تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از نظر شما کدام بازیکن برنده‌ی توپ طلا خواهد بود؟

راي دهنده
21. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • لیونل مسی

7 33.33%
  • کریستیانو رونالدو

11 52.38%
  • نیمار

0 0%
  • لوکا مودریچ

0 0%
  • تونی کروس

0 0%
  • آندرس اینیستا

0 0%
  • دنی آلوز

0 0%
  • لئوناردو بونوچی

0 0%
  • سرخیو راموس

0 0%
  • مارسلو

0 0%
  • جان لوئیجی بوفون

3 14.29%
صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 75

نام تاپيک: جایزه‌ی توپ طلای سال ۲۰۱۷ مجله فرانس فوتبال - Ballon d'or

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مشخصه یه جای کار میلنگه وقتی این رسانه ها همه برخلاف فرانس فوتبال بازیکن سال رو انتخاب میکنن

واقعا من عجیب موندم یه جهانی فهمیدن به این نتیجه رسیدن مسی لیاقت نداره حالا باز شما اصرار دارید رو این آدم!!!
    محمد جان بعد از لایی که رونالدو به خودش زد حسابی نگرانت شده بودم، نیستی

2. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

از وقتی عمو پلاتینی و بلاتر رفتن مسی چقدر تنها شده
    یادش بخیر
    جام جهانی المان قهرمان شد ولی مسی بهترین بازیکن جام شد ( کروس و دوستان همه بوق )

به قول یه بنده خدایی : یه سفره ای پهنه همه باید راضی باشن ! ( همون جمله خودمونی چون پسر خوبیه )-

------------

توپ طلا هیچوقت متر و معیار مشخصی نداشته و نخواهد داشت ( وقتی کیروش میگه مربیان تیم های باشگاهی رو جمع میکنم و رای میگیرم دیگه انتظاری از بقیه آرا نمیره )
    فکر نکنم نه رونالدو فن ها و نه ذوب شدگان مسی اگه بخوان منطقی نظر بدن این جوایز رو منصفانه بدونن
    بعد از سال 2008 کلا داستان شد مسی و رونالدو !
    روند این جایزه هم چون فردیه نمیشه جوری تنظیم کرد که همه راضی باشن
    ولی خب بعضی دوستان وقتی بازیکن مورد علاقشون جایزه رو میگیره از عدالت دم میزنن و وقتی نمیگیره ........ نمونش هم وقتی مسی با 4 توپ طلا از پلاتینی رد شد و
    گفتن بهترین تاریخه چون هیچکس فلان قدر توپ طلا نگرفته ( اگه یادم باشه مسی قرار بود فیلم بازی هاش رو واسه پله یا مارادونا بفرسته ) ( بعد میگن رونالدو خودستایی میکنه )ولی الان رونالدو 5 تا داره این جایزه ارزش فنی نداره و تبلیغات باعث جایزه هست

واقعیتش همینه توپ طلا بیشتر یه روند تبلیغاتی و درآمدی داره تا فنی ! که بیشتر هم به نفع فیفا هست !
    حالا بعضی دوستان درگیر چی هستن دیگه خود دانن

احتمال داره از سال بعد هرکی با یک لنگه کفش بیشتر دریبل بزنه بهش توپ طلا بدن
    پارسال دریبل موفق بود !
    Last edited by albertxx; 26-12-2017 at 23:47.

4. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

مشخصه یه جای کار میلنگه وقتی این رسانه ها همه برخلاف فرانس فوتبال بازیکن سال رو انتخاب میکنن

محمد جان بعد از لایی که رونالدو به خودش زد حسابی نگرانت شده بودم، نیستی
    سلام بر دوست قدیمی چرا سالار همینجاها بودم...

اون موقعیت آفتاب بود هر بازیکنی میتونه همچین اشتباهی کنه سینا.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

بی خیال. آفتاب شد بهونه؟ تازه نیمه اول موافق رئال و تو چشم بازیکنای بارسا بود

7. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

بی خیال. آفتاب شد بهونه؟ تازه نیمه اول موافق رئال و تو چشم بازیکنای بارسا بود
    برای هر بازیکنی پیش میاد از این اتفاقا

حالا شما میگید توپ طلا رو باید ازش بگیرن؟

9. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

از وقتی عمو پلاتینی و بلاتر رفتن مسی چقدر تنها شده
    یادش بخیر
    جام جهانی المان قهرمان شد ولی مسی بهترین بازیکن جام شد ( کروس و دوستان همه بوق )
    من حس میکنم داری متضاد صحبت میکنی ؟! آخه بلاتر که از *** رونالدو میخورد و فقط بخاطر رونالدو رای گیری توپ طلا رو تمدید کرد که رونالدو تو پلی آف درخشید و اومد توپ طلارو گرفت

جام جهانی 2010 هم اسپانیا قهرمان شد . میدونی کی بهترین بازیکن شد ؟! دیگو فورلان که تیمش چهارم شد تو جام جهانی ! البته من فک میکنم بیشتر فوتبالو از 2014 به اینور دنبال کردی ! چون سال های اوج رئال هم همون موقع بود

بحث اینه که توپ طلا رو باید به بهترین بازیکن سال بدن . نه نماینده تیم برنده قهرمانی ها که گری لینه کر هم بهش اشاره کرد . البته برا اون کسی که الآن میاد میگه لینه کر مسی فن بگم تو توییتش هم گفته " I love Ronaldo But Messi is a better footballer " .

11. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

میرسیم به حرف من یعنی لیاقت

شما درست میگید مسی اصلا فوتبالش بهتره اما حتما فقط بازی بهتر ملاک برای برنده شدن نیست(هرچند من بازی مسی رو بهتر از رونالدو نمیدونم)

هرچیزی لیاقت میخواد دوستان عزیز مسی لیاقت برنده شدن رو نداشته وسلام اینو همه فهمیدن جز شما

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توتی: مسی بهترین است ولی به رونالدو نگویید

رونالدو با رئال مادرید قهرمان لالیگا و چمپیونز لیگ شد و با کسب آقای گلی چمپیونز لیگ، توانست در نهایت توپ طلا را از آن خود کند. با این وجود اسطوره فوتبال ایتالیا معتقد است که مسی بهترین بازیکن جهان است.

او گفت:" من واقعا فوتبال قدیم ها را دوست دارم. در طی زمان فوتبال تغییرات زیادی کرده است. فوتبال قدیم جذاب تر بود؛ ولی حالا دیگر تجاری شده است. بازیکنانی مثل نیمار و رونالدو هستند؛ ولی نیمار برای مثال قیمت خیلی بالایی دارد. پرداخت 250 میلیون یورو برای یک بازیکن خیلی زیاد است. ولی مسی بهترین است، فقط به رونالدو چیزی نگویید."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میرسیم به حرف من یعنی لیاقت

شما درست میگید مسی اصلا فوتبالش بهتره اما حتما فقط بازی بهتر ملاک برای برنده شدن نیست(هرچند من بازی مسی رو بهتر از رونالدو نمیدونم)

هرچیزی لیاقت میخواد دوستان عزیز مسی لیاقت برنده شدن رو نداشته وسلام اینو همه فهمیدن جز شما

اتفاقا تمام دنیا متوجه شدن که رونالدو با اینکه لیاقت بهترین شدن رو نداشت به خاطر جامهای تیمش این عنوان رو بدست آورد.

تنها کسانی هم که رونالدو را شایسته میدونن فقط رونالدو فن هایی مثل شما هستن استاد وگرنه کل کارشناسها و جراید این انتخاب فان رو زیر سوال بردن.

پ.ن : یه نابینا هم فرق بازی این دو نفر رو متوجه میشه! حالا هی دم از لیاقت بزن : )

16. 2 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

اتفاقا تمام دنیا متوجه شدن که رونالدو با اینکه لیاقت بهترین شدن رو نداشت به خاطر جامهای تیمش این عنوان رو بدست آورد.

تنها کسانی هم که رونالدو را شایسته میدونن فقط رونالدو فن هایی مثل شما هستن استاد وگرنه کل کارشناسها و جراید این انتخاب فان رو زیر سوال بردن.

پ.ن : یه نابینا هم فرق بازی این دو نفر رو متوجه میشه! حالا هی دم از لیاقت بزن : )
    همیشه انتقاد بعد از یک انتخاب بوده یادمه قبل از مراسم توپ طلا هم همین تعریف ها از مسی بود که الان بعد از این مراسم هم هست همیشه انتقاد هایی بوده بعد از برنده شدن نامزد توپ طلا در همه سالها.

الانم دارم میگم دوست من مسی لایق برنده شدن این جایزه نبوده وسلام اگر نه به قول شما با این همه تعریف و تمجید و ... بهش میدادن که ندادن خوشبختانه.

من دقیق نمیدونم مسی توی سال 2017 چه دستاوردی داشت یا چیش از رونالدو بالاتر بود که اینقد بهش انتقاد وارد میکنید.

میخوای تاپیکو برات پر کنم از تعریف هایی که از رونالرو شده برای توپ طلا؟؟؟؟
    یا انتقاد از توپ طلای 2015؟؟؟؟یا سال های قبل؟

شما مسی فن ها میرید میگردید تا یه نفر از رونالدو انتقاد کرد سریع بیاید همه جا پخش کنید.
    Last edited by Mohammad King; 28-12-2017 at 20:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •