سلام به دوستان عزيز من هر دوي اين گوشي ها را داشتم و در حال حاضر كا 800 دارم من از كا 800 بيشتر از 900 راضيم در ضمن از همه نظر قويتره جز يه زره از صدا كم مياره ولي در كل كا 800 خيلي بهتره
سلام به دوستان عزيز من هر دوي اين گوشي ها را داشتم و در حال حاضر كا 800 دارم من از كا 800 بيشتر از 900 راضيم در ضمن از همه نظر قويتره جز يه زره از صدا كم مياره ولي در كل كا 800 خيلي بهتره
كاملا تاييد ميشه گوشيهاي سوني بر دو اصل هستند يك user friendly بودن و ديگري سرگرمي و مالتي مديا شما با هيچ گوشي ديگر نمي توانيد انقدر سريع ارتباط برقرار كنيدنوشته شده توسط doctor_apachi2
بچه ها در مورد سایتی که نرم افزارها و یا بازیهای کا 800 رو داشته اطلاعاتی دارین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط peyman_joojoo
به نظر من در هر دو مورد فروم هاي خودمون تو p30world منبع بسيار كامل و جامعيه. برو به قسمت موبايل تو برنامه هاي كاربردي يا تو قسمت بازيها. من تو اين دو قسمت كمبودي نديدم. خصوصا در مورد جاوا.نوشته شده توسط peyman_joojoo
و اگه wallpaper و theme مي خواي به نظر من بهترين سايت با تفكيك گوشيها همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست كه ايلا ايلا هم گفت. واقعا محشره سايتش تو اين دو زمينه. بايد رجيستر كني اول بعد بري قسمت والپيپر و گوشيت رو انتخاب كني . الان واسه و900 مثلا 39300 تا عكس زمينه هست كه هر روز به كمك اعضا حداقل 1000 تا بهش اضافه ميشه.
از راهنماي شما عزيزان سپاسگزارم ....
آقا شما سعی کن عکس k800 رو با w900 مقایسه کنید اگه تونستی درسته
اگر به صدا و فیلمبرداری باشه باشه که باید یگم n73 جفتشون می خوره من n73 داشتم اما خوش دست نبود
ولی در کل گوشی w900 چیز بی ریختیه و از k800 و n73 کم میاره قبول ندارید یه نظر سنجی بزارین
-----Only K800i
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)