تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 87

نام تاپيک: چطوری میشه پول درآورد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    اولا لازمه که بهتون یاد آوری کنم که به کاربران دیگه توهین نکنید و یکم حرمت کاربران دیگه رو نگه دارید.
    چرا من و امسال من نمیتونن توی بازار پول دربیارن ؟ مگه ما توی یه سرزمین دیگه هستیم؟ اونجایی که میگین بازار خوبه کجا هست؟! بگین ماهم بیایم تا یکم وضعمون بهتر بشه.
    باشه من همیشه آدم بده هستم.... هر وقت اومدم دیگران رو برادرانه و راست و حسینی راهنمایی کردم یکسری ها اومدن و گفتن بهش اعتماد نکن و ..... ولی آخرشم همون حرفی که من زدم شده.
    نمونش آی سی های stk 402-070 یا LA4663 که توی ضبط های زیادی استفاده میشه دیگه اصلا گیر نمیاد و اگر هم گیر بیاد تقلبی هستش و کیفیت مطلوبی نداره. اون موقع تک و توک بازم گیر میومد.
    درضمن من هم شخصیت و رفتارم قبول نمیکنه که جنس آشغالی به مشتریم بدم . قرآن در سوره ی مطففین می فرماید:
    وَیْلٌ لِلْمُطَفِّفینَ (وای بر کم فروشان! )
    هم از نظر دینی و هم از نظر شخصیتی شخصیت من قبول نمیکنه که جنس بد به مشتری بدم . چون اگر جنس بد به مشتری بدم و یک وقتی خدایی نکرده اون وسیله خراب بشه می دونم منو فحش میده و نفرین میکنه.
    فردا پس فردا پولی که از مشتری بابت تعمیر میگیرم باید حلال باشه چون اگر 100 هزارتومن پول بگیرم هزارتومنش حروم باشه یا مشتری راضی نباشه اون پول بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره.
    درضمن چون وضع شما خوب هست دلیلی بر آن نیست که وضع مردم دیگه خوب هست. شما مثل اینکه از وضع مردم خبر ندارید.
    نمی دونم اخلاق بدم هست یا خوبم من همیشه طرف مشتری هستم و خودم رو همیشه جای مشتری میزارم.
    درضمن از کاربرای دیگه عذر خواهی میکنم که مزاحم وقتشون شدم.
    من دیگه حرفی ندارم.
    شب بخیر.
    چطور یه کاربر دیگه مالتی یوزر هر چی دلش خواست میگه چون شما رو لایک زده مشکلی نیست ولی من باید حرمت نگه دارم؟درست بودن در کار چیز بدی نیست و داشتن هوای مشتری هم خیلی خوبه ولی بخاطر نبودن قطعه آدم شغل خودش رو کنسل کنه بعد بگه بازار خرابه یه مقوله دیگست ,از دوستای خودم سوال کردم در مورد همین آی سی و گفتن بله کمیاب هست ولی نایاب نیست ما با مشتری طی میکنیم یا غیر مرغوب میزنیم با اجازه خودش یا از استوک بر میداریم یا اگه واقعا جنس اصل میخواد از خارج براش میاریم,سوال کردم چطور از خارج میاری گفت الان دیگه همه چیز اینترنتی شده سایتهای واسطه برای خرید از ای بی و آمازون وجود داره که کمتر از دو ماه جنس میاره دم مغازت,خوب بیا مشکل قطعه شما رو حل کردم حالا بیا برو سر کار و توقعت رو هم کم کن,منم مثل همه مردم وضعم معمولیه ولی براش زحمت کشیدم
    بیا اینم لینک آی سی برو مغازتو باز کن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال ksra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2017
    محل سكونت
    Mar 2004

پيش فرض

چطور یه کاربر دیگه مالتی یوزر هر چی دلش خواست میگه چون شما رو لایک زده مشکلی نیست ولی من باید حرمت نگه دارم؟درست بودن در کار چیز بدی نیست و داشتن هوای مشتری هم خیلی خوبه ولی بخاطر نبودن قطعه آدم شغل خودش رو کنسل کنه بعد بگه بازار خرابه یه مقوله دیگست ,از دوستای خودم سوال کردم در مورد همین آی سی و گفتن بله کمیاب هست ولی نایاب نیست ما با مشتری طی میکنیم یا غیر مرغوب میزنیم با اجازه خودش یا از استوک بر میداریم یا اگه واقعا جنس اصل میخواد از خارج براش میاریم,سوال کردم چطور از خارج میاری گفت الان دیگه همه چیز اینترنتی شده سایتهای واسطه برای خرید از ای بی و آمازون وجود داره که کمتر از دو ماه جنس میاره دم مغازت,خوب بیا مشکل قطعه شما رو حل کردم حالا بیا برو سر کار و توقعت رو هم کم کن,منم مثل همه مردم وضعم معمولیه ولی براش زحمت کشیدم
    بیا اینم لینک آی سی برو مغازتو باز کن

سلام
    مشکل من هم قطعه بود و هم به صرفه نبودن کار.!
    به نظرتون مشتری میاد 2 ماه صبر کنه تا قطعه به دست من برسه ؟!درضمن خوب میگم به صرفه نیست همینه دیگه! یک ضبط دست دوم هستش 200 هزارتومن تا 300 تومن . ولی این آی سی رو بخوام با هزینه پست و قیمت دلار و .... سفارش بزنم بیاد ایران خوب نزدیک 200 هزارتومن خرج برمیداره.!! تازه دستمزد و.... اینا خوب به صرفه نیست واسه مشتری خوب مشتری خودش میتونه بره یه ضبط دیگه بخره دیگه لزومی نداره که ضبط رو تعمیر کنه . گرونی قطعات و دستمزد و.... نه برای مشتری میصرفید نه برای منه کاسب.
    چه کسی مولتی یوزر هست ؟ جناب italodance یکی از کاربران قدیمی انجمن هستن و نزدیک به 14 ساله که عضو انجمن هستن!!
    همین گرونی قطعه نکنه از یکجای دیگست؟ اگر از خرابی بازار و افت ارزش ریال نیست پس از چیه ؟!
    من کلی درس خوندم . این حق منه که بعداز این همه درس خوندن بیام توی آژانس سر کوچه و کلی کار کنم ؟! مگه این زحمت کشیدن نیست؟! نکنه دزدیه؟!
    درضمن آی سی LA4663 چی شد ؟ اون STK رو پیدا کردید. این یکی رو میخواید چیکار کنید ؟!
    من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم.....
    موفق باشید.

3. این کاربر از ksra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    مشکل من هم قطعه بود و هم به صرفه نبودن کار.!
    به نظرتون مشتری میاد 2 ماه صبر کنه تا قطعه به دست من برسه ؟!درضمن خوب میگم به صرفه نیست همینه دیگه! یک ضبط دست دوم هستش 200 هزارتومن تا 300 تومن . ولی این آی سی رو بخوام با هزینه پست و قیمت دلار و .... سفارش بزنم بیاد ایران خوب نزدیک 200 هزارتومن خرج برمیداره.!! تازه دستمزد و.... اینا خوب به صرفه نیست واسه مشتری خوب مشتری خودش میتونه بره یه ضبط دیگه بخره دیگه لزومی نداره که ضبط رو تعمیر کنه . گرونی قطعات و دستمزد و.... نه برای مشتری میصرفید نه برای منه کاسب.
    چه کسی مولتی یوزر هست ؟ جناب italodance یکی از کاربران قدیمی انجمن هستن و نزدیک به 14 ساله که عضو انجمن هستن!!
    همین گرونی قطعه نکنه از یکجای دیگست؟ اگر از خرابی بازار و افت ارزش ریال نیست پس از چیه ؟!
    من کلی درس خوندم . این حق منه که بعداز این همه درس خوندن بیام توی آژانس سر کوچه و کلی کار کنم ؟! مگه این زحمت کشیدن نیست؟! نکنه دزدیه؟!
    درضمن آی سی LA4663 چی شد ؟ اون STK رو پیدا کردید. این یکی رو میخواید چیکار کنید ؟!
    من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم.....
    موفق باشید.
    خیر اون یوزری که شما رو نقل قول کرد اینا به دولت وصلند,منم مثل شما دانشگاه رفتم وقتی بعد فارغالتحصیلی اومدم بیرون و دیدم این همه سال زحمت پوچ شد تا مدت ها افسرده بودم حتی امضای من مال همون زمونه ولی خوب بیکار ننشستم موقعی که اولین بار داشتم مسافرکشی میکردم صحبت مال 8 سال پیشه (منم 8ساله عضو همین انجمن هستم)تو جشمام پر از اشک بود ولی چه میشد کرد ,قبل از اینکه صحبت خرید از خارج برسه گزینه های دیگه که الان همه تعمیرکارها دارن انجام میدن بهت گفتم اونی که جنس مرغوب میخواد صبر هم میکنه مثلا یک نمونه ضبط و پخش برای ماشین چند ملیون قیمتشه و دو ماه صبر کردن 200 تومن هزینه حتما ارزش داره
    اینم لینک آی سی دوم البته خیلی از آی سی ها و قطعات دیگه تولید نمیشه خوب این مشکل همه تعمیرکاران هست و بوده و شما اگه اکترونیک بلدی دوره های تعمیر موبایل رو برو که الان نون تو تعمیر موبایله ,بحث ما دیگه بیشتر از این فایده نداره امیدوارم امیدوار بشی

پروفشنال ksra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2017
    محل سكونت
    Mar 2004

پيش فرض

خیر اون یوزری که شما رو نقل قول کرد اینا به دولت وصلند,منم مثل شما دانشگاه رفتم وقتی بعد فارغالتحصیلی اومدم بیرون و دیدم این همه سال زحمت پوچ شد تا مدت ها افسرده بودم حتی امضای من مال همون زمونه ولی خوب بیکار ننشستم موقعی که اولین بار داشتم مسافرکشی میکردم صحبت مال 8 سال پیشه (منم 8ساله عضو همین انجمن هستم)تو جشمام پر از اشک بود ولی چه میشد کرد ,قبل از اینکه صحبت خرید از خارج برسه گزینه های دیگه که الان همه تعمیرکارها دارن انجام میدن بهت گفتم اونی که جنس مرغوب میخواد صبر هم میکنه مثلا یک نمونه ضبط و پخش برای ماشین چند ملیون قیمتشه و دو ماه صبر کردن 200 تومن هزینه حتما ارزش داره
    اینم لینک آی سی دوم البته خیلی از آی سی ها و قطعات دیگه تولید نمیشه خوب این مشکل همه تعمیرکاران هست و بوده و شما اگه اکترونیک بلدی دوره های تعمیر موبایل رو برو که الان نون تو تعمیر موبایله ,بحث ما دیگه بیشتر از این فایده نداره امیدوارم امیدوار بشی
    ببینید اون موقع ما آی سی رو میخریدیم با دلار 3000 تومنی میخریدیم وقتی دلار کشید بالا شک خیلی زیادی به قیمت قطعات وارد شد.... خلاصه دیگه در حدی شد که دیگه تعمیرات به صرفه نبود و بازار روز به روز وضعش خراب تر شد...
    این آی سی ها اصل نیستن و مدل های تقلبی هستن ... من خودم یدونه اورجینال la4663 و stk 402-070 رو دارم این دو رو 6 ساله نگهشون داشتم و میدونم و مطمئن هستم که دیگه اصلیشون گیر نمیاد....

دیگه بحث رو ادامه ندیم دیگه تا همینجا بسه . آقا ختم کلام فعلا بازار خرابه درست شد دوباره کار و بارمون رو مفصل از سر میگیریم.
    فعلا آژانس کار میکنیم و خب در آمدمون در حد بخور نمیر هست .... ولی بازم شکر که دستمون جلوی کسی دراز نمیشه .
    موفق باشید.

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

مگه خوب بده؟! مگه جوانهای ایرانی چه کمی از جوانهای عربی چینی اروپایی امریکایی دارند. شما میزان حقوق و دستمزد و ارزش پول فلان خارجی رو ببین.
    کشورهای دیگه هم مردم میرند دانشگاه درس میتونند وارد بازار کار می شوند ، حقوق هم میگیرند اما حقوقی که طمع زندگی بده، طمع آرزو بده باش یک خونه و ماشین مناسب بخرند، همون خونه و ماشین خارجی که اینجا بش میگند لوکس اونجا رده سوم هست.
    جوانهای ایران هم آدم هستند آرزو دارند اما آرزو رو ازشون گرفتند. آدم دلش میسوزه میبینه فلان ماشین بنجل چینی کره ای را به اندازه حقوق ۸ سال یک ایرانی بش میفروشند. طرف نمیتونه بخره میره همونی که باش به قناعت رسیده رو میخره و ممکن باز بلا و بدبختی و خدای نکرده بدتر هم سرش نازل بشه.
    مگه مردم بدبخت حسرت زندگی همین نزدیکی ها امارات ترکیه به دلشون نیافتاده؟ زندگی کنونیشون از همین کشورها هم پایینتر باقی جهات و جهان بماند.

به کره شمالی نگاه کن همش قناعت کردند چی شده؟! ملت خوبی شدند؟! قوی شدند؟! خوشحال شدند؟! پولدار شدند؟!
    شوروی سابق که فروپاشید همین قناعت بود که پاشید.
    کوبا هم همینطور بود قناعت کردند. الان از عقده دارند میترکند.
    کشورهای فقیرتر از ایران که نفت هم ندارند مانند اروپای شرقی رو ببین، همون ماشینی که اندازه حقوق ۸ سال یک کارمند کارگر مهندس هست رو همه دارند.
    برادر من, دارم صحبت از مقایسه نکردن میکنم شما داری مقایسه می کنی که
    کشورهایی که فرمودی درسته منابع ندارند اما عوضش برای کشورهای قدرت طوری خم می شوند که نوزاد در رحم مادرش اینطور تعظیم نمی کنه
    شوروی هم بخاطر قناعت نپاشید بخاطر آرمان غلطش پاشید, کوبا هم مثل ماست و متاسفانه مردمی با عقیده های ما داره
    فرمودی یک کارگر 8 سال باید زحمت بکشه تا یه ماشین زپرتی بخره خب نخره
    مگه قرار همه ماشین داشته باشند, مگه قرار همه تو شهر زندگی کنن مگه قرار همه شغل درست و حسابی داشته باشند
    این چرخ می چرخه یه روز بالاشی یه روز زیرش له میشی, یه زمان این کشور(از لحاظ فرهنگی و بخصوص اقتصادی) زبان زد بود(البته من هنوزم به دلیل دلایل شخصی فکر میکنم تو مهمترین و بهترین کشور دنیا زندگی میکنم) حالا تنها از لحاظ اقتصادی پایین جدول اونم بخاطر این همه فشارِ که تو طول تاریخ به هیچ خاکی وارد نشده
    (2 سال به عراق یک چهارم این تحریم ها وارد شد 50 هزار نفر از گشنگی مردند)
    بحث سیاسی شد بیخیال

در کل چیزهای مهمتری هست که آدم بخاطرش حسرت بخوره

7. این کاربر از donkeyoxte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

واقعا جای تاسف هست اما واقعیت همینه
    آدم‌های ضعیف که بی حرمتی می کنند تهمت هم می زنند، من هم با نفر بالا موافقم که نیازی به کش موضوع سبک زندگی کره شمالی مون نیست.
    بحث سیاسی شد چون اقتصاد وابسته به سیاست هست و هر ایرانی بی اراده درگیر این موضوع هست و اگر بگوید نیست چیز دیگری است.
    بنده نگفتم ۸ سال کار بکنه ماشین بخره، صحبت من عمیق تر و فاجعه بار بودن قدرت خرید و محرومیت بیشتر هر ساله ایرانیان بود. لطفا درست بخوانید.
    من هم دلیلی به ادامه نمیبینم.
    Last edited by italodance; 27-04-2020 at 06:32.

9. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ببینید اون موقع ما آی سی رو میخریدیم با دلار 3000 تومنی میخریدیم وقتی دلار کشید بالا شک خیلی زیادی به قیمت قطعات وارد شد.... خلاصه دیگه در حدی شد که دیگه تعمیرات به صرفه نبود و بازار روز به روز وضعش خراب تر شد...
    این آی سی ها اصل نیستن و مدل های تقلبی هستن ... من خودم یدونه اورجینال la4663 و stk 402-070 رو دارم این دو رو 6 ساله نگهشون داشتم و میدونم و مطمئن هستم که دیگه اصلیشون گیر نمیاد....

دیگه بحث رو ادامه ندیم دیگه تا همینجا بسه . آقا ختم کلام فعلا بازار خرابه درست شد دوباره کار و بارمون رو مفصل از سر میگیریم.
    فعلا آژانس کار میکنیم و خب در آمدمون در حد بخور نمیر هست .... ولی بازم شکر که دستمون جلوی کسی دراز نمیشه .
    موفق باشید.
    بله بحث دیگه فایده ای نداره بحث من برای دوستانی هست که اول راه هستن بهشون توصیه میکنم ناامید نشید اینقدر از اینستا زندگی مردم رو برای خودتون شیرین نکنید والا در فضای مجازی اکثرا دروغ گو هستن ,پیروزی همیشه از کارهای ساده شروع میشه اینکه بشینیم وضع اقتاد خوب بشه از خیالات هست اونی که از الان شروع میکنه از اونی که چند سال دیگه منتظره تا اوضاع خوب بشه چند قدم جلوتره

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یک پیشنهاد برای کسانی که دنبال درامد جدید هستند
    برای خودت و همسر و پدر و مادر و برادر و خواهر و دوست
    اشنا کد بورس بگیرید و سهام عرضه اولیه را بخرید
    با هر کد بورسی میشه سالی ۵ میلیون حد اقل سود کرد

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کد بورس بگیرید . عرضه های اولیه را بخرید و سالی حداقل ۵ میلیون با هر کد سود کنید . برای پدر و مادر و برادر و خواهر و دوست و اشنا کد بگیرید و سود کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

تبلیغات محصول

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •