن بهترين انتخابه
قيمت ان 73 بالاي 500 تومان نيست مگه ؟نوشته شده توسط X Ray
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)