با توجه به تحقیقی که انجام دادین میشه بگین مزیتASUS G551VW A نسبت به Asus N552VW-A چی هست . اصلا فرقش چیه
با توجه به تحقیقی که انجام دادین میشه بگین مزیتASUS G551VW A نسبت به Asus N552VW-A چی هست . اصلا فرقش چیه
N552 vw
بی شک بهترین گذینه هست.اصلآ فکر خرید ایسر رو از ذهنت بیرون کن.اسوس به برند کاملا حرفه ای..... من N55DF دارم.3 سال پیش خریدم.واقعاآ راضی ام.....
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
مزیت های سری گیمنگ نسبت به سری N :
بهتر بودن باتری
مدت زمان شارژ شدن دستگاه N552VW
مدت زمان شارژ شدن باطری در زمان خاموش بودن دستگاه : 2 ساعت
مدت زمان شارژ شدن باطری در زمان روشن بودن دستگاه : 3/5 الی 4 ساعت
میزان پاسخگویی شارژ لپ تاپ :
وبگردی با وایفای : 2 ساعت
بازی یا نرم افزار سنگین : 1 ساعت
تماشای فیلم : 1/5 ساعت
-
بهتر بودن کولر دستگاه (یسیتم خنک کننده)
رم قوی تر
کیبورد با نور پس زمینه قرمز و زیبایی بهتر
بنظر من سری N خوشگلتره، سری G هم زیاد لکه میشه هم اینکه کیبوردش ممکنه چشم رو خسته کنه.
من مدل N551vw رو به شما پیشنهاد میدم که فرقش با G551vw سیستم کولینگ هست فقط.
مدل N552vw باتریش ضعیفه سرعت هاردش هم 5400rpm هست، ولی N551vw هاردش 7200rpm هست و باتریشم قویتره.
البته هارد N552vw ظرفیتش 2 ترابایت هست.
من خودم N551vw خریدم و کاملا راضیم ازش.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.
Last edited by nemesise; 22-04-2016 at 14:45.
من گرفتم مشکل داشت الان فرستادم گارانتی درخواست تعویض دادن فروشنده میگفت در این سری این مشکلات دیده شده صبر کنید من بعدی رو تحویل گرفتم اگر خوب بود بگیرید
عزیز هیچ فرقی با سری n نمی کنه من پرسیدم فقط مادربردشون فرق میکنه بقیش دقیقا گفت یکی هست در ضمن گیمینگ تاج هم نیست
منم الان سه روزی هست که مدل n551 دستم رسیده.
از زیبایی لپ تاپ که بگم واقعا ادم عاشقش میشه. خیلی ظریف و خوشرنگه
کیبوردش واقعا عالیه . ادم از تایپ کردن باهاش خسته نمیشه.صفحه نمایش هم نظیر نداره. اصلا چشم ادمو خسته نمیکنه
تو اجرای بازی هم فعلا farcry 4 رو با تنظیمات الترا و رزولیشن 1920*1080 با فریم 28 به بالا اجرا کردم . همچنین بازی The Evil Within رو هم با تنظیمات بالا با 30 فریم ثابت که حداکثر فریم بازی هستش اجرا کردم.
عملکرد فن هم عالیه . تو مواقع استرس خوب سیستم رو خنک نگه میداره ولی بازم وجود کلپد لازمه
باطریش هم خوبه گرچه من مدام به برق وصلش میکنم.
خو ب این نظر من بعد از سه روز کار کردن با این مدل بود.
دیگه تو باتری مطمئنم که G552 بهرته !! همه از باتری N551 ناراضی ن !
بعدشم من تو همه ی سایت ها که دیدم 2 تاشون سرعت هاردشون 5400pm هست ! اگه 7200 هست منبع بدین
Last edited by alirezamohseni; 22-04-2016 at 20:07.
سری ن منظورم N552 VM است که لمسی نیست !
G552 جدید به اسم GL552vw است که هنوز ظاهرا به ایران نیامده.
مشخصاتش را میتوانی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی.
اگر منظورت G 551vw است، مزیتش در جدا شدن باتری است. ضمن اینکه هاردهای 1 ترابایت N551 , G551 هر دو 7200rpm هستند.
باتری n552 هم مشکلش این است که کمی ضعیف است، خصوصا در مدل 4k که من برای دوستم خریدم. مدل های تاچش را نمیدانم. مدل 4K حدود 3 تا 3.5 ساعت شارژ نگه میداره در حالت معمولی.
هارد n552 هم 2 ترابایت 5400 rpm است ولی هارد ssd اش از نوع m2 است که بهتر از n551 , g551 است.
همچنین usb3.1 دارد که بنظرم در آینده خیلی مفید هم خواهد بود. ( حتی یکی از دوستان گفته بود که میشه بهش کارت گرافیک اکسترنال متصل کنی!)
ضمنا مشخصات N551 vw و N552vw در دو لینک زیر آوردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amir_t6262; 22-04-2016 at 21:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)