تو همون خط اول داری کاربر بالایی رو نفهم فرض میکنی ، بعد امدی اینجا برای ما از روانشناسی زورگویی حرف میزنی!
تو همون خط اول داری کاربر بالایی رو نفهم فرض میکنی ، بعد امدی اینجا برای ما از روانشناسی زورگویی حرف میزنی!
بخاطر اینکه هر چقدر بهش گفتم با دیگران محترمانه برخورد کن حتی اگر مخالفت باشه انگار نه انگار ، در مواقع این زبون مو دراورد و این شخص متوجه نشد دیگه نکته روان شناسی گذاشتم شاید متوجه بشه که البته پیش قضاوت من اینکه متوجه نمیشه اخه یک سر حمله میکنه با عقاید دیگران ، من تو این تایپک فقط نظرم رو گفتم چرا باید بخاطر اظهار نظر بهم حمله کنن؟ ایا این عدالتیه که دنبالشید؟ همه حق اظهار نظر دارند و کسی هم حق نداره بخاظر اظهار نظرش بهش حمله بشه ، کل حرف من اینه! فکر کنم خیلی ساده باشه؟
واکنش اولیه خودشون رو نسبت میدن به واکنش ثانویه من و میگن الان چرا اینطور میگی ، مگه من الکی گفتم؟ منطق پشت حرف من خوابیده که حتی بچه ۲ ساله هم متوجه میشه.
وارد لیست سیاه کردمشون و تمام ، دیگه پیام هاشون رو نمیبینم![]()
Last edited by AVAVA; 23-11-2021 at 10:38.
ی نکته مهم ی رو می خوام به شما بگم امیدوارم متوجه بشید البته روحیه شما خیلی لطیف تر از این حرف ها هست ولی خوب
واقعا خر ی
مرتیکه عوضی اول به من میگی اسکل بعد میاد علم روانشناسی تعریف میکنی
چی مصرف میکنی
یک جا بدون آب و غذا
بدون سواد کار و شغل
با یک گوشی مثل این با یک اینترنت 2G میاد تو انجمن پی سی ورلد به همه خدمات روانشناسی و مشاوره میده
![]()
والا خنده نداره من بیشتر احساس ترحم بش دارم. حس خوبی نیست آدم مییبینه چقدر فقر، محرومیت، تبعیض، بی عدالتی و درد در استانش وجود داره و بخاطر یک لقمه نان حرام (ساندیس) اینجوری و اجیری ایشان و همه هم فکرهایش بدون هیچ چیزی بیان دارند.
بیچاره مردم استانش را بخاطر بنزین و سپس آب کشتند. این درد است. این خفت و حقارت هست. چیزی نیست که پنهان یا فراموش بشه.
اما درد بدتر از اون پشت کردن به مردمش هست.
به سلامتی خبر آمد که اینترنت در اهواز اصفهان شهرکرد و...قطع گردیده
الان ساندیسی ها کوشون؟ الان یک کاربر معلوم الحال تازه ثبت نام کرده ۷ پسته میاد میگه ما همه جوری آزادی و رفاه در ایران ۴۲ ساله داریم.
ما و این همه آزادی، رفاه، خوشبختی، ارزانی، پاسپورت معتبر، عدالت و...اصلا الگو جهان هستیم و خود پیامبر و آلش کم آوردند.
عربستان کم آورد فقط ماییم و محبوب خداییم و مردم صبح تا شب از خوشی مردند...
نه آقا کو
اصلا هم اینطوری نیست
خیلی هم عالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه روز میان میگن اونایی که ریختن به چادرای اصفهانیا «ارازل اوباش »بودن
فرداش خوده ارازل اوباش نت رو میکنن اینترانت
عجب گیری افتادیم با این ارازل اوباش
متاسفانه دوستان انگل ساندیس ی اینترنت شأن قطع شده و نمیتوانند از وصل بودن نت گزارش ارائه بدن
--------
مورد صیانت قرار گرفتند
Last edited by srx190d; 25-11-2021 at 23:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)