تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 63

نام تاپيک: FC Bayern München | باواریایی |فصل 2017-2016

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از رو پیش فصل قضاوت کردن شاهکاری از طرف شماس قطعا ))
    (اونم مربی پرافتخاری چون آنجلوتی)
    (پیش فصل رئال که دوگانه برد چطور بود؟)
    همه بایرن فصل پیش رو دیدن که چقدر به سختی رئال تونست بره بالا
    این فصل رو هم خواهیم دید
    همین فصل؟

بایرن مونیخ، کارلو آنچلوتی را اخراج کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bayern Fires Ancelotti

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ضعیف ترین عملکرد دفاعی بایرن طی 9 سال اخیر با آنچلوتی

کارلو آنچلوتی امروز (پنج‌شنبه) توسط مدیران بایرن مونیخ اخراج شد. شکست 3-0 شب گذشته (چهارشنبه) مقابل پاری سن ژرمن، آمار فاجعه بار دیگری را برای این مربی و بایرن مونیخ به ثبت رساند.

چگونه سایه پپ باعث اخراج آنچلوتی شد؟

شکست 3-0 مقابل پاری سن ژرمن و ضعیف ترین شروع در بوندس لیگا پس از فصل 11-2010 با تنها 13 امتیاز از 8 بازی باعث شد تا آنچلوتی در نهایت از هدایت باواریایی ها کنار گذاشته شود. آنچلوتی اولین مربی است که پس از دسامبر سال 1991 و اخراج هاینکس، از هدایت بایرن اخراج می‌شود.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا بعضی ها میگن بایرن این فصل پیشرفت نکرد و توقع بیشتر بود و ازین صحبت ها...

اما به نظرم تصمیم باشگاه خیلی عجولانه بود. آنلجوتی دوتا سوپرکاپ و یه لیگ رو برد، این فصل هم که سه-چهار امتیاز از صدر فاصله داشت. کجای دنیا مربی رو اینجوری اخراج میکنن؟ (رئال رو بیخیال )

چطور پپ هر فصل تو نیمه نهایی ۳-۴ تا میخورد و حذف میشد مشکلی نداشت؟ چون مثلا آنجلوتی چندتا گل تو بازی های اول فصل لیگ بیشتر از ۹ سال اخیر خورده و یه بازی به PSG باخته باید اخراج بشه؟ همین PSG بدون نیمار و امباپه بارسا رو چهارتایی کرد، بارسا گرفت مربی اخراج کنه؟

شاید مشکل باشگاه این باشه که الان همه تیم رو با دوران طلایی خودشون (یوپ هاینکس) مقایسه میکنن و مدام میخوان که بوندسلیگا و لیگ قهرمانان رو ببرن...

به نظرم بیشتر از نتیجه، دلیل اخراجش همانطور که مسولان بایرن هم کم و بیش تو مصاحبه هاشون گفتن، اختلاف بین کارلتو و بازیکنا بوده (مثل نیمکت نشین کردن مولر و نارضایتی ریبری از سیستم چرخشی) و باشگاه در نهایت پشت بازیکنا ایستاد.
    .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زمان پپ "بردن بوندسلیگا با رکورد" کسر شان و "رسیدن به نیمه نهایی چمپیونز لیگ" هیچی نبود. حالا لیگ شد افتخار؟ دیدی که آنجلوتی تو همونم موند!

جالبه میگی مشکل مقایسه تیم با دوران هاینکس هست ولی برای گواردیولا که دقیقا بعد هاینکس اومد و قطعا بیشتر مقایسه میشد از این حرفا نمیزدی و عیب روی باشگاه نمیزاشتی.

طرف تیمو به نیمه نهایی چمپیونز لیگ هم نتونسته برسونه نشستی بیرون میگی باهاش بسازین؟ البته یه پول قلمبه بهش رسید شاید بدش نیاد اخراج شده. اگه وجهه براش مهم بود استعفا میداد.

بارسای انریکه باخت با 4 گل به پاریس رو با 6 گل جبران کرد. به نظرت از بایرن آنجلوتی همچین کاری برمیومد؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تماس تلفنی رومنیگه با گواردیولا برای انتخاب جانشین آنچلوتی

رومنیگه برای انتخاب سرمربی آینده تیمش با پپ گواردیولا تماس گرفته است.

باشگاه بایرن مونیخ، سرمربی خود کارلو آنچلوتی را بعد از شکست برابر پاری سن ژرمن در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا اخراج کرد. به نظر می رسد مدیران این تیم توماس توخل، سرمربی سابق بروسیا دورتموند را زیر نظر دارند. کارل هاینتس رومنیگه برای انتخاب سرمربی جدید با پپ گواردیولا، سرمربی سابق تیم بایرن مونیخ تلفنی صحبت کرده است. شواهد حاکی از این هستند که گواردیولا، توخل را بهترین گزینه برای بایرن مونیخ می داند. او می خواهد توخل سبک وی را در بایرن مونیخ ادامه دهد و دوباره این تیم را به تیمی مدعی و قدرتمند تبدیل کند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

زمان پپ "بردن بوندسلیگا با رکورد" کسر شان و "رسیدن به نیمه نهایی چمپیونز لیگ" هیچی نبود. حالا لیگ شد افتخار؟ دیدی که آنجلوتی تو همونم موند!

جالبه میگی مشکل مقایسه تیم با دوران هاینکس هست ولی برای گواردیولا که دقیقا بعد هاینکس اومد و قطعا بیشتر مقایسه میشد از این حرفا نمیزدی و عیب روی باشگاه نمیزاشتی.

طرف تیمو به نیمه نهایی چمپیونز لیگ هم نتونسته برسونه نشستی بیرون میگی باهاش بسازین؟ البته یه پول قلمبه بهش رسید شاید بدش نیاد اخراج شده. اگه وجهه براش مهم بود استعفا میداد.

بارسای انریکه باخت با 4 گل به پاریس رو با 6 گل جبران کرد. به نظرت از بایرن آنجلوتی همچین کاری برمیومد؟!
    سینا جان، شما تعصب کورکورانه رو یه لحظه غیرفعال کن، بعد بخون من چی گفتم.

از کسی پنهان نیست علاقه ی شدیدت به پپ، و اگه حتی فردا بره مربی تیم ذرت کاران پارس آباد دشت مغان هم بشه تو برای اون تیم تاپیک میزنی و طرفداری پپ رو میکنی.

ولی من یه چی گفتم، تو انگار اصلا یه چی دیگه خوندی.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سینا جان، شما تعصب کورکورانه رو یه لحظه غیرفعال کن، بعد بخون من چی گفتم.

از کسی پنهان نیست علاقه ی شدیدت به پپ، و اگه حتی فردا بره مربی تیم ذرت کاران پارس آباد دشت مغان هم بشه تو برای اون تیم تاپیک میزنی و طرفداری پپ رو میکنی.

ولی من یه چی گفتم، تو انگار اصلا یه چی دیگه خوندی.
    کسری علاقت به جواهر اخراجی بایرن و مشکلت با پپ بخاطر بلایی که سر رئال آورده قابل درکه.

کارنامه آنچلوتی نه از نظر نتیجه قابل دفاعه و نه زیبایی بازی. بیخود نیست رومینیگه دیگه تیمش رو نمیشناسه.

فصل اول

دومی در گروه چمپیونز لیگ بعد از 7 سال
    حذف در یک چهارم نهایی بعد از 6 سال

فصل دوم

با باخت سنگین در مرحله گروهی معلوم نبود چه شاهکاری میخواست بکنه
    مشئولای بایرن حق داشتن بترسن

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ریبری و آلابا در اتوبوس بایرن مونیخ

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسری علاقت به جواهر اخراجی بایرن و مشکلت با پپ بخاطر بلایی که سر رئال آورده قابل درکه.
    چقدر بد که واقعاً اینطور فکر میکنی، من پدرکشتگی با پپ ندارم، مخصوصاً چون دوره ای مربی بارسلونا بوده یا نتایج خوبی با بارسلونا گرفته. کاش عینک تعصب و بدبینی رو برداری.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آنچلوتی: در این فصل دیگر سرمربی هیچ تیمی نمی شوم

کارلو آنچلوتی اکنون دیگر بخشی از تاریخ باشگاه بایرن مونیخ محسوب می شود و از همون صحبت ها و شایعاتی پیرامون بازگشت سریع او به دنیای مربیگری پخش شده است. از میلان به عنوان جدی ترین مقصد آنچلوتی در روزهای اخیر نام برده شده و بسیاری او را جانشین ویچنزو مونتلا می دانند.

آنچلوتی که برای شرکت در یک رویداد خیریه به اورشلیم سفر کرده بود در حاشیه این مراسم گفت:

من در قصد دارم 10 ماه آینده را به استراحت بپردازم و بنابراین هدایت هیچ تیمی را نمی پذیرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •