درسته هنوز زوده بیارمش بالا ولی فعلا آوردمش بالا تا ایمان بیاورید که برای سرمایه گذاری و همسو بودن با تورم حتی بیش از تورم، دلار پشه ای بیش نیست!
درسته هنوز زوده بیارمش بالا ولی فعلا آوردمش بالا تا ایمان بیاورید که برای سرمایه گذاری و همسو بودن با تورم حتی بیش از تورم، دلار پشه ای بیش نیست!
Last edited by DJ POLESTAR; 08-11-2020 at 00:21.
شما برو این رو به دولت و اقازاده ها بگو که دلار رو از چند تومان اوردن به چند ده هزار تومن. مردم چیکار کنن!
بورس هم به خاطر افزایش دلار و تورم اینطوری شد و اندکی حمایت دولت. شرکت های بزرگ دلار دپو کرده بودن همین!
وگرنه دیدید که بورس هم با کاهش ارز و طلا منفی زد!
حق با شماست .من خودم تحلیل گر نیستم و کاربر عادی هستم .
Last edited by mojt90; 08-11-2020 at 11:06.
با دلار 25 تومنی نیمایی امروز قیمت دلاری 430 شرکت به کمتر از انتهای سال 98 رسید و اینه که میگم دلار بورسه بورس دلاره
شک ندارم دوباره میره بالا, سقوط دلار بخاطر وضعییت روانی بازار بعد از انتخابات آمریکا هست وگرنه اقتصاد فلج ما هیچ تغییری نکرده.
سنگ بازار بورس هم اینقدر به سینه نزن. فعلا که همچنان قرمره.
ببینم کشور ما با عمو جو پدوفیل قرار داد ببنده قراره چه فرجی بشه که ارزشیا دارن تو خونه قر میدن براش
ارزشی واقعی به شدت ناراحت هست اتفاقا !
یه بار دیگه خواستی متن قبلی منو با دقت بخون نخواستی هم مهم نیست بهرحال قرار نیست طرز تفکر هر کسی یکی باشه...
دلار میره بالا؟ خب از الان همه پولتون رو اکسچنج کنید دلار تا تریلیاردر بشید البته اگه تا این حد وسع دارید که دلار امروزی با این قیمت بخرید و تریلیاردرتون کنه! همیشه یادتون باشه دلار دارایی و ارزش دپو نداره چه بکشه بالا چه بیاد پایین! فقط در نوسانات مقطعی از دارایی شندرغازی یه عده مردم عادی محافظت میکنه که باز میگم برید به پست قبلی من در صفحه 4! شما هم سنگ دلار رو به سینه نزن فعلا که کشیده پایین! طبق تحلیل هم باز میگم در میان مدت تا حوالی 20 نوسان میده. پس دلار تا حالا کسی رو میلیاردر نکرده! یکم در مورد بازارهای سرمایه و بازارهای موازی مطالعه کنید قبل نظر دادن بد نیست.
تجمع اعتراضی سهامداران مقابل سازمان بورس
اقتصاد۲۴-از حدود ۲ ساعت گذشته تعدادی از سهامداران زیاندیده مقابل سازمان بورس و اوراق بهادار در حوالی میدان ونک تجمع کردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]طبق گفتهها این جمع از معترضان از سهامداران حقیقی و خرد بودهاند که اعتراض خود را نسبت به سیاستهای دولت در دوران ریزش شاخص و عدم اجرای وعدههای حمایتی در قالب شعارهایی بیان کردند.
گویا دقایقی پیش نماینده این گروه معترض برای گفتگو با مدیران سازمان بورس وارد ساختمان شد.
تجمع سهامداران بورس مقابل مجلس
گروهی از مالباختگان بازار سرمایه با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی خواستار برخورد با متخلفان و پاسخگویی مسئولان مربوطه شدند.
به گزارش ایسنا، گروهی از مالباختگان بازار بورس و سرمایه مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کرده و خواستار استیضاح وزیر اقتصاد و برخورد با مسئولان متخلف و احیای حقوق خود شدند.
منبع :
https://www.entekhab.ir/fa/news/595288/%D8%AA%D8%AC%D9%85%D8%B9-%D8%B3%D9%87%D8%A7%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D 9%86-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3
Last edited by mojt90; 12-01-2021 at 13:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)