تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 69

نام تاپيک: آیا ایرانیان واقعا استعداد دارند؟!

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

انقدر خودت رو تحقیر نکن. تحقیر هم یک اندازه‌ای داره. شما ترول رو هم رد داده‌ای. مطمئنم شب تا صبح راه می‌ری حرف می‌زنی به خیال این که داری جواب منو می‌دی
    پس انقلاب کردی که از هویت ایرانی دور بشیم و وابستگی بش تعطیل

با اینکه از روی بی خردی میبافی ولی جملاتت رو به هم وصل می‌کنیم میبینیم که نه درست میگی، فهمیدیم تو مخت چی میگذره بات بسیجی

ممنونم که خودت به ذهن و فکری که داری اعتراف کردی، من هم‌ همینو میخواستم ازت بشنوم و مچ اندازه ظرفیت ذهنتو گرفتم

تمام

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

پس انقلاب کردی که از هویت ایرانی دور بشیم و وابستگی بش تعطیل

با اینکه از روی بی خردی میبافی ولی جملاتت رو به هم وصل می‌کنیم میبینیم که نه درست میگی، فهمیدیم تو مخت چی میگذره بات بسیجی

ممنونم که خودت به ذهن و فکری که داری اعتراف کردی، من هم‌ همینو میخواستم ازت بشنوم و مچ اندازه ظرفیت ذهنتو گرفتم

تمام
    من یه بار منوتو نگاه کردم سالومه داشت می‌گفت: هر کسی جلوی همه تخریبتون کرد نتونستین بلند شین فوری بگین بسیجی و سپاهی همیشه روی امثال خودتون کارسازه.

دروغ هم نمی‌گفت

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

بامداد نیکنفس بیا بیا بدو بیا

ما داشتیم باهم صحبت میکردیم طرف آمده بزور خودشو جا کرده و نقل قول بببین چی نوشته، تو هم یکبار بخون (با صدای آهسته هان ) ببین میفهمی:

روز پدر و مادر هم جهانیش هست دیگه نیازی نیست ما جدا بگیریم اگه جدا می‌گرفتیم هم شما می‌اومدی می‌گفتی چرا ما از دنیا جداییم همه فلان روز می‌گیرن ما چرا باید فلان روز بگیریم و این‌ها از دستاوردهای انقلابه که ما رو از دنیا جدا کرده همه شنبه می‌گیرن ما چرا پنج‌شنبه و از این حرف‌ها...”

زیاد نخندی هان، مضحک نوشته ولی تفکراتش هست بچه

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

بامداد نیکنفس بیا بیا بدو بیا

ما داشتیم باهم صحبت میکردیم طرف آمده بزور خودشو جا کرده و نقل قول بببین چی نوشته، تو هم یکبار بخون (با صدای آهسته هان ) ببین میفهمی:

روز پدر و مادر هم جهانیش هست دیگه نیازی نیست ما جدا بگیریم اگه جدا می‌گرفتیم هم شما می‌اومدی می‌گفتی چرا ما از دنیا جداییم همه فلان روز می‌گیرن ما چرا باید فلان روز بگیریم و این‌ها از دستاوردهای انقلابه که ما رو از دنیا جدا کرده همه شنبه می‌گیرن ما چرا پنج‌شنبه و از این حرف‌ها...”

زیاد نخندی هان، مضحک نوشته ولی تفکراتش هست بچه
    یعنی قدم به قدم سالومه هستی باورم نمی‌شه

تو دنیایی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ذهن بچه‌ها بیرون می‌آد و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ذهن بزرگسال من با افتخار بچه هستم...

شما هم انقدر بخند تا ...
    Last edited by pro_translator; 24-03-2021 at 20:26.

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

1.شما کاملا توی توهم خود شاخ پنداری و جنگ با دشمن فرضی هستی که توی خیالاتت در اون جنگ با دشمن فرضی هم داری پیروز میشی ، در حالی که اوضاع اقتصادی و تمامی شاخص ها رو به وخامت هست در کشور ، صدای مراجع هم در اومده .
    2.متاسفانه دقیقا شبیه برخی مدیران بی عرضه و بی سواد کشور فکر میکنید در هر حوزه ای هم تخصص دارید .
    3.نگاهی بسیار سطحی دارید و موتور جستجو بینگ و گوگل رو یکی میدونید تا لینوکس های مختلف و... و براتون هر گردی گردو هست و خلاصه آسمون و ریسمون رو بهم میبافید بدون دلیل عاقلانه ، کاملا شبیه بچه ای که خودش رو میزنه زمین و گریه میکنه تا بقیه به حرفش گوش کنن و ناراحت میشه چرا کسی زیر پستش ازش تشکر نمیکنه.
    4.گاهی آدم تصور میکنه توی کشور دیگه ای داخل یک قوطی و تنها زندگی میکنید و کار و بار و زندگی خاصی ندارید یا صرفا نیاز به توجه دارید چون برای یک نظر یک خطی هرکسی کتاب تخیلی مینویسید .
    5.از پست دوم اومدید تاپیک رو کاملا به بیراهه بردید . در صورتیکه اصلا صحبت پست اول تاپیک رو متوجه نشدید ، شروع کردید مثل طوطی یک سری اراجیف را بالا آوردن و به خورد خلق دادن که در آخر منتهی به این بحث بیهوده شده (احتمالا به دلیل مسائل و مشکلات روحی ) فقط شما ازش لذت میبرید و توی هر تاپیک شروعش میکنید ، حتی اگر به موضوع تاپیک ربطی نداشته باشه.
    6.از نظر هوش اجتماعی حتی متوجه کنایه دوستمون با گفتن (تازه ویروس جعلی و مبهم کرونا) نشدید و براش سند میخوایید که اوج وخامت اوضاع فکری شما رو نشون میده . دوربین مخفیه؟
    --------
    پست اول در مورد کپی کاری بی رویه توی هرکاری هست که به نوعی آفت خلاقیت و کیفیت شده و میگه احتمالا نیاز به قانون یا راه حل دیگه هست تا جلوش گرفته بشه و بقیه دوستان فقر مردم و عدم آموزش و استعدادیابی از سطوح ابتدایی و نظام آموزشی کشور رو دلیل دونستن ، این وسط شما دنبال چی هستی برای من یکی هنوز مشخص نیست .
    -------
    در مورد هواپیما مسافربری که توی مرکز ایران با موشک کروز دشمن اشتباه گرفته شده و هنوز جعبه سیاهش داده نشده ، باید بدونید عملیات کننده قبل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس درواقع مستقیم مسئول این داستان هست و هر اتفاقی بعد از اون افتاده باید سریعا اطلاع رسانی و عذر خواهی میشده نه اینکه ماله کشی ، بعضا دیده شده میگن در حال تحقیقات بودن و ... درحالی که از همون اول دستگاه پروپاگاندا (دقیقا شبیه شروع کرونا ) شروع به تمسخر موشک خوردن هواپیما کردن و کسایی که این فرضیه رو داشتن خود فروخته میدونستن ، این دیگه مستعان نیست که همه بخندن به سازنده و معرفی کننده و بگذره بره .
    -------
    جای دیگه فکت دادید فقط بودجه و زمان بدن حله همه چی ، که این هم کاملا غلط هست ، این همه خرج موتور جستجوی بومی تا آفتابه بومی و ... شد الان کجا هستن ؟ تازه اینها نمونه داشتن از روش کپی کنن . تکنولوژی هم ملاک هست و ...
    همین قیمت قطعات کامپیوتری با چه بهونه ای بالا رفته ؟ با وقاحت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که حتی روی درو دیوارش موقع گزارش msi رو میبینید رو به عنوان تولید داخل معرفی میکنن و به اسم تولید داخلی که تکنولوژیش رو ندارن فشار روی مردم هست تا جنس گران بخرن.
    ------
    جای دیگه فکت در مورد کارخانه اپل در چین میدید در صورتیکه صرفا به دلیل نیروی کار ارزان و کاهش قیمت تمام شده کالا (رقابت) و همچنین بدلیل کار خوب چینی ها در عرضه ساخت الکترونیک از چین استفاده میکنن اما این به این معنی نیست که خودشون نمیتونن بسازن و کلا ربطی به موضوع اصلی تاپیک در مورد کپی کاری بی رویه و استعداد نداره . در صورتیکه کشور اسلامی ما در بهترین حالت مونتاژ کننده هست و تکنولوژی ساخت قطعات و حتی تعمیر صحیح اونها رو هم نداره . سخت افزار که هیچ در مورد نرم افزار هم صحبتی نداریم و اینا درده یک عده مثل شما با آمارسازی فکر میکنن میتونن دنیا رو بگیرن .
      محتوای مخفی: نمونه محصولات بومی (ترجمه شده) اخیر و شاهکارهای ژاپن اسلامی 

فایروال بومی : PfSense
    مجازی ساز بومی : KVM
    مدیریت تهدیدات بومی : Endian
    ابررایانه بومی : AMD و Intel و HP
    پیامرسان بومی : WISPI
    زبان برنامه نویسی بومی : پایتون یا C++
    گوشی هوشمند بومی : GLX مونتاژ داخلی بومی از چین
    سویچ و روتر بومی : HUAWEI سفارش ایران
    ایمیل سرور بومی : RoundCube
    مرکز مدیریت تهدیدات بومی : SPLUNK یا Alien Vault
    سیستم عامل ملی : لینوکس
    جنگنده کوثر بومی : F5

------
    جای دیگه فکت میدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، من نمیدونم در این مورد چی بگم شما بیدار بشی .
    ------
    جای دیگه فکت میدید ایران کپی رایت رو رعایت نمیکنه چون چیزی نمیفروشن و تحریمیم ، آدم سرش درد میگیره از این منطق ، جدا از اینکه باعث و بانی این تحریم کی با چه تفکری بوده و چرا ما کنار کره شمالی و ... تحریم هستیم ، باید بهتون بگم همین الان شروع کنن کالای دیجیتال بفروشن ژاپن اسلامی بازهم کپی رایت رو رعایت نمیکنه ، صرفا ویندوزهای روی دستگاه های اداری کشور بخواد لایسنس بشه کلی از حقوق بچه ها توی کشورهای دیگه کم میشه .
    ------
    در نهایت روال اینه: شخص مورد نظر توی خانواده‌ی خوبی به دنیا بیاد که مشکل خونوادگی نداشته باشه و از طرف خونواده حمایت بشه یا حداقل مجبورش نکنن رشته‌ای که اون‌ها می‌خوان بخونه و راه برای پیشرفت خودش آزاد باشه و طرف دوست‌های بد نداشته باشه و معلم‌های خوبی داشته باشه و دسترسی به منابع خوب داشته باشه و ... تا بتونه به قول شما یه «استعداد» بشه

متاسفانه مهارت رو با استعداد اشتباه گرفتید ، تا جایی که من متوجه شدم دوستمون منظورش اینه که در آموزش و پرورش استعداد یابی نداریم و بیشتر دنبال بانک (حواشی) و ... هستن
    شما یک تعبیر ساده و کنایه دوستمون رو "به قول بعضی ها اگه تو یه کشور ساختمان بانک ها از ساختمان مدارش شیک تر و تمیز تر بود باید فاتحه اون مملکت رو خوند"
    متوجه نشدید و به صحبت در مورد ظاهر ساختمون ها و آوردن مثال نقض میپردازین .

------
    در مورد مسائل منطقه ای هم صاحب نظر هستید تقویت نیروهای شیعه هر کشور به وسیله ایران و از طرف دیگه نیروهای سنی به وسیله عربستان و همچنین استفاده و ورود آمریکا به منطقه برای منافع کشورش و فروش سلاح خودش رو به حساب غیر میزنید و ژاپن اسلامی رو در موضع دفاع میدونید که کاملا غلط هست ، هر سه طرف درگیر کشمکش قدرت هستن و بازنده مردم کشورهای عراق و ... هستن .
    به طور خلاصه بگم ماجرای ما ماجرای بچه پرروی محل هست که میره پیش لات محله و فحش میده بعد یک کشیده میخوره ، فرار میکنه دوتا سنگ از دور پرت میکنه و قبلش حتما داد میزنه و از ترسش خبر میده که سنگ به لاته نخوره ، اخرش میاد پیش رفیقاش تعریف میکنه که ببینید من چک خوردم هیچیم نشده تازه دوتا سنگ هم از دور پرت کردم طرفش .
    -----
    در کل ماهم یک کتاب برای شما نوشتیم و هرچند بعید میدونم شما بیدار یا اصلا متوجه صحبت ها بشی یا اصلا برات مهم باشه واقعیت در مورد خودت و محیط اطرافت چیه ، ما با هم کیشان شما صحبت زیاد کردیم و نتیجه معمولا این میشه که ولشون کنیم و ایگنور کنیم ، معمولا بعد چندسال با رشد عقلی و ذهنی که پیدا میکنن بالاخره متوجه میشن چه بلایی داره سر کشورشون و کشورهای همسایشون میاد .
    الان میتونید بگردید یک چیزی توی متن بالا پیدا کنید و ریپلای کنید ، یک لینک هم ضمیمه کنید ولی بنده دیگه وقتی برای شما نمیزارم چون از یک سطح آیکیو و همچنین هوش اجتماعی برای داشتن بحث منطقی برخوردار نیستید .
    مطمئنا انقدر سطح تفکراتتون پایین هست که فکر میکنید عدم جواب دادن دوستان روی حساب جواب منطقی شما بوده در صورتیکه اونا میبینن خیلی پرت هستید و ارزش گفتگو ندارید .
    Last edited by Meysam Raz; 24-03-2021 at 21:50.

7. 5 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اشرف غنی: به حق‌آبه با ایران متعهد هستیم؛ آب را با نفت مبادله می‌کنیم

[emoji3502]رئیس‌جمهور افغانستان در مراسم افتتاح سد «کمال خان» گفت:
    به تعهد خود در برابر حق‌آبه ایران متعهد هستیم و در صورت تقاضای مازاد از سوی ایران، حاضر به تبادل نفت در برابر آب خواهیم بود.

به گزارش رصد بلوچستان، امروز ۴ فروردین ماه ۱۴۰۰، بند کمال خان توسط اشرف غنی ریاست جمهوری افغانستان و معاونین او بر روی رودخانه #هیرمند رسما افتتاح شد.

با توجه به دیپلماسی ضعیف ج ا برای حقابه ها و اتمام بند کمال خان توسط افغانستان، بی آبی و خشک شدن مراتع و زمین های کشاورزی در شمال بلوچستان و منطقه سیستان به یک معضل و مشکل اساسی تبدیل شده است.

با بهره برداری از بند کمال خان توسط دولت افغانستان، دیگر آبی در رودخانه هیرمند باقی نخواهد ماند و روزهای سخت و طاقت فرسا در انتظار ساکنین شمال بلوچستان با مدیریت ج ا است.

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

1.شما کاملا توی توهم خود شاخ پنداری و جنگ با دشمن فرضی هستی که توی خیالاتت در اون جنگ با دشمن فرضی هم داری پیروز میشی ، در حالی که اوضاع اقتصادی و تمامی شاخص ها رو به وخامت هست در کشور ، صدای مراجع هم در اومده .
    2.متاسفانه دقیقا شبیه برخی مدیران بی عرضه و بی سواد کشور فکر میکنید در هر حوزه ای هم تخصص دارید .
    3.نگاهی بسیار سطحی دارید و موتور جستجو بینگ و گوگل رو یکی میدونید تا لینوکس های مختلف و... و براتون هر گردی گردو هست و خلاصه آسمون و ریسمون رو بهم میبافید بدون دلیل عاقلانه ، کاملا شبیه بچه ای که خودش رو میزنه زمین و گریه میکنه تا بقیه به حرفش گوش کنن و ناراحت میشه چرا کسی زیر پستش ازش تشکر نمیکنه.
    4.گاهی آدم تصور میکنه توی کشور دیگه ای داخل یک قوطی و تنها زندگی میکنید و کار و بار و زندگی خاصی ندارید یا صرفا نیاز به توجه دارید چون برای یک نظر یک خطی هرکسی کتاب تخیلی مینویسید .
    5.از پست دوم اومدید تاپیک رو کاملا به بیراهه بردید . در صورتیکه اصلا صحبت پست اول تاپیک رو متوجه نشدید ، شروع کردید مثل طوطی یک سری اراجیف را بالا آوردن و به خورد خلق دادن که در آخر منتهی به این بحث بیهوده شده (احتمالا به دلیل مسائل و مشکلات روحی ) فقط شما ازش لذت میبرید و توی هر تاپیک شروعش میکنید ، حتی اگر به موضوع تاپیک ربطی نداشته باشه.
    6.از نظر هوش اجتماعی حتی متوجه کنایه دوستمون با گفتن (تازه ویروس جعلی و مبهم کرونا) نشدید و براش سند میخوایید که اوج وخامت اوضاع فکری شما رو نشون میده . دوربین مخفیه؟
    --------
    پست اول در مورد کپی کاری بی رویه توی هرکاری هست که به نوعی آفت خلاقیت و کیفیت شده و میگه احتمالا نیاز به قانون یا راه حل دیگه هست تا جلوش گرفته بشه و بقیه دوستان فقر مردم و عدم آموزش و استعدادیابی از سطوح ابتدایی و نظام آموزشی کشور رو دلیل دونستن ، این وسط شما دنبال چی هستی برای من یکی هنوز مشخص نیست .
    -------
    در مورد هواپیما مسافربری که توی مرکز ایران با موشک کروز دشمن اشتباه گرفته شده و هنوز جعبه سیاهش داده نشده ، باید بدونید عملیات کننده قبل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس درواقع مستقیم مسئول این داستان هست و هر اتفاقی بعد از اون افتاده باید سریعا اطلاع رسانی و عذر خواهی میشده نه اینکه ماله کشی ، بعضا دیده شده میگن در حال تحقیقات بودن و ... درحالی که از همون اول دستگاه پروپاگاندا (دقیقا شبیه شروع کرونا ) شروع به تمسخر موشک خوردن هواپیما کردن و کسایی که این فرضیه رو داشتن خود فروخته میدونستن ، این دیگه مستعان نیست که همه بخندن به سازنده و معرفی کننده و بگذره بره .
    -------
    جای دیگه فکت دادید فقط بودجه و زمان بدن حله همه چی ، که این هم کاملا غلط هست ، این همه خرج موتور جستجوی بومی تا آفتابه بومی و ... شد الان کجا هستن ؟ تازه اینها نمونه داشتن از روش کپی کنن . تکنولوژی هم ملاک هست و ...
    همین قیمت قطعات کامپیوتری با چه بهونه ای بالا رفته ؟ با وقاحت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که حتی روی درو دیوارش موقع گزارش msi رو میبینید رو به عنوان تولید داخل معرفی میکنن و به اسم تولید داخلی که تکنولوژیش رو ندارن فشار روی مردم هست تا جنس گران بخرن.
    ------
    جای دیگه فکت در مورد کارخانه اپل در چین میدید در صورتیکه صرفا به دلیل نیروی کار ارزان و کاهش قیمت تمام شده کالا (رقابت) و همچنین بدلیل کار خوب چینی ها در عرضه ساخت الکترونیک از چین استفاده میکنن اما این به این معنی نیست که خودشون نمیتونن بسازن و کلا ربطی به موضوع اصلی تاپیک در مورد کپی کاری بی رویه و استعداد نداره . در صورتیکه کشور اسلامی ما در بهترین حالت مونتاژ کننده هست و تکنولوژی ساخت قطعات و حتی تعمیر صحیح اونها رو هم نداره . سخت افزار که هیچ در مورد نرم افزار هم صحبتی نداریم و اینا درده یک عده مثل شما با آمارسازی فکر میکنن میتونن دنیا رو بگیرن .
      محتوای مخفی: نمونه محصولات بومی (ترجمه شده) اخیر و شاهکارهای ژاپن اسلامی 

فایروال بومی : PfSense
    مجازی ساز بومی : KVM
    مدیریت تهدیدات بومی : Endian
    ابررایانه بومی : AMD و Intel و HP
    پیامرسان بومی : WISPI
    زبان برنامه نویسی بومی : پایتون یا C++
    گوشی هوشمند بومی : GLX مونتاژ داخلی بومی از چین
    سویچ و روتر بومی : HUAWEI سفارش ایران
    ایمیل سرور بومی : RoundCube
    مرکز مدیریت تهدیدات بومی : SPLUNK یا Alien Vault
    سیستم عامل ملی : لینوکس
    جنگنده کوثر بومی : F5

------
    جای دیگه فکت میدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، من نمیدونم در این مورد چی بگم شما بیدار بشی .
    ------
    جای دیگه فکت میدید ایران کپی رایت رو رعایت نمیکنه چون چیزی نمیفروشن و تحریمیم ، آدم سرش درد میگیره از این منطق ، جدا از اینکه باعث و بانی این تحریم کی با چه تفکری بوده و چرا ما کنار کره شمالی و ... تحریم هستیم ، باید بهتون بگم همین الان شروع کنن کالای دیجیتال بفروشن ژاپن اسلامی بازهم کپی رایت رو رعایت نمیکنه ، صرفا ویندوزهای روی دستگاه های اداری کشور بخواد لایسنس بشه کلی از حقوق بچه ها توی کشورهای دیگه کم میشه .
    ------

متاسفانه مهارت رو با استعداد اشتباه گرفتید ، تا جایی که من متوجه شدم دوستمون منظورش اینه که در آموزش و پرورش استعداد یابی نداریم و بیشتر دنبال بانک (حواشی) و ... هستن
    شما یک تعبیر ساده و کنایه دوستمون رو "به قول بعضی ها اگه تو یه کشور ساختمان بانک ها از ساختمان مدارش شیک تر و تمیز تر بود باید فاتحه اون مملکت رو خوند"
    متوجه نشدید و به صحبت در مورد ظاهر ساختمون ها و آوردن مثال نقض میپردازین .

------
    در مورد مسائل منطقه ای هم صاحب نظر هستید تقویت نیروهای شیعه هر کشور به وسیله ایران و از طرف دیگه نیروهای سنی به وسیله عربستان و همچنین استفاده و ورود آمریکا به منطقه برای منافع کشورش و فروش سلاح خودش رو به حساب غیر میزنید و ژاپن اسلامی رو در موضع دفاع میدونید که کاملا غلط هست ، هر سه طرف درگیر کشمکش قدرت هستن و بازنده مردم کشورهای عراق و ... هستن .
    به طور خلاصه بگم ماجرای ما ماجرای بچه پرروی محل هست که میره پیش لات محله و فحش میده بعد یک کشیده میخوره ، فرار میکنه دوتا سنگ از دور پرت میکنه و قبلش حتما داد میزنه و از ترسش خبر میده که سنگ به لاته نخوره ، اخرش میاد پیش رفیقاش تعریف میکنه که ببینید من چک خوردم هیچیم نشده تازه دوتا سنگ هم از دور پرت کردم طرفش .
    -----
    در کل ماهم یک کتاب برای شما نوشتیم و هرچند بعید میدونم شما بیدار یا اصلا متوجه صحبت ها بشی یا اصلا برات مهم باشه واقعیت در مورد خودت و محیط اطرافت چیه ، ما با هم کیشان شما صحبت زیاد کردیم و نتیجه معمولا این میشه که ولشون کنیم و ایگنور کنیم ، معمولا بعد چندسال با رشد عقلی و ذهنی که پیدا میکنن بالاخره متوجه میشن چه بلایی داره سر کشورشون و کشورهای همسایشون میاد .
    الان میتونید بگردید یک چیزی توی متن بالا پیدا کنید و ریپلای کنید ، یک لینک هم ضمیمه کنید ولی بنده دیگه وقتی برای شما نمیزارم چون از یک سطح آیکیو و همچنین هوش اجتماعی برای داشتن بحث منطقی برخوردار نیستید .
    مطمئنا انقدر سطح تفکراتتون پایین هست که فکر میکنید عدم جواب دادن دوستان روی حساب جواب منطقی شما بوده در صورتیکه اونا میبینن خیلی پرت هستید و ارزش گفتگو ندارید .
    متاسفانه تکنیک بسیار ضعیف و ابتدایی و قدیمی‌ای رو برای بحث به کار بردین. به جای این که در رد حرف‌های من سند بیارین شروع کردین به برچسب زدن... این برچسب زدن که شما مشکل روحی دارین و بهره‌ی هوشی ندارین و از این قبیل قدیمی شده... در مورد هر آدمی که نتونن حرفش رو زیر سوال ببرن از این اراجیف می‌گن و شما هم واقعا معتقدی تمامی حرف‌های طرف‌های بحث من کاملا ۱۰۰٪ درست بودن؟

۱. شما مطمئن هستین که دیگران رو با من اشتباه نگرفته‌این؟ من دارم می‌گم ایران خودشاخ‌پندار نیست ولی وقتی آمریکا اومده دور تا دور ایران پایگاه نظامی گذاشته، روزی نیست توی اخبارش در مورد ایران حرف نزنه، توی مناظره‌های ریاست جمهوریش کلی صحبت از ایرانه، نشسته چند سال با ایران مذاکره کرده، بعد التماس می‌کنه بیا دوباره مذاکره کنیم، ژاپن رو میانجی کرده برای مذاکره، می‌آد می‌زنه سردار ما رو ترور می‌کنه، ۴-۵ تا از دانشمندهای هسته‌ای ما رو ترور می‌کنن، ما رو تحریم می‌کنن بعد یکی می‌آد می‌گه اون‌ها ایران براشون مهم نیست، باید در حد کدوم دیوار IQ داشته باشی همچین فکری کنی؟ دشمن فرضی؟ از هر کجا که بشه فکرش رو کرد داره تحریم می‌کنه و تهدید به نابودی. این دشمن فرضیه؟ از سر عشق و دوستی داره تحریم و تهدید می‌کنه؟ چرا اسرائیل یا آلمان رو تحریم و تهدید نمی‌کنه؟ این که با این همه فشار ۴۰ ساله همه‌ی زحماتش هیچی شده ما پیروز نشده‌ایم؟ بله من هیچوقت ادعا نکردم اوضاع اقتصادی خوبه، ولی با شرایطی که داریم این همه هم ثروتمند و پولدار داریم. از دید اون‌ها هم شرایط اقتصادی خرابه؟ ایران تنها کشوری نیست که اوضاع اقتصادیش بده کلی هم لینک دادم. صدای مراجع در مورد حجاب هم دراومده. بلاخره به صدای مراجع گوش کنیم یا نه؟

۲. یک پست من رو اگه تونستی زیر سوال ببره به لحاظ factهایی که عنوان کردم. بگو این حرفی که زدی به این دلایل با این اسناد غلط هستن.

۳. شما ظاهرا فارسی بلد نیستی! من گفتم این‌ها شباهت ظاهری دارن کجا ادعا کردم یکی هستن؟ شباهت ظاهری با یکی بودن یکیه؟ دو نفر آدم شبیه هم باشن هم شباهت ظاهری دارن نه این که یه نفر باشن!!! اگه ۱۰۰۰ تا لینک به سایت‌های معتبر دلایل عاقلانه نیست اون عبارت «جغرافیای اسلامی برای آقا» برای شما دلیل عاقلانه‌است؟ من هر چی گفتم اینجا و دلیل آوردم چیزی به جز مزخرف و این که من رو بچه‌ای ۷ ساله فرض کن و از این اراجیف فراتر نشنیدم. پیشتر هم گفتم توی این بحث‌ها فقط اراجیف هستن که تشکر می‌کنن و خوشحال هستم که کسی از پست‌های من تشکر نمی‌کنه. شما چرا برعکس برداشت می‌کنی؟

۴. مشکل شما اینه که همه چیز رو با تصور جلو می‌برین و فکر می‌کنین تصوراتتون حقیقت هستن نه صرفا خیال. شما هر چی دوست دارین تصور کنین. تصور کنین ۱۰۰ میلیارد دلار پول دارین. در راه درست خرجش کنین

۵. من در ابتدای تاپیک گفتم دوست دارم بحث‌های تاپیک گذشته رو ادامه ندیم ولی همون آدم‌ها با همون طرز تفکر ریختن و شروع کردن به متلک انداختن. معلومه که ساکت نمی‌شینم. من مطالبم رو برای این خلق نمی‌نویسم چون امثال این افراد در نهایت توی موساد نشسته‌ان و معلومه برای نوشتن اراجیف Vodka می‌گیرن. (اگه من توی سپاهم و برای نوشتن این حرف‌ها به قول شما ساندیس با الکل می‌گیرم)

۶. همچین ادعایی چطور می‌تونه کنایه باشه؟ می‌شه توضیح بدین؟ چطور می‌شه به کنایه ادعا کرد ویروس کرونا ساخته‌ی دست بشره؟ اگه مثلا روحانی بیاد همچین حرفی بزنه بعدا بگه کنایه بود شما قبول می‌کنی؟ بلاخره کی کنایه می‌زنه کی نه؟ وسط بحث جای کنایه زدنه؟

پست اول انتظار احمقانه‌ی کسانی هست که فکر می‌کنن چون ماشین در خارج از ایران اونطوری ساخته شده ایران باید ماشینی بسازه که چرخ‌هاش روی هوا باشه و سوختش چایی تا به قول آقا اوریجینال تلقی بشه. من نگفتم کپی نیست، گفتم کپی همه‌جا هست. بسه انقدر تحریف حرف‌های من. کپی هست، کپی مشکلی نداره، باهوش‌ها هم کپی می‌کنن، کپی همه‌جا می‌کنن.

اون‌ها ۲ تا عملیات جدا بودن: یکی زدن پایگاه نظامی عین‌الاسد از کرمانشاه بوده اون یکی زدن هواپیما توی آسمون. و من هم توجیه نکردم. توضیح دادم که چرا زدن. چه نفعی می‌برن که بخوان عمدا هواپیمای مسافربری رو بزنن؟ توهم توطئه داری شما؟

چقدر خرج موتور جستجوی بومی شد؟ کدوم موتور جستجوی بومی؟ می‌شه اسم با میزان خرجی که شد بیارین؟ تکنولوژی دقیقا از کجا باید بیاد؟ مگه رسیدن به تکنولوژی آسونه؟ یه اصطلاحی هست توی انگلیسی reinventing the wheel. یعنی اختراع مجدد چرخ. کنایه از اینه که چیزی که قبلا اختراع شده دوباره نمی‌شینن از اول اختراعش کنن و این یعنی هر جا باشه می‌رن تکنولوژی رو از صاحبش می‌خرن. ما دستمون بسته‌اس. نمی‌تونیم یه شبه گوگل بسازیم.

اگه منظورتون اون گزارشه که اصلا اون گزارش رسمی نیست و یکی دوربین ورداشته رفته یه جایی گزارش تهیه کرده اون لینک گزارش که با وقاحت ادعا کرده رو می‌دی بهم؟ چند مورد بعدی که فرمودید زائده‌ی تخیلات خودتون هست. چون می‌شه ۲ تا چیز رو به هم ربط داد دلیل نمی‌شه به هم مربوط باشن. کشور اسلامی ما توی تحریم هست و کشورهای صاحب تکنولوژی اون تکنولوژی مربوطه رو نمی‌دن به ایران شما فکر می‌کنی منظور از تحریم چیه؟ یعنی هیچی بهشون ندین تا فشار اقتصادی روی مردمشون بیاد و مردم حکومت رو مقصر بدونن! دقیقا این اتفاق هم افتاده! تعمیر صحیح رو توی مردم باید یاد بگیری و انجام بدی. مگه الان اینجا اومدی حکومت اومده بهت یاد داده؟ همون نرم‌افزار هم حکومت نباید بیاد تو مغز شما فشار بده شما به عنوان یه جوون ایرانی باید بشینی یاد بگیری خودت نه که بی‌مهارتی خودت رو نتیجه‌ی اعمال دیگران بدونی.

گفتم چیزی به نام فرار مغزها به اون صورتی که ادعا می‌شه نداریم و منظورم رو هم توضیح دادم که هر کسی لیسانس یا فوق لیسانس گرفت و رفت فرار مغزها نیست و بعد هم گفتم از اونجایی که تمام دستاوردهای تکنولوژیکی ما مثلا در صنعت هسته‌ای مستند هستن در نهایت می‌شه این افراد رو جایگزین کرد. و این که افرادی که فرار می‌کنن از ایران هم طرز تفکری مثل شما دارن و بعدش هم پشیمون می‌شن و برمی‌گردن. بعد از فروپاشی شوروی بسیاری از مهندس‌های هسته‌ای و هوافضا و کسانی که توی رفتن اولین ماهواره به فضا مشارکت داشتن از شوروی به کشورهای دیگه مهاجرت کردن. حالا شما رفتن کسی که فوق لیسانسش رو با تقلب و پول گرفته با اون یکی می‌کنه؟ هر مغزی مغز نیست دوست عزیز. منظور من اون آقای فوق لیسانس بود. وگرنه کسی که مثلا توی تکنولوژی هوافضا مشارکت و تجربه داشته بله فرار مغزها هست و خائن به کشوره. که تمام تحصیلاتش اینجا بوده و اینجا همه‌چیو یاد گرفته بعد رفته به کشورهای دشمن اینجا داره خدمت می‌کنه. این رو می‌گن خیانت.

خیلی خب صحبت از کپی‌رایت کردین. خب این چیزهایی که ایران داره کپی می‌کنه از کجا می‌آن؟ فیلم‌ها و سریال‌ها رو کی rip می‌زنه؟ بازی‌ها رو کی کرک می‌کنه؟ PDFها کجا قرار می‌گیرن؟ تو سایت‌های Warez به دست گروه‌های کرک و ریپ. آیا اون گروه‌هایی که فیلم‌های آمریکایی رو rip می‌زنن ایرانی هستن؟ آیا مخاطب اون‌ها ایرانیه؟ شما مثلا تصور می‌کنین اگه ایران توی تحریم نبود و قانون بین‌المللی کپی‌رایت اینجا هم اعمال می‌شد باز صدا و سیما می‌رفت فیلم با ریلیز Gandoo پخش می‌کرد؟ خب باباش رو درمی‌آوردن و ایران هم مجبور می‌شد پول بده بخره. چطور متوجه نمی‌شی وقتی قانون کپی‌رایت اینجا اعمال نمی‌شه نمی‌شه انتظار داشت رعایتش کنن؟ وقتی تمامی حساب‌های ما مسدود هست، اجازه‌ی داد و ستد نمی‌دن، شما انتظار دارین ما با Disney تماس بگیریم بگیم حق پخش فلان سریال رو می‌خوایم؟ چجوری پول انتقال بدیم بهشون؟ برجام رو در نظر بگیرین. وقتی آمریکا ازش خارج شده و تحریمی برداشته نشده چطوری می‌شه انتظار داشت ما به تعهداتمون پایبند باشیم؟ وقتی ما رو از همه جهت توی تحریم گذاشته‌ان چطوری انتظار دارن با پول‌های بلوکه شده امتیاز پخش بخریم؟

در آموزش پرورش چیزی به نام سمپاد و تیزهوشان و مدارس نمونه داریم و برای دانش‌آموزان نخبه تا جایی که بنده اطلاع دارم حتی تحصیل در دانشگاه هم تا مدرک دکتر خرج خاصی نداره و ندیده‌ام به خاطر ندادن شهریه کسی از سمپاد اخراج بشه. بعد همین افراد آموزش رایگان می‌بینن می‌رن اروپا و آمریکا خدمت می‌کنن. این خیانت اگه این فرصت دادن به استعدادها نیست پس چی هست؟ فکر کردین توی آمریکا همچین فرصت‌هایی به مردم داده می‌شه؟ هر کسی از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شه تا جایی که من اطلاع دارم بالای صد هزار دلار وام دانشجویی بدهکاره.

اون چه کنایه‌ی مسخره‌ای بود؟ هر ادعای غلطی که دوستتون کرد کنایه‌اس؟ ساختمون بانک رو یکی دیگه ساخته ساختمون مدرسه رو یکی دیگه. آیا مدرسه نیازه اندازه بانک مجلل باشه و اصلا چه تاثیری داره خوشگل باشه یا معمولی؟ دانش‌آموز برای عشق و حال مدرسه نمی‌ره. برای آموزش می‌ره. ولی بانک برای جذب مشتری تا اندازه‌ای که مجبور باشه هزینه می‌کنه. این دو تا چه ربطی دارن با هم؟ اصلا کجای دنیا ساختمون مدرسه از بانک خوشگلتره؟

اون بچه پررو الان کل محله در اختیارش هست و اون گنده لات داره از محله پرت می‌شه بیرون. اون هفت و نیم تریلیارد و سالیانه تریلیارد دلار هزینه کردن گواه این مسئله است. هر چقدر هم می‌خواین ایران رو بازنده بدونین. مهم اینه که کل خاورمیانه در حال حاضر دست ایرانه. هر وقت آمریکا رفت بیرون از خاورمیانه و دست از بمب انداختن روی سر مردم برداشت ما هم خارج می‌شیم از اون کشورها تا بمب‌ها رو روی سر ما نندازن و اون گنده‌لات‌ها همسایه‌ی ما نشن.

//

شما کتاب ننوشتی. کل حرف شما اینه که ما کلا بد اون‌ها ۱۰۰٪ خوب. با تمامی اسنادی که در مورد جرائمشون دادم و همین که تحریم اقتصادی که اصلا هدفش اینه اقتصاد تو نابود بشه و بعد با شستشوی مغزی کاری کرده‌ان حکومت رو مقصر بدونی جواب داده بسشونه. هدف همین بوده: ما مردم رو تحریم اقتصادی می‌کنیم هیچی بهشون نمی‌دیم هر قدمی هم برداشتن تو مغز مردم فرو می‌کنیم دزد و کپی‌کار و چین و روسیه و... بعد می‌گیم مقصر بچه‌پرروبازی درآوردن‌های رژیمته که اون‌ها از طرف ما ورانداز کنن. رسیده‌ان به هدفشون.

من اصلا با شما گفتگو رو شروع نکردم شما خودتون پریدید وسط بحث کسی از شما چیزی نپرسید خودتون رو دخالت دادید بعد من رو خودشاخ‌پندار می‌دونین؟
    Last edited by pro_translator; 25-03-2021 at 10:08.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

اشرف غنی: به حق‌آبه با ایران متعهد هستیم؛ آب را با نفت مبادله می‌کنیم

[emoji3502]رئیس‌جمهور افغانستان در مراسم افتتاح سد «کمال خان» گفت:
    به تعهد خود در برابر حق‌آبه ایران متعهد هستیم و در صورت تقاضای مازاد از سوی ایران، حاضر به تبادل نفت در برابر آب خواهیم بود.

به گزارش رصد بلوچستان، امروز ۴ فروردین ماه ۱۴۰۰، بند کمال خان توسط اشرف غنی ریاست جمهوری افغانستان و معاونین او بر روی رودخانه #هیرمند رسما افتتاح شد.

با توجه به دیپلماسی ضعیف ج ا برای حقابه ها و اتمام بند کمال خان توسط افغانستان، بی آبی و خشک شدن مراتع و زمین های کشاورزی در شمال بلوچستان و منطقه سیستان به یک معضل و مشکل اساسی تبدیل شده است.

با بهره برداری از بند کمال خان توسط دولت افغانستان، دیگر آبی در رودخانه هیرمند باقی نخواهد ماند و روزهای سخت و طاقت فرسا در انتظار ساکنین شمال بلوچستان با مدیریت ج ا است.

اون دوستمون که می‌گه من تاپیک رو منحرف کردم بیاد بگه فرستادن هدیه به سوریه و این خبر چه ربطی به موضوع تاپیک داره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

وزیر بازرگانی اتریش:
    کیفیت تولید پیکان ایران ،در سطح استاندار اروپای غربی است

اطلاعات_ پنج‌شنبه ۹ اسفند ۱۳۵۲
    اتریش ها نه گینه بیسائو

آها من پاسخ این پست شما رو یادم رفت توی اون تاپیک بدم در مورد نظر اتریشی‌ها در مورد ایران:

در طول مدتی که در تهران زندگی کرده‌اید، چه تغییراتی در شهر دیده‌اید؟ چه در مورد زندگی شهری، چه مدیریت شهری و توسعه شهری.
    باید بگویم در تهران شاهد مدرنیزاسیون سریع بوده‌ام. استفاده از تکنولوژی‌های مدرن در زندگی شهری در تهران بسیار مشهود است. خرید آنلاین بسیار رشد کرده است. خیلی چیزهایی که اینجا وجود دارد، در کشور ما اصلا امکان‌پذیر نیست؛ بس که قوانین و مقررات دست‌وپاگیر وجود دارد. انقلابی که در حوزه تکنولوژی‌های اطلاعاتی و ارتباطی در اینجا رخ داده، بسیار قابل توجه است. گاهی به شرکت‌های اتریشی می‌گویم این اپلیکیشن یا آن اپلیکیشن را دیده‌اید؟ چقدر راحت می‌شود خرید کرد یا چیزی را به جایی فرستاد. در اطراف تهران از یک کشاورز سیب‌زمینی خریدیم، خیلی راحت دستگاه پوز را آورد و کارت کشیدیم. ایران در این حوزه‌ها خیلی جلوتر از بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله کشور خود من است. به اعتقاد من، اقتصاد ایران در یک مسیر دگرگونی بسیار سریع قرار دارد؛ دگرگونی از یک اقتصاد تجارت‌محور به سمت یک اقتصاد تولیدمحور. بخش خدمات در ایران به سرعت در حال رشد است. ایران ظرفیت آن را دارد که به قدرت اقتصادی منطقه تبدیل شود. در بسیاری از حوزه‌ها، این اتفاق افتاده، اما منظور من خیلی فراتر از اینهاست. شرکت‌های جوان در حوزه استارتاپ‌ها شگفتی‌آفرین بوده‌اند. این درست همان حوزه‌ای است که من می‌خواهم اتریش در آن از ایران بیاموزد؛ از این نسل جوان سرزنده ایرانی بیاموزد. این بخش در آینده می‌تواند به بخش‌های دیگر اقتصاد ایران کمک کند تا مدرنیزه شوند، بهره‌وری بیشتری داشته باشند و به شرکت‌های قابل رقابت با بهترین‌ شرکت‌ها در جهان تبدیل شوند. بخش صنعت ایران هنوز نیازمند پوست‌اندازی در این زمینه‌هاست. در انقلاب تکنولوژیک در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، بدون شک ایران یکی از کشورهای پیشرو بوده است.

بفرمایید کلش رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •