داداش مدار رو راه اندازی کردم با دقیقا همین قطعات و ماسفت IRF3205 . هیچ قعه ای مشکلی نداشت جز مقاومت 100 اهم که میره تو گیت ماسفت که خیلی داغ میکرد . حالا مشکل اینجاست نتونستم ولتاژ دو سرش رو حساب کنم ببینم تلفاتش چقدره یه مقاومت مناسب جایگزینش کنم ! چرا ؟! احتمالا به خاطر اینکه برق قطع و وصل میشه (همون موج مربعی ) که نمیدونم الان باید چیکار کنم
چجوری میشه ولتاژ و جریان رو تو این فرکانس اندازه گرفت آیا باید بزارم رو AC ? بعد AC رو طبق چه فرمولی تلفاتش رو حساب کنم ؟
اصلا با افزایش مقاومت میشه مشکلو برطرف کرد ؟ تو شبیه ساز نمیدونم چرا از 100 اهم میره بالاتر ارور میده . فرکانس رو هم میخاستم زیاد کنم ببینم چی میشه ولی با شبیه ساز نشد C2 رو بیشتر از 150 نانو استفاده کنم . تو هر شرایطی تستش کردم

اصلا پایه گیت مگه جریان مصرفیش تغریبا 0 نیست ؟ پس چرا باید داغ کنه مقاومت یا آی سی ؟ این سوالو ممنون میشم توضیح بدی مغزمو درگیر کرده
ویرایش 1 :
شبیه ساز :
C2 رو قطع کردم مشکل تنظیم فرکانس برطرف شد فکر نکنم نیازی هم بهش باشه ؟! بنابر این فرکانسو کم کردم تا زمان و وصل طولانی بشه و ولتاژ دو سر مقاومت رو اندازه گرتم از صد میلی ولت تجاوز نمیکنه جریان هم که تغریبا صفر در حد میکرو امپر الان رفتم واسه تست روی برد
ویرایش 2:
روی برد :
با تغیر فرکانس تفاروتی نکرد
اختلاف ولتاژ بین پایه های مقاومت 100 اهمی تا 10 ولت میرسید ! با افزایش مقاومت توان خروجی کم میشد و کمکی نمیکرد .
جریان رو نتونستم توی خروجی اندازه بگیرم . چجوری این کارو انجام بدم ؟ با مولتی متر 1 میلی آمپر نشون میداد ! در صورتی که واتقعا اینطور نبود چون در این صورت نمیتونست موتور کوچیکی که به عنوان تست برای خروجی گذاشته بودمو راه بندازه
الان باز سوال اصلی اینه اصلا چرا پایه گیت توان مصرف میکنه و باعث داغ شدن مقاومت میشه ! در صورتی که همه جا گفته شده جریانی مصرف نمیکنه . دیگه مغزم ترکید

ماسفت پایه گیت همیشه وسطه دیگه ؟ البته تست با مولتی متر هم همینو میگه