دور از علاقم به کریستیانو این پست رو پست میکنم
اگر از لحاظ شخصیت هم بخوایم مقایسه کنیم کریستیانو برنده میشه
نظر جالبی مارادونا هم وطن (مربی سابق)مسی چند وقت پیش داد :مسی شخصیت کاپیتان بودن رو ندارد.
دور از علاقم به کریستیانو این پست رو پست میکنم
اگر از لحاظ شخصیت هم بخوایم مقایسه کنیم کریستیانو برنده میشه
نظر جالبی مارادونا هم وطن (مربی سابق)مسی چند وقت پیش داد :مسی شخصیت کاپیتان بودن رو ندارد.
متاسفانه باز زدی به بیراهه. مشابه پست های قبلیت. من دیگه قطع امید کردم
این همه توجیه و خاطرات بجای اینکه نقش رونالدو رو در دو کلمه بگی
از نیمه نهایی و فینال چمپیونز لیگ صحبت می کنیم چون بزرگ ترین و تنها موفقیت رئال بوده. البته الان یادم اومد رئال سوپر کاپ هم برنده شده. جالبه حتی اونم بدون رونالدو!
دومی رئال در لالیگا رو من موفقیت حساب نمیکنم که بخوام از آقای گلش تعریف کنم.
از سال 2010 پرسیدی. لیست موفقیت های بارسلونا و نقش مسی:
لالیگا (آقای گل 38 هفته و بهترین بازیکن اسپانیا)
سوپرکاپ اسپانیا (هت تریک مقابل سویا)
سوپرکاپ اروپا (پاس گل و بهترین بازیکن زمین)
فینال جام جهانی باشگاهی (گل و بهترین بازیکن زمین)
در مورد اروپا بردن یک چهارم نهایی رو برای بارسلونا موفقیت حساب نمیکنم ولی اگه باز دوس داری بدونی سهم مسی 4 گل به آرسنال بود. نیمه نهایی رو بارسلونا شکست خورد
نظر جالب مورینیو هموطن (مربی سابق) رونالدو: رونالدو هیچ کمکی به قهرمانی پرتغال نکرد
جالبه سوالای خودت رو از خودت میپرسیم، به بیراهه میزنی، بعد گله میکنی از من...
بله دقیقا منم میخواستم همینو بگی، سهم مسی همین بود از لیگ قهرمانان. یعنی مهمترین کارش همین بود، کاری که رونالدو هم مشابهش رو کرد، جلو ولفسبورگ، شاید تفاوت در این بود که رئال تا فینال رفت و بارسلونا نتونست، تشابه: هردو توپ طلا رو بردن.سهم مسی 4 گل به آرسنال بود
۳۴ گل و ۱۰ تا پاس گل مسی تو لیگ (۲۰۱۰-۲۰۰۹) رو موفقیت میدونی اما ۳۵ گل و ۱۱ پاس گل رونالدو تو فصل قبل رو بی ارزش؟ اونم گل هایی مثل گل سه امتیازی به بارسلونا تو ال کلاسیکو برگشت. سوپر ناامیدم کردی برادر...
مسی خوش شانس بود که اون سال جایزه رو بعد سال تحویل دادن و در نتیجه گلش تو جام باشگاه های جهان رو حساب میکنی، جهت اطلاعت، رئال تازه نیمه نهایی رو با گلزنی رونالدو گذروند و ۹۰ دقیقه فینال مونده.
جهت اطلاعت، رونالدو بخاطر مصدومیت تو فینال یورو، دیدار سوپرکاپ رو کلا از دست داد، چند دیدار اول لیگ رو هم همینطور.
مشخصا تو رو نقاط ضعف رونالدو زوم کردی، منم آینه ی همون رو برای مسی بیان میکنم اما پاسخی نداری بدی و یه بحث دیگه رو وسط میکشی یا کلا ادعای ناامیدی و کودکانه بودن میکنی، یه سری فاکتورهای انتخابی رو از مسی میاری و کلاً... بیخیال.
برادر تفاوت اینه اون سال بهتر از مسی نداشتیم. با 34 گل آقای گل، بهترین مهاجم و بهترین بازیکن شد. امسال سوارز رو داشتیم که بالاتر از رونالدو 40 گل زد و آقای پاس گل هم شد.۳۴ گل و ۱۰ تا پاس گل مسی تو لیگ (۲۰۱۰-۲۰۰۹) رو موفقیت میدونی اما ۳۵ گل و ۱۱ پاس گل رونالدو تو فصل قبل رو بی ارزش؟ اونم گل هایی مثل گل سه امتیازی به بارسلونا تو ال کلاسیکو برگشت. سوپر ناامیدم کردی برادر...
![]()
پنالتی رو به منم پاس بدن گل میکنم... سوارز نه تو کوپا امریکا کار شاخی کرد، نه تو لیگ قهرمانان... برعکس رونالدو آقای گل لیگ قهرمانان، تاثیر مستقیم در حذف نشدن رئال و پرتغال در بازی های حذفی = قهرمانی در هر دو رقابت.
یه پرش دیگه: از مسی (که ادعا میشه باید توپ طلا میبرد) پریدیم به سوارز.
اسنایدر.برادر تفاوت اینه اون سال بهتر از مسی نداشتیم.
سینا جان دشمنی بین مورینیو و رونالدو که مشهود هست
در هر صورت صحبتی که کرده بیشتر روی رفتار های کنار زمین رونالدو بود .صحبتش در مورد یه بازی بود که رونالدو درش مصدوم شد و نتونست ادامه بده نه در مورد شخصیت یک فرد ...
صحبت سوارز شد. عملکردش مشخصه
لالیگا
کوپا دل ری
سوپرکاپ اروپا (1 گل در برد 5-4)
جام جهانی باشگاهی
+
آقای گل لالیگا
آقای پاس گل لالیگا
آقای گل کوپا دل ری
آقای گل جام جهانی باشگاهی
+
بهترین بازیکن جام جهانی باشگاهی
کفش طلای اروپا
به 1 گل سوارز که پنالتی پاس داده شد ایراد میگیری و 16 گل رونالدو به شاختار، مالمو، ولفسبورگ و رم و 0 گل به پاریس، سیتی و اتلتیکو رو در نظر نمیگیری. عجب آقای گلی
گل های اسمی سوارز خیلی بیشتر از یه گل بود و اختلافش با رونالدو فقط ۵ تا گل (۱۴ تا با مسی!) بود، مهم نیست، من منکر عملکرد خوبش تو لالیگا نیستم.
جواب سوال منو که ندادی و بد به بیراهه زدی... آمار دادنت هم که یه جوریه آدم میخواد راهی بیابان بشه، نصفش مال ۲۰۱۵ هست! (سوپرکاپ ۲۰۱۵، جام جهانی باشگاهی ۲۰۱۵، آقای گلی جام باشگاهی ۲۰۱۵، بهترین بازیکن جام باشگاهی ۲۰۱۵).
جالبه ۲۴ای از آقای گلی سوارز تو لالیگا میگی، ولی یه بار هم تا حالا از آقای گلی رونالدو تو لیگ قهرمانان نگفتی... طبیعی هم هست، دلیلش رو خواننده با چشم بسته هم میفهمه.
همه فصل 2015-2016 هست. میبینی که حرفی از سوپرکاپ اسپانیا نزدم. با اینکه امسال بدست اومده فصل 2016-2017 میشه.جواب سوال منو که ندادی و بد به بیراهه زدی... آمار دادنت هم که یه جوریه آدم میخواد راهی بیابان بشه، نصفش مال ۲۰۱۵ هست! (سوپرکاپ ۲۰۱۵، جام جهانی باشگاهی ۲۰۱۵، آقای گلی جام باشگاهی ۲۰۱۵، بهترین بازیکن جام باشگاهی ۲۰۱۵).
اگر به آمار سال میلادی بجای فصل توجه کنیم تا جایی که میدونم مسی آقای گل و پاس گل میشه. عملکردش از همه بهتر بوده.
کدوم سوال؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)