تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 80 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 793

نام تاپيک: 4G Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی 1گیگ 70 هزار؟؟؟؟؟

از نظر پوشش دهی خیلی خوبه از خود شهر تا حدود 150 کیلومتر روستاهای اطراف که رفتم همه جا پوشش داشت
    فقط این تعرفه هاش گرونه خیلی، یه روستایی مگه چقدر درامد داره که انقد باید پول اینترنت بده تازه اگه سرعتش بالا باشه که این 1 گیگ هیچی نیست

2. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یعنی 1گیگ 70 هزار؟؟؟؟؟

از نظر پوشش دهی خیلی خوبه از خود شهر تا حدود 150 کیلومتر روستاهای اطراف که رفتم همه جا پوشش داشت
    فقط این تعرفه هاش گرونه خیلی، یه روستایی مگه چقدر درامد داره که انقد باید پول اینترنت بده تازه اگه سرعتش بالا باشه که این 1 گیگ هیچی نیست
    ۱ گیگ ۷۰ نیس..ماهی یک گیگ که برای یک سال میشه ۱۲ گیگ
    یعنی ۱۲ گیگ ۷۰ هزارتومن

4. 2 کاربر از 093X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

والا ما كه تو تهران پايتخت هستيم فرقي با روستا نداريم! فاصله از مركز مخابراتي دور هستش با كابل مسي سولفيت شده و تجهيزات قديمي، خطمون كشش سرعت هاي بالاتر نداره ، كلا با تكنولوژي دهه 90. كاش بجاي اين كارا يكم فقط فكر كنن خيلي سادست ميشه كل كشور به تدريج فيبر نوري كرد شركت ها هم تجهيزاتو مجبورن بروز كنن واسه فيبر نوري. تلويزيون كابلي ميشه همه ميتونن بدون افت ريت اينترنت مناسب داشته باشم. يعني يه نفر نيست حداقل حرفشو بزنه !!

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

دوستان من تو تهران سرچ زدم 43212 میاد سیمکارت میدن یا باید تو روستا باشیم حتما؟ الان اونایی که تو تهران گرفتن کسی تونسته استفاده کنه؟

sent from my xperia

6. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من تو تهران سرچ زدم 43212 میاد سیمکارت میدن یا باید تو روستا باشیم حتما؟ الان اونایی که تو تهران گرفتن کسی تونسته استفاده کنه؟

sent from my xperia
    منم سرچ کردم 43212 اومد. برای ثبت نام با 1565 داخلی 2 تماس بگیر و فرم ثبت نام رو پر کن تا باهات تماس بگیرن.

8. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

والا ما كه تو تهران پايتخت هستيم فرقي با روستا نداريم! فاصله از مركز مخابراتي دور هستش با كابل مسي سولفيت شده و تجهيزات قديمي، خطمون كشش سرعت هاي بالاتر نداره ، كلا با تكنولوژي دهه 90. كاش بجاي اين كارا يكم فقط فكر كنن خيلي سادست ميشه كل كشور به تدريج فيبر نوري كرد شركت ها هم تجهيزاتو مجبورن بروز كنن واسه فيبر نوري. تلويزيون كابلي ميشه همه ميتونن بدون افت ريت اينترنت مناسب داشته باشم. يعني يه نفر نيست حداقل حرفشو بزنه !!

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
    اتفاقآ بهتریم کیفیت ای دی اس ال در خطوط گرون قیمت مسی رخ میده، فیبر نوری که اصلآ کشش دی اس ال نداره فقط وسه ویس و مکالمه هست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اتفاقآ بهتریم کیفیت ای دی اس ال در خطوط گرون قیمت مسی رخ میده، فیبر نوری که اصلآ کشش دی اس ال نداره فقط وسه ویس و مکالمه هست

تا اونجا كه من ميدونم هر چقدر طول سيم مسي بره بالا كيفيت افت ميكنه اما فيبر نوري خير
    مورد ديگه اگر حرف شما درست باشه بازم براي ايران سيم مسي خوب نيست چون فاصله ها تا مركز مخابراتي خيلي غير اصوليه تو نقشه كاملا مشخصه يكي خونش بغل مخابراته يكي سه كيلومتر فاصله داره در نتيجه اگر مراكز انتقال ديتا فقط تو مركز مخابرات نباشه و بطور كارشناسي و با توجه به مسافت ايجاد كنن بهترين كيفيت با همين سيم مسي ميشه داشت.

11. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا اونجا كه من ميدونم هر چقدر طول سيم مسي بره بالا كيفيت افت ميكنه اما فيبر نوري خير
    مورد ديگه اگر حرف شما درست باشه بازم براي ايران سيم مسي خوب نيست چون فاصله ها تا مركز مخابراتي خيلي غير اصوليه تو نقشه كاملا مشخصه يكي خونش بغل مخابراته يكي سه كيلومتر فاصله داره در نتيجه اگر مراكز انتقال ديتا فقط تو مركز مخابرات نباشه و بطور كارشناسي و با توجه به مسافت ايجاد كنن بهترين كيفيت با همين سيم مسي ميشه داشت.
    محض اطلاع میگم فیبر نوری قابل مقایسه با مسی نیست چون فیبر تکرار کننده led داره فیبر نوری پوسیدگی نداره تغیر شکل نداره حتی اگر از.کف اقیانوس هم رد بشه shield کابل کاملا اگر از بین بره بازم به کار خودش بدون افت.کیفیت ادامه میده جنس کابل نوری از پلیمر شفاف هست نور از خودش عبور میده در نتیجه فیبر پایدار. و با کیفیت و سرعت بیشتری داره من با معماری فیر اشنای دارم توضیح دادم خیلی خلاصه

13. 2 کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

محض اطلاع میگم فیبر نوری قابل مقایسه با مسی نیست چون فیبر تکرار کننده led داره فیبر نوری پوسیدگی نداره تغیر شکل نداره حتی اگر از.کف اقیانوس هم رد بشه shield کابل کاملا اگر از بین بره بازم به کار خودش بدون افت.کیفیت ادامه میده جنس کابل نوری از پلیمر شفاف هست نور از خودش عبور میده در نتیجه فیبر پایدار. و با کیفیت و سرعت بیشتری داره من با معماری فیر اشنای دارم توضیح دادم خیلی خلاصه
    پول فیبر اگه بدن دیگه از کجا بخورن همونو میگن پولشو بزنیم به جیب

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض کنسرسیوم های‌وب - آواسل - 4G FDD هشتصد مگاهرتز

چرا به من ميگي؟! من كه خودم اينارو ميدونم خودم هم گفتم فيبر بهتره ، محض اطلاع شما پستي كه ميخواي جواب بدي درست انتخاب كنيد ، بايد جواب اون دوستمون كه سيم مسي بهتر ميدونست ميدادي نه من. لطفا دقت كنيد در پست دادن
    Last edited by amirbrad; 14-05-2016 at 10:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینایی که میگن فیبر نوری عالیه و اله و بله بفرمایند که چرا هیچ شرکت اینترنتی به خطوط تلفنی که فیبر نوری باشه اینترنت نمیدن؟! الان تو تهران همه با رابطه و زیرمیزی و هر جوری که شده دنبال اینن که مخابرات بهشون خط مسی بده چون دیگه مخابرات به دلیل هزینه و زمانبر بودن وسش نمیصرفه که خط مسی بکشه و به جاش فیبر نوری میده و فیبر نوری هم به لعنت سگ هم نمیارزه اصلآ کشش اینترنت با کیفیت رو نداره فقط به درد تماس گرفتن میخوره

Last edited by bzt; 15-05-2016 at 17:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •