تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 64

نام تاپيک: اینترنت وای فای با پهنای باند اختصاصی ( پوینت تو پوینت )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من بالاخره سرویس 5 مگابیت اختصاصی رسپینا رو خریدم با ماهیانه 760 هزار تومن و اینکه پینگ من با داخلی 15 هست ولی شما با شاتل 5 چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟ فاصلم با دکل رسپینا زیر 300 متر هست
    سلام .تست از سرعت و پینگ می گذارید می خوام بدونم دقیقا 5 مگ رو میدن یا زیر 5 مگ سرعت نمیاد ؟ و 90 درصد مواقع سرعت چگونه است ؟تشکر تشکر

2. این کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

پهنای باند اختصاصی از هر جا که باشه نباید فرقی توی کیفیت بزاره چون مستقیما از زیرساخت گرفته میشه عجیبه که کیفیتش خوب نبوده .

اگر زحمتی نیست با سایت speedtest یه تست تک کانکشن از سرور خارج میزاری ؟
    تست سرعت تو صفحه های قبلی گذاشتم - الان دسترسی ندارم بهش
    متاسفانه پیشگامان واقعا برای من بد بود - پینگ داخلی حداقل 25 بود!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

این شرکت فیزیک نظری دقیقا چیه رنج ای پی شون چیه من شنیدن کیفیت اینترنت با رنج ای پی فیزیک نظری خیلی بالاست مخصوصا تو بازی آنلاین
    پژوهشگاه دانش های بنیادی که همون مرکز ثبت دامین های .ir هست
    شدیدا کیفیتش با زیرساخت متفاوت هست ولی بسیار گران!
    به طور مثال دیتاسنتر تبیان ازش استفاده میکنه و برای همین هزینه سرورهایی که میده بسیار بالاست
    به اشخاص عادی و با سرعت های پایین سرویس نمیدن ولی یکسری از شرکت ها تو تهران ازش سرویس میدن که میتونید ازشون بپرسید مثلا شرکت فرهنگ آزما ( قبلا از فیزیک نظری پهنای باند میداد الان رو نمیدونم ) ولی نباید انتظار قیمت پایین رو داشته باشید

5. این کاربر از komail7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

من بالاخره سرویس 5 مگابیت اختصاصی رسپینا رو خریدم با ماهیانه 760 هزار تومن و اینکه پینگ من با داخلی 15 هست ولی شما با شاتل 5 چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟ فاصلم با دکل رسپینا زیر 300 متر هست
    مبارک باشه
    به رادیو هایی که استفاده میکنید هم ربط داره
    من از شاتل خیلی راضیم
    فاصله من با دکل شاتل 1.3 کیلومتر هست و چون 30 متر دکل + 18 متر هم حدود ارتفاع ساختمان که کلا 48 متر ارتفاع رادیو من هست و هیچ بلاکی سر راه ما نیست برای پوینت تو پوینت و فکر میکنم تاثیر داره تو کیفیت

7. این کاربر از komail7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام لطفا تست سرعت از سرور داخلی و خارجی قرار دهید
    تست سرعت داخلی:

تست سرعت خارجی آلمان:

تست دانلود با IDM سرور داخلی:

تست دانلود با IDM سرور خارجی:

در آخر بسته های ترافیک قابل خرید این سرویس:

-------------------------------------------------------------------
    چند مورد رو باید بگم اینجا
    اسم این سرویس
    [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.8)]OptimalW50M هست که به عنوان پهنای باند اختصاصی به من فروختند و 2 بیس باکس و 2 انتن با هزینه خودم باید میخریدم[/COLOR]
    سرعت دانلودم با IDM دو سال پیش که این سرویس رو گرفتم بین 11 تا 12 مگابایت در نوسان بود (داخلی و خارجی) که عالی بود!
    فقط مشکلم حجمی بودن این سرویس بود ماهی 1.460 تومان برای 300 گیگ بین الملل واقعا زیاده قیمت بسته های ترافیکش هم زیاد مناسب نیست. به هر حال سوختم و ساختم.
    بعد از یک سال استفاده از این سرویس سرعت دانلود و اپلودم رفته رفته امد پایین با پشتیبانی هم که تماس میگرفتم میگفتن به خاطر نویز محله هست و باید فرکانس رادیو عوض کنیم تا درست بشه خلاصه هر چند ماه یکبار باید زنگ بزنم فرکانس رادیو عوض کنن برام یک مقدار بهتر میشد ولی مثل سال اول این سرویس نمیشه.
    بسته 100 گیگ رایگان و بقیه تخفیف های ترافیکی شاتل شامل این سرویس نمیشه و قیمت بسته ها همیشه ثابت بوده تو 2 سال گذشته.
    از زمانی که بسته 100 گیگ رایگان رو دادن بقیه استفاده کردند کیفیت این سرویس به شدت پایین امد طوری که به مدت 2 3 روز سرعت دانلودم 8 مگابیت شده بود!

هدف من از خرید این سرویس یک اینترنت پایدار و موقت بود چون محله مارو داشتن فیبرمیکشیدن و خودمو برای سرویس تانوما اماده کرده بودم ولی حدود 2 ساله که پروژه خوابیده و خبری ازشون نیست.
    من احتمالا این سرویس رو عوض میکنم و VDSL شاتل میگیرم یکی از دوستان گرفته بود خیلی راضی بود
    دانلود 90 مگابیت میده اپلود حدود 30 مگابیت پینگ داخلی هم حدودا 30 (با مودم بهتر میشه نتایج بهتری گرفت) سالانه حدود 300 تومن میشه که خیلی ارزون تر از این سرویسه و بسته های ترافیک ارزون تری داره.

9. 3 کاربر از arminkhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام .تست از سرعت و پینگ می گذارید می خوام بدونم دقیقا 5 مگ رو میدن یا زیر 5 مگ سرعت نمیاد ؟ و 90 درصد مواقع سرعت چگونه است ؟تشکر تشکر
    عصر برای شما تست سرعت خواهم گذاشت

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تست سرعت داخلی:

تست سرعت خارجی آلمان:

تست دانلود با IDM سرور داخلی:

تست دانلود با IDM سرور خارجی:

در آخر بسته های ترافیک قابل خرید این سرویس:

-------------------------------------------------------------------
    چند مورد رو باید بگم اینجا
    اسم این سرویس
    [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.8)]OptimalW50M هست که به عنوان پهنای باند اختصاصی به من فروختند و 2 بیس باکس و 2 انتن با هزینه خودم باید میخریدم[/COLOR]
    سرعت دانلودم با IDM دو سال پیش که این سرویس رو گرفتم بین 11 تا 12 مگابایت در نوسان بود (داخلی و خارجی) که عالی بود!
    فقط مشکلم حجمی بودن این سرویس بود ماهی 1.460 تومان برای 300 گیگ بین الملل واقعا زیاده قیمت بسته های ترافیکش هم زیاد مناسب نیست. به هر حال سوختم و ساختم.
    بعد از یک سال استفاده از این سرویس سرعت دانلود و اپلودم رفته رفته امد پایین با پشتیبانی هم که تماس میگرفتم میگفتن به خاطر نویز محله هست و باید فرکانس رادیو عوض کنیم تا درست بشه خلاصه هر چند ماه یکبار باید زنگ بزنم فرکانس رادیو عوض کنن برام یک مقدار بهتر میشد ولی مثل سال اول این سرویس نمیشه.
    بسته 100 گیگ رایگان و بقیه تخفیف های ترافیکی شاتل شامل این سرویس نمیشه و قیمت بسته ها همیشه ثابت بوده تو 2 سال گذشته.
    از زمانی که بسته 100 گیگ رایگان رو دادن بقیه استفاده کردند کیفیت این سرویس به شدت پایین امد طوری که به مدت 2 3 روز سرعت دانلودم 8 مگابیت شده بود!

هدف من از خرید این سرویس یک اینترنت پایدار و موقت بود چون محله مارو داشتن فیبرمیکشیدن و خودمو برای سرویس تانوما اماده کرده بودم ولی حدود 2 ساله که پروژه خوابیده و خبری ازشون نیست.
    من احتمالا این سرویس رو عوض میکنم و VDSL شاتل میگیرم یکی از دوستان گرفته بود خیلی راضی بود
    دانلود 90 مگابیت میده اپلود حدود 30 مگابیت پینگ داخلی هم حدودا 30 (با مودم بهتر میشه نتایج بهتری گرفت) سالانه حدود 300 تومن میشه که خیلی ارزون تر از این سرویسه و بسته های ترافیک ارزون تری داره.
    خیلی ممنون از توضیحات کامل و جامع شما چند نکته هست که در زیر عنوان میکنم:
    1- به شما آی پی استاتیک دادن یا دینامیک؟
    2- سرویس شما با توجه به اینکه سرعت 60 مگابیت هست و طرح 2000 گیگ 3 میلیون تومن ممکنه برای خیلی ها به صرفه نباشه در صورتی که با سرویس 5 مگابیت بنده می شود ساعتی 2 گیگ دانلود داشت به عبارتی ماهی 1440 گیگ با هزینه 760 تومن ماهانه دانلود داشت
    3- با توجه به اینکه گفتین سرعت دانلود و کیفیت سرویس در ان زمان که 100 گیگ رایگان به سرویس های ثابت داده شد افت داشت که نباید در سرویس پهنای باند اختصاصی چنین مشکلی باشد این خیلی عجیب هست !
    4- سرعت قراردادی شما چقدر هست ( منظور سرعتی که شرکت تضمین کرده باشه در طول 24 ساعت کمتر از ان نشود ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحات کامل و جامع شما چند نکته هست که در زیر عنوان میکنم:
    1- به شما آی پی استاتیک دادن یا دینامیک؟
    2- سرویس شما با توجه به اینکه سرعت 60 مگابیت هست و طرح 2000 گیگ 3 میلیون تومن ممکنه برای خیلی ها به صرفه نباشه در صورتی که با سرویس 5 مگابیت بنده می شود ساعتی 2 گیگ دانلود داشت به عبارتی ماهی 1440 گیگ با هزینه 760 تومن ماهانه دانلود داشت
    3- با توجه به اینکه گفتین سرعت دانلود و کیفیت سرویس در ان زمان که 100 گیگ رایگان به سرویس های ثابت داده شد افت داشت که نباید در سرویس پهنای باند اختصاصی چنین مشکلی باشد این خیلی عجیب هست !
    4- سرعت قراردادی شما چقدر هست ( منظور سرعتی که شرکت تضمین کرده باشه در طول 24 ساعت کمتر از ان نشود ؟
    خواهش میکنم
    ۱. به من ای پی استاتیک دادند
    ۲. راستش تعداد ما بالاست حداقل ۴ یا ۵ دستگاه همزمان از اینترنت استفاده میکنند و گاهی همزمان استریم.زیر ۲۵ مگابیت بعید میدونم کافی باشه برای این تعداد.
    اخیرا به چند شرکت دیگه درخواست دادم فعلا مبین نت جواب داده برای سرعت ۵۰ مگابیت ترافیک نامحدود بین ۵ تا ۷.۵ قیمت دادند که برای کاربر خانگی خیلی بالاست.
    ۳ و ۴ .ظاهرا مشکل از شهر ما بوده و نویز شدید منطقه ای جوری که پشتیبانی بهم گفت. بعد از ۲ الی ۳ روز تعویض فرکانس رادیو مشکل برطرف شد و بهتر شد.
    سرعت قراردادی من ۵۰ مگابیت متقارن هست
    این که گفتید عجیبه افت سرعت داشتم باعث شد برم قراردادمو یک بار دیگه بازبینی کنم
    پهنای باند ویژه زدند برام به جای اختصاصی. به نظرم باید از نظر کیفیت مثل اختصاصی باشه فقط حجمی هست.
    نمونه قرار داد من:

13. این کاربر از arminkhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

90 درصد سرعت ثابت روی 640 کیلوبایت هست به طوری که میشه روش حساب کرد که دقیق فایل دانلود سر موقع تمام شود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

90 درصد سرعت ثابت روی 640 کیلوبایت هست به طوری که میشه روش حساب کرد که دقیق فایل دانلود سر موقع تمام شود
    سرعت تک کانکشن چطوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •