![]()
این طرح ها شبانه رایگان داره![]()
هدف فقط این بوده که دسترسی به نت مردم کمتر بشه حالا مطمئن باشید اون ده گیگ تموم بشه سرعت انقدر میاد پایین که قید دانلود رو بزنی چون اگر بالا باشه دانلود کنی محدودیتی وجود نداره و اونا(شرکت ها و آقایون) ضرر میکنن من برم سرکوچه کارت اینترنت بخرم![]()
باز هم مشخص نمیگن چجوریه یه جا میگه سرعت میاد پایین یه جا قیمت حجم داده چکار کنیم از دست اینا
الان خودشم فهمید چی گفته؟
اول گفته :"طبق این مصوبه فروش حجمی اینترنت برای همیشه در کشور متوقف می شود"
بعد میگه مردم خودشون انتخاب نکردن ما به زور مجبورشون کردیم "ردپای تغییر روش فروش اینترنت و چرخش به سمت فروش غیرحجمی از مردادماه 95 اعمال شد که به صورت انتخابی بود و گرایش زیادی به سمت آن ایجاد نشد. در نتیجه به این تصمیم رسیدیم که برای اجرایی شدن کامل فروش غیرحجمی در کشور باید روش فروش غیرحجمی باید تنها گزینه کاربران باشد."
بعد دوباره میگه چون عادت کردن حجم بخرن ما هم حجم بهشون می فروشیم "در حالت دوم کاربران حجم اضافی خریداری میکنند که با توجه به اینکه در ایران پیش از این خرید حجم اضافی مرسوم بود، حالت دوم را برای اجرا انتخاب کردیم."
پس اون قسمت اول حرفات چی شد؟
من که میگم اصلا اینترنت نگیریم دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته کلی وقتمون هم آزاد میشه کلی پول هم میذاریم جیبمون میریم صفا
اینا هم برن اینترنت نامحدودشون رو بذارن در کوزه آبشو بخورن
دوست خوبم
گمرک
مالیات بر ارزش افزوده
تیغ زنی
هنوز به اینها عادت نکردی؟ ماشین خارجی گمنام بی کیفیت چینی رو میدند 150 تومان
وای به حال این
نابود تر :(
Sent from my ASUS using Tapatalk
من نمیدونم جدی اینا احمقن یا چی کلا. وقتی در حال حاضر اکثر ترافیک اینترنت مربوط میشه به شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و غیره این 1400 گیگابایت ترافیک داخلی چه xشری هست دیگه!
تو همه چیز مردم میخوان به زور سرک بکشن. به زور چادر سر مردم می کنن، به زور مردم رو وادار به استفاده از سرویس و کالای ایرانی می کنن. فقط یه مستراح مونده بهمون بگن کدوم وری بشین کارتو بکن
لعنت بر مردم آزار ...
عملا قیمت سرعت ها +6 مگ رو بالا بردن ، رسما دیگه اسمش اینترنت نیست و اینترانت میدن ، شبانه رایگان هم حذف شد و ...
تنگ نظری و کوته بینی تا کجا ...
صد رحمت به کره شمالی که رو بازی میکنه!
تعریف نامحدود رو از بیخ وبن زیر و رو کردن
اخه 50 تومن بدیم ده گیگ بین الملل کفاف اینستاگرام رفتنمون رو هم نمیده
همین سرویس های فعلی رو حفظ کنید نامحدود نخواستیم
نه اتفاقا. خوب زرنگند. ملتو شناختند. خوب و تر و تمیز هم شناختند. میدونن ازین ملت سیب زمینی بخاری بلند نمی شود پس هر کاری که بخوان انجام می دهند. ازین بدتر هم می شود شک نکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)