بازی با بارنلی هم تیم قوی ظاهر شد و می تونست با اختلاف بیشتر ببره
جالبه تعویض ها توی این چند بازی اخیر همیشه موثر بودن پدرو پاس گل داد و موسز گل زد و یه پاس گل دیگه هم پدرو می تونست بده که آزپلی گل نکرد
فعلا کنته شخصیت خوبی به تیم داده و اینکه بازی های اول رو ببری تیم روحیه خوبی می گیره و مثل فصل قبل نمیشه که چند تا بازی اول تیم نتیجه نگیره و تازه بخواد از بحران خارج بشه
تا اینجا بازی ها نه سخته بوده نه آسون و کنته هم امیدوار کننده ظاهر شده
من فک می کنم تحت تاثیر نقل و انتقالات تیمای دیگه قرار گرفتیم و فک می کنیم اونا متخب جهان شدن ما شدیم یه تیم ضعیف!
یه نکته اینه که وقتی باشگاهی نخواد بازیکن رو بفروشه نمیشه خرید و در مورد خامس احتمالا به همین صورته و ممکنه نه رئال بخواد نه خود خامس و حتی نیمکت هم باشه مهره خیلی خاصیه
یه نکته هم نبودن توی لیگ قهرمانانه که مثلا یه بازیکن مثل خامس رو سخت میشه گرفت
درسته منچستر هم لیگ قهرمانان نیست و چند تا مهره گرفته ولی منچستر زلاتان رو که بیشتر به خاطر مورینیو و به عنوان بازیکن آزاد گرفته و پوگبا هم با رکورد نقل و انتقالات و بازیکن بزرگ و خاص دیگه ای نگرفته...
در مورد کولیبالی هم فک کنم پیشنهاد 50 میلیون پوندی چلسی رد شده بود و اینم یعنی همون فروشی نبودن یا اینکه ناپولی می خواست باز قضیه ایگواین رو دربیاره!
دیگه هر چه قدر هم قیمت بازیکنا بالا رفته باشه قیمت دفاع دیگه اینقدر نیست و فقط من سیتی و PSG عجیب غریب برای دفاع پول دادن وگرنه خیلی دفاع های تاپ مثل هوملز خیلی پایینتر ترنسفر شدن
قیمت یه دفاع توی دنیا حداکثر 30-40 میلیون یوروه ولی ناپولی فک کنم 60-70 میلیون یورویی می خواست!
من که خودم به این انتقال با این قیمت موافق نبودم چون اینجور انتقال ها تبعات دیگه هم در آینده دارن و بعدشم واقعا کولیبالی با یکی دو فصل خوب نمیشه در حد بهترین دفاع های دنیا
پدرو که برای نیمکت خیلی خوبیه و جایگزین مناسب برای هافک گوشه ها و حداقل همیشه پاسور حرفه ای بوده
اسکار هم فعلا تا اینجای کار بد نبوده و هر چند فوق العاده نیست ولی فعلا وسط زمین خوب کار می کنه و اونم حداقل در حد نیمکت هست
ایوانوویچ که کلا قرارداد 20 ساله بسته فک کنم بی خیال چلسی نمیشه
میکل رو فک کنم قرار بود با یه بازیکن معاوضه کنن و با توجه دور بودنش از چلسی به خاطر المپیک فک نکنم توی چلسی جایی داشته باشه و برای فروش هم برای یه هافبک دفاعی توی این سن دو زار نمیدن
+
برای تیمی که توی لیگ قهرمانان نیست فعلا بد هم توی نقل و انتقالات نبودیم و کانته و باتشوای دو خرید عالی بودن و فک کنم بیشتر فصل قبل توی نقل و انتقالات بد عمل کردیم اونم به عنوان تیم قهرمان لیگ برتر
حالا تا آخر این هفته نقل و انتقالات تموم میشه و باید ببینیم توی این روزای آخر چی کار می کنیم
دو بازیکن به نظر به چلسی نزدیک شدن یکی مارکوس آلونسو که از آکادمی رئال بوده و این چند ساله دفاع چپ خوبی توی فیورنتینا بوده
همین طور بروزوویچ هافبک وسط اینتر هم توی خبرا هست که با چلسی به توافق رسیده و این بازیکن هم از اون کوروات های خوبه ولی مشخص نیست که خرید خوبیه یا نه
در مورد دفاع وسط هم دو تا گزینه هست که فعلا چلسی دنبالشه یکی ماکسیموویچ از تورینو و یکی هم van Dijk از ساتهمپتون
خامس هم هنوز نمیشه قطع امید کرد و اگه رئال موافق فروش اون باشه با 70 میلیون پوند میشه گرفتنش و برای همچین بازیکنی پول دادن درسته چون تقریبا یه بازیکن در سطح هازارده...