آقا ببخشيد چند وقت نبودم
اين CD داراري 5 مبحث آموزشيه كه در 2 تا CD عرضه شده
تمام مباحث اون بصورت فيلمه كه اگه بخواين لينك مي دم دانلود كنيد
قيمت اون هم 5500 تومانه كه ه نظر من مناسبه
همين!
آقا ببخشيد چند وقت نبودم
اين CD داراري 5 مبحث آموزشيه كه در 2 تا CD عرضه شده
تمام مباحث اون بصورت فيلمه كه اگه بخواين لينك مي دم دانلود كنيد
قيمت اون هم 5500 تومانه كه ه نظر من مناسبه
همين!
آقا چي شد اصا تاپيك مثل اينكه از كار افتاده؟؟ :cry: :cry:
هيچ كي فعاليت نمي كنه؟؟
سلام![]()
شايد با اين نظر من يه بار ديگه اين بخش فعالتر بشه
راستش چون خودم در ابتداي ياددگيري اين زبان برنامه نويسي هستم پيشنهاد مي كنم كه دوستان عزيز اين كاره پيشنهاد موضوع برنامه بدن و با هم ديگه برنامش رو بنويسيم و اگه هم مشكلي پيش امد همين جا مطرح كنيم تا اين كاره هاي سي شارپ راهنمايي كنن
ممنون![]()
سلام دوستان در صفحات 1-2 کمی آموزش من داده بودم با مثال اونا هم نگاه کنید تا دوباره کمی آموزش بگذارم.
متشکر از شما.
چي جوري ميشه Xceed Grid را در NET. به صورت راست به چپ در صفحه قرار داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام سعید جان ...نوشته شده توسط Nesta
آموزشهاتون واقعآ عالیه ... ممنون بابت زحمتی که کشیدین.
من یه سوال دارم ...
میخواستم بدونم توانایی سی شارپ در کاربردهای ریاضی و مهندسی چقدره ؟
من یه کم مطالعه کردم و دیدم این زبان عملگر توان نداره ...
مثلآ سه به توان 5 به سادگی زبانهای دیگه نمیشه انجام داد...
کلآ میخوام بدونم از توابع ریاضی و مثلثاتی و مهندسی تا چه حد پشتیبانی میکنه ؟
ممنون...
سلام دوست عزیز .
کلا دیگه برای هر کاری یا هر قسمتی الان در حال حاضر برنامه خاصی هست .
مثلا شما به وسیله کامپوننت های دلفی توابع مثلثاتی رو میتوانید به راحتی کار کنید و حتا نمودار های سینوس و کسینوس رو راسم کنید روی چارت ها.
ولی خوب سی شارپ با توجه به قابلیت های بالائی که داره همه برای کار های بهتری از این برنامه استفاده میکنن و کمتر کسی خوب برای کار های ریاضی میاد از این برنامه استفاده میکنه .مثلا با دلفی 7 میشه طراحی یک مرورگر کرد ولی خیلی خوب از آب در نمیاد به نظر من اگه مثلا با 2005 این کار رو انجام بدین ،خوب بهتر در میاد .
من حقیقت تا حالا از کارهای ریاضی در سی شارپ استفاده نکردم یعنی خیلی عمومی استفاده کردم نه خیلی پیشرفته .
از لطف شما هم متشکر و سپاسگزارم.
به نظر من شما باید در هلپ این برنامه جستجو کنید مثلا توابع ریاضی ببینین که چه امکاناتی داره .
ولی خوب باز میگم این برنامه خیلی فرا تر از این حرف هست که بخواهید باهاش اینگونه کار ها رو انجام بدین .
![]()
![]()
![]()
آموزش فارسی C# ...
دانلد کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط alex_pk
سلام من به جمع شما پیوستم من علان دیگه خسته ام ولی شب که بیام می خوام برایتان کتاب ها خوب فارسی و انگلیسی بزارم
سلام دوست عزیز کمی در پست دادن دقت کنید .شما الان خسته هستید ...نوشته شده توسط تکنیک برتر
اینجا باید سوال یا مبحث قرار بدید این که موضوع شخصی شما هست .
با تشکر از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)