تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 144

نام تاپيک: بهترین نرم افزار تبدیل Dvd به Vcd از نظر شما چیه؟(لطفا شرکت کنید)

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

بهترین نرم افزار برای تبدیل divx به vcdچیه؟آیا با نرو میشه این کار رو کرد چجوری؟
    با تشکر از دوستان.
    با نرم افزار iVideoMax که به نظر من بهترینه!متاسفانه یه ساعته دارم توی نت میگردم ولی نسخه فول ورژنشو واستون نتونستم گیر بیارم.حجمش 19 مگه !

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با نرو نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

شدنش که میشه.یعنی اگه واسه رایت وی سی دی شما یه فایل DivX رو اد کنی موقع رایت کردن خودش encode میکنه.ولی من امتحان نکردم ببینم تصویر نهاییش چطور میشه.سرعتش هم خیلی کنده.شما یه کاری بکن.این روشی رو که گفتم امتحان کن ,بعد به جای سی دی ,ایمیج بگیر.ببین چطور میشه.اگه خوب بود رو سی دی بزن.اگه هم مشکلی داشتی تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته با نرو یه مشکلی هست و اون اینه که فایلهای DiveX اکثرا یه فیلم کامل هستن و باید حتما دوتکه بشن و فکر کنم نرو این کار رو نمیکنه.ولی با اون نرم افزاری که گفتم میشه.

پروفشنال Mbt925's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان عزیز سوالایی که الان داره توی این تاپیک مطرح می شه ، از خیلی وقت پیش توی تاپیک کانورترا مطرح شده و جوابهای بیشتری هم بهش داده شده .

با مطرح شدن این بحث ها توی اون تاپیک هم اون تاپیک منسجم تر میشه و هم خودتون جوابهای دقیق تر و بهتری می گیرین.

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

داداش این تاپیک کانورترها آدرسشو بده. اونجا بپرسیم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان كسي اطلاع دارد چطور ميشه يه فيلم رو به نحوي از dvd به ديگر فرمت ها تبديل كرد كه مثلا زيرنويس هاي فارسي وانگليسي آن همچنان موجود باشد؟ با برنامه هاي ديگر مي تواند تبديل كرد ولي فقط امكان انتخاب يك زير نويس وجود دارد كه آن هم بروي فيلم الحاق مي شود وديگر امكان حذف يا برداشتن ويا تغيير آن موجود نيست
    من با كارت --- از سايت هاي روسي فيلم هاي dvd با كيفيت عالي داونلود كردم كه به فرمت divix تبديل شده بودند وحجمشان هم از 4.5 گيگ رسيده بود به 900 مگ وبا كيفيت فوق العاده عالي نكته جالب ايتنكه زير نويس ها همچنان موجود بودند وامكان حذف يا اضافه كردنشان موجود بود يعني با چه نرم افزاري اين كار را كرده اند؟

باقي نرم افزار ها اصلا اين امكان را ندارند ويك زير نويس مثلا انگليسي كه من اصلا براي همان dvd را خريده ام قرباني وحذف مي شود وآموزش زبان هم مي رود پي كارش وبايد فيلم را با زير نويس فارسي تماشا كنم

ضمنا برنامه powerdvd riper ورژن 6 اين قابليت را دارد كه با برنامه power dvd به صورت اتوماتيك نصب مي شود ولي پس از تبديل كيفيت فيلم تبديل شده فاجعه آميز است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

دوستان كسي اطلاع دارد چطور ميشه يه فيلم رو به نحوي از dvd به ديگر فرمت ها تبديل كرد كه مثلا زيرنويس هاي فارسي وانگليسي آن همچنان موجود باشد؟ با برنامه هاي ديگر مي تواند تبديل كرد ولي فقط امكان انتخاب يك زير نويس وجود دارد كه آن هم بروي فيلم الحاق مي شود وديگر امكان حذف يا برداشتن ويا تغيير آن موجود نيست
    من با كارت --- از سايت هاي روسي فيلم هاي dvd با كيفيت عالي داونلود كردم كه به فرمت divix تبديل شده بودند وحجمشان هم از 4.5 گيگ رسيده بود به 900 مگ وبا كيفيت فوق العاده عالي نكته جالب ايتنكه زير نويس ها همچنان موجود بودند وامكان حذف يا اضافه كردنشان موجود بود يعني با چه نرم افزاري اين كار را كرده اند؟

باقي نرم افزار ها اصلا اين امكان را ندارند ويك زير نويس مثلا انگليسي كه من اصلا براي همان dvd را خريده ام قرباني وحذف مي شود وآموزش زبان هم مي رود پي كارش وبايد فيلم را با زير نويس فارسي تماشا كنم

ضمنا برنامه powerdvd riper ورژن 6 اين قابليت را دارد كه با برنامه power dvd به صورت اتوماتيك نصب مي شود ولي پس از تبديل كيفيت فيلم تبديل شده فاجعه آميز است
    چه جالب!تا حالا نشنیده بودم.به صورت data امتحان کرده بودم و میدونستم میشه ولی این طوری که شما گفتین باید خیلی باحال بشه.
    من خودم فایل DivX رو به صورت DATA روی سی دی میزنم و subtitle رو هم میریزم روسی دی,بعد وقتی توی DVD player میذارم میشه زیرنویس ها رو فعال کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض Edius

به نظر من نرم افزار Conopus ProCoder Express For EDIUS بهترین تبدیل کننده ویدئوییه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من با نرو کار میکنم هرچند کم ولی کیفیتش بد نیست هرچند خودم هم دنبال یک نرم افزار خوبو سریع و در عین حال با کیفیت هستم

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •