در ضمن الان قيمت v3x رو 230 ميچرخه
در ضمن الان قيمت v3x رو 230 ميچرخه
a1200 كه به p990 نميرسه كه مخصوصا صفحه نمايشش![]()
اخه من دیروز علادین پرسیدم گفتن دیگه وارد نمیشه و از این جور حرفای دلالیقابش که تا قبل عید 25.000 بود الان شده 45.000 !!!!!!!!!!!!!!!!!من گوشی خودمو نشون دادم 230.000 قیمت دادن....از خودم که در نمیارم!!!!!2/18
فقط v3i خوبه
من می خواستم یه v3x بخرم اما چند تا از دوستام میگن هنگ میکنه ایا میشه این مشکلو برطرف کرد ؟
v3x هنگ میکنه ؟ کی گفته اینو بهت ؟ اصلا گوشی مثل v3x چیزی به نام هنگ نداره.
شما یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن
راستی من یه جا خوندم که V3x هم چینی داره هم سنگاپوری میخواستم ببینم اگه انطوره کدوم مدلش بهتره ؟
سلام
من هم می خوام یه گوشی بخرم از این طراحی زیبا و مخصوصاً صفحه کلیدش خیلی خوشم اومده اما وقتی با امکانات سونی اریکسون مقایسه می کنم پشیمون می شم ضمن اینکه یکی از دوستام یه گوشی موتورولا داره و دائما باهاش مشکل داره اولا با اینکه گوشی رو 2سال قبل خریده و معمولا سریالش نباید با مخابرات مشکل داشته باشه ولی همش باید اونو رجیستر کنه و هر روز یه مشکلی باهاش داره اما اون هم مثل من عاشق زیباییشه مخصوصا من بجز v3x زیبایی k1 رو هم دوست دارم ........... حالا می خواستم نظر شما رو هم که موتورولا دارید بدونم
یا اینکه اصلا اینجا جایی هست که مقایسه موتورولا با دیگر گوشی ها رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
Last edited by cnn; 13-06-2007 at 17:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)