TEAM NEWS: Guardiola goes all-out attack against Atletico Madrid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TEAM NEWS: Guardiola goes all-out attack against Atletico Madrid
چه میکنه اتلتیکو!
واقعا باید بهشون تبریک گفت اصلا هم خوش شانس نبودن : بارسا و بایرن یعنی شانس های اول قهرمانی. بهترین نمونه دفاع زمانی که تیم به گل احتیاج نداره و بهترین تاثیر عصبی رو حریف مخصوصا وقتی میبینه حریف بی روحیه، افت کرده و خسته است. ( مثل بارسلونا که در دهشتناک ترین شرایطشون مقابل بهترین دفاع قرار گرفتن.)
حقشون بود به فینال برن و پنالتیشونم گل نشد که عادلانه بود. چون خطا بیرون محوطه بود.
و بایرن که عالی بود اما برای حذف اتلتیکو به چیزی بیش از اماده بودن نیاز دارن. شما باید فراتر از یک باشگاه باشید! البته خلاقیت زیاد. که هم ایستگاهی رو گل کنی هم تو محوطه بین یازده نفر گل بزنی و هم به این دروازه بان اماده لایی بزنی.
که این نکته به همراه اماده بودن و ریکاوری مناسب تیم میتونه حذف کننده اتلتیکو باشه. مثل تیم هایی که در لالیگا اونا رو بردن و تیم های خیلی مدعی که تو لالیگا نتونستن ببرنشون.
حرف حق
علیفر در بخش دیگری از حضورش در برنامه خندوانه به مربیان بزرگ دنیا از جمله پپ گواردیولا هم اشاره ای داشت و گفت:«روی نتیجه کار پپ در بایرن بحث و گفتگو کردم آن هم به این دلیل که یوپ هاینکس مظلوم واقع شد در سال 2013 چون این مربی آلمانی در آن سال سه گانه قهرمان شد و تیم آماده را تحویل پپ داد که می توانست سه جام دیگر را بگیرد و شش گانه را ثبت کند. ولی در این شرایط گواردیولا آمد جای هاینکس و ناجوانمردانه این اتفاق رخ داد از سوی مدیران باشگاه. پپ سه سال است در بایرن حضور دارد و اصلا خوب کار نکرده به خصوص فصل گذشته با این همه فوق ستاره فقط در بوندس لیگا اول شد.پپ در بایرن پول مفت می گیرد حالا که می رود در منچستر سیتی هم پول های اماراتی ها را می گیرد. موفقیتش گرفتن این پول هاست که می گیرد».
انتقام یووه گرفته شد! خیلی نگران شدم ولی شد. در مورد اینکه گواردیولا موفق نبود فکر نکنم کسی شکی داشته باشه!!
چه هیجانی داشت
هر تیمی تیم پپ گواردیولا رو تونسته حذف کنه قهرمان چمپیونز لیگ شده، باید دید این قضیه ادامه پیدا میکنه
دیگو سیمئونه: با بهترین تیمی که در دوران مربیگریم روبرو شدم بازی داشتیم.We were up against the best team I have faced in my career.
مصاحبه کامل
پپ گواردیولا: زندگیم را برای این تیم دادم. جنگیدم و بهترین تلاشم را کردم."I have given my life for this team, I fought and gave my best," he told reporters after the game.
مصاحبه کامل
در شبی تلخ بایرن به رکورد منچستر یونایتد رسید
بایرن خیلی خوب بود. 90 دقیقه حمله به اتلتیکو بدون خوردن چند گل از بارسا هم بر نمیاد. چوب دیدار رفت رو خوردن. از شاهکار اتلتیکو هم نمیشه گذشت. تا اینجا قهرمان آلمان، اسپانیا و هلند رو شکست دادن
سوژه خوبی شده. خدا خیرش بده![]()
خوب عجب فوتبالی بود اون 10 دقیقه آخر انصافا!!یعنی من موندم این یان اوبلاک چجوری اینقدر خوبه آخه!!و در نهایت سیمئونه واقعا دیدنش جالبه کلا یک صحنه هم که اون مسئول نشان دادن تابلو تعویض رو کتک زد خیلی خنده دار بود!!
یعنی این سبک فوتبال اتلتیکو 100 برابر کاتاناچیو ایتالیایی هاست
و در نهایت ببینید ما دو سال گذشته چه تیمی (اتلتیکو)رو حذف کردیم و باید بگم قرعه های ما همیشه آسونه!!
----------------
راستی یاد این صحنه افتادم پارسالچه پوزخندی میزد این مولر وقتی رئال با اتلتیکو افتاد
Last edited by joey jordison; 04-05-2016 at 09:51.
اگه جلوی بایرن هاینکس بازی میکرد چی میگفت پسدیگو سیمئونه: با بهترین تیمی که در دوران مربیگریم روبرو شدم بازی داشتیم.![]()
خدایی احسنت به اتلتیکو
من این تیم را دوست داشتم ولی الان علاقه ام به ایت تیم خیلی بیشتر شد.
یعنی هر فصل بهترین هاتا از دست بدی ولی بازم خودتو حفظ کنی.
حذف از دست دادن کورتوآ ، آردا توران و دیگو کاستا کم چیزی نیست ولی اتلتیکو سر خم نکرد و بهتر ادامه داد.
کی فکر میکرد اوبلاک اینقدر خوب باشه.
واقعا احسنت به سیمئونه ، این شور و هیجانشا دوست دارم امیدوارم هم لالیگا هم چمپیونز قهرمان بشن ، پول خرج کردن و جام آوردن هنری نیست مهم تیم ساختن و اینطوری قهرمان شدن هست.
ترکیب رئال - سیتی
رئال: ناواس، په په، سرخیو راموس، کروس، کریس رونالدو، گرت بیل، مارسلو، کارواخال، مودریچ، خسه، ایسکو
سیتی: هارت، سانیا، کمپانی، اوتامندی، کلیشی، فرناندو، فرناندینیو، توره، ناواس، دی بروین، اگوئرو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)