الآن سرچ كردمش و يقين پيدا كردم كه هك شده.
يارو كه هك كرده (علي) جلوي مشخصات يكي از دمين ها نوشته فروشي و جلوي يكي ديگه نوشته نامردها ميميرند !!!
الآن سرچ كردمش و يقين پيدا كردم كه هك شده.
يارو كه هك كرده (علي) جلوي مشخصات يكي از دمين ها نوشته فروشي و جلوي يكي ديگه نوشته نامردها ميميرند !!!
یه مشت .... اومدن اینجا دارن رو چیزی بحث میکنن که اصلا سر رشتهای ازش ندارن بابا هک و امنیت Chat نیست که هر کی از را برسه یه ID باز کنه ده بدو روم برای بار هزارم آشیانه هک نشده Dns عوض شده خوب اگه هک شده لینک کو پس تو zone-h اون لینکی که شما می زارین لینک که رضا کاترینا زده بود اونم 7 ماه پیش که آشیانه هم عوضش رو در آورد و irchatan رو که واسه تیم کاترینا هست رو زد در ضمن گیرم که به فرض محال آشیانه این بار هک شده عزیزان امنیت یه چیزه نسبی هست نه مطلق همون طور که خوده سایت zone-h توسط یه شخص سوئدی زده شد همون طور که Packetstorm زده شد همون طور که ناسا رو آشیانه زد و همون طور که همین 1 ماه پیش سایت پدر امنیت جهان کوین میتنیک هک شد . در ضمن آشیانه به نظر من اونقدر افتخارات داره که با این حرف ها از محبوبیتش کم نشه البته پیش اون هایی که یه ذره حداقل از هک و امنیت می دونن
........... از مدیران فروم خواهش می کنم که این تاپیک رو ببندن چون فقط داره ارزش و کیفیت فروم رو میاره پایین![]()
من هم قبول دارم
اون لينك براي اين هك كردن نيست و براي گذشته هستش
ولي يكي از دوستان گفت سايت zone-h فقط هك شدن هاست رو ثبت ميكنه
ولي اينجا دامنه ها هك شدن
البته اگه بشه اسم هك كردن سايتهاي رفقا و حذف همه اطلاعات بدردبخور و مقالاتي كه با خون جگر نوشته شده بودن رو افتخار گذاشتنوشته شده توسط blackcode.writer
![]()
![]()
![]()
پست شما ويرايش شد .
لطفا خارج از موضوع بحث نكنيد.
MORTAZA
ولی آشیانه 2 سال پیش اعلام کرد که سایت ایرانی نمی زنه از یک سال پیش هم هم قرار شد که Home page زده نشه فقط یه صفحه با نام Ash.htm به سایت ها اضافه میشد![]()
اگر سایت آشیانه رو هک کردن پس این چیه --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و عرض احترم خدمت بازدیدکنندگان محترم سایت
بنا بر دلایلی سایت های Ashiyane.com - Ashiyane.net تعطیل شدند و گروه امنیتی آشیانه از این پس تنها با دامین Ashiyane.ir در زمینه امنیت شبکه فعالیت می کند. همچنین دامین های Ashiyane.com - Ashiyane.net از چند روز پیش Cancel شدند و مسئولیت این دامین ها دیگر بر عهده تیم آشیانه نیست. از این پس گروه آشیانه هیچ مسئولیتی در زمینه هک شدن سایت های اینترنتی به نام آشیانه نمی پذیرد و فعالیت این گروه از هکینگ به Security تبدیل می شود. سایت Ashiyane.ir از این پس سایت رسمی شرکت امنیتی آشیانه می باشد که تنها در زمینه امنیت شبکه فعالیت دارد.
با تشکر
بهروز کمالیان
مدیریت گروه امنیتی آشیانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید
این دوستمان که ادعا میکنند خدای هک هستند و بقیه یه مشت آدم بی سواد - باید خدمتشون عرض کنم
به این آقا بهروز رییستون بفرمایید یه کم در تایپ کلمات دقت فرمایند
با سلام و عرض (( احترم ))
معلومه بعد از هک شدن سایت خیلی عجله داشتن بابا پررویی هم حدی داره هزار بار هم هک بشین باز هم میزنید زیرش
بنابردلایلی سایت های .com . net تعطیل شدند از دوستان عزیز خواهش میکنیم دلایل تعطیلی سایتمان
را بفرمایند با تشکر بهروز یخی
Last edited by babak3332000; 29-09-2006 at 23:21.
سلام...
بزارين كنار اين بحث ها رو ... به جاش درس عبرت يگيريم كه 1- بحث سكيوريتي رو جدي بگيريم... 2- دست بالا دست بسيار است...
موفق باشين.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)