بله ، منم دقیقا همین مشکل رو دارم.
واقعا مسخره هست که نسل چهار تو یه منطقه فعال باشه اما نشه بهش وصل شد ، اینم از عجایب هست ...
بله ، منم دقیقا همین مشکل رو دارم.
واقعا مسخره هست که نسل چهار تو یه منطقه فعال باشه اما نشه بهش وصل شد ، اینم از عجایب هست ...
یعنی اگه سیمکارتم رو برم منطقه دیگه سرعتم از محدودیت میره بیرون ؟
اونایی که می گن همراه اول محدودیت سرعت نداره توجه کنن به سرور تهران و فرانکفورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز رفتم با این سیمکارت جدید همراه اول که 15 گیگ اینترنت هدیه داره ، یه دانلود انجام بدم ؛ دیدم سرعت از 1 مگابایت بالاتر نمیره و روی این سرعت قفله.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب داستانی داریم با این همراه اول ...
من یه سوالی دارم ، این محدودیت فقط برای سیمکارت های اعتباریه یا دائمی هم شاملش میشه؟
چون امروز با سه تا سیمکارت (دوتا اعتباری و یه دائمی) تست کردم ؛ سرعت اعتباریا روی 1 مگ قفل بود اما سرعت دائمی تا بیشتر از 3 مگ هم بالا رفت.
عجب مملکتی شده.عجب روزگاری داریم.
میریم ایراندزد،همه گلایه دارن
میریم فالستل،همه مینالن
میایم همراه اخر،ملت همه عصبانی و محدود
یه اپراتور درست و حسابی و منصف و مشتری مدار هم وجود نداره به اون پناه ببریم.خدایا به تو پناه میبریم از دست این دزدا و کاسبای زجر مردم
این همه پول دزدی می کنه این همراه اول از ملت حداقل خب 1 ریالش رو هم خرج شبکت کن که نخای محدود کنی
الان مثلا از یکی از بچه های اینجا
180 هزار دزدی کرده ! کجا می ره این پولا ؟
اون شکمت کارد بخوره که سیرمونی نداره![]()
Last edited by EDWARD WHITE; 15-09-2017 at 10:01.
شانسیه ربطی به دائمی و اعتباری نداره . الان سیمکارت دائمی من کلا روی 3g بود ( ترابرد کردم به رایتل سر این موضوع محدودیت ) با سیمکارت یو سیم .
ایرانسل که کلا اقدام به حذف فیزیکی کاربراکرده سیم کارتهای من کلا و عملاً قطع شدن.
فقط گوگل رو باز میکنه و الان هم با همراه اول لاگین کردم.
چون ایرانسل قطع بود
۸ مگابیت به ۱.۱۵ مگاهرتز ارتباطی نداره افراد با پهنای ۱۰ و ۱۵ سرعتشون محدود هست این مشکل اصلا به پهنای باند کانال ارتباطی نداره و بر می گرده احتمالا به بحث pdn و هسته ی شبکه
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Last edited by Iman799; 18-09-2017 at 14:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)