شما + داورها
شما + داورها
Who said?
تیمی که تک جام خودش (کوپا د ری) رو هم با اشتباه داوری تو نیمه نهایی و فینال برده...
+
دیشب موراتا اولین بازیش رو واسه چلسی انجام داد، به عنوان یار تعویضی. هرچند داور بازی دوتا بازیکن چلسی رو اخراج کرد و ۸۰ دقیقه ۱۰ نفره بازی کردن و دقایقی هم ۹ نفره، ولی موراتا گل قشنگی زد و باز هم افسوس که این بازیکن رو دادیم رفت ولی کریم شیره ای رو نگه داشتیم...
کوپا دل ری ؟!!!! من غلط کنم طرفدا تیمی از لیگ های تفریحی باشم. خخخ
من جای تو بودم واسه همیشه خدافظی میکردم از این تاپیک : )))))
بسیاااار بسییییار چسبید بازی امشب
ولی از حق نگذریم که با وجود دو سوپر گل آخر، گل پیکه یه چی دیگه بود لامصب : ))))
بدون شک بهترین بازی سالهای اخیرمون تو نیو کمپ بود.حقمون بدون شک برتری با گل بیشتر بود.خدایا اینایی که دارن از داوری صحبت می کنن کجان که ببین ۱۴ نفره هم نتونستن حریف ما بشن.بدون شک بهترین لحظه بازی له کردن سوارز ...توسط کاپیتان بود.حقش بود یه لقدم میزد تو دهنش.اخه بازیکنم اینقد دروغین.
به جای کارت زرد به اون دایور پنالت میگیره اون وقت این طرف چجوری بازکن مارو اخراج میکنه.
فکر کنم دوستان بارسایی دیگه هیچ حرفی برا گفتن نداشته باشن.و خواهشا دیگه صحبت از داوری نکنن بخدا بهتون میخندن
با پدیده ای مواجه هستیم به اسم سکوت بارسایی ها درباره ترکیب ۱۲ نفرشون، احتمالاً از فردا هم سخت پیگیر محرومیت رونالدو هستن!
نتیجه فوق العاده خوبی بود، اونم بدون مودریچ، و تقریبا کار رو تمام کردیم. بدون شک بهترین بازیکن زمین ایسکو بود که میانه میدان میرقصید.
این آسنسیو عجب بازیکنی هست، درسته که جواهری چون موراتا رو بخاطر این کریم بنزما از دست دادیم، اما خوشحالم که آسنسیو رو هنوز داریم و بار دیگه هافبک هامون وظیفه ی مهاجم بی خاصیتمون رو تقبل کردن. البته از زحمات جرارد پیکه هم نمیشه گذشت که دیشب نه نگفت...
کریس صرفاً به ۲۰ دقیقه وقت نیاز داشت تا بار دیگه با یه گل فوق العاده زیبا نیوکمپ رو ساکت کنه.
و اینک پیکه ؛ مارادونای زمان ما :
==========================>
++++++++++++++++++++++++++++++
کریستیانو هم انگار یکی از لنیستر ها هست ، " لنیستر ها همیشه بدهیشون رِ میپردازن " :
![]()
تبریک بابت برد شیرین
این برد از چند لحاظ جنبه دلچسبی داشت
یکی این که داور قشنگ یک پنالتی براشون گرفت
یک اخراج هم از ما کرد اونم کریس رو و خلاصه هر چی در توانش بود به کار برد اما بازم نتونست در مقابل قدرتمندترین ترکیب چند وقت اخیر رئال دووم بیارن.
خیلی خوب بازی می کنیم و یک خونسردی خاصی در وجود همه بازیکنانمون هست. از طرفی وقتی اسنسیو و وازکز میان تو زمین تازه میل هجوم تیم چند برابر هم میشه
این ترکیب رئال بدون شک قدرتمندترین ترکیب نسل اخیر هستش. البته منهای کریم
مرسی کریس و مرسی زیدان و مرسی همه![]()
آقا نامردیه خب. من فک کردم بازی امشبه.
خب نامردیه بارسا تو خونش له کنیم من نبینم. نامردیه.![]()
گویا کمی از سوزش و تلخی الکلاسیکو واسه حریف کم شده
رونالدو 5 جلسه محروم شد
اگه صحت داشته باشه میشه این بازی ها
1 - برگشت سوپر کاپ
2 - لیگا لاکرونیا ( میهمان هستیم)
3 - والنسیا ( برنابئو )
4 - لوانته ( برنابئو )
5 - رئال سوسیه داد ( میهمانیم)
بجز بازی با سوسیه داد بقیه بازی ها کار سختی نداریم و با وجود آسنسیو و وازکز خیالمون تقریبا راحته
هفته های اول هم هست و اونقدر ها تیم تحت فشار نیست و مصدومی نداریم (( معمولا 10 تا بازی از فصل نشده نصف تیم مصدومه))
بازی برگشت هم بدون رونالدو له کردن حریف خیلی حال میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)