من که هنوز این بازی رو ندیدم . اما از قرائن و نمراتی که از سایتهای گرفته برمی آد که خیلی هم جالب نباشه .نوشته شده توسط Nvidia
Nvidia عزیز ، به نظر من شما خیلی با تعصب در موردش صحبت می کنی .
البته شاید هم واقعا خوب باشه ؟!
من که هنوز این بازی رو ندیدم . اما از قرائن و نمراتی که از سایتهای گرفته برمی آد که خیلی هم جالب نباشه .نوشته شده توسط Nvidia
Nvidia عزیز ، به نظر من شما خیلی با تعصب در موردش صحبت می کنی .
البته شاید هم واقعا خوب باشه ؟!
خوب طبق عکسهایی که من ازش دیدم از اون جا که تو محیط باز و سرسبز مثل فار کرای یا Boiling Point هستش باید با حال باشه و فکر کنم هیشکی حوصله اش سر نمیره
nvidia جان منظور منو نگرفتي عزيز.
بازي هر چقدرم خدا باشه ( حتي اگر واقها قشنگ تر از GTA باشه ) به پاي GTA نميرسه چون كه اين سبك رو GTA اولين بار داد و بقيه كپي بودن.
نمونشم همين Just Cause كه GTA رو ميخوره ولي باز همون كپي GTA هست.
منظورمو فهميدي عزيز؟
من بازي رو تو Game One دیدم حرکات یارو خیلی ضایع هست و نحوه ی شلیک هم همینطور
و رانندگی هم که افتضاح کار شده
در کل به پای GTA نمیرسه
baba akhareshe dar zemn man khodam ye baranameye toop peyda kardam ta 256 time dare man 4 time alan daram just cause ro ravoon ba graphike khoda bazi mikonam kheyli barnameye bahal age khastin begin befrestam
نوشته شده توسط ALI_PERS!@N
شما نميتونيد فارسي تايپ كنيد ؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بابا فارسي بنويس ديگه![]()
alan iran nistam dastrasi be type farsi nadaram banabarin age bekham donbale har kalame bagardam 5 dighighe tool dare va dar kol 1 mah
من كه امروز ميرم بخرمش در جمعه بازار مشهد چون شركت اپل پي سي گيم در مشهد كه كار توزيع بازي رو داره اون را آورده تو سايتش ديدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال من گرافيكم 128 اي تي آي هست سي پي يو هم 1.7 رم 512 نمي دونم با اين ها خوب اجرا ميشه يا نه؟
خداحافظ
راستي رزيدنت اويل 4 براي كامپيوتر هم تا چند ماه ديگه توسط همين شركت بالا مياد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)