سلام
باور بفرمائین بنده اونقدر دوست دارم با شما هم عقیده بشم که حد نداره
اگر حقیقت این باشه که جهان هستی با تمام پیچیدگیش و مخلوقاتش و انبوهِ عظیمِ قوانین ثابت و تغییر ناپذیرش و فرمولهاش و علم و دانشهاش (ریاضیات , فیزیک , شیمی و غیره )که ما هر چه بیشتر کشفشون میکنم تسلطمون به جهان هستی بیشتر میشه , خودش خود به خود به وجود اومده و ما هم همینطوری به وجود اومدیم و عجز و ناتوانیمون در درک ساده ترین مشکلات بدنمون همش الکی و بیخود و بی اهمیت هست و با مرگ همه چیز تمام میشه میره پی کارش , اونوقت میرم دنبال انواع و اقسام خوشیها و لذتها تا قبل از مرگ حسابی لذت ببرم از زنده بودن و اگر شما و یا هر فردِ دیگری هم پول پَله و مال و منالی داشته باشه به دست بیارمش و ازش لذت ببرم بدونِ دردسر , شما و دیگران رو هم میکُشم و از این کار هم لذت میبرم و باکی هم از هییییچ چیز ندارم و هر وقت هم احساس کنم دارم گیر میافتم و قراره زجر بکشم خودم رو هم میکشم و از همه چیییییز برای همیییییییشه راحت میشم
اما یک کوه از دلیل و مدرک و علامت و نشانه هست که در طول زندگی تدریجاً تشکیل شده و با عقل سالم جور درنمیاد که از کنارش بی تفاوت بگذرم
بنده هم مثل شما و همه ی انسانهای سالم , لذت و آسایش و آرامش و امنیت رو دوست دارم و دقیقاً مثل شما و دیگران هر کاری در زندگی روزمره انجام میدم برای رسیدن به لذت و آسایش و آرامش و امنیت هست
=====================================
شما نوشتین هیچ جوره نمیشه تاثیراتش رو مشاهده کرد و بررسی کرد
نمیدونم منظور شما از مشاهده چی هست
ولی امیدوارم منظورتون دیدن با چشم نباشه چون خیلی چیزها هست که نه تنها با چشم بلکه با هیچکدوم از حواس چندگانه قابل حس نیست اما ما یقین داربم که وجود دارند
مثل تشعشات رادیو اکتیو , امواج رادیوئی , نیروی مغناطیسی که تا سالها قبل اگر کسی حرف از وجودشون میزد بهش میگفتند جاهل و نادانه و یا هزیان میگه یا جادو شده یا مخش عیب کرده یا خرافه پرسته و غیره
اما امروز اگر کسی بگه وجود نداره بهش میگن نادان و جاهل و و غیره باوجودیکه هنوز هم مثل قبل با هیچکدوم از حواس چندگانه قابل درک نیست !!! اما نشانه هاش دیگه شکی به جا نذاشته که وجود داره
حالا هم شما دوست عزیز و هم عقیده های شما به کسانی که میگن جهان هستی نمیتونه بی طراح و خالق باشه میگین جاهل و نادان
شاید تا پایانِ دنیا نشه مشخص کرد که شماها درست میگین یا اونهائی که میگن جهان طراح و سازنده داره
اما بی شک اونهائی که میگن جهان کلاً خودبخود به وجود اومده و نه خالقی داره و نه حساب کتابی در کار هست و مرگ پایان همه چیز هست , اگر بعد از مرگ معلوم بشه اشتباه میکردند , بد جوری ضرر میکنند
یعنی کلمه بدجوری ضرر میکنند قادر نیست خسارت فوق العاده سنگین و ضررشون رو توصیف کنه
اما اگر مرگ راستی راستی پایان باشه اونوقت کسانی مثل بنده مخلص ضرری نکردم چون در زندگی لذت بردم به دور لذتهای مُضر
تازه اونی که میگه قیامتی در کار نیست و تا میتونی برو لذت ببر قبل از مرگ , اگر لحظاتی رو که لذت برده در زندگیش با هم جمع کنیم از چند ماه بیشتر نمیشه
سلام
در تاریخ بشریت خیلیها بودند و هستند و خواهند بود که دیگران رو نادان (جاهل)خطاب میکنند
انسان ذاتاً عجول هست
عجله نکنین . هنوز دنیا تمام نشده و پایان هنوز نرسید
وقتی برسه اونوقت میشه با اطمینان گفت کیا جاهلند و کیا دانا
شما دوست عزیز که ریاضیدان هستین , در دانش حساب و ریاضیات چیزی هست که انسان اون رو اختراع کرده باشه ؟
آیا اینطور نیست که انسان مسائل ریاضیات رو کشف کرده ؟
===========================
باور بفرمائین اگر از حساب احتمالات هم بخوایم استفاده کنیم برای انتخاب مسیر , عقل سالم میگه با این همه مدرک , بنا رو براین بذار که خالقی هست و حساب کتابی هست و زندگی یک آزمایش هست و یه روز باید حساب کتاب پس بدیم چون علامتهای زیادی در دنیا هست که این احتمالات رو خیلی پشتیبانی و تقویت میکنه که جهان طراح و خالق و مالک داره و زندگی امتحان و آزمایشه و قیامت در راه هست
================================
قبلاً در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کردم که بنده با بی طرفی 2 پرونده درست کردم در ذهنم که در یکیش مدارک خالق داشتن جهان رو جمع میکنم و در دومی مدارک بی خالق بودن جهان هستی
مدارک فایل اولی خیلی خیلی بیشتر از دومی شده و دیگه نمیشه و با عقل جور درنمیاد بی تفاوت از کنارش گذشت چون همونطور که گفتم با این همه مدرک , اگر مرگ پایان نباشه خسارت خیلی سنگین خواهد بود
ارادتمند