فروشگاه سایت رسمی آدیداس :
![]()
فروشگاه سایت رسمی آدیداس :
![]()
زلاتان رسما برای یه فصل برگشت
+
گروه A: بنفیکا، منچستر یونایتد، بازل، زسکا مسکو
یه گروه آسون ترسناک !فراموش نکنیم ما قبلا از یه همچین گروهی بالا نرفتیم؛ هر چند الان شرایط کاملا فرق می کنه
![]()
حالم از این قرعه به هم خورد، مگه میشه شانس اینقدر گند و تکراری؟؟
بنظرم درسته که یه بار ازین گروه صعود نکردیم ولی بیشتر اون رو اتفاق میبینم و احتمال تکرارش خیلی خیلی کمه. خوبی این قرعه این بود که بعد از اینکه از دور گروهی صعود میکنیم زمان زیادی گذشته و زلاتان و روخو برگشتن. همچنین لیندلوف هم فرصت داره تا خودش رو با تیم وفق بده.
بنظرم تیمی که مورینیو ساخته تا اگه به قرعه خیلی سختی نخوره تا نیمه نهایی هم میتونه بالا بیاد. از نظر یارگیری که نقاط ضعف رو پوشش دادیم و بازیکنان هم بنظر میاد امسال رو فرم باشن. دیگه مثل سال قبل خیلی تغییر تاکتیک و مشکل عدم آشنایی مورینیو با تیم رو هم نداریم.
قرارداد زلاتان گفته میشه که 125 هزار پوند در هفته است که اگه صحت داشته باشه چیزی حدود یک سوم فصل قبله
تقریبا ترکیب این فصل مشخص شده و به این صورته. فقط ابهت نوک حمله
اگه لیندلوف به فرم خوبش برگرده یا روخو بعد مصدومیتش اوج بگیره میشه گفت تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان میتونیم بالا بریم
دوباره گیر بارسا تی وی افتادیم بازی های منچسترو نشون نمیدن اصلا
من از سایت آنتن میبینم کیفیتشم خوب بود واقعا. دوباره داشت نیمه دوم سبک بازیمون مثل پارسال میشد که هیچ برنامه ای نداریم و فقط سانتر میکنیم که خداروشکر با سه تعویض موثر بازی رو مورینیو در اورد و دو تعویضش که گل زدن و یکی دیگه تاثیر مستقیم داشت، فعلا همه چی خوبه امیدوارم ادامه پیدا کنه ...
انتن فعلا بهترین راه برای دیدن فوتبالهاست. تو سایت و تو ورژن جدید برنامه اندرویدش هم میشه کیفیت رو تنظیم کرد تا زیاد اینترنت مصرف نکنه
در مورد خود بازی من هنوزم ترس داشتم که مساوی های پارسال تکرار نشه. اگه پنالتی گل میشد استرسی وجود نداشت. ولی فکر میکنم بازیکنان کمی استرس داشتن و از مصاحبه اشون هم معلوم بود. فکر میکنم برای این بازیها اگه لوکاکو و زلاتان هر دو باشن قطعا دروازه باز میشه.
ولی نبود یه وینگر همچنان تو ذوق میزنه. اگه یکی مثل محرز رو تیم بود خیلی خوب میشد. تا حدودی ما رو اذیت کرد
راه حل من کلا گوگله ! یه سرچ ساده بزنید پخش زنده فوتبال (البته به انگلیسی!) چندین تا سایت میاد که خودشون چندین تا لینک دارن و بالاخره از یه لینکش بازی رو بدون لگ می تونید نگاه کنید؛ کاری که برای بازی امروز هم کردم
هنوز هم سراغ این سایت های ایرانی نرفتم چون تهش معلوم نیست چه خوابی دیدن !
در مورد بازی هم تیم خوب روان بازی می کنه فعلا؛ هر چند من معتقدم عیار تیم در بازی با تیم های سخت تر مشخص میشه، هنوز مونده تا بشه دقیق و درست نظر داد. حتی اگه قرار باشه از سانترها استفاده کنیم باز هم با برنامه تریم نسبت به قبل؛ طبیعی هم هست، تیم باید یه پیشرفتی نسبت به قبل کرده باشه. از یه بابت هم خوشحالم، اونم اینکه امروز مارسیال از اول بازی کرد و راشفورد به عنوان جانشین به جای مارسیال هم نیومد. تعویض های خوبی داشت مورینیو.
سال قبل هم اوایل خوب نتیجه می گرفتیم ولی اصلا خوب بازی نمی کردیم. این فصل به مراتب بهتریم. بازی بعدی مهمان استوک هستیم، بعد با اورتون داریم که می تونه بازی سختی باشه، بعد از اون هم ساوتهمپتون، کریستال پالاس و در نهایت لیورپول ! ببینیم بعد از بازی لیورپول چقدر نظرمون در مورد تیم عوض شده![]()
Last edited by Mohammad; 27-08-2017 at 01:25.
خیلی خفنه تیم این فصل یونایتد
فقط خدایی لوکاکو دس کمی از کریم نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)