چین به نظر قویتر از ما میاد!!!یهویی
یه ست از فرانسه گرفته که ما نگرفتیم-ژاپن رو 3 به 0 زده اما ما یه ست به ژاپن دادیم!
چین به نظر قویتر از ما میاد!!!یهویی
یه ست از فرانسه گرفته که ما نگرفتیم-ژاپن رو 3 به 0 زده اما ما یه ست به ژاپن دادیم!
و قبل از شروع مسابقات ما چین رو 3-2 بردیم !![]()
شرایط جوریه که واقعا صعود خیلی در دسترسه
حتی در صورت باخت احتمالی هم باز هم با برد 3.0 مقابل ونزوئلا میتونیم به عنوان تیم چهارم صعود کنیم
حالاتی که صعود نمیکنیم خیلی بعیده و واقعا باید بدشانس باشیم اگر چنین اتفاقی بیفته
نکته 1: از کاسبی بعد از بازی و گرفتن کاسه گدایی متنفرم.
2: موسوی تقریبا تمام سرویس هاش رو خراب کرد.
3: بچه ها ضعیف شدن و میانگین سن بچه ها زیاده.
4: عبادیپور با اصرارهای کواچ، پایه تیم شد.
5: تو ست دوم قائمی آنالیز شده بود و سرویسها رو سمت اون میزدن.
مریم تا بردیم
صعودمون به المپیک را تبریک میگم
عاقا داشتم عاب میشدم، احساس میکنم چند کیلو کم کردم.
تنها حالت غیر ممکنی که باعث عدم صعود ما میشه
زاپن هر سه بازی آینده اش رو برنده بشه و حداقل 8 امتیاز بگیره ( هم کانادا و هم فرانسه رو ببره)
چین هم هر دو بازی آینده اش برابر کانادا و استرالیا رو برنده بشه
و مهم تر اینکه که تیم ما هم هر دو بازی آینده اش رو ببازه
این حالت بسیار بسیار بعیده چون نه زاپن اون قدر قوی هستش و نه ما اون قدر ضعیف
صعودمون به عنوان تیم دوم یا سوم حتمیه و برنده چین و کانادا هم میره المپیک
چه بازی ای بشه بازی چین و کانادا
امیدوارم چین برنده شه و به همراه ایران بره المپیک چون در اون صورت برای دوره های بعدی ممکنه سهمیه آسیا بهتر بشه
عجب بازییی بود ! قشنگ جند بار احساس حمله ی قلبی رو حس کردم
دم همشون گرم عالی بودن ، انشالله که همیشه خوب و خوبتر باشن
سعودمون رو هم به همه تبریک میگم![]()
چه بازی ، چه استرسی ، چه ضربان قلبی
من جایی بودم که مجبور شدیم بازی رو انلاین ببینیم و تی وی نداشتیم تو امتیاز 15 بر 14 ست پنجم شارژ اینترنت تموم شد
دیگه تا پنچری نت رو گرفتیم و اینا دیدم که بعله اقا میرزاجانپور و اقا غلامی دارن می رقصن : دی
95 درصد صعودمون قطعی شده دیگه . حالا چه کیفی بده 5-6 تا بازی تو المپیک برای اولین بار ... البته تیم جای کار زیاد داره و هنوز اون بازی ها و شادابی زمان ولاسکو و اوایل کواچ رو در تیم نمی بینم ولی مهم اینه که بوی ریو میاد ، بوی برزیل ، بوی المپیک![]()
خب من تمام حالت های ممکن رو بررسی کردم تا ببینم الان صعودمون قطعی حساب میشه نیمه قطعی یا کمی تا قستمی قطعی : دی
خلاصه اینکه محمد ایرانی هم بالا اشاره کرد تنها حالتی که ایران صعود نمیکنه باخت هر دو مسابقه پیش رو و برد همزمان جفت تیم های ژاپن / چین و یا کانادا/استرالیا هست و از اونجایی که بازیهایی مثل ژاپن - استرالیا ، چین - استرالیا ، کانادا - ژاپن و کانادا- چین هنوز باقی مونده کارمون تقریبا تموم شده هست و رفتیم برزیل)
و نتایج می تونه جوری رقم بخوره که حتی قبل از بازی بعد با لهستان صعودمون کامل و قطعی شده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)