تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 87

نام تاپيک: توپ طلا | Ballon d'Or | سال 2016

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دور از علاقم به کریستیانو این پست رو پست میکنم

اگر از لحاظ شخصیت هم بخوایم مقایسه کنیم کریستیانو برنده میشه

نظر جالبی مارادونا هم وطن (مربی سابق)مسی چند وقت پیش داد :مسی شخصیت کاپیتان بودن رو ندارد.

2. 3 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نتیجه گیری: هرکی تو فینال و نیمه نهایی گل زد، توپ طلا رو بدین بهش

فینال هم یه بازی ۹۰ دقیقه ای هست، باید ببری تا جام رو بالای سر ببری، گیریم رونالدو تو فینال لیگ قهرمانان گل نزده باشه، اما بیشتر از هر بازیکن دیگه ای چه تو رئال و چه تو تیم های دیگه حاضر تو اون مسابقات که گل زده. اگه رونالدو جلو ولفسبورگ رئال رو پیروز نمیکرد و حذف میشدیم، مسی ازون ور جلو اتلتیکو بارسا رو پیروز میکرد ولی تا فینال گل نمیزد چی میگفتی...

لیگ که فینال نداره، عملکرد بازیکن تو لیگ رو چجوری حساب کنیم؟ بازی های مهم مثل ال کلاسیکو نقش فینال رو بازی میکنن؟ جایی که آخرین گل مسی بر میگرده به زمانی که رئال هنوز دسیما رو هم نبرده بود

+

ویرایش: تعداد گل های مسی تو فینال و نیمه نهایی ۲۰۱۰ که توپ طلا برد رو میشه بهم بگی؟ بیراهه هم نرو
    متاسفانه باز زدی به بیراهه. مشابه پست های قبلیت. من دیگه قطع امید کردم

این همه توجیه و خاطرات بجای اینکه نقش رونالدو رو در دو کلمه بگی

از نیمه نهایی و فینال چمپیونز لیگ صحبت می کنیم چون بزرگ ترین و تنها موفقیت رئال بوده. البته الان یادم اومد رئال سوپر کاپ هم برنده شده. جالبه حتی اونم بدون رونالدو!

دومی رئال در لالیگا رو من موفقیت حساب نمیکنم که بخوام از آقای گلش تعریف کنم.

از سال 2010 پرسیدی. لیست موفقیت های بارسلونا و نقش مسی:

لالیگا (آقای گل 38 هفته و بهترین بازیکن اسپانیا)
    سوپرکاپ اسپانیا (هت تریک مقابل سویا)
    سوپرکاپ اروپا (پاس گل و بهترین بازیکن زمین)
    فینال جام جهانی باشگاهی (گل و بهترین بازیکن زمین)

در مورد اروپا بردن یک چهارم نهایی رو برای بارسلونا موفقیت حساب نمیکنم ولی اگه باز دوس داری بدونی سهم مسی 4 گل به آرسنال بود. نیمه نهایی رو بارسلونا شکست خورد

4. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دور از علاقم به کریستیانو این پست رو پست میکنم

اگر از لحاظ شخصیت هم بخوایم مقایسه کنیم کریستیانو برنده میشه

نظر جالبی مارادونا هم وطن (مربی سابق)مسی چند وقت پیش داد :مسی شخصیت کاپیتان بودن رو ندارد.
    نظر جالب مورینیو هموطن (مربی سابق) رونالدو: رونالدو هیچ کمکی به قهرمانی پرتغال نکرد

6. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

متاسفانه باز زدی به بیراهه. مشابه پست های قبلیت. من دیگه قطع امید کردم

این همه توجیه و خاطرات بجای اینکه نقش رونالدو رو در دو کلمه بگی

از نیمه نهایی و فینال چمپیونز لیگ صحبت می کنیم چون بزرگ ترین و تنها موفقیت رئال بوده. البته الان یادم اومد رئال سوپر کاپ هم برنده شده. جالبه حتی اونم بدون رونالدو!

دومی رئال در لالیگا رو من موفقیت حساب نمیکنم که بخوام از آقای گلش تعریف کنم.

از سال 2010 پرسیدی. لیست موفقیت های بارسلونا و نقش مسی:

لالیگا (آقای گل 38 هفته و بهترین بازیکن اسپانیا)
    سوپرکاپ اسپانیا (هت تریک مقابل سویا)
    سوپرکاپ اروپا (پاس گل و بهترین بازیکن زمین)
    فینال جام جهانی باشگاهی (گل و بهترین بازیکن زمین)

در مورد اروپا بردن یک چهارم نهایی رو برای بارسلونا موفقیت حساب نمیکنم ولی اگه باز دوس داری بدونی سهم مسی 4 گل به آرسنال بود. نیمه نهایی رو بارسلونا شکست خورد
    جالبه سوالای خودت رو از خودت میپرسیم، به بیراهه میزنی، بعد گله میکنی از من...

سهم مسی 4 گل به آرسنال بود
    بله دقیقا منم میخواستم همینو بگی، سهم مسی همین بود از لیگ قهرمانان. یعنی مهمترین کارش همین بود، کاری که رونالدو هم مشابهش رو کرد، جلو ولفسبورگ، شاید تفاوت در این بود که رئال تا فینال رفت و بارسلونا نتونست، تشابه: هردو توپ طلا رو بردن.

۳۴ گل و ۱۰ تا پاس گل مسی تو لیگ (۲۰۱۰-۲۰۰۹) رو موفقیت میدونی اما ۳۵ گل و ۱۱ پاس گل رونالدو تو فصل قبل رو بی ارزش؟ اونم گل هایی مثل گل سه امتیازی به بارسلونا تو ال کلاسیکو برگشت. سوپر ناامیدم کردی برادر...

مسی خوش شانس بود که اون سال جایزه رو بعد سال تحویل دادن و در نتیجه گلش تو جام باشگاه های جهان رو حساب میکنی، جهت اطلاعت، رئال تازه نیمه نهایی رو با گلزنی رونالدو گذروند و ۹۰ دقیقه فینال مونده.

جهت اطلاعت، رونالدو بخاطر مصدومیت تو فینال یورو، دیدار سوپرکاپ رو کلا از دست داد، چند دیدار اول لیگ رو هم همینطور.

مشخصا تو رو نقاط ضعف رونالدو زوم کردی، منم آینه ی همون رو برای مسی بیان میکنم اما پاسخی نداری بدی و یه بحث دیگه رو وسط میکشی یا کلا ادعای ناامیدی و کودکانه بودن میکنی، یه سری فاکتورهای انتخابی رو از مسی میاری و کلاً... بیخیال.

8. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

۳۴ گل و ۱۰ تا پاس گل مسی تو لیگ (۲۰۱۰-۲۰۰۹) رو موفقیت میدونی اما ۳۵ گل و ۱۱ پاس گل رونالدو تو فصل قبل رو بی ارزش؟ اونم گل هایی مثل گل سه امتیازی به بارسلونا تو ال کلاسیکو برگشت. سوپر ناامیدم کردی برادر...
    برادر تفاوت اینه اون سال بهتر از مسی نداشتیم. با 34 گل آقای گل، بهترین مهاجم و بهترین بازیکن شد. امسال سوارز رو داشتیم که بالاتر از رونالدو 40 گل زد و آقای پاس گل هم شد.

10. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برادر تفاوت اینه اون سال بهتر از مسی نداشتیم. با 34 گل آقای گل، بهترین مهاجم و بهترین بازیکن شد. امسال سوارز رو داشتیم که بالاتر از رونالدو 40 گل زد و آقای پاس گل هم شد.

پنالتی رو به منم پاس بدن گل میکنم... سوارز نه تو کوپا امریکا کار شاخی کرد، نه تو لیگ قهرمانان... برعکس رونالدو آقای گل لیگ قهرمانان، تاثیر مستقیم در حذف نشدن رئال و پرتغال در بازی های حذفی = قهرمانی در هر دو رقابت.

یه پرش دیگه: از مسی (که ادعا میشه باید توپ طلا میبرد) پریدیم به سوارز.

برادر تفاوت اینه اون سال بهتر از مسی نداشتیم.
    اسنایدر.

12. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

نظر جالب مورینیو هموطن (مربی سابق) رونالدو: رونالدو هیچ کمکی به قهرمانی پرتغال نکرد
    سینا جان دشمنی بین مورینیو و رونالدو که مشهود هست

در هر صورت صحبتی که کرده بیشتر روی رفتار های کنار زمین رونالدو بود .صحبتش در مورد یه بازی بود که رونالدو درش مصدوم شد و نتونست ادامه بده نه در مورد شخصیت یک فرد ...

14. 3 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پنالتی رو به منم پاس بدن گل میکنم... سوارز نه تو کوپا امریکا کار شاخی کرد، نه تو لیگ قهرمانان... برعکس رونالدو آقای گل لیگ قهرمانان، تاثیر مستقیم در حذف نشدن رئال و پرتغال در بازی های حذفی = قهرمانی در هر دو رقابت.

یه پرش دیگه: از مسی (که ادعا میشه باید توپ طلا میبرد) پریدیم به سوارز.

اسنایدر.
    صحبت سوارز شد. عملکردش مشخصه

لالیگا
    کوپا دل ری
    سوپرکاپ اروپا (1 گل در برد 5-4)
    جام جهانی باشگاهی
    +
    آقای گل لالیگا
    آقای پاس گل لالیگا
    آقای گل کوپا دل ری
    آقای گل جام جهانی باشگاهی
    +
    بهترین بازیکن جام جهانی باشگاهی
    کفش طلای اروپا

به 1 گل سوارز که پنالتی پاس داده شد ایراد میگیری و 16 گل رونالدو به شاختار، مالمو، ولفسبورگ و رم و 0 گل به پاریس، سیتی و اتلتیکو رو در نظر نمیگیری. عجب آقای گلی

16. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

صحبت سوارز شد. عملکردش مشخصه

لالیگا
    کوپا دل ری
    سوپرکاپ اروپا (1 گل در برد 5-4)
    جام جهانی باشگاهی
    +
    آقای گل لالیگا
    آقای پاس گل لالیگا
    آقای گل کوپا دل ری
    آقای گل جام جهانی باشگاهی
    +
    بهترین بازیکن جام جهانی باشگاهی
    کفش طلای اروپا

به 1 گل سوارز که پنالتی پاس داده شد ایراد میگیری و 16 گل رونالدو به شاختار، مالمو، ولفسبورگ و رم و 0 گل به پاریس، سیتی و اتلتیکو رو در نظر نمیگیری. عجب آقای گلی
    گل های اسمی سوارز خیلی بیشتر از یه گل بود و اختلافش با رونالدو فقط ۵ تا گل (۱۴ تا با مسی!) بود، مهم نیست، من منکر عملکرد خوبش تو لالیگا نیستم.

جواب سوال منو که ندادی و بد به بیراهه زدی... آمار دادنت هم که یه جوریه آدم میخواد راهی بیابان بشه، نصفش مال ۲۰۱۵ هست! (سوپرکاپ ۲۰۱۵، جام جهانی باشگاهی ۲۰۱۵، آقای گلی جام باشگاهی ۲۰۱۵، بهترین بازیکن جام باشگاهی ۲۰۱۵).

جالبه ۲۴ای از آقای گلی سوارز تو لالیگا میگی، ولی یه بار هم تا حالا از آقای گلی رونالدو تو لیگ قهرمانان نگفتی... طبیعی هم هست، دلیلش رو خواننده با چشم بسته هم میفهمه.

18. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جواب سوال منو که ندادی و بد به بیراهه زدی... آمار دادنت هم که یه جوریه آدم میخواد راهی بیابان بشه، نصفش مال ۲۰۱۵ هست! (سوپرکاپ ۲۰۱۵، جام جهانی باشگاهی ۲۰۱۵، آقای گلی جام باشگاهی ۲۰۱۵، بهترین بازیکن جام باشگاهی ۲۰۱۵).
    همه فصل 2015-2016 هست. میبینی که حرفی از سوپرکاپ اسپانیا نزدم. با اینکه امسال بدست اومده فصل 2016-2017 میشه.

اگر به آمار سال میلادی بجای فصل توجه کنیم تا جایی که میدونم مسی آقای گل و پاس گل میشه. عملکردش از همه بهتر بوده.

کدوم سوال؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •