تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 61 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی خاک بر سر ابرامویچ گدا بکنند که سر خرید 2 تا بازیکن مونده ! لعنتی بپرس ببین چقدر میخوان بندازش جلوشون بازیکن رو بخر بیار دیگه‌! نهایت 10 میلیون گرون میخری ولی مثل فصل قبل به فلاکت نمیافتی !

بر مقابل تیم هایی مثل وست هم و واتفورد خوشحالی نداره ! وقتی جلو منچستری ها و لیورپول و ارسنال قرار بگیره عیار تیم و مخصوصا خط دفاع داغونمون مشخص میشه و اون وقته که کار از کار گذشته !

به شخصه اگر کولیبالی و رودریگز و خامس اضافه نشن به تیم برای این فصل امیدی ندارم با امثال کیهیل و ایوانویچ و اسکار نمیشه کاری کرد

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ادواردو کاروالیو دروازبان 33 ساله دینامو زاگرب با باشگاه و هواداراش خداحافظی کرده و راهی چلسی شده! موندم هدف از این حرکت و خرید این بازیکن چی بوده!

3. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خخخخخخخخخ هوریا هوریا هوریااااا بالاخره منجی تیم رو ابرامویچ خرید ! لرد ادواردو

یعنی خاک بر سر ابرامویچ کنند . لعنتی مربی خودش رو جر داده گفته من کولیبالی - رودریگز - خامس رو میخوام این یعنی برو به هر قیمتی شده برام بخرمشون ! بدبختی اینکه مثلا سر 5 تا 10 میلیون اضافه محروم میشیم از خرید این بازیکنا که سر جمع جمع کنی 20 تا اضافه بر سازمان خرج میشه ولی بازده 100 برابر این میشه برامون .

بدون خرید این بازیکن ها امید زیادی ندارم و تنها میمیونه درایت کونته که اونم کفایت نمیکنه

خوب امثال اسکار - پدرو - ایوانویچ - میکل رو رد کنه یه پولی دستت بیاد براید خرید .

فقط میبینم اون روزی که با امثال منچستر تو استنفورد بازی داریم و شکست خوردیم و ابرامویچ مثل موش بکشیده داره میزنه تو سر خودش و افسوس میخوره چرا خرید نکردم که دیگه اونوقت خیلی دیره

5. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی با بارنلی هم تیم قوی ظاهر شد و می تونست با اختلاف بیشتر ببره
    جالبه تعویض ها توی این چند بازی اخیر همیشه موثر بودن پدرو پاس گل داد و موسز گل زد و یه پاس گل دیگه هم پدرو می تونست بده که آزپلی گل نکرد
    فعلا کنته شخصیت خوبی به تیم داده و اینکه بازی های اول رو ببری تیم روحیه خوبی می گیره و مثل فصل قبل نمیشه که چند تا بازی اول تیم نتیجه نگیره و تازه بخواد از بحران خارج بشه
    تا اینجا بازی ها نه سخته بوده نه آسون و کنته هم امیدوار کننده ظاهر شده

خخخخخخخخخ هوریا هوریا هوریااااا بالاخره منجی تیم رو ابرامویچ خرید ! لرد ادواردو

یعنی خاک بر سر ابرامویچ کنند . لعنتی مربی خودش رو جر داده گفته من کولیبالی - رودریگز - خامس رو میخوام این یعنی برو به هر قیمتی شده برام بخرمشون ! بدبختی اینکه مثلا سر 5 تا 10 میلیون اضافه محروم میشیم از خرید این بازیکنا که سر جمع جمع کنی 20 تا اضافه بر سازمان خرج میشه ولی بازده 100 برابر این میشه برامون .

بدون خرید این بازیکن ها امید زیادی ندارم و تنها میمیونه درایت کونته که اونم کفایت نمیکنه

داره میزنه تو سر خودش و افسوس میخوره چرا خرید نکردم که دیگه اونوقت خیلی دیره
    من فک می کنم تحت تاثیر نقل و انتقالات تیمای دیگه قرار گرفتیم و فک می کنیم اونا متخب جهان شدن ما شدیم یه تیم ضعیف!
    یه نکته اینه که وقتی باشگاهی نخواد بازیکن رو بفروشه نمیشه خرید و در مورد خامس احتمالا به همین صورته و ممکنه نه رئال بخواد نه خود خامس و حتی نیمکت هم باشه مهره خیلی خاصیه
    یه نکته هم نبودن توی لیگ قهرمانانه که مثلا یه بازیکن مثل خامس رو سخت میشه گرفت
    درسته منچستر هم لیگ قهرمانان نیست و چند تا مهره گرفته ولی منچستر زلاتان رو که بیشتر به خاطر مورینیو و به عنوان بازیکن آزاد گرفته و پوگبا هم با رکورد نقل و انتقالات و بازیکن بزرگ و خاص دیگه ای نگرفته...

در مورد کولیبالی هم فک کنم پیشنهاد 50 میلیون پوندی چلسی رد شده بود و اینم یعنی همون فروشی نبودن یا اینکه ناپولی می خواست باز قضیه ایگواین رو دربیاره!
    دیگه هر چه قدر هم قیمت بازیکنا بالا رفته باشه قیمت دفاع دیگه اینقدر نیست و فقط من سیتی و PSG عجیب غریب برای دفاع پول دادن وگرنه خیلی دفاع های تاپ مثل هوملز خیلی پایینتر ترنسفر شدن
    قیمت یه دفاع توی دنیا حداکثر 30-40 میلیون یوروه ولی ناپولی فک کنم 60-70 میلیون یورویی می خواست!
    من که خودم به این انتقال با این قیمت موافق نبودم چون اینجور انتقال ها تبعات دیگه هم در آینده دارن و بعدشم واقعا کولیبالی با یکی دو فصل خوب نمیشه در حد بهترین دفاع های دنیا

خوب امثال اسکار - پدرو - ایوانویچ - میکل رو رد کنه یه پولی دستت بیاد براید خرید .
    پدرو که برای نیمکت خیلی خوبیه و جایگزین مناسب برای هافک گوشه ها و حداقل همیشه پاسور حرفه ای بوده
    اسکار هم فعلا تا اینجای کار بد نبوده و هر چند فوق العاده نیست ولی فعلا وسط زمین خوب کار می کنه و اونم حداقل در حد نیمکت هست
    ایوانوویچ که کلا قرارداد 20 ساله بسته فک کنم بی خیال چلسی نمیشه
    میکل رو فک کنم قرار بود با یه بازیکن معاوضه کنن و با توجه دور بودنش از چلسی به خاطر المپیک فک نکنم توی چلسی جایی داشته باشه و برای فروش هم برای یه هافبک دفاعی توی این سن دو زار نمیدن

+

برای تیمی که توی لیگ قهرمانان نیست فعلا بد هم توی نقل و انتقالات نبودیم و کانته و باتشوای دو خرید عالی بودن و فک کنم بیشتر فصل قبل توی نقل و انتقالات بد عمل کردیم اونم به عنوان تیم قهرمان لیگ برتر
    حالا تا آخر این هفته نقل و انتقالات تموم میشه و باید ببینیم توی این روزای آخر چی کار می کنیم

دو بازیکن به نظر به چلسی نزدیک شدن یکی مارکوس آلونسو که از آکادمی رئال بوده و این چند ساله دفاع چپ خوبی توی فیورنتینا بوده
    همین طور بروزوویچ هافبک وسط اینتر هم توی خبرا هست که با چلسی به توافق رسیده و این بازیکن هم از اون کوروات های خوبه ولی مشخص نیست که خرید خوبیه یا نه
    در مورد دفاع وسط هم دو تا گزینه هست که فعلا چلسی دنبالشه یکی ماکسیموویچ از تورینو و یکی هم van Dijk از ساتهمپتون
    خامس هم هنوز نمیشه قطع امید کرد و اگه رئال موافق فروش اون باشه با 70 میلیون پوند میشه گرفتنش و برای همچین بازیکنی پول دادن درسته چون تقریبا یه بازیکن در سطح هازارده...

7. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازی با بارنلی هم تیم قوی ظاهر شد و می تونست با اختلاف بیشتر ببره
    جالبه تعویض ها توی این چند بازی اخیر همیشه موثر بودن پدرو پاس گل داد و موسز گل زد و یه پاس گل دیگه هم پدرو می تونست بده که آزپلی گل نکرد
    فعلا کنته شخصیت خوبی به تیم داده و اینکه بازی های اول رو ببری تیم روحیه خوبی می گیره و مثل فصل قبل نمیشه که چند تا بازی اول تیم نتیجه نگیره و تازه بخواد از بحران خارج بشه
    تا اینجا بازی ها نه سخته بوده نه آسون و کنته هم امیدوار کننده ظاهر شده

من فک می کنم تحت تاثیر نقل و انتقالات تیمای دیگه قرار گرفتیم و فک می کنیم اونا متخب جهان شدن ما شدیم یه تیم ضعیف!
    یه نکته اینه که وقتی باشگاهی نخواد بازیکن رو بفروشه نمیشه خرید و در مورد خامس احتمالا به همین صورته و ممکنه نه رئال بخواد نه خود خامس و حتی نیمکت هم باشه مهره خیلی خاصیه
    یه نکته هم نبودن توی لیگ قهرمانانه که مثلا یه بازیکن مثل خامس رو سخت میشه گرفت
    درسته منچستر هم لیگ قهرمانان نیست و چند تا مهره گرفته ولی منچستر زلاتان رو که بیشتر به خاطر مورینیو و به عنوان بازیکن آزاد گرفته و پوگبا هم با رکورد نقل و انتقالات و بازیکن بزرگ و خاص دیگه ای نگرفته...

در مورد کولیبالی هم فک کنم پیشنهاد 50 میلیون پوندی چلسی رد شده بود و اینم یعنی همون فروشی نبودن یا اینکه ناپولی می خواست باز قضیه ایگواین رو دربیاره!
    دیگه هر چه قدر هم قیمت بازیکنا بالا رفته باشه قیمت دفاع دیگه اینقدر نیست و فقط من سیتی و PSG عجیب غریب برای دفاع پول دادن وگرنه خیلی دفاع های تاپ مثل هوملز خیلی پایینتر ترنسفر شدن
    قیمت یه دفاع توی دنیا حداکثر 30-40 میلیون یوروه ولی ناپولی فک کنم 60-70 میلیون یورویی می خواست!
    من که خودم به این انتقال با این قیمت موافق نبودم چون اینجور انتقال ها تبعات دیگه هم در آینده دارن و بعدشم واقعا کولیبالی با یکی دو فصل خوب نمیشه در حد بهترین دفاع های دنیا

پدرو که برای نیمکت خیلی خوبیه و جایگزین مناسب برای هافک گوشه ها و حداقل همیشه پاسور حرفه ای بوده
    اسکار هم فعلا تا اینجای کار بد نبوده و هر چند فوق العاده نیست ولی فعلا وسط زمین خوب کار می کنه و اونم حداقل در حد نیمکت هست
    ایوانوویچ که کلا قرارداد 20 ساله بسته فک کنم بی خیال چلسی نمیشه
    میکل رو فک کنم قرار بود با یه بازیکن معاوضه کنن و با توجه دور بودنش از چلسی به خاطر المپیک فک نکنم توی چلسی جایی داشته باشه و برای فروش هم برای یه هافبک دفاعی توی این سن دو زار نمیدن

+

برای تیمی که توی لیگ قهرمانان نیست فعلا بد هم توی نقل و انتقالات نبودیم و کانته و باتشوای دو خرید عالی بودن و فک کنم بیشتر فصل قبل توی نقل و انتقالات بد عمل کردیم اونم به عنوان تیم قهرمان لیگ برتر
    حالا تا آخر این هفته نقل و انتقالات تموم میشه و باید ببینیم توی این روزای آخر چی کار می کنیم

دو بازیکن به نظر به چلسی نزدیک شدن یکی مارکوس آلونسو که از آکادمی رئال بوده و این چند ساله دفاع چپ خوبی توی فیورنتینا بوده
    همین طور بروزوویچ هافبک وسط اینتر هم توی خبرا هست که با چلسی به توافق رسیده و این بازیکن هم از اون کوروات های خوبه ولی مشخص نیست که خرید خوبیه یا نه
    در مورد دفاع وسط هم دو تا گزینه هست که فعلا چلسی دنبالشه یکی ماکسیموویچ از تورینو و یکی هم van Dijk از ساتهمپتون
    خامس هم هنوز نمیشه قطع امید کرد و اگه رئال موافق فروش اون باشه با 70 میلیون پوند میشه گرفتنش و برای همچین بازیکنی پول دادن درسته چون تقریبا یه بازیکن در سطح هازارده...
    بله بازی رو دیدم و در اینکه تیم خوب باز یمیکنه اصلا شکی نیست . البته هنوز زمان نیازه تا تیم به هماهنگی بیشتر برسه و تاکتیک های کونته جا بیافته !

والا برای تیمی مثل چلسی بازی های سخت تنها با تیم های دو منچستریون و ارسنال و لیورپول و تاتنهام و ارتون میتونه باشه و تیم هایی مثل بارنلی خدایی در سطح چلسی نیستند . البته یه نکته در بازی های این فصل و فصل قبل هست فصل قبل مقابل تیم های ته جدولی هم دفاعی باز یمیکردیم ولی کنته داره تیمش رو جنگجویانه و بسیار قوی و با نهایت توانی که داره هدایت میکنه

ببنید مطمئنا باید هم تحت تاثیر قرار گرفت زلاتان و پوگبا بازیکن های کوچیکی نیستند و هر کدوم میتونند به تنهایی نتیجه بازی های مهمی رو تغییر بدن

به نکته بسیار پهنی اشاره کردی دقیقا مشکل ما نقل و انتقالات فصل قبله جاییکه به عنوان قهرمان لیگ رو هر کسی دست میذاشتیم مطئنا با کله میومد تو تیم ولی افتاد تو دوره خود بزرگی مورینیو که باعث شد تیم به فنا بره

خارج از این بحث به نظرم تیم نیاز مبرم داره به دفاع و خیلی خوشحال میشم ماکسمویچ رو بگیریم تا .... ناپولی بسوزه چون خیلی دنبال این بازیکنند
    از طرفی الونسو هم برای دفاع چپ میاد و به نظر بازیکن خوبی میاد هر چند شناختی ازش ندارم و فقط امیدوارم جواب بده ! حیفه فیلیپه لوییس که مفت از دست دادیمش

در هر صورت با اومدن الونسو ازپیلی یره راست و تری و ایوا به نظرم میان وسط

در مورد خامس هم بگم رئال به 60 میلیون پوند حاضر به فروشه که فکر کنم قیمت خوبی باشه برای همچین بازیکنی و بی درنگ باید بخرنش

بازی های بروزوویچ رو تو یورو دیدم بازیکن خوبی هستش به نظرم و میتونه به تیم کمک کنه و البته فکر کنم فابرگاس سر این معامله بره اینتر ولی بیشتر دوست دارم در قرارداد خامس قرار داده بشه

در هر صورت دو روز لعنتی مونده تا پایان این شایعات و امیدوارم نیاز های تیم تو این دو روز خریداری بشه و تیم خوبی ببندیم

9. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

5 نکته جالب در مورد آلونسو:
    1- کارنامه آلونسو در رئال به 1 دقیقه بازی خلاصه میشه!(تعویض دقیقه 89 در بازی 2 بر صفر برده شده در مقابل ریسینگ سانتاندر در سال 2010)
    2- آلونسو از خونواده ایه که فوتبالیست های مطرحی درش حضور داشتن ( پدرش Marcos Alonso Pena که در سال 1982 گرون ترین بازیکن اسپانیا شده بود و پدر بزرگش Marcos Alonso Imaz که در دهه 50 میلادی در کنار بازیکنان افسانه ای مثل پوکاس و دی استفانو توپ زد و برنده جام های اروپایی شد)
    3- آلونسو علاقه به هجومی تر کار کردن داره و به همین دلیل تیم فیورنتینا بیشتر وقت ها ازش به عنوان بازیکن میانه زمین استفاده میکرد
    4- از تاریخ 15 آگوست تا امروز، الکس ساندرو (49 موقعیت) تنها بازیکنیه که تونسته بیشتر از آلونسو (43) موقعیت سازی کنه در سری آ
    4- در دفاع میتونه قابل اطمینان حاضر بشه (کنته به دلیل شک داشتن به بابا رحمان اونو رو قرضی به تیم دیگه فرستاد)
    5- رفاقت با بازیکنانی مثل خوان ماتا و دیوید دخیا

+
    خرید خوب بعدی!

پ.ن:
    در مورد لوئیس علاقه به هجومی کار کردن مساوی بود با خالی شدن قلب دفاع! ولی در مورد آلونسو چون دفاع کناریه میشه خوشحال بود که میتونه به هازارد هم کمک کنه، باز هم افسوس، کاش لوئیز رو داشتیم، واقعا حیف
    Last edited by jb.NY; 31-08-2016 at 20:20.

11. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازار شایعات داغن، از احتمال خرید داوید لوئیز گرفته تا بازیکنایی مثل سیسوکو و اوگبونا

13. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب بالاخره الونسو به عنون دفاع چپ و دایوید لوییز هم به عنوان دفاع وسط خریداری شد که میتونه برای روز اخر راضی کننده باشه مخصوصا برگشت لوییز که اگر رو فرم باشه و سوتی نده دفاع خوبی هستش .

احتمال داره عبدنور هم به طور قرضی بیاد به تیم و سال اخر با بند خرید اجباری خریداری بشه که میتونه خرید خوبی باشه .

میمونه یه هافبک که امیدوارم هر طور شده با هر مبلغی خامس رو بخرن تیم به شدت به بازیکنی مثل خامس نیاز داره

ولی به نظرم اینو نمیخرن و یه هافبک دیگه میاد که احتمالا سیسوکو باشه که من ازش خوشم میاد و امیدوارم اینو بخرن تو یورو فوقالعاده بازی میکرد و با کانته میتونه زوج خوبی درست کنه

باید منتظر ساعت پایانی باشیم حتی تو دقایق اخر میتونه اتفاقات بزرگی بیافته

15. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب همون طور که پست قبلی گفتم مارکوس آلونسو انتقالش خیلی نزدیک بود و بالاخره توی ددلاین گرفتیمش
    امیدوارم با این خرید دیگه ایوانوویچ بره نیمکت و از این به بعد دفاع چپ تخصصی سمت چپ باشه و سمت راست هم آزپلی
    در مورد لوییز حداقل خوبه که روز آخری دفاع گرفتیم از بعضی گزینه ها بهتر بود ولی از لحاظ دفاعی لوییز خیلی قوی نیست و خصوصیات دیگه ای داره
    در کل ولی خرید خوبیه و در کنار بازیکنای سابقش سریع می تونه هماهنگ بشه
    نکته جالبش اینه که تا دیروز ازش خبری نبود و یه روزه خریده شد!

ترکیب جدید رو اینجوری پیش بینی کردن:

ولی آپشن برای دفاع وسط بیشتر شد به خصوص چند هفته بعد که زوما آماده بشه...

+

من که به خرید جدید امید ندارم و خیلی امید نداشته باشید دیگه یه دفعه نمیشه جادو کرد
    خامس رو خود رئال نمی خواد بفروشه و اگه می خواست میشد گرفتنش و انتقالش منتفیه
    برای هافبک وسط بروزوویچ خوب بود که اونم انگار منتفی شده و دیگه گزینه خاصی نیست
    نبود یه هافبک وسط بازیساز احساس میشه و اگه بازیکنی گرفته نشه دیگه باید حداقل فابرگاس استفاده بشه...

17. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لوئیز رو خیلی از طرفدارای چلسی به خاطر اون هد وحشتناک (!) و شادی بعد از گلش مقابل چلسی ازش بدشون میاد، و یه سری اخلاقای بد دیگه مثل خالی کردن دفاع وقتی که به عنوان دفاع وسط بازی میکرد!
    من خودم یکی از همین طرفدارام و به خاطر همین مسائل باهاش مشکل دارم! ولی باید قبول کرد واقعا واسه هر تیمی که بازی میکنه با قدرت تمام بازی میکنه و غیرت رو میاره تو زمین!
    در مورد شادی بعد از گلش هم خب میشه بیشتر تقصیر رو انداخت گردن مورینیو و مسائلی که این دوتا با هم داشتن! ناگفته هم نمونه که لوئیز بعد بازی از چلسی و طرفداراش عذیر خواهی کرد
    بعلاوه اینکه کاملا مشخصه لوئیز با چلسی مشکلی نداره هیچ، علاقه هم داره، مشکلش کلا با خوزه بود و بس، لوئیز اینقدر ناگهانی اومد چون سر مسائل شخصی سخت نگرفت به ما و در واقع خودش باعث انتقال شد، نیاز تیم به دفاع رو دید...

مام حمایتش میکنیم

19. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •