تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 145

نام تاپيک: روش ویرایش فریمور مودم ها (Tools, Tips & Tutorials)

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان اگر امکان داره راهنمایی کنن کجای کار من اشتباهه که فایل در آخر ذخیره نمیشه و ارور میده !

در مرحله :

پس از Repack کردن فایل bin – WebUI از منوی section گزینه Replace Partition Image را زده و فایل bin ویرایش شده را در فریمور جایگزین کنید(قبل از جایگزینی فایل WebUI توجه داشته باشید که اگر نام فایل را تغییر داده اید، به همان نام اصلی آن دوباره تغییر نام بدید و در فریمور جایگذاری کنید):
    کد:

12-005b0000-WEBUI.bin

در نهایت از منوی file فریمور خود را Save نمایید و فریمور جدید را از طریق پورت USB روی مودم خود فلش کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم ریپک کردم و فایل اماده هست با نام اصلی و اولیه خودش حالا داخل برنامه هواوی فلشر از منو
    section گزینه Replace Partition Image را زدم ولی خبری از فایل ویرایش شده نیست ! باید از پایین صفحه گزینه all file رو انتخاب کنم تا فایل قابل مشاهده و انتخاب باشه.حالا فایل bin ویرایش شده را در فریمور جایگزین کردم ولی هیچ پیغامی و یا حرکتی داخل برنامه مبنی بر جایگزینی ندیدم !

به هر حال رفتم سراغ save کردن ولی ارور داد ؟

فایل انتخابی من برا ویرایش یک webui مربوط به مودم : fd-m60 بود و تا مرحله ان پک و ویرایش و ری پک درست رفتم .

2. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان اگر امکان داره راهنمایی کنن کجای کار من اشتباهه که فایل در آخر ذخیره نمیشه و ارور میده !

من هم ریپک کردم و فایل اماده هست با نام اصلی و اولیه خودش حالا داخل برنامه هواوی فلشر از منو
    section گزینه Replace Partition Image را زدم ولی خبری از فایل ویرایش شده نیست ! باید از پایین صفحه گزینه all file رو انتخاب کنم تا فایل قابل مشاهده و انتخاب باشه.حالا فایل bin ویرایش شده را در فریمور جایگزین کردم ولی هیچ پیغامی و یا حرکتی داخل برنامه مبنی بر جایگزینی ندیدم !

به هر حال رفتم سراغ save کردن ولی ارور داد ؟

فایل انتخابی من برا ویرایش یک webui مربوط به مودم : fd-m60 بود و تا مرحله ان پک و ویرایش و ری پک درست رفتم .
    وقتی فایل webui رو تو نرم افزار باز می کنید و بر روی 5b000-WEBUI کلیک می کنید، یه پیامی بهت نشون میده جهت ذخیره تغییرات. اون پیام رو کنسل بزنید. بعد از اون می تونید فایل رو اکسترکت و در نهایت فایل مود شده اتون بدون هیچگونه مشکلی جایگذاری و ذخیره نمایید.

4. 3 کاربر از balouchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    من هم به فایل های کانفیگ یه نگاهی انداختم و مواردی که غیر فعال بود و به نظرم جالب بود رو براتون این زیر نوشتم
    مهم! هیج کدام از موارد زیر تست نشده و ممکن است حتی با فعال کردن آن ها نتیجه مورد نظر حاصل نشود!

مسیر فایل WebApp\common\config\deviceinformation\config.xml
    در این کانفیگ تنظیمات نمایش اطلاعات دستگاه وجود داره از جمله rsrq , rsrp , rssi و پهنای باند دکل و... که همه غیر فعال هستند

مسیر فایل \WEBUI\WebApp\common\config\global فایل های langrule.xml و languagelist.xml
    در این فایل ها اطلاعات مربوط به زبان WebUI قرار داره که میشه زبون فارسی رو بهش اضافه کرد
    البته باید توجه کنین که فایل ترجمه فارسی lang_fa_fa.js.gz در مسیر \WEBUI\WebApp\common\language قرار داشته باشه

مسیرفایل WEBUI\WebApp\common\config\network\config.xml
    در این فایل قابلیت انتخاب دستی باند فرکانسی قرار دارد <lteband_custom>0</lteband_custom> که غیر فعال است

مسیر فایل WEBUI\WebApp\common\config\ussd\config.xml
    در این فایل تنظیمات فعال بودن ussd قرار دارد <enable>0</enable> که غیر فعال است

مسیر فایل WebApp\common\config\websd\config.xml
    در این فایل تنظیمات samba (اشتراک گذاری فایل از طریق پورت usb مودم در شبکه) <sambaenable>0</sambaenable> قرار دارد که غیرفعال است

**در خصوص قابلیت انتخاب دستی باند فرکانسی**
    فایل html صفحه انتخاب باند در مسیر WEBUI\WebApp\common\html\mobilenetworksettings.htm l.gz قرار دارد
    در همین فایل html فایل جاوا اسکریپتی با نام mobilenetworksettings.js به صفحه اضافه شده
    این فایل js در مسیر WEBUI\WebApp\common\js\mobilenetworksettings.js.gz قرار داره
    پس اگر با فعال کردن قابلیت انتخاب باند چیزی داخل پنل اضافه نشد این فایل ها رو هم باید دستکاری کنیم

سلام مودم بیشتر از دونفر بهش نمیشه کانکت شد اگه میشه لطفا راهنمایی کنید چکار کنم که بیشتر از دونفر بتونن کانکت بشن ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام مودم بیشتر از دونفر بهش نمیشه کانکت شد اگه میشه لطفا راهنمایی کنید چکار کنم که بیشتر از دونفر بتونن کانکت بشن ممنون
    حل شد ممنون
    Last edited by namo_57; 15-12-2018 at 20:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض نحوه اضافه کردن adb و Telnet به فایل سیستم فریمور

قبل از هر چیزی اگر کاربر ابونتو هستید، جهتاکسترکت فایل «سیستم» فریمور و کپی کردن فایل ها، ابتدا ترمینال ابونتو خود را در حالت Root قرار دهید.(برای نحوه فعال سازی Root ابونتو در گوگل جستجو کنید)
    *** اگر کاربر Kali Linux هستید، چون سیستم کالی به صورت پیشفرض در حالت Root قرار دارد، بدون ترمینال هم می توانید فایل ها را در پوشه سیستم کپی و پست کنید.
    2- پس از آنکه ترمینال روی حالت Root قرار گرفت، از طریق ترمینال به پوشه ای که فایل System.bin خود را در آن ذخیره کرده اید، قرار بگیرید و از طریق فرمان CPIO فایل سیستم را اکسترکت کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3- پس از اکسترکت فایل، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
    فایل bin درون آن را از طریق روت ترمینال با فرمان CPIO زیر اکسترکت کنید و فایل های درون پوشه های آن را به پوشه های مشابه آن در فایل سیستم فریمورتان، از طریق فرمان های ترمینال کپی کنید. فرمان کپی(به جای file-name نام فایلی که می خواهید آن را کپی کنید بذارید و به جای mydir مسیری که می خواهید که فایل را در آن پِست کنید بنویسید):
    کد:

کد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4- پس از کپی و جایگذاری کردن تمام فایل ها، فایل سیستم خود را از طریق فرمان CPIO دوباره Repack کنید و از طریق Qhuaweiflash آن را در فریمور جایگذاری کنید.
    کد:

برای مثال:

- balouchi@ubuntu:~$ su
    : Password

root@ubuntu:~# cd /home/balouchi/Desktop/adb-test
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-test# cpio -im -F 10-00590000-System.bin
    30106 blocks

root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-test# cd

root@ubuntu:~# cd /home/balouchi/Desktop/adb-system/bin
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/bin# cp -r busyboxx /home/balouchi/Desktop/adb-test/bin
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/bin# cd

root@ubuntu:~# cd /home/balouchi/Desktop/adb-system/etc
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/etc# cp -r autorun.sh /home/balouchi/Desktop/adb-test/et
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/etc# cp -r disable_spe /home/balouchi/Desktop/adb-test/etc
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/etc# cp -r fix_ttl /home/balouchi/Desktop/adb-test/etc
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/etc# cp -r fix_ttl.sh /home/balouchi/Desktop/adb-test/etc
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/etc# cp -r passwd /home/balouchi/Desktop/adb-test/etc
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/etc# cd

root@ubuntu:~# cd /home/balouchi/Desktop/adb-system/xbin
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/xbin# cp -r adbd /home/balouchi/Desktop/adb-test/xbin
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/xbin# cp -r atc /home/balouchi/Desktop/adb-test/xbin
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/xbin# cp -r crasher /home/balouchi/Desktop/adb-test/xbin
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/xbin# cp -r kpatch.ko /home/balouchi/Desktop/adb-test/xbin
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-system/xbin# cd

root@ubuntu:~# cd /home/balouchi/Desktop/adb-test
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-test# find | cpio -o -H newc -F ../10-00590000-System.bin
    4710 blocks
    root@ubuntu:/home/balouchi/Desktop/adb-test#

Last edited by balouchi; 28-02-2019 at 20:47.

8. 7 کاربر از balouchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

قبل از هر چیزی اگر کاربر ابونتو هستید، جهت اکسترکت فایل «سیستم» فریمور و کپی کردن فایل ها، ابتدا ترمینال ابونتو خود را در حالت Root قرار دهید.(برای نحوه فعال سازی Root ابونتو در گوگل جستجو کنید)
    2- پس از آنکه ترمینال روی حالت Root قرار گرفت، از طریق ترمینال به پوشه ای که فایل System.bin خود را در آن ذخیره کرده اید، قرار بگیرید و از طریق فرمان CIPO فایل سیستم را اکسترکت کنید:
    کد:

3- پس از اکسترکت فایل، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اکسترکت کنید و فایل های درون پوشه های آن را به پوشه های مشابه آن در فایل سیستم فریمورتان، از طریق فرمان های ترمینال کپی کنید. فرمان کپی(به جای file-name نام فایلی که می خواهید آن را کپی کنید بذارید و به جای mydir مسیری که می خواهید که فایل را در آن پِست کنید بنویسید):
    کد:

4- پس از کپی کردن و جایگذاری کردن تمام فایل ها، فایل سیستم خود را از طریق فرمان CIPO دوباره Repack کنید و از طریق Qhuaweiflash آن را در فریمور جایگذاری کنید.
    کد:

برای مثال:

احسنت بر شما واقعا تشکر میکنم که اطلاعات و دانش خودتون رو عمومی میکنید

10. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

قبل از هر چیزی اگر کاربر ابونتو هستید، جهتاکسترکت فایل «سیستم» فریمور و کپی کردن فایل ها، ابتدا ترمینال ابونتو خود را در حالت Root قرار دهید.(برای نحوه فعال سازی Root ابونتو در گوگل جستجو کنید)
    2- پس از آنکه ترمینال روی حالت Root قرار گرفت، از طریق ترمینال به پوشه ای که فایل System.bin خود را در آن ذخیره کرده اید، قرار بگیرید و از طریق فرمان CPIO فایل سیستم را اکسترکت کنید:
    کد:

3- پس از اکسترکت فایل، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اکسترکت کنید و فایل های درون پوشه های آن را به پوشه های مشابه آن در فایل سیستم فریمورتان، از طریق فرمان های ترمینال کپی کنید. فرمان کپی(به جای file-name نام فایلی که می خواهید آن را کپی کنید بذارید و به جای mydir مسیری که می خواهید که فایل را در آن پِست کنید بنویسید):
    کد:

4- پس از کپی و جایگذاری کردن تمام فایل ها، فایل سیستم خود را از طریق فرمان CPIO دوباره Repack کنید و از طریق Qhuaweiflash آن را در فریمور جایگذاری کنید.
    کد:

برای مثال:

تمامی مراحل رو رفتم و ایمیج رو داخل فریمور جایگزین کردم و به مودم فلش کردم ولی خبری از دسترسی adb یا telnet نیست ! مثل اینکه هیچ کاری انجام داده نشده ! فریمور 192 ایرانسل رو برا این کار و تست در نظر گرفتم و خواستم به اون اضافه کنم ولی نتیجه ای نداشت .

فایل ایمیج ویرایش شده جهت بررسی :

Last edited by saber73; 26-12-2018 at 21:22.

12. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تمامی مراحل رو رفتم و ایمیج رو داخل فریمور جایگزین کردم و به مودم فلش کردم ولی خبری از دسترسی adb یا telnet نیست ! مثل اینکه هیچ کاری انجام داده نشده ! فریمور 192 ایرانسل رو برا این کار و تست در نظر گرفتم و خواستم به اون اضافه کنم ولی نتیجه ای نداشت .
    اگه نتیجه ای از کارتون نگرفتید به احتمالا زیاد از فایل zip من به خاطر جابه جایی ها و اکسترکت شدنش باشه. تا جایی که برایتون امکان داره قبل از کپی، از تغییر نام دادن پوشه system و پوشه های درون اون خودداری کنید. برای اینکه نتیجه قطعی تری از کارتون بگیرید، یک فریموری که درش AT یا همون adb بهش اضافه شده دانلود کنید( تو 4pda فریمور زیاده و فرقی نمی کنه مدل چه مودمی باشه ولی بهتره فریمور مودمهای سری B باشه). فایل سیستم اونو رو تو ROOT ابونتو با فرمان CPIO تو یه پوشه اکسترکت کنید( از کپی کردن و جا به جا کردن پوشه اکسترکت شده، بدون حالت ROOT خودداری کنید). بعد از اون همون 8 و 9 فایل مورد نظرتون رو با فرمان های ROOT به فایل سیستمتون کپی کنید.

14. این کاربر از balouchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

لینک دانلود در پست بالا اصلاح شد و فایل های مربوط به adb و Telnet رو به جای zip با CPIO به یه فایل bin در آوردم که فایل ها کمتر آسیب ببینند. کافیه بعد اکسترکت فایل rar ، فایل bin درون اونو از طریق روت ترمینال با فرمان CPIO استخراج کنید و فایل های درون پوشه های اونو به فریمور خودتون انتقال بدید.

اکسترکت فایل bin
    کد:

16. 3 کاربر از balouchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام طبق دستور پست اول sudo apt install qt5-default در ترمینال اوبنتو
    اما جواب پایینی میاد ونصب نمیشه لطفا راهنمایی بفرمایید
    namo@namo-Inspiron-N5030:~$ sudo apt install qt5-default
    [sudo] password for namo:
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree
    Reading state information... Done
    E: Unable to locate package qt5-default
    namo@namo-Inspiron-N5030:~$
    Last edited by namo_57; 28-12-2018 at 17:04.

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •