تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شانس اول قهرمانی با وجود VAR به نظر شما

راي دهنده
6. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Barcelona

3 50.00%
  • Bayern Munich

0 0%
  • Borussia Dortmund

0 0%
  • Juventus

0 0%
  • Manchester City

0 0%
  • Paris Saint-Germain

0 0%
  • Real Madrid

3 50.00%
  • Atlético Madrid

0 0%
  • Liverpool

0 0%
  • Manchester United

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 89

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2018-2019 | مرحله شانزده تیم

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

راموس به دلیل دریافت کارتِ زرد عمدی، ۲ جلسه از همراهی رئال مادرید محروم شد
    حیف شد. لرد این هفته ها بدجور رو دور شیرین کاری بود! حالا کی بگه شش تا نخورید بچه ها

2. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

عاشق توهم اون یه عده سبک مغز هستم که میگفتن یوفا رئالیه و اصولا طبق میل رئال کار میکنه
    از داوری بگیرید تا محرومیت !
    اون از داوری های فاجعه سال قبل جلو بایرن که باعث شد اونقدر اذیت بشیم اینم از این محرومیت !!!

از حمله حریف جلوگیری کنی و آخرش محرومت کنن ! چرا ؟ چون کارت زرد گرفتی
    یعنی باید میذاشت آزاکس گل میزد تا شاید محرومش نکنن

فکر کنم از نظر مالی واسه یوفا ضرر داره یه تیم سالیان پشت هم قهرمان بشه !؟؟
    به هر حال اون جذاب بودن سابق رو نداره و باید با قهرمان کردن سوگلی یوفا تیم رو هرجور شده از 1/4 به بالا هدابت کنن
    یه سال آیتکن و .....
    ولی خب بندگان خدا عرضه ندارن از همون 1/4 هم عبور کنن اونم با 4 گل زده به رم !!
    Last edited by albertxx; 28-02-2019 at 23:10.

4. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

بیچاره رئال دلم براش کباب شد !!! چقد این چند سال یوفا و داور به ضررشون کار کرد!!! خیابانی طور بگم آخی ناراحت شدم.

طرف بعد بازی اقرار کرده که کارتو عمدی گرفته ولی طرفداراش نمیخوان بفهمن!!! میگن جلوی حمله رو گرفته چرا واقعا خودتو میزنی به اون راه که انگار نفهمیدی خودش اقرار کرده ؟!!!

6. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

عاشق توهم اون یه عده سبک مغز هستم که میگفتن یوفا رئالیه و اصولا طبق میل رئال کار میکنه
    این محرومیت بیشتر رو شیرین عقلی راموس بود
    در لامصب رو ببند لازم نیست هرچی به ذهنت میاد رو بگی تا محروم بشی خب

اون از داوری های فاجعه سال قبل جلو بایرن که باعث شد اونقدر اذیت بشیم اینم از این محرومیت !!!
    یعنی پارسال داوری به ضرر شما بود؟!
    اینقدر که پنالتی های بایرن نادیده گرفته شدن در نوع خودش یه رکورد بود
    واقعا دیدگاه جالبی در مورد پدیده ی داوری داری

طرف بعد بازی اقرار کرده که کارتو عمدی گرفته ولی طرفداراش نمیخوان بفهمن!!! میگن جلوی حمله رو گرفته
    دیگه تا چه حد مطمئن بوده از یوفا همچین حرفی زده
    ولی خب یه بار هم شده گیر افتادن

8. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

قانون ریباند پنالتی از قوانین فوتبال حذف شد !!! یعنی در جریان بازی اگه دروازه بان پنالتی حریف رو بگیره بازی متوقف میشه و دوباره دروازه بان شروع کننده بازی خواهد بود !

سازمان جهانی قوانین فوتبال 5 قانون جدید وضع کرد که از فصل بعد اجرایی خواهد شد :

1- پس از ضربات پنالتی، ادامه بازی وجود نخواهد داشت. مثلا اگر دروازه بان ضربه پنالتی را دفع کند یا توپ به تیرک دروازه برخورد کند، بازی متوقف می شود و بازیکنان حق ندارند بازی را ادامه دهند. بدین ترتیب داور بازی را متوقف می کند و توپ دوباره از کنار دروازه توسط دروازه بان کاشته می شود. بنابراین دیگر لازم نیست موقع زدن ضربات پنالتی، بازیکنان پشت منطقه جریمه برای توپ برگشتی کمین کنند.

2- از ژوئن آینده گلزنی یا در اختیار گرفتن توپ، در صورتی که توپ در محوطه جریمه حریف، به دست بازیکن برخورد کند، به هیچ عنوان پذیرفته نیست؛ حتی اگر به طور تصادفی توپ به هر جای دست برخورد کند، داور باید بازی را متوقف کند.

3- بازیکنی که قرار است تعویض شود و به بیرون بیاید، نیاز نیست حتما مانند سابق از وسط زمین خارج شود. بازیکنی که توسط مربی اش از بازی خارج می شود، می تواند از یک نقطه دیگر و در واقع از نزدیک ترین مکان، زمین را ترک کند.

4- پیش از این، زمانی که دروازه بان از کنار زمین بازی را آغاز می کرد، بازیکن حتما باید پاس دروازه بان را خارج از محوطه جریمه لمس می کرد اما از ژوئن آینده، نیازی به این کار نیست و بازیکن می تواند در محوطه جریمه نیز از دروازه بان پاس را دریافت کند.

5- مربیان قبلا هم کارت دریافت می کردند اما اکثر اوقات، تذکر به مربیان شفاهی بود. از ژوئن آینده، داور کارت زرد یا قرمز به مربیان می دهد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قانون 4 هم خوراک تیم های گواردیولا هست ! از همون خط دروازه تیکی تاکا شروع میکنن

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

قانون ریباند پنالتی از قوانین فوتبال حذف شد !!! یعنی در جریان بازی اگه دروازه بان پنالتی حریف رو بگیره بازی متوقف میشه و دوباره دروازه بان شروع کننده بازی خواهد بود !

سازمان جهانی قوانین فوتبال 5 قانون جدید وضع کرد که از فصل بعد اجرایی خواهد شد :

قانون 4 هم خوراک تیم های گواردیولا هست ! از همون خط دروازه تیکی تاکا شروع میکنن
    مورد 1 در هیچ سورس اصلی به جز طرفداری نیست، قانون ریباند پنالتی تغییری نکرده.

11. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اتفاقی عجیب در لیگ دسته سوم ترکیه؛ هافبکی که در مراسم شروع بازی به طور مخفیانه با تیغ، بازیکنان حریف را زخمی کرد

در اتفاقی عجیب در لیگ دسته سوم ترکیه، منصور چالار بازیکن تیم احمد اسپور، در مراسم آغاز بازی با مخفی کردن یک تیغ صورت تراشی حین دست دادن با بازیکنان حریف، دست، صورت و بدن آنها را زخمی کرد. بازیکنان تیم رقیب تا ثانیه هایی متوجه این قضیه نشدند اما وقتی دیدند صورت و دست همه آنها زخمی شده، به منصور چالار شک کردند و به سمت او حمله ور شدند.

به نقل از کالچو مرکاتو؛ این هافبک 33 ساله، سابقه زیادی در ایجاد آشوب و انجام حرکات ناجوانمردانه دارد؛ او در هفته های گذشته با مصدوم کردن چند بازیکن از تیم های حریف، به شکل وحشیانه ای باعث خانه نشین شدن آنها شده است. در ادامه به مرور عکس های تیغ کشیدن چالار به سر و صورت بازیکنان تیم رقیب در مراسم آغاز بازی می پردازیم:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بکن باوئر: بارسلونا با مسی بهترین تیم هستند ولی بدون حضور او یک تیم معمولی است

رئیس پیشین باشگاه بایرن مونیخ می گوید هیچ کدام یک از تیم های بزرگ اروپا را نمی توان شانس اول قهرمانی در لیگ قهرمانان دانست.

شانس های اصلی قهرمانی در اروپا:

من در حال حاضر یک تیم فوق العاده نمی بینم. بارسلونا با مسی بهترین تیم هستند ولی بدون حضور او یک تیم معمولی ان. رئال مادرید هنوز دنبال رونالدو می گردد و نمی تواند او را پیدا کند. سیتی در بازی مقابل شالکه من را تحت تاثیر قرار نداد. پاری سن ژرمن با نیمار یکی از نامزدها است ولی مدعی اصلی نیستند.

وضعیت کلی بایرن مونیخ:

من حس می کنم که بایرن مونیخ در حال پیشرفت است، اگر چه آن ها هنوز در جایی که من دوست دارم باشند حضور ندارند. البته شاید من بیش از حد کمال گرا هستم.

ادامه مصاحبه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

معرفی می کنم: قهرمان سه دوره چمپیونز لیگ، منتهی قبل از وی ای آر

15. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

عجب تیمیه این آژاکس!!! همون شد که دیانگ گفت راموس بد پشیمون شد از این ناشی گریش. البته اگه می بودم کاری نمی تونست بکنه و شاید این فاجعه بدتر میشد

ولی از انصاف نگذریم گل سوم باید رد می شد. حالا درک می کنن خوردن گل اشتباه چه حسی داره! داوره آلمانی بود نه؟ فک کنم به این سالایی فک کرد که بایرن اون شکلی حذف شد و گفت به درک که از خط رد شده!!
    منتهی فرق امشب این بود آژاکس بدون اون گلم صعود می کرد ولی دومین تیم مادرید صعودش در این سال ها تا قهرمانی، کاملا تحت تاثیر اشتباهات اینجوری بود.

17. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •