و از اون عجیبتر اینکه این تاپیک gps رفته زیر مجموعه مشکلات سخت افزاری !!
موفق باشید
و از اون عجیبتر اینکه این تاپیک gps رفته زیر مجموعه مشکلات سخت افزاری !!
موفق باشید
سلام
میشه راجب gps w760 اش توضیح بدین؟کار میکنه ؟
شنیدم فقط تهران نقشه اش است و مثل نوکیا زیاد برنامه و نقشه ای براش گیر نمی اد
سلام
به این تاپیک خوش اومدی
gps اون را باید در دوبخش تعریف کرد.
1- دارای گیرند داخلی gps استکه بصورت مستقل و بدون نیاز به برنامه خاصی مثل گوگل مپ و یا نقشه معمولی ویا دسترسی به اینترنت بخوبی کار میکنه و شما میتونید مختصات جغرافیایی و ارتفاع محل مورد نظرتون را ببینید و یا ثبت کنید. همچنین میتونید مسیری را راهپیمایی کنید ویا بدوید و سرعت حرکت ، مسافت طی شده و میزان کالری مصرفی را ببینید.
2- برای استفاده از قابلیت های دیگر اون مثل گوگل مپ و یا Navigation نیاز به دسترسی به اینترنت دارید که فعلا بهتره بیخیالش باشید.
در ضمن این را هم اضافه کنم بعنوان یکgps معمولی و یک دستگاه چند منظوره خوبه ولی نه بعنوان یکgps حرفه ای. اگر بخواهیم تفاوتشون را مثال بزنیم مثل دوربین گوشی موبایل ویک دوربین معمولی تک منظوره است.
من هنوز نقشه مناسبی برای آن ندیده ام اگر سراغ دارید لطفا اطلاع بدهید.
موفق باشید
Last edited by Sherpa; 03-03-2009 at 21:59.
من از یکی شنیدم با گوگل مپش هم میشه به راحتی کار کرد ، البته با اینترنت ایرانسل...
![]()
ببخشید، بیشتر منظورم همراه اول بود ، ولی این که بشه براحتی با ایرانسل کار کرد نمیدونم چون فعلا ندارم ولی شاید واسه آزمایش هم که شده یه سیم کارت ایرانسل بگیرم .
Last edited by Sherpa; 04-03-2009 at 10:45.
خوشبختانه عکس های تاپیک دیده میشوند ، ظاهرا مشکل موقتی بوده .
اما این مشکل که این تاپیک gps رفته زیر مجموعه مشکلات سخت افزاری هنوز باقیه !
خوب دوستان لطف کردند و مشکل را تا حدودی حل کردند.
به امید مکان مناسبتری برای این تاپیک .
موفق باشید
مکان مناسب تری به ذهن من نمی رسه.
در صورتی که فکر می کنید جایی بهتر (شاید موبایل؟!) برای این تاپیک هست بگید تا منتقل بشه.
چون gps خودش یک سیستم مستقل و کاملیه و بدون نیاز به کامپیوتر و یا موبایل کار میکنه
و خود دارای تنوع زیاد و نیز زیر مجموعه هایست. بگمان من مناسبترین جا برای آن :
1- یک تاپیک مسقل باعنوان GPS در صفحه اول که درصورت امکان بهترین گزینه است.
2- یا قرار گرفتن در زیر مجموعه موارد ديگر .
با تشکر از توجهتون به موضوع
موفق باشید
چیزی که شما می فرمایید یعنی یک انجمن جدید (نه تاپیک!) برای gps ایجاد بشه. درباره این موضوع باید با ادمین صحبت کنید. در صفحه اول تاپیکی قرار نداره و همه انجمن هستند.
رفتن به زیرمجموعه "موارد دیگر" هم همون معنی انجمن برای gps رو می ده، که باز هم در این مورد باید با ادمین صحبت کنید.
اگه از بین "انجمن های فعلی" حس می کنید جایی بهتر از اینجا برای این تاپیک هست بگید تا منتقل بشه به اونجا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)