با این سی دی کی تک نصب اگه یه ویندوز نصب بشه و بازی رو هم بعدش نصب کنیم و سی دی کی رو فعال کنیم بعدش از ویندوز ایمیج بگیریم،میشه با ریستور کردن اون ایمیجی که توش بازی هم هست بازی رو انجام داد؟
با این سی دی کی تک نصب اگه یه ویندوز نصب بشه و بازی رو هم بعدش نصب کنیم و سی دی کی رو فعال کنیم بعدش از ویندوز ایمیج بگیریم،میشه با ریستور کردن اون ایمیجی که توش بازی هم هست بازی رو انجام داد؟
من با آرسنال
من تمرکزم روی مسایل مالی و جوان گرایی هست
بازیکن گران قیمت و سن بالا نمی خرم
فقط جوان زیر 21 سال
فروش هم 2 تا داشتم که نیم فصل انجام میشه
22 میلیون پوند بگابریل پایولیستا به اورتون ارزش 18.5 بود
الننی هم 27.5 به بایرن مونیخ ارزش 19.25 بود
ولبک از مصدومیت در بیاد احتمالا بفروشمش تا جوان های تیم جاشون بیشتر بشه ارزشش 30 میلیون هست تا 40 می خوام بفروشم
دبوشی رو با حق فروش 8 میلیون به موناکو قرض دادم
گرونترین خرید 11 میلیون دوناروما که یک سال قرض دادم به خود آث میلان
4 تا بازیکن آینده دار هم خریدم
باخت ها شروع شدن
4 با زی آخر 2 باخت داشتم یک مساوی
به جوان های تیم دارم زیاد بازی میدم
کلا 13 بازیکن بالای 25 سال دارم
و یک تیم زیر 20 سال که به همشون 3 .. 4 بازی دادم
6 دسامبر
سرگروه در اروپا صعود کردم
صدر لیگ برتر
نیمه نهایی جام اتحادیه
29 تا شوت 13 تا تو چارچوب 7 تا گل:||||
چطوری می گذارید رو تاکتیک شوت از راه دور؟
کسانی که کهاجم خوب و ارزون می خوان سردار را بگیرن من تو فصل جدید کل تیمئ را فروختم و بازیکن ای جدید را گرفتم برای حمله ایکاردی را با 68 و یک مهاجم دیگه با 45 کرفتم و برای ذخیره این دوتا سردار را با 9 گرفتم الان هنوز نیم فصل نشده سردار هم به صورت تعویضی بازی می کنه 16 تا گل زده بیشتر از مهاجم اصلیم
سلام دوستان این دیتای بازی که سایت پالکس گذاشته چجوری نصب میشه ممنون میشم کمک کنید
کسی نیست ؟
سلام،الان نسخه فول انلاک را دانلود کردم.برای سی دی کی باید اکسترک و بعد نصب کنم؟
درود دوست عزیز
نمیخواد نصبش کنی فقط وقتی استیم رو باز کردی موقع فعالسازی باید آدرس این فایلها رو به استیم بدی تا خودش بازی رو شناسایی و نصب کنه
کلا کارت رو خیلی راحت میکنه
خوب این فصل بعد یه فصل ناکامی تونستم با ارسنال هم قهرمان لیک بشم هم چمپیونز لیک
برای شروع فصل جدید همه بازیکنا را فروختم قط یه اشتباهی که کردم سانجز را از بایرمونیخ دادم به ونگر برام بخره الان که دیدم با 177 تا خریده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)