تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 41 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 404

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 17-2016

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

رضایت مورینیو؛ کلید موفقیت شیاطین !!!

مورینیو، انقلابی برای بازسازی یونایتدها به پا کرده است و با تکیه به توانایی های او، منچستر می تواند به جمع قدرت های اول جزیره بازگردد.

به گزارش "ورزش سه"، دیروز را می توان"یکشنبه رویایی" هواداران منچستر لقب داد. با شکست لسترسیتی در فینال جام خیریه، یونایتد اولین جام خود را زیر نظر مورینیو به دست آورد. زلاتان موفق شد اولین گل رسمی خود با پیراهن قرمزها را به ثمر رسانده و انتقال پل پوگبا، ستاره فرانسوی یوونتوس به اولدترافورد، رسمی شد.

منچستر تابستانی بسیار خوب را پشت سرگذاشت و بعد از پیروزی در برابر مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر، حالا هواداران این تیم مطمئن هستند که اگر کسی قادر به بازگرداندن آنها به جاده قهرمانی باشد، حتما نامش ژوزه مورینیو است.

در ماه های اخیر، صحبت های زیادی در مورد توانایی سرمربی سابق چلسی برای بازسازی منچستر شنیده شد. البته، تنها تیمی هم که می تواند همه قدرت مورینیو را به منحصه ظهور بکشاند، بدون شک منچستریونایتد خواهد بود.

زمانی که مراسم معارفه ژوزه در پرافتخارترین باشگاه لیگ برتر انگلیس برگزار شد، پیام مورینیو درمورد بازار تابستانی روشن بود؛ یک مدافع میانی، یک هافبک هجومی و یک مهاجم نوک گلزن. با پیوستن اریک بیلی، میخیتاریان و زلاتان، تمام خواسته های او برآورده شده و خرید پل پوگبا را می توان، "خامه روی کیک" ترکیب منچستر قلمداد کرد.

مورینیو در تابستان امسال سعی کرد نهایت صرفه جویی را در مسائل اقتصادی انجام دهد و بازی دیروز موید آن بود که مورینیو، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر فنی، فصل خوبی را در تابستان پشت سر گذاشته است.

پیروزی در دیدار برابر لستر، باعث شد تا بار دیگر مورینیو روی مهربان خود را نیز بروز دهد.

برنده دو لیگ قهرمانان اروپا با پورتو و اینتر، با تقدیم این پیروزی به فان خال گفت: "در ابتدا، علاقمندم تا این جام را به لوییس فان خال تقدیم کنم. مردی که اگر منچستر را به این مرحله نمی رساند، طبعا من هم نمی توانستم قهرمانی در جام خیریه این فصل را تجربه کنم. پیروزی او در " اف.ای.کاپ" باعث شد تا ما الان اینجا باشیم. پس من این قهرمانی را به او تقدیم می کنم".

همچنین بازی دیروز، نشانگر عدم هماهنگی کامل در تمامی دقایق بازی بین بازیکنان منچستر بود. البته این موضوع احتمالا نیازمند کمی زمان است. اما در همین دیدار هم منچستر نشان داد که به طور مشخصی رویکرد متفاوتی نسبت به 2 فصل اخیر دارد.

گل جسه لینگارد در نیمه اول، مشخصا نشان از حس جاه طلبی بیشتر منچستر نسبت به تیم فان خال داشت و راشفورد نیز با ایجاد فضا در پشت مدافعان لستر، نقش موثری در به ثمر رسیدن گل زلاتان با پاس زیبای آنتونیو والنسیا بود.

نکته ای خود مورینیو در هم بعد از دیدار دیشب به آن اعتراف کرد و خبر از تمایل برای تغییر در نوع بازی والنسیا نسبت به زمان حضور این بازیکن اکوادوری در تیم فان خال داد.

هر چقدر هم که انتقال پل پوگبا، ستاره فرانسوی و سابق بیانکونری ها با اصرار مورینیو انجام گرفته باشد، باز هم سرمربی 53 ساله و پرتغالی نقش باشگاه را در این انتقال پر رنگ می داند.

مورینیو در این خصوص گفت: معتقدم که منچستریونایتد باشگاه بسیار بزرگی است که موفق شده پل پوگبا را به اولدترافورد بیاورد. البته بازی کردن در لیگ برتر نیز برای هر بازیکنی هیجان انگیز است.

با یک هیئت مدیره قوی که توسط "اد وودوارد" هدایت می شود، منچستر تقریبا موفق شد هرآنچه در تابستان احتیاج دارد را به دست آورد. با استخدام یک مربی بزرگ و بازیکنانی جاه طلب، حالا آنها تمامی ابزار موفقیت را در اختیار دارند.

علیرغم دوران قابل دفاع مورینیو در رئال مادرید و چلسی، بهترین زمان او را می توان موفقیت های وی در عصر هدایت اینترمیلان قلمداد کرد. واضح ترین دلیل آن، حمایت بی چون و چرای مدیریت آن زمان اینتر، ماسیمو موراتی از آقای خاص بود. با این فضا بود که مورینیو کارگردان سه گانه تاریخی نراتزوری ها لقب گرفت.

در حال حاضر، تنها 2 ماه و یک بازی رسمی از دوران مورینیو در منچستریونایتد سپری شده است. اما قطعا سران این تیم دریافته اند که اگر مورینیو را راضی نگه دارند، همه چیز با مرد پرافتخار پرتغالی امکان پذیر است.
    Last edited by S0R3N4; 09-08-2016 at 02:46.

2. 7 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

جامی که چشم مورینیو به دنبال آن است(عکس)

هرچند ژوزه مورینیو امروز توانست اولین جامش را به عنوان سرمربی منچستر یونایتد به دست می آورد اما از همین حالا مشخص است که او به فتح چه جامی فکر می کند.

به گزارش "ورزش سه"، در حالیکه یونایتدها امروز توانستند کامیونی شیلد را فتح کنند، مورینیو برای لحظاتی محو تماشای جام قهرمانی لیگ برتر شد؛ جامی که اگر چه با چلسی به آن دست پیدا کرد اما فتح آن با منچستریونایتد می توانند طعم دیگری برای آقای خاص داشته باشد.

فورلان: با مورینیو،منچستر مدعی قهرمانی است

دیگو فورلان، مهاجم سابق و اروگوئه ای منچستر یونایتد، معتقد است که با حضور مورینیو روی نیمکت این تیم، شیاطین سرخ از مدعیان اصلی قهرمانی لیگ برتر خواهند بود.

بعد از جدایی سرالکس فرگوسن، منچستر تا به حال موفق نشده در جدول لیگ برتر، مقامی بهتر از چهارم را کسب کند.

فورلان گفت: "از زمانی که مورینیو به عنوان سرمربی انتخاب شد، معتقد بودم که او بهترین گزینه برای هدایت منچستر است. با دانش و تجربه او، هواداران منچستر روزهای تلخ سالهای اخیر را فراموش خواهند کرد.

البته با توجه به نتایج بد این تیم در فصل قبل، فکر می کردم حتی با حضور مورینیو هم ممکن است یک سال طول بکشد تا تیم بازسازی شود اما حالا و با بازیکنانی که به این تیم ملحق شده اند، معتقدم منچستر یکی از مدعیان اصلی قهرمانی است.

آنها فصل بعد در لیگ قهرمانان نیستند و اطمینان دارم مورینیو در لیگ اروپا نیز به جوانان میدان خواهد داد.

مانند لسترسیتی در فصل قبل، آنها می توانند از بازیکنان مهم خود به تناوب استفاده کنند که این موضوع کمک زیادی به آنها در کسب عنوان قهرمانی خواهد کرد".

مورینیو: باید زلاتان را بهتر تغذیه کنیم

ژوزه مورینیو، سرمربی منچستریونایتد مدعی شد که تیمش باید بهتر زلاتان را تغذیه کند.

به گزارش "ورزش سه"، دو تیم منچستریونایتد و لسترسیتی در دیدار کامیونیتی شیلد به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت بازی با برتری 2-1 یونایتد به پایان رسید. گل برتری را برای سرخ پوشان زلاتان به ثمر رساند و پس از بازی مورینیو مدعی شد که ستاره سوئدی باید بهتر تغذیه شود.

او گفت:" عملکردمان در نیمه اول خیلی بهتر از نیمه دوم بود. تیم ما هنوز آماده نیست. وقتی لستر سرعت بازی را بالا برد، بازیکنان سریعی داشتند که توانستند از آنها استفاده کنند. پیروزی مهمی بود ولی هنوز خیلی کار برای انجام دادن داریم. همیشه شروع با یک جام اتفاق خیلی خوبی است.زلاتان وقتی در محوطه جریمه باشد خطرناک تر است. او شاید به اندازه واردی که می‌تواند به راحتی 50 متر تا محوطه بدود سریع نباشد. تیم باید برای زلاتان موقعیت ایجاد کند. باید این روند تغییر کند."

مورینیو درباره عملکرد ماتا گفت
    :" خوان خوب کار کرد. او دقیقا آنچه می‌خواستم را انجام داد. باید قد کوتاه ترین بازیکن تیم را بیرون می‌کشیدم زیرا لستر رو به توپ های هوایی آورده بود."

زلاتان: اتفاقات بزرگی پیش روست

زلاتان ابراهیموویچ، ستاره منچستریونایتد در دیدار امشب این تیم مقابل لستر مدعی شد که اتفاقات بزرگی در این فصل پیش روی یونایتد است.

به گزارش "ورزش سه"، یونایتد موفق شد با گلزنی لینگارد و زلاتان، 2-1 لستر را شکست داده و کامیونیتی شیلد را بالای سر ببرد. پس از بازی زلاتان مدعی شد که اتفاقات خوبی پیش روی یونایتدی ها است.

او گفت:" اتفاقات بزرگی پیش روی ماست، ما در ابتدای مسیر هستیم ولی شروع خوبی داشتیم. حس خوبی داشتم. اولین بازی رسمی برای جام بازی کردیم و آن را کسب کردیم. فوتبال یعنی همین. این سی و یکمین جامی بود که کسب کرده ام. برای همین است که اینجا هستم و امیدوارم بیشتر جام بگیریم. ما مقابل تیم خوبی بازی کردیم و می‌توان قدرت آنها را به وضوح دید. حس خیلی خوبی داشتم و روحیه خوبی در خود دیدم و همه مربی را می‌دانند. او همه کار می‌کند که پیروز شود. یونایتد احتمالا بزرگترین باشگاهی است که برایش به میدان رفته ام و تنها با میلان قابل قیاس است."

مورینیو: یونایتد کاملا مناسب پوگبا است

ژوزه مورینیو، سرمربی منچستریونایتد مدعی شد که این باشگاه برای پل پوگبا، باشگاهی کاملا مناسب است.

به گزارش "ورزش سه"، یونایتد پیش از پیروزی 2-1 در دیدار کامیونیتی شیلد مقابل لسترسیتی اعلام کرد که پوگبا در تست‌های پزشکی باشگاه شرکت خواهد کرد و به زودی به این تیم خواهد پیوست. حال سرمربی شیاطین سرخ، این باشگاه را مناسب ترین تیم برای هافبک فرانسوی دانست.

او گفت:" فکر می‌کنم اینجا باشگاهی کاملا مناسب با توجه به سطح او باشد و لیگ برتر بهترین جا برای فوبتال باز یکردن است. اگر به رئال مادرید یا بارسلونا بروید، فکر می‌کنم کارتان سخت می‌شود زیرا دو بازیکن بزرگ به نام‌های رونالدو و مسی اجازه رشد و پیشرفت را از شما می‌گیرند. اینجا می‌توان پیشرفت کرد. حقوقش در اینجا را خیلی باشگاه‌ها حاضر به پرداختش بودند بنابراین هدفی در این بحث نیست. او به اینجا آمد زیرا دوست داشت بخشی از پروژه یونایتد باشد بنابراین امیدوارم تست‌های پزشکی باشگاه خوب پیش برود."

زلاتان: برای یونایتد بهتر و بهتر می‌شوم

زلاتان ابراهیموویچ، زننده گل برتری یونایتد مقابل لستر در دیدار کامیونیتی شیلد مدعی شد که برای این تیم بهتر و بهتر خواهد شد.

به گزارش "ورزش سه"، روز گذشته در حالی که تقابل دو تیم تا دقیقه 83 با تساوی 1-1 پیگیری می‌شد، زلاتان با یک ضربه سر فوق العاده دروازه اشمایکل را باز کرد تا تیمش در پایان 90 دقیقه جام را بالای سر ببرد. این اولین گل رسمی زلاتان برای یونایتد بود و او مدعی شد که برای یونایتد بهتر و بهتر خواهد شد.

او گفت:" حضور در یونایتد حس خوبی دارد و برای من این خیلی مهم است. عملکرد انفرادی من هم بهتر خواهد شد. ما در ابتدا هستیم و شرایط فیزیکی من هنوز آماده نیست. وقتی همه چیز در جای خودش قرار گرفت، رشد و بهبود ما نیز سرعت می‌گیرد. فقط باید بازی خودمان را انجام دهیم و لذت ببریم.ما در ابتدای فصل هستیم و در حال شناخت یکدیگر، مخصوصا من. امیدوارم این پیروزی ها ادامه پیدا کند."

شاگردان مورینیو یکشنبه هفته آینده، لیگ برتر را با تقابل با بورنموث آغاز خواهند کرد.

پوگبا در فرودگاه شهر منچستر(عکس)

دقایقی پیش در توئیتر مربوط به فرودگاه شهر منچستر، عکسی منتشر شد همراه با یک توئیت که خبر از آمدن پل پوگبا به منچستر می داد.

به گزارش "ورزش سه"، ستاره فرانسوی یووه تا ساعاتی دیگر در تست های پزشکی منچستریونایتد حاضر خواهد شد و در صورت موفقیت، انتقال رکوردشکنش قطعی می شود. گفته می شود رقم انتقال پوگبا 120 میلیون یورو و حقوق هفتگی اش نیز 275 هزار پوند است.

4. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پل پوگبا بالاخره با انتقالی ۱۱۰ میلیون یورویی (۹۳ میلیون پوند) از یوونتوس به منچستر یونایتد پیوست.

به گزارش وب سایت رسمی برنامه نود، طبق گزارش ها، وقتی بند های مربوط به پاداش و مهم تر از آن حق کمیسیون مینو رایولا، مدیر برنامه های پوگبا، در نظر گرفته شود، مبلغ پایانی این معامله به ۱۴۰ میلیون یورو (۱۱۹ میلیون پوند) هم می رسد؛ و این درحالی است که یوونتوس در سال ۲۰۱۲ هنگامی که قرارداد پوگبا با منچستر یونایتد به اتمام رسیده بود، او را تنها با ۸۰۰,۰۰۰ یورو به خدمت گرفت!

در بیانیه رسمی باشگاه منچستر یونایتد آمده است:

منچستر یونایتد با خوشنودی اعلام می کند که انتقال پل پوگبا از باشگاه ایتالیایی یوونتوس نهایی شده است. پل با قراردادی ۵ ساله، با امکان تمدید برای یک سال دیگر، به ما می پیوندد. پل ۲۳ ساله به مدت ۴ فصل در یوونتوس بازی کرد، و در این مدت ۱۲۴ بازی انجام داده و ۲۸ گل به ثمر رسانده است. او در سال ۲۰۱۲ از یونایتد به بیانکونری پیوسته بود.
    بعد از ماه ها گمانه زنی و مذاکره، بالاخره روز دوشنبه پوگبا تست های پزشکی منچستر یونایتد را پشت سر گذاشت.

6. 7 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض رسمی: پل پوگبا به منچستریونایتد پیوست

رسمی: پل پوگبا به منچستریونایتد پیوست

به گزارش "ورزش سه"، پس از کش و قوس های فراوان، سرانجام بامداد امروز پل پوگبا قرارداد خود با یونایتدها را قطعی کرد. او که سال 2012 به عنوان بازیکن آزاد از یونایتد راهی یوونتوس شده بود، حال با قراردادی 5 ساله به منچستر بازگشته است.
    گفته می‌شود که رقم این انتقال 105 میلیون یورو بوده که رکورد نقل و انتقالات که متعلق به انتقال گرت بیل از تاتنهام به رئال با 100 میلیون یوروست را شکسته است. همچنین 5 میلیون یورو نیز به صورت پاداش به یوونتوس پرداخت خواهد شد ولی در صورتی که پوگبا با یونایتد تمدید کند یا با رقمی بیش از 50 میلیون یورو از باشگاه جدا شود.
    با این حال سران منچستریونایتد برای اینکه باشگاه فشار زیادی در این دوره از نقل و انتقالات متحمل نشود و همچنین درگیر قانون فیرپلی مالی نشود، با مسئولین یوونتوس توافق کردند که رقم انتقال پوگبا را در سه قسط به این باشگاه پرداخت کنند و این درخواست آنها نیز با موافقت باشگاه یوونتوس روبرو شده است. هنوز از اینکه مینو رایولا،‌ ایجنت پوگبا که گفته می‌شد یونایتد موظف است 20 درصد از مبلغ انتقال را به او پرداخت کند، چقدر از شیاطین سرخ دریافت کرده خبری نیست و باید دید ایجنت موفق فوتبال از این انتقال گرانقیمت چقدر درآمد داشته است.

پوگبا: یونایتد همیشه در قلب من بوده است

" خیلی خوشحالم که دوباره به یونایتد پیوسته ام. این باشگاه همیشه جایگاهی ویژه در قلب من داشته و من خیلی خوشحالم که قرار است با موریینیو کار کنم. واقعا از دوره حضورم در یوونتوس لذت بردم و خاطرات خیلی خوبی از این تیم دارم. ولی حس کردم که زمان مناسب برای بازگشت به الدترافورد است. همیشه از بازی کردن مقابل هواداران لذت می‌برم و تمام تلاشم را برای باشگاه انجام خواهم داد. اینجا باشگاهی مناسب برای من است که به همه چیز دست پیدا کنم و امیدوارم اوضاع خوب پیش برود."

فردیناند: پوگبا در یونایتد توپ طلا می‌برد

" پل می‌داند که چه می‌خواهد. او می‌خواهد به بهترین بازیکن جهان تبدیل شود و توانایی این کار را دارد. او می‌داند که استعداد خالی او را به چنین جایگاهی نمی‌رساند. می‌تواند عشق به فوتبال را در حرکاتش دید، همیشه قبل و بعد تمرینات دوست دارد حرکات نمایشی انجام دهد،‌ بیش از دیگران تمرین می‌کند و مهم تر از همه این که او شخصیتی مستقل دارد و تحت تاثیر کسی نیست. او در مسیر تبدیل شدن به بهترین بازیکن جهان است و با حضور در الدترافورد،‌ او این فرصت را دارد که به کریستیانو رونالدو جدید باشگاه تبدیل شده و بهترین بازیکن جهان شود. منچستریونایتد باید یک گروه بازیکن جوان مثل مارسیال، لینگارد، راشفورد و پوگبا را رشد دهد و در خط حمله استفاده کند. در هر صورت موفق باشی پل."

رابسون: خرید پوگبا جاه‌طلبی یونایتد را نشان می‌دهد

برایان رابسون، اسطوره باشگاه منچستریونایتد به تمجید از جاه طلبی باشگاه پس از جذب پل پوگبا پرداخت.، کاپیتان سابق یونایتد که باشگاه برای جذب او در آن زمان رکوردشکنی کرده بود،‌ حال به تمجید از روند باشگاه با مورینیو پرداخت. او گفت:" خیلی از بازیکنان دوست دارند به یونایتد بیایند زیرا جاه طلبی باشگاه را مشاهده می‌کند. پوگبا خرید خیلی خوبی است و باشگاه را می‌شناسد و می‌داند که برای چه می‌جنگند. باشگاه نشان داده که می‌خواهد با باشگاه‌هایی مثل رئال مادرید و بایرن مونیخ بجنگد. خریدهایی که این تابستان انجام دادیم نشان می‌دهد که می‌خواهیم به اوج بازگردیم. اگر می‌خواهید با تیم‌های بزرگ رقابت کنید باید بازیکنان بزرگ به خدمت بگیرید. برای همین است که در این تابستان این چنین عملکردی داشتیم. دیدن این اتفاقات عالی است."

حمایت اسطوره منچستر از پوگبا؛ او می تواند اعتبار را به یونایتد بازگرداند

وبسایت رسمی برنامه نود: در حالی‌ که باشگاه منچستریونایتد خبر بازگشت پوگبا را اعلام کرد، حال گری نویل که بار دیگر به اسکای بازگشته، معتقد است که پوگبا بخشی از شخصیتی را که منچستریونایتد درسال‌های اخیر ازدست‌داده بود به این تیم برمی‌گرداند. کارشناس اسکای در این زمینه می‌گوید:
    "خرید مهمی است. نه‌فقط برای یونایتد، بلکه اینکه آن‌ها بازیکنی با این جایگاه و شخصیت را به خدمت گرفته‌اند. با حضور مورینیو و همین‌طور آمدن زلاتان و پوگبا، آن‌ها بازیکنانی دارند که در قواره لباس باشگاه و متناسب با شأن آن باشند. آن‌ها قدرت و شخصیت را به تیم اضافه می‌کنند. چیزی که منچستریونایتد در دو یا سه سال گذشته از آن بی‌بهره بوده است. رایان گیگز، پل اسکولز، نمانیا ویدیچ، ریو فردیناند، پاتریس اورا به همراه عده‌ای دیگر این باشگاه را ترک کردند. آن‌ها شخصیت بزرگی داشتند و رختکن باشگاه را حفظ می‌کردند. شما در منچستریونایتد، نیاز به بازیکنان بزرگ و بازیکنان پر دل و جرات دارید. از دید شخصیت تیمی، حضور زلاتان و پوگبا تصمیم بزرگی است"

مورینیو: پوگبا اگر به بارسا یا رئال می رفت، به مشکل بر می خورد

درحالی‌که اسکولز، لمپارد و جرارد عمدتاً به‌عنوان بهترین هافبک‌های تاریخ لیگ برتر شناخته می‌شوند، مورینیو معتقد است قابلیت‌های متعدد پوگبا می‌تواند او را هم در رده چنین هافبک‌هایی قرار دهد. ژوزه مورینیو در این مورد به بی‌تی اسپرت می‌گوید:
    "ما تعدادی بازیکن در پست ۱۰ داریم. اما بازیکن به سبکی که من به آن "هافبک دوم" می‌گویم نداشتیم. بازیکنی که ازلحاظ فیزیکی قوی است، قابلیت‌های دفاعی دارد و درعین‌حال خلاق و گلزن نیز هست. اسکولز، لمپارد و جرارد. این‌ها بازیکن دومی هستند که بعضی‌اوقات بیش از بازیکن شماره ۱۰ گلزنی کرده و همچون یک بازیکن پست ۶ دفاع می‌کنند. خیلی سخت است که چنین بازیکنانی پیدا کنید. من نام ۳ بازیکن به شما گفتم که بازیکنان فوق‌العاده‌ای هستند. "
    ژوزه مورینیو در مورد انگیزه پوگبا از آمدن به یونایتد می‌گوید: "یونایتد برای رساندن پوگبا به سطحی که می‌خواهد، باشگاهی ایده آل محسوب می‌شود. لیگ جزیره هم بهترین لیگ برای این منظور است. اگر شما می‌خواهید بهترین بازیکن دنیا شوید، اگر به بارسا یا رئال بروید، به مشکل برمی‌خورید؛ چراکه رونالدو و مسی اجازه تحقق این امر را به شما نخواهند داد. اما اینجا و با پربیننده‌ترین لیگ دنیا، که خارق‌العاده است. او عضو گروهی است که می‌خواهد یونایتد را دوباره به اوج برساند. ما همه‌چیز برای او داریم. او در هر باشگاهی می‌تواند پول زیادی بگیرد اما این چیزی نیست که به خاطرش به اینجا آمده است. او این شهر، باشگاه و بازیکنان را به‌خوبی می‌شناسد و می‌خواهد عضوی از پروژه یونایتد باشد."

پوگبا: از بازگشت به خانه هیجان زده‌ام؛ برای تکمیل کار نیمه تمام خودم بازگشتم

پل پوگبا پس از بازگشت به منچستریونایتد و امضای قراردادی ۵ ساله با این باشگاه مصاحبه ای اختصاصی با شبکه تلویزیونی منچستریونایتد انجام داد که بخش نخست آن منتشر شده است.
    پل، به منچستریونایتد خوش آمدی. احساست در این لحظات را چگونه توصیف می کنی؟
    "کلمات مناسبی برای توصیف احساسم وجود ندارند. زمانی که وارد کرینگتون (مجموعه تمرینی منچستریونایتد) شدم، احساس کردم به خانه خودم بازگشتم. انگار فقط برای تعطیلات رفته بودم و حالا به خانه بازگشتم. خیلی خوشحالم و در همین مدت زمان کوتاه چهره های آشنای زیادی در باشگاه دیدم. احساس خیلی خوبی دارم."

چرا تصمیم به بازگشت گرفتی؟ چه چیزی باعث شد به منچستر بازگردی؟ "فکر می کنم این سرنوشت است. زمانی که تصمیم گرفتم از منچستر جدا شوم مادرم به من گفت یک روز به این باشگاه بازمی گردم. بازگشت به جایی که در آن رشد کردم و فوتبالم را آغار کردم چالش بزرگی برای من است. من کاری که اینجا آغاز کردم را تمام نکردم پس برای تکمیل کار نیمه تمام خودم بازگشتم. مادرم همیشه می گوید حق با او است و این بار هم درست گفت."

گرانترین بازیکن تاریخ بودن چه احساسی دارد؟ "من فقط به اتفاقات درون زمین فکر می کنم. می خواهم به یکی از بهترین بازیکنان دنیا تبدیل شوم. می خواهم جام های زیادی فتح کنم و به دستاوردهای بزرگی برسم. برای تبدیل شدن به یکی از بهترین بازیکنان دنیا و همچنین بردن جام ها به منچستریونایتد آمدم چون می دانم این باشگاه باید جام ببرد. این باشگاه برای بردن جام های بزرگ ساخته شده است. تنها روی این مسائل تمرکز می کنم. آماده ام که کارم را شروع کنم و موفق شوم."

با توجه به اینکه ابتدا در بازی های یورو شرکت کردی و به فینال رسیدی و بعد اخبار مربوط به تغییر تیم شروع شد، باید تابستان دیوانه کننده ای را پشت سر گذاشته باشی "بله همینطور است. شکست در فینال غم انگیز بود اما الان خوشحالم. پس از یک اتفاق بد یک اتفاق خوب رخ داد و برای همین خوشحال هستم. به خانه بازگشتم و این واقعا دیوانه کننده است. واقعا نمی توانم این موضوع را توضیح دهم. خیلی خوشحالم. یونایتد همیشه در قلبم جای داشته است. برای شروع کارم بیش از این نمی توانم صبر کنم."

نسبت به دوره نخست حضورت در منچستریونایتد چه تغییری کردی؟ درباره خودت و سبک بازی که داری چه چیزهایی یاد گرفتی؟ "الان تجربه بیشتری دارم. جام های زیادی در یوونتوس بردم. مثل زمان حضورم در یونایتد با بازیکنان بزرگی در یوونتوس بازی کردم. برای بازی به تیم دیگری رفتم و حالا به عنوان یک شخص بالغ بازگشتم. با تجربه بیشتری بازگشتم و فکر کنم همین بزرگترین تغییر است."
    Last edited by fa_shinobi; 09-08-2016 at 12:18.

8. 8 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

در مصاحبه با MUTV
    پوگبا: مورینیو مرا به بازیکن بهتری تبدیل می‌کند

پل پوگبا، خرید جدید منچستریونایتد معتقد است که مورینیو وی را به بازیکنی بهتر بدل خواهد کرد.

به گزارش "ورزش سه"، پوگبا امروز با قراردادی 5 ساله به ارزش 93.4 میلیون پوند از یوونتوس به منچستریونایتد پیوست. او 4 سال پیش یونایتد را به عنوان بازیکن آزاد ترک کرده و راهی یووه شده بود. پوگبا چهارمین خرید فصل یونایتد پس از بایلی، مخیتاریان و زلاتان است.

او در مصاحبه با شبکه اختصاصی منچستریونایتد، در مورد دلیل انتخاب این باشگاه گفت:" من با بازیکنان زیادی در مورد مورینیو حرف زدم.با موراتا و واران که در رئال سابقه کار کردن با او را داشتند و همه تایید کردند که مورینیو می تواند بهترین مربی برای من باشد. او باعث پیشرفت شما خواهد شد و کاری می کند که بیشتر از همیشه تلاش کنید.

با مورینیو چند بار صحبت کردم و به من انرژی مثبت داد. با خودم فکر کردم که چرا نه؟ مطمئنم که با مورینیو به بازیکن و انسان بهتری بدل خواهم شد. دوست دارم با یونایتد فاتح لیگ برتر و لیگ قهرمانان شوم. شکی نیست که آرزوی من کسب توپ طلاست اما پیش از آن باید با یونایتد قهرمان لیگ برتر شوم."
    Last edited by S0R3N4; 10-08-2016 at 23:24.

10. 5 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

جزئیات پرداخت هزینه انتقال پوگبا توسط یونایتد

رسانه‌های انگلیس مدعی شدند که منچستریونایتد، رقم انتقال 105 میلیونی پوگبا را در 3 قسط پرداخت خواهد کرد.

به گزارش "ورزش سه"، پس از کش و قوس های فراوان در نهایت پل پوگبا از یوونتوس راهی منچستریونایتد شد و به تیم سابقش بازگشت. گفته می‌شود که رقم این انتقال 105 میلیون یورو بوده که رکورد نقل و انتقالات که متعلق به انتقال گرت بیل از تاتنهام به رئال با 100 میلیون یوروست را شکسته است. همچنین 5 میلیون یورو نیز به صورت پاداش به یوونتوس پرداخت خواهد شد ولی در صورتی که پوگبا با یونایتد تمدید کند یا با رقمی بیش از 50 میلیون یورو از باشگاه جدا شود.

با این حال سران منچستریونایتد برای اینکه باشگاه فشار زیادی در این دوره از نقل و انتقالات متحمل نشود و همچنین درگیر قانون فیرپلی مالی نشود، با مسئولین یوونتوس توافق کردند که رقم انتقال پوگبا را در سه قسط به این باشگاه پرداخت کنند و این درخواست آنها نیز با موافقت باشگاه یوونتوس روبرو شده است. هنوز از اینکه مینو رایولا،‌ایجنت پوگبا که گفته می‌شد یونایتد موظف است 20 درصد از مبلغ انتقال را به او پرداخت کند، چقدر از شیاطین سرخ دریافت کرده خبری نیست و باید دید ایجنت موفق فوتبال از این انتقال گرانقیمت چقدر درآمد داشته است.

اکسپرس: پیشنهاد رئال به پوگبا بالاتر بود!

در حالیکه رسانه های اسپانیایی از عقب نشینی رئال مادرید برای جذب پوگبا خبر داده بودند اما دیلی اکسپرس ادعا کرده است که مسئولان رئال چند روز پیش، پیشنهادی بالاتر از یونایتد برای جذب پوگبا ارائه داده بودند.

به گزارش "ورزش سه"، پل پوگبا روز گذشته با قراردادی 5 ساله به ارزش 105 میلیون یورو از یوونتوس به منچستریونایتد پیوست. پوگبا سال 2012 یونایتد را به عنوان بازیکن آزاد ترک کرده و راهی یووه شده بود و حال پس از 4 سال یک بار دیگر به تیم سابق خود بازگشته است.

از ابتدای تابستان، رئال و یونایتد برای جذب پوگبا در رقابت بودند اما دو هفته پیش اسپانیایی ها از منصرف شدن رئالی ها نسبت به جذب پوگبا به دلیل قیمت بالایش نوشتند. سرانجام یونایتد بدون رقیب و با پرداخت مبلغی هنگفت توانست پوگبا را به خدمت بگیرد.

در همین رابطه امروز دیلی اکسپرس گزارش داد که رئالی ها چند روز پیش پیشنهادی بالاتر از 105 میلیون یورو به یوونتوس برای جذب پوگبا ارائه دادند اما ستاره فرانسوی به دلیل علاقه قلبی اش به یونایتد ترجیح داد به این تیم بپیوندد با وجود اینکه شیاطین سرخ امسال در لیگ قهرمانان حضور ندارند.

12. 7 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

در هفته گذشته دو اتفاق خوب برای تیم افتاد،اولین قهرمانی با مورینیو که امیدواریم استارتی برای جامهای این فصل باشه و تایید رسمی انتقال پوگبا،تبریک برای هردو
    با تمام نکات حاشیه ای که درمورد این انتقال بود بالاخره الان این سوپراستار برای منچستر شده و از الان به بعد فقط استفاده مفید از استعدادهای پوگبا در تیم مهم هست.

از طرفی اتفاقی که نه تنها من بلکه خیلی از هواداران منچستر دوست نداشتند بیفته،بوقوع پیوست و اونهم خروج احتمالی شواینی از منچستر هست در حالیکه فلینی یا بلیند میتونستند جای شواینی در لیست خروجی باشند.البته به لحاظ فنی میشه گفت که این دو بازیکن خصوصیات تدافعی تری نسبت به شواینی دارند و در کنار کریک و اشنایدرلین،گزینه های پست هافبک دفاعی رو تکمیل میکنند اما حضور هردوی اونها در تیم و از دست دادن شواینی که به لحاظ بازی سازی،بازی خوانی و رهبری تیم کاملا سرتر هست و تجربه اش میتونست خیلی به تیم کمک کنه رو فقط میشه به تصمیمات خاص آقاص خاص ربط داد.

دو بازیکنی که من از سبک بازی اونها خیلی خوشم میاد و همیشه دوستم داشتم اونها رو در منچستر ببینم،دی ماریا و شواین اشتایگر بودند که هر دو به سرانجام یکسانی رسیدند.

14. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض هزینه های هنگفت

سومین فصل داغ و پرخرج یونایتد در نقل و انتقالات داره به پایان میرسه و از امروز اولین بازی لیگ شروع میشه. بنظر میرسه دیگه بازیکن بزرگی به تیم اضافه نشه. امسال چهار بازیکن خریداری شدند:
    زلاتان ابراهیموویچ * پارسی سن ژرمن * بهترین مهاجم فصل قبل لوشامپیونه * بازیکن آزاد
    هنریک میخیتاریان * دورتموند * بهترین بازیکن فصل قبل بوندس لیگا * با 27 میلیون پوند
    پل پوگبا * یوونتوس * بهترین هافبک فصل قبل سری آ * 89 میلیون پوند
    اریک بیلی * ویارئال * 30 میلیون پوند
    زلاتان که بازیکن آزاد بود و هزینه انتقالی نداشت. خرید میخیتاریان هم نسبتا به صرفه بود. با توجه به اینکه بهترین هافبک و بهترین بازیکن فصل بوندس لیگا شد و فقط یک سال قرارداد داشت، باشگاه تونست با قیمت پایینی این بازیکن رو به الدترافورد بیاره. اگر این هزینه رو با کوین دی بروین مقایسه کنیم بیشتر متوجهش میشیم. دی بروین سال قبلش بهترین بازیکن بودنس لیگا شد با رقم 55میلیون پوند راهی تیم همشهری یعنی منچسترسیتی شد. خرید بیلی مدافع میانی ویارئال با توجه به سطح فوتبالش (فعلا) به صرفه بنظر نمیاد. اما پر سر و صدا ترین خرید مسلما پل پوگبا، هافبک یوونتوس بود. هزینه این انتقال 105میلیون یورو(89میلیون پوند) بود که 5میلیون یورو هم آپشن داره. پوگبا با شکستن رکورد نقل و انتقالات تاریخ، دوباره به منچستر برگشت. این تصویر لیست بزرگترین ترانسفرهای تاریخ با آپدیت امسال رو نشون میده

منبع: tarafdari.com

اینکه هزینه انتقال این بازیکن گرونه یا نه صحبتهای زیادی در موردش مطرح میشه. موافقین میگن پوگبا تنها 24 سالشه و کیفیت بالایی داره. منچستر سه سال هست که نتیجه نمیگیره و باید خریدهای بزرگ انجام بده. همچنین اگر از خریدهای این فصل میانگین بگیریم خیلی هم هزینه متقبل نشدیم چون زلاتان بدون هزینه و میخیتاریان با رقم پایین خریداری شدن. یک مقایسه جالب دیگه، خریدهای منچستر نسبت به درآمدش هست که در این صورت پوگبا گرونترین خرید منچستر نیست. این تصویر هزینه خرید بازیکنان در سالهای مختلف و درآمد باشگاه رو نشون میده. در ستون آخر هم نسبت هزینه ترانسفر به درآمد سالیانه حساب شده.

(البته در اینجا هزینه پوگبا بجای 89میلیون پوند، 100میلیون در نظر گرفته شده اما تفاوتی در جایگاهش نداره.)
    خرید پوگبا اما مخالفان بیشتری داره. خیلی ها به جای خرید گرون قیمت پوگبا، حفظ بازیکنان فعلی و خریدهای متوسط رو خواستار بودن. آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، انتقاد زیادی از منچستر بابت این انتقال وارد کرد. توی سایت Goal.com یه نظرسنجی قرار دادن و گفتن آیا شما هم مثل ونگر، هزینه پوگبا رو گرون میدونید یا نه. نتیجه به این صورت بود:

60درصد افراد این انتقال رو گرون تلقی کردن. بنظر من هم این انتقال گرون بود. به این دلیل که هزینه های ترانسفر بالا معمولا برای مهاجمین گلزن پرداخت میشه، نه یک هابفک نسبتا تدافعی. مهاجمی مثل رونالدو که تمام رکوردهای گل زده در لالیگا و اروپا رو جابجا میکنه. اگر به لیست top 10 نگاه کنید میبینید که اکثرا مهاجم هستند. هزینه مهاجمین بیشتر از هافبک ها و هزینه هافبک ها بیشتر از مدافعینه، در آخر هم دروازبانها هستند. در عوض عمر بازیگری و رو اوج بودن بازیکنان معمولا برعکسه ، یعنی مهاجما زودتر از فوتبال خداحافظی میکنن، بعد هابفک، بعد دفاع و دروازبان ها تا 38-39 سالگی میتونن در سطح اول اروپا بازی کنن. پرهزینه ترین انتقال دروازبان، مربوط به جیجی بوفون هست که از پارما با هزینه 37میلیون پوند به یوونتوس رفت. پرهزینه ترین مدافع هم جان استونز بود که همین امسال با 47میلیون پوند از اورتون به منچسترسیتی پیوست و رکورد داوید لوییز رو شکست.

اما پرداخت هزینه ترانسفر، تازه شروع کاره. چرا که حقوق خود بازیکنان هم سرسام آوره. در مورد حقوق پوگبا دو تا آمار متفاوت هست. یکی حقوق هفتگی 220هزار پوند و دیگری حقوق هفتگی 290هزار پوند( که میشه 15میلیون پوند در سال). با توجه به اینکه دومی در سایت dailymail مطرح شده بنظر درست تر میاد. در این صورت پوگبا جای رونی رو در صدر جدول پردرآمدترین بازیکنان جزیره میگیره و لیست به این صورت درمیاد:

بد نیست نگاهی هم درآمد بازیکنان تیم داشته باشیم. البته رقمها ممکنه کمی تفاوت داشته باشه ولی تفاوت ها جزئی هستن.(حداقل نسبت به این هزینه ها)

باشگاه هزینه زیادی به زلاتان، شواینی، دخیا و رونی پرداخت میکنه و در کنار اونها پوگبا هم به عنوان پردرآمدترین بازیکن منچستر و لیگ جزیره شناخته میشه. پوگبا در یوونتوس سالانه 4.5میلیون یورو(نه پوند) میگرفت و حالا 15میلیون پوند میگیره یعنی چیزی بیشتر از 4 برابر. اگه بند تمدید قرارداد یک ساله پوگبا هم اجرا بشه توی 6سال حضورش، درآمدش با هزینه ترانسفرش برابری میکنه.

شکی نیست که پول زیادی وارد فوتبال شده، حتی توی فوتبال ..... خودمون(جای خالی رو با کلمه مناسب پر کنید). حالا سوال اینجاست که برای باشگاهی مثل منچستر این همه پول از کجا میاد. "میلیون پوند" گفتن راحته ولی آخه این پولای هنگفت باید وجود داشته باشه تا به بازیکنان و باشگاههای دیگه داد. اول باید نحوه درآمدزایی به این صورته:
    *یکی از تحولات چشمگیر در دنیای فوتبال زمانی بوجود اومد که اسپانسرها نقش پررنگی پیدا کردند. من درآمد منچستر از اسپانسرها رو در صفحه 4 همین تاپیک نوشتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    * حق پخشی تلویزیونی مخصوصا در انگلیس بسیار بالاست و باشگاهها درآمد مهمی از این قسمت دارند. چیزی که من شنیدم اینه که حدود 90-100میلیون پوند سالانه دریافت میکنن.
    * بلیت ها بسیار گران قیمت هستن. طبق گفته dailymail، قیمت بلیت کلی منچستر (یعنی تمام بازیهای فصل) بین 532 تا 950هزار پوند است. در کنار قیمت بلیت درآمدهای دیگه ای هم در ورزشگاه وجود داره.
    * فروش بازیکنان که البته برای این چند فصل منچستر ناچیز بوده . فقط دی ماریا بود که از فروشش پول قابل توجهی گرفتن.
    * درآمد لباس که البته بیشترش تو جیب آدیداس میره.
    * قسمتی از درآمد ناشی از تبلیغات بازیکنان هست و طبق قراردادی که با هم داشتند مبلغی به باشگاه میرسه.
    * سهام در بورس و تجارتهایی که باشگاه انجام میده.
    * پول نفت و پولهای غیر فوتبالی و بدون پشتوانه ای که از ثروتمندان عربی (به قول دکتر صدر، همسایه های ما) یا افرادی مثل آبراهیموویچ وارد میشه.
    * و موارد دیگه

اما اینکه حالا بازیکن پول زیاد میگیره یا باشگاه درآمد و خرج زیادی داره در مجموع خوبه یا نه.... در این مورد هم میشه مزایا و معایب زیادی رو بیان کرد. مثلا اینکه:
    * با ورود پول یه جورایی تورم بوجود میاد و قیمت واقعی بازیکنان بالاتر میره. مطمئنا اگه یوونتوس پوگبا رو 89میلیون پوند نفروخته بود نمیرفت هیگواین رو با 75میلیون پوند بگیره که به خاطر اضافه وزنش به heavy higuain معروف شده.
    * یک سری ستاره رو تیم میتونه خریداری کنه. در عوض یک سری ستاره ها هم به خاطر پول جدا میشن. نمیگم همه هدف بازیکنان پوله، اما قطعا تاثیر زیادی داره. مثلا رونالدو قبل رفتنش به رئال، بهترین بازیکن جهان شده بود (و اون سال هم جزو سه نامزد اصلی بود)، با منچستر لیگ قهرمانان رو برده بود، آقای گل لیگ شده بود و محبوبیت خیلی بالایی داشت. اما در نهایت از این تیم جدا شد. یا خود پوگبا، شماره 10 یووه که دو سال پیاپی به فینال و نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسید با یوونتوس، اما حالا به منچستر برگشته. خوب این برای یوونتوسی ها خوب نیست ولی برای منچستری ها لذت بخشه.
    * معمولا وقتی پول زیاد وارد فوتبال میشه هزینه هایی که تماشاگر متقبل میشه هم افزایش پیدا میکنه. مثلا همین هزینه بلیت. اگه زیادی قیمتش بالا بره، فوتبال دیدن یه جورایی سلطنتی میشه و هر کسی توانایی خرید بلیت رو نداره.
    * یک سری مسابقات که معمولا اسپانسرها برگزار میکنن میتونه فوتبال رو به جاهای دیگه دنیا بکشونه. مثلا چند تیم بزرگ امسال وارد چین شدند و مردم اونجا بازی ها رو از نزدیک تماشا کردند. یا یه نمونه دیگه که برای تیم ملی خودمون اتفاق افتاد و با برزیل، شیلی و سوئد بازی کردیم.
    * قطعا فساد بیشتر میشه. راهی برای دلالان بوجود میاد که درآمدش بسیار چرب و نرمه. نمونه اش ایجنت پوگبا که گفته میشه 20میلیون پوند این وسط درآمد داشته. تازه این قانونیشه و از راه درسته. پیشنهاد میکنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در مورد دو ایجنت معروف بخونید.
    * تکنولوژی های زیادی وارد فوتبال میشن. مثلا فیلم برداری هایی که میشه با کیفیت وحشتناک عالی در اختیار مردم قرار میگیره(مردم خارج. هر چند که شبکه سه میگن اچ دی شده. گیرنده دیجیتالتونو دوباره تنظیم کنید)

من خودم اگه بخوام در مورد پول در فوتبال نظر بدم یه چیزی غیر از موارد بالا رو تو اولویت قرار میدم و اون شخصیت باشگاهه. متاسفانه یونایتد الان اون اهداف و ارزش های قبلی رو نداره. نمیدونم شما هم این جمله رو درک کردین یا نه "فلان تیم شخصیت قهرمانی نداره". با کمال احترام... تیم هایی مثل سیتی و پاری سن ژرمن تو سه چهار سال اخیر نشون دادن که پول نفت کشورهای عربی شخصیت برای اونها نمیاره. در مقابل هم تیمی مثل دورتموند با اون سبک و شخصیت وجود داره. مسلما صرف ورود دلارهای گلیزرها هم شخصیت یونایتد رو برنمیگردونه و باید به فکر یک راه حل دیگه باشن.

زمانی فرگوسن با بازیکنان متوسط قهرمان لیگ میشد و همون بازیکنان ستاره تیم میشدن. نانی، پارک جی سونگ، چیچاریتو، فلچر و... بازیکنان متوسطی بودن که سالها به تیم کمک کردن و به دل مینشستن. فرگوسن خریدهای سنگینی انجام نمیداد و یکی دوباری هم که این کارو کرد جواب نداد و یکی دو سال بعد اونها رو فروخت. بد نیست نگاهی به top 10 منچستر در خرید و فروش بازیکنان بندازیم. لیست خریدهای منچستر تا فصل قبل به این صورته:

از بین این 10 خرید فقط سه تا مربوط به زمان فرگوسن بوده که با توجه به حضور چندین و چندساله فرگی یه رکورد محسوب میشه. بزرگترین خرید برباتوو بود که خیلی هم جواب نداد. جالبه این خرید مربوط به سال 2008 هست و فرگی تا سال 2013 خریدی ازین بالاتر نداشته. دو خرید بعدیش هم که مربوط به سالهای 2001 و 2002 هستند. اما 7 خرید دیگه مربوط به 4 سال بعد از فرگوسن هست که اینم با توجه به اون رکورد فرگوسن خودش یه رکورده
    جدول فروش بازیکنان هم به این صورته:

فقط به اختلاف قیمت اولی و دومی دقت کنید و دیگر هیچ...

تو این چند سال اخیر بجز اینکه گرون بازیکن میخریم، ارزون هم بازیکن میفروشیم. درهای خروجی هم به روی همه بازیکنان آینده دار باز گذاشتیم. نمونه اش همین چند روز پیش بود که ساندرلند با 5.5میلیون پوند پدی مک نایر و دونالد لاو رو خرید. لاو رو نمیشناسم، اما بازیهای خوبی از مک نیر دیدم. توی جام ملت ها هم بازی کرد و بازیکن بسیار با اعتماد به نفسی بود. والدس و نیک پاول هم بازیکنانی بودن که به صورت آزاد ترانسفر شدند.

به عنوان سخن پایانی... منچستر توی این چند سال شرایط سختی رو تجربه کرد. از لحاظ مالی سهامش افت کرد، اخراج مربی رو دو بار انجام داد، صدای هواداران دراومد و از همه مهمتر هر تیمی به الدترافورد اومد شکستی به کارنامه منچستر اضافه کرد، شکست هایی که شاید رکورد های چندین و چند ساله رو خراب کرد.
    در نهایت امیدوارم که منچستر این فصل تغییر چشمگیری داشته باشه و خاطرات این سه سال رو تکرار نکنه. هزینه های هنگفت مالی در این فصل هم تا حدودی قابل توجیح بود. اما امیدوارم که به همون تیم موفق، کم خرج و دوست داشتنی تبدیل بشه که فرگوسن سالها با سیاست درست باهاش جام میگرفت.

Last edited by fa_shinobi; 13-08-2016 at 01:28.

16. 8 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اقتصاددان فرانسوی: منچستریونایتد با خرید پوگبا به مشکل نمی خورد
    وبسایت رسمی برنامه نود - پیر روندیو، استاد درس اقتصاد در فرانسه اعتقاد دارد که انتقال پوگبا به یونایتد از نظر مالی به شیاطین سرخ ضربه ای وارد نخواهد کرد.
    به گزارش وبسایت نود، اقتصاددان سرشناس فرانسوی با مقایسه ۷۷،۵ میلیون یوروی پرداختی رئال مادرید برای خرید زیدان و ۱۲۰ میلیون یوروی پرداختی یوونتوس برای خرید پوگبا بیان کرد:

۱۲۰ میلیون یورو برای پوگبا شامل ۲۳ درصد بودچه باشگاه منچستریونایتد است. زمانی که زیدان در سال ۲۰۰۱ به رئال مادرید پیوست، ۵۴ درصد بودجه باشگاه برای خرید وی هزینه شد. این مسئله دیوانه وار بود اما حالا یونایتد می تواند به یک بازگشت درآمد عادلانه امیدوار باشد. آنها آن قدر ثروتمند هستند که بتوانند با این قضیه کنار بیایند و به مشکل نخواهند خورد.

18. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    وقتتون بخیر
    اولین بازی لیگ رو دقایقی پیش با پیروزی پشت سر گذاشتیم...
    منچستر یونایتده مورینیو فعلا که خیلی خوب بوده و با غلبه بر لستر سیتی،قهرمان سوپرجام انگلیس شد و حالا هم که لیگ رو با برتری کامل شروع کرده...
    من که بشدت امیدوارم به این تیم ... !

بازی رو 3-1 بردم... با گل های "خوان ماتا - وین رونی و زلاتان ایبراهیموویچ" ...

به جرات میگم با اینکه بازی در خانه ی حریف بود،در تمامی بازی تیم منچستر مالک بازی بود و اون گل ِ برنموث هم روی یک سهل انگاری به ثمر رسید؛ وگرنه جا داشت که حتی این نتیجه خیلی بهتر از اینم باشه...!
    مهم اینه که ما یه شروع خیلی خوب داشتیم برعکس تیم همشهریمون که به اذعان سرمربی خودش با خوش شانسی تونست برنده ی اولین بازیش بشه...

در مورد عملکرد بازیکنان تیم بگم که در خطِ دفاعی "اریک بیلی" اونقد خوش درخشید که بهترین بازیکن زمین لقب گرفت!
    حقیقتش من در مورده این بازیکن(با وجود نفراتی که در خطِ دفاعی داشتیم و بنظرم بشدت نیاز به یک مدافع با تجربه و درجه یک داشتیم)خیلی مطمئن نبودم!
    اما حالا با عملکردی که ازش دیدم بنظرم یک خریده بسیار هوشمندانه ای بوده از سوی مورینیو...

در میانه زمین فلینی بازی خیلی مفیدی ازش به چشمم نیومد... حقیقتش اصلا حسِ خوبی به این بازیکن و بازیش ندارم ! مخصوصا بعد از اون سوتی مرگباری که تو بازی با لستر داده،وقتی صاحب توپ میشد تنم میلرزید.ولی خب،خداروشکر روزه سختی رو پیش رو نداشت و امیدوارم از بازی بعدی که پل پوگبا میتونه بازی کنه،کمتر شاهد حضوره فلینی در ترکیب تیم باشیم ! ( با وجود عشقِ جنون واری که به مورینیو دارم،باستین شوان اشتایگر رو حتی در 95 سالگی هم به مروان فلینی آماده ترجیح میدم!)

خوان ماتا بازیکن پر تحرکی و مثبتی بود امروز بنظرم که روی پرسینگ خوبش باعث شد مدافع حریف دست به اشتباه بزنه و گل اول تیممون از روی تیزهوشی ماتا به ثمر رسید.

مارسیال بنظرم روزه خوبی رو پشت سر نذاشت! کلا 2 حرکت مفید داشت که یکی از اون ها به طور اتفاقی منجر به یک پاس گل شد و وین رونی اون توپ رو با ضربه ی سر وارد دروازه کرد!
    و یکی دیگه از حرکات مثبتش گرفتن یک ضربه ایستگاهی بود که زلاتان فوق العاده اون ضربه رو زد اما با عکس العمل خوبه دروازبان حریف تبدیل به گل نشد!
    کل ِ بازی مارسیال همین 2 حرکت مثبت رو داشت و در بقیه دقایق بنظرم عملکرد خوبی نداشت ...

زلاتان هم که یک گل فوق العاده زد تا دومین گل خودش رو در دومین بازی رسمی اش واسه منچستر زده باشه ... !
    یک گل که نسبتا از راه دوری هم بود ... !
    اما زلاتان هم به جز چند صحنه بشدت توسط بازیکنان حریف "مارک" شده بود.

خلاصه ...
    امروز عملکرد تیم خیلی خوب بود.بنظرم بازیکنان با 50% توانشون تونستن از پس این بازی به راحتی بر بیان و همه ی مارو خوش حال و امیدوارم به روزای آینده بکنن ....

به امیده روزای بهتر....!

20. 5 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •