تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 93

نام تاپيک: از بین این ۳ تا دختر کدومش رو برای ازدواج انتخاب میکنین؟

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام

این تاپیک به نظر من بسیار بی معنا و بی سر و ته هست . این که گفته شده از بین این سه تا دختر کدوم رو انتخاب می کنید مشخص میکنه طرف داره به دید ابزار به زن ها نگاه می کنه و مثل اینه که بگید کدوم یکی از این سه تا ماشین بهترن .
    شایدم این دختر ها کیس هایی بودن که سازنده تاپیک دنبالشونه و میخواد نظر بقیه رو دربارشون بدونه

2. این کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام

این تاپیک به نظر من بسیار بی معنا و بی سر و ته هست . این که گفته شده از بین این سه تا دختر کدوم رو انتخاب می کنید مشخص میکنه طرف داره به دید ابزار به زن ها نگاه می کنه و مثل اینه که بگید کدوم یکی از این سه تا ماشین بهترن .
    شایدم این دختر ها کیس هایی بودن که سازنده تاپیک دنبالشونه و میخواد نظر بقیه رو دربارشون بدونه
    پس چند تا پسر جون؟ هر آدمی چه زن و چه مرد چند کیس ازدواج رو در نظر میگیره ظاهرا تابحال برخورد نداشتین با چنین موقعیتی، بزرگ میشین پیش میاد .
    واقعا هنور باید برای مردم توضیح داد ... این خودش فاجعس .
    این نظر سنجیه و گفته شده فرض کنیم سه کیس برای ازدواج داری. کجاش عجیبه؟

4. 2 کاربر از jilwww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چند تکه ار نوشته ی شما رو جدا کردم . جالبه!

نکنه فکر کردین چهار تا کتاب و جزوه دست به دست کردن و مقاله ای که یکی دیگه زحمتشو بکشه شعور میاره؟

حالا خدا بیامرزه پدر بنیان گذار دانشگاه آزادو ... دیگه صدقه سری دانشگاه آزاد کیه تحصیل نکنه؟ مگر اونی که پول نداشته باشه. خوبه معنی تحصیلاتم فهمیدیم.
    خب من گفتم بعضیا نه همه!!! نکنه انکار میکنی از بچه های تزریقی و سیگاری دانشگاه تا دخترایی که از سال اول دانشگاه بقیه رو سرویس میدن تا پایان تحصیلات؟ ( حتی بازم میگم نه همه دخترا بعضی ها ) بعد شما میگی من گفتم تحصیلات مساوی با فلان! اینم یه دروغ
    آها پس شما درد حقوق بشر داری؟ جدی میگی؟ برو یه سفری طرفای سیستان و بلوچستان و خیلی از روستاها... نمیخواد برای یه دختر شهری سینه چاک بشی. برو حقوق بشر رو جایی سر بده که دختر ۱۳ ساله شوهر میکنه یا اینکه مدرسه و امکانات محدودی داره. راستی از حقوق بشر غیر از آزادی زنان اونم برای مورد خاصی که تو تاپیک بحثش هست چی میدونین؟
    هدف ! جاابه هدف شما کاربران هستن. کدام کاربران؟ چه کسی مخاطب شماست؟ یه دختر کم سن و سال ؟ یه پسر هیجانی؟ شما فکر میکنی آقایون و اساتید و بزرگان میان میخونن؟ نه عزیز کسی که راهشو پیدا کرده مخاطب من و شما نیست و این تاپیکم صرفا نظر سنجی هست .
    دانشگاه!هویت فردی! واقعا مشکوک شدم . تا دو ، سه روز قبل فکر میکردم بچه هایی که اهل مطالعه شخصی و آزادن کم نداریم اما نظرم ساعت به ساعت داره تغییر میکنه.

ما دیگران رو .. یعنی کسانی که به هر دلیل موفق نشدن ۴ سال با التماس از استادان و قرض گرفتن جزو و نمره های پایین دانشگاه رو طی کنن بیسواد و منزوی و فلان و خودمون رو با سواد و دانشمند میدونیم تاره هویتم داریم ، خوشبحال ما.
    از طرفی یه دختر آزاد با روابط آزاد و ( سیگار و قلیان و فلان) یا حتی یک مرد... رو اجتماعی روشنفکر و یه آدم سالم رو مشکوک میدونیم.
    تحصیلات عالی به گذران دانشگاه و گرفتن ارشد و دکترا با معدل عالی میگن بقیش شوخیه.

راستی اون نگاه جسنی از آزادی منم همینو میگم شک نکن مغز مردم جامعه ما از چند قسمت تشکیل شده.. چگونه نیاز جنسی خودم رو رفع کنم، چگونه یک شبه پولدار بشم، چگونه در مسایلی که نمیدانم بهترین نظر رو بدم که دیگران منو تشویق کنن. ( جامعه ی هدف من هر چقدر کم سن تر، ناآگاه تر و خلاف تر بهتر)

با تشکر
    دوست گرامی شما تحصیلات رو با مدرک داشتن اشتباه گرفتید و مرتب در همین دایره می چرخید. درسته در ایران عده زیادی هستند که دانشگاه رفتند و مدرک دارند ولی سواد ندارند، عده زیادی هم هستند که دانشگاه نرفتند و سواد ندارند. عده خیلی خیلی خیلی کمی هم هستند که دانشگاه نرفتند و مدرکی ندارند ولی سواد و دانش دارند. دلیلش اینه که کلا جامعه بی سواد، نادان و خرافاتی هستیم و تحصیل کرده هامون هم در سطح استاندارد جهانی، بی سواد هستند. اما همون تحصیل کرده ها در مقایسه با تحصیل نکرده های جامعه خودمون وقتی کلیت رو در نظر بگیرید (نه استثناها رو)، معمولا وضعشون بهتر است. این در هر جامعه ای صحیح است. اکثریت افراد تحصیل کرده در هر جامعه معمولا فهم و شعور بالاتری نسبت به افراد تحصیل نکرده همون جامعه دارند، هرچقدر هم که سطح و کیفیت تحصیل در اون جامعه نامطلوب باشه. همیشه استثناهایی هم هست.

شما از دختری که آفتاب مهتاب ندیده، کار نمی کنه، تحصیل نکرده و اطرافیان ازش راضی هستند برای خودتون بت ساختید و این رو کردید معیار سالم بودن یک زن و لحظه ای که یه پرسش مطرح شد که همچین شخصیتی مشکوک به نظر می رسه اینقدر به هم ریختید که این خودش نشانگر حرف ماست که این پروفایل تخیلی که از یه شخص برای خودتون ساختید مشکوک است چون در واقعیت افراد اینطور نیستند.

6. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

دوستان یکم واقع بین باشین اینجا ایرانه و شما در شهر های خودتون . از تخیلات اروپایی و شهر های اروپایی بیرون بکشین.
    اینجا ایرانه با فرهنگ و تمدن خاص مردمانی که هزاران سال درونش زندگی کردن .

ما نمیتونیم با ورود فرهنگ ها و نگرش های دیگه مثل موش های آزمایشگاهی زندگی کنیم . چه بسا این اتفاق افتاده ... توصیه میکنم به لجن زار اینستاگرام سری بزنین و اونو با یه کشور کوچک اروپایی آزاد مقایسه کنین.
    هر روز ظهور چهره هایی که دچار اختلالات روانی، دستخوش فرهنگ های وارداتی و به کثافت کشیدن اخلاق هستن.

بهتره بجای دفاع از افرادی که دچار سردرگمی در هویت اصلی و انسانی خودشون شدن چشممون دنبال پیشرف و امکانات باشه. دنبال زندگی و رفاه بهتر، دنبال تولید داروها و فناوریهای جدید
    Last edited by jilwww; 23-08-2018 at 16:39.

8. 2 کاربر از jilwww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

ممنون جناب شرلوک.. واقعا اگر شما نبودید این جامعه ی تنها چه میشد و کجا میرفت.

هر آدم عاقلی میدونه شما و دوستان بحث رو بجایی که نباید میرفت کشوندید.
    بارها ذکر کردم بعضی ها و شما بخودتون گرفتین اون دیگه تقصیر من نیست حتما مشخصاتی که گفتم وجود داشته.
    در ضمن هر انسان عاقلی از حق دفاع میکنه . قطعا من وقتی میبینم یه آدم بخاطر سطح تحصیلاتش (اسمشو منزوی و خونه نشین میذارن) ، یا بخاطر نپریدن با آقایان و دست به دست نشدن برچسب غیر اجتماعی میخوره و انقدر مورد هجوم قرار میگیره نمیتونم بخاطر دل شما بگم به به.
    Last edited by jilwww; 23-08-2018 at 16:43.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام لطفا آقایان جواب بدن.

فرض میکنیم شرایط ازدواج رو دارین و ۳ گزینه برای انتخاب. کدومش رو ترجیح میدین
    ؛ ( فقط این ۳ انتخابو دارین)

۱. دختری که لیسانس داره و مدل هست، بواسطه مدل بودن عکس و فیلم های زیادی از ایشون روی شبکه های اجتماعی هست . هم خودش میگذاره و هم آتلیه ها و آرایشگاهها و مزون ها ... اکثر روزهای ماه در آرایشگاه یا مزون ها هست. قیافشم خوبه. از این راه درآمد داره. بواسطه فعالیش با جماعت مرد معاشرت بیشتری داره.
    ۲. دختری دیپلم داره ، دربارش تحقیق کردین و دستتون اومده آدم پاک و از خانواده قابل قبولیه، زیباست و با فهم و شعور، اهل مطالعه و البته امروزیه. هنرمنده اما فعلا کار نمیکنه .
    ۳. دختری که اهل تفریح و گشت و گذاره، روابطش با دیگران آزاده، مسافرتای مجردی میره ... مشروب و فلان . کافه رو ...تحصیلکردس و قیافشم بد نیست. سرکار موقت میره. عکسای شخصیش رو بدون خصوصی کردن اکانت توی شبکه های اجتماعی میذاره.
    جدی میگم برو اول مادرشون رو ببین بعدا برو دختر رو بگیر عین واقعیت هستش

کلا تحصیلات رو خیلی ملاک قرار نده خودت ببین چی دوست داری از زن اینده ات ببین هیکلی دوست داری لاغر دوست داری 85 یا ... فردا یک زنی میگیری لاغر یکهو یک خوش هیکل میبنی دلت اب میره همین باعث میشه زندگیت خراب بشه و بخوای بری سراغ دیگری کلا ببین خودت چی دوست داری

به من باشه میرم دومی رو میگیرم هم زیباست هم با خانواده است ولی کو پول

11. این کاربر از QSEVEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

جدی میگم برو اول مادرشون رو ببین بعدا برو دختر رو بگیر عین واقعیت هستش

کلا تحصیلات رو خیلی ملاک قرار نده خودت ببین چی دوست داری از زن اینده ات ببین هیکلی دوست داری لاغر دوست داری 85 یا ... فردا یک زنی میگیری لاغر یکهو یک خوش هیکل میبنی دلت اب میره همین باعث میشه زندگیت خراب بشه و بخوای بری سراغ دیگری کلا ببین خودت چی دوست داری

به من باشه میرم دومی رو میگیرم هم زیباست هم با خانواده است ولی کو پول
    خوشم میاد خود خودتی و نقش بازی نمیکنی، دمتم گرم.
    راست میگی خیلی ملاکا مهمه ... ظاهر شخص، نوع برخوردش، اخلاق و رفتارش، خانوادش، فرهنگشون، افکارشون و خیلی مسایل دیگه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

انسان زمانی به انسانیت میرسد که درک کند که نمیتواند برای زندگی دیگران تصمیم گیری کند.
    شما همونی نیستی که برق به گربه وصل کرده بودی؟ الان داری دم از انسانیت و شعور و فرهنگ و حق انتخاب هم میزنی

برق وصل کردن به گربه نهایت جهالت و بی فرهنگی شما رو نشون میده پس دم از انسانیت و فرهنگ نزن که خنده داره.

14. 2 کاربر از ژیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان یکم واقع بین باشین اینجا ایرانه و شما در شهر های خودتون . از تخیلات اروپایی و شهر های اروپایی بیرون بکشین.
    اینجا ایرانه با فرهنگ و تمدن خاص مردمانی که هزاران سال درونش زندگی کردن .

ما نمیتونیم با ورود فرهنگ ها و نگرش های دیگه مثل موش های آزمایشگاهی زندگی کنیم . چه بسا این اتفاق افتاده ... توصیه میکنم به لجن زار اینستاگرام سری بزنین و اونو با یه کشور کوچک اروپایی آزاد مقایسه کنین.
    هر روز ظهور چهره هایی که دچار اختلالات روانی، دستخوش فرهنگ های وارداتی و به کثافت کشیدن اخلاق هستن.

بهتره بجای دفاع از افرادی که دچار سردرگمی در هویت اصلی و انسانی خودشون شدن چشممون دنبال پیشرف و امکانات باشه. دنبال زندگی و رفاه بهتر، دنبال تولید داروها و فناوریهای جدید
    اینکه شما میخوایید در یک فرهنگ 1400 سال پیش باشید انتخاب خودتان است. شما هرگونه که دوست دارید میتوانید زندگی کنید.
    کسی برای عقاید شما تصمیم گیری نمیکند. هرجا و هرگونه که احساس لذت میکنید زندگی کنید. و تنها توصیه من به شما این است که حواستان به تجاوز به حقوق دیگران باشد که عواقب سختی خواهد داشت.

اما انسانهای امروزی تمایلی به زندگی در هزاره قبل ندارند و چه شما بخواهی و چه نخواهی دنیا به سمت سوی انسانیت هرچه تمام تر، پیش خواهد رفت.
    اگر باب میل شما نیست ، برای ابراز همدردی تنها میتوانیم برایتان متاسف باشیم.

شما همونی نیستی که برق به گربه وصل کرده بودی؟ الان داری دم از انسانیت و شعور و فرهنگ و حق انتخاب هم میزنی

برق وصل کردن به گربه نهایت جهالت و بی فرهنگی شما رو نشون میده پس دم از انسانیت و فرهنگ نزن که خنده داره.
    بله دقیقا...
    اگر بخواهیم به حیوان آزاری های شما اشاره کنیم نتنها به صفات انسانی اشاره نکردیم بلکه حتی از صفات حیوانی هم پایینتر رفتیم.
    قطعا چیزی فجیع تر از زانو زدن بر روی شانه حیوان و بریدن گلوی آن نیست.
    مسلما چیزی وحشتناک تر از پا گذاشتن بر روی بالهای حیوان و نگه داشتن سرش و بریدن گردنش نیست.
    مطمئنا هیچ حیوان آزاری حیوان صفتانه تر از بریدن گردن یک حیوان و انتظار کشیدن آنکه حیوان از فرط خون ریزی از حال برود، نیست.

به تاپیک برگردیم.
    اگر انسانی که از روی نیاز ناچار به دفع حیوانی است، رفتارش جهالت و خارج از انسانیت است،
    مسلما کسی که برای غرور و غیرت و اهداف خود پسندانه و حرف و طعنه دیگران، نه تنها همنوع بلکه خواهر و مادر خویش را مورد آزار قرار دهد، یک حیوان است.
    Last edited by siava5h; 23-08-2018 at 23:16.

16. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

اینکه شما میخوایید در یک فرهنگ 1400 سال پیش باشید انتخاب خودتان است. شما هرگونه که دوست دارید میتوانید زندگی کنید.

مسلما چیزی وحشتناک تر از پا گذاشتن بر روی بالهای حیوان و نگه داشتن سرش و بریدن گردنش نیست.
    مطمئنا هیچ حیوان آزاری حیوان صفتانه تر از بریدن گردن یک حیوان و انتظار کشیدن آنکه حیوان از فرط خون ریزی از حال برود، نیست.
    خداوکیلی هیچی بدتر از جهالت نیست تو تاریخ ایران رو به دینی گفتی یا به زمانی که ایران تشکیل شد؟ انقدر با اعتقادات مشکل داری که ذهنت یه راست رفت جاده خاکی.! یکم بخون وبعد جواب بده واسه خودت میگم . تو داری تاریخ دینی و مذهبی رو میگی و من دارم از فرهنگ ایران و تمدن ایران میگم.
    مورد دوم نگو گیاه خواری که باورم نمیشه . این پز روشنفکریه رو پیش ما سر دادی پیش دیگرون بازش نکن. باشه از این به بعد یه سیم برق میگیریم دستمون به خارجیا هم نشون میدیم طریقه ی صحیح ذبح حیوانات و استفاده از مواد گوشتی.
    شما اول به خودشناسی برس بعد از حقوق زنان دفاع کن لطفا! حیوانات راهشون رو پیدا کردن، انسانها هم آزادن و شما کاسه ی داغ تر از آش. قطعا برای هر زنی اول عقل و فهم و بعد برادر، پدر و همسر و مادری هست. این آدما با حرف چهار تا عذب ناموسشونو تقدیم دوستان نمیکنن. کسیم که منحرفه حسابش تو هر مملکتی جداس.
    Last edited by jilwww; 23-08-2018 at 23:32.

18. 2 کاربر از jilwww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •