تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 149

نام تاپيک: فرگشت | عواقب فلسفی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

پرسش شما رو به شکل دیگه ای به خودتون برمیگردونم .
    آیا شما اعتقاد دارین که یک نیروی نامرئی که هیچ جوره نمیشه تاثیرات اون رو مشاهده و بررسی کرد در آفرینش دخالت داشته ؟
    آیا میتونین به ما نشون بدین که این نیروی نامرئی چه موقع و به چه صورت در خلقت تاثیر خودشو گذاشته/میذاره ؟
    از طرف دیگه چطور میدونین و مطمئن هستین که اون نیروی نامرئی چیزی نیست که شما فکر می کنین و بهش اعتقاد دارین و شاید نیرویی/نیروهایی از ایدئولوژی دیگری باشه ؟
    همونطور که شما خلقت جهان رو تاثیری از قدرت خدا میدونین من هم میتونم اونو تاثیری از هیولای اسپاگتی بدونم !
    سلام
    باور بفرمائین بنده اونقدر دوست دارم با شما هم عقیده بشم که حد نداره
    اگر حقیقت این باشه که جهان هستی با تمام پیچیدگیش و مخلوقاتش و انبوهِ عظیمِ قوانین ثابت و تغییر ناپذیرش و فرمولهاش و علم و دانشهاش (ریاضیات , فیزیک , شیمی و غیره )که ما هر چه بیشتر کشفشون میکنم تسلطمون به جهان هستی بیشتر میشه , خودش خود به خود به وجود اومده و ما هم همینطوری به وجود اومدیم و عجز و ناتوانیمون در درک ساده ترین مشکلات بدنمون همش الکی و بیخود و بی اهمیت هست و با مرگ همه چیز تمام میشه میره پی کارش , اونوقت میرم دنبال انواع و اقسام خوشیها و لذتها تا قبل از مرگ حسابی لذت ببرم از زنده بودن و اگر شما و یا هر فردِ دیگری هم پول پَله و مال و منالی داشته باشه به دست بیارمش و ازش لذت ببرم بدونِ دردسر , شما و دیگران رو هم میکُشم و از این کار هم لذت میبرم و باکی هم از هییییچ چیز ندارم و هر وقت هم احساس کنم دارم گیر میافتم و قراره زجر بکشم خودم رو هم میکشم و از همه چیییییز برای همیییییییشه راحت میشم

اما یک کوه از دلیل و مدرک و علامت و نشانه هست که در طول زندگی تدریجاً تشکیل شده و با عقل سالم جور درنمیاد که از کنارش بی تفاوت بگذرم

بنده هم مثل شما و همه ی انسانهای سالم , لذت و آسایش و آرامش و امنیت رو دوست دارم و دقیقاً مثل شما و دیگران هر کاری در زندگی روزمره انجام میدم برای رسیدن به لذت و آسایش و آرامش و امنیت هست
    =====================================
    شما نوشتین هیچ جوره نمیشه تاثیراتش رو مشاهده کرد و بررسی کرد
    نمیدونم منظور شما از مشاهده چی هست
    ولی امیدوارم منظورتون دیدن با چشم نباشه چون خیلی چیزها هست که نه تنها با چشم بلکه با هیچکدوم از حواس چندگانه قابل حس نیست اما ما یقین داربم که وجود دارند
    مثل تشعشات رادیو اکتیو , امواج رادیوئی , نیروی مغناطیسی که تا سالها قبل اگر کسی حرف از وجودشون میزد بهش میگفتند جاهل و نادانه و یا هزیان میگه یا جادو شده یا مخش عیب کرده یا خرافه پرسته و غیره
    اما امروز اگر کسی بگه وجود نداره بهش میگن نادان و جاهل و و غیره باوجودیکه هنوز هم مثل قبل با هیچکدوم از حواس چندگانه قابل درک نیست !!! اما نشانه هاش دیگه شکی به جا نذاشته که وجود داره
    حالا هم شما دوست عزیز و هم عقیده های شما به کسانی که میگن جهان هستی نمیتونه بی طراح و خالق باشه میگین جاهل و نادان
    شاید تا پایانِ دنیا نشه مشخص کرد که شماها درست میگین یا اونهائی که میگن جهان طراح و سازنده داره
    اما بی شک اونهائی که میگن جهان کلاً خودبخود به وجود اومده و نه خالقی داره و نه حساب کتابی در کار هست و مرگ پایان همه چیز هست , اگر بعد از مرگ معلوم بشه اشتباه میکردند , بد جوری ضرر میکنند
    یعنی کلمه بدجوری ضرر میکنند قادر نیست خسارت فوق العاده سنگین و ضررشون رو توصیف کنه
    اما اگر مرگ راستی راستی پایان باشه اونوقت کسانی مثل بنده مخلص ضرری نکردم چون در زندگی لذت بردم به دور لذتهای مُضر
    تازه اونی که میگه قیامتی در کار نیست و تا میتونی برو لذت ببر قبل از مرگ , اگر لحظاتی رو که لذت برده در زندگیش با هم جمع کنیم از چند ماه بیشتر نمیشه
    جاهلیت مدرن صد برابر بدتر از جاهلیت گذشته هست.به خیال خودشون دانا هستن!
    سلام
    در تاریخ بشریت خیلیها بودند و هستند و خواهند بود که دیگران رو نادان (جاهل)خطاب میکنند
    انسان ذاتاً عجول هست
    عجله نکنین . هنوز دنیا تمام نشده و پایان هنوز نرسید
    وقتی برسه اونوقت میشه با اطمینان گفت کیا جاهلند و کیا دانا
    شما دوست عزیز که ریاضیدان هستین , در دانش حساب و ریاضیات چیزی هست که انسان اون رو اختراع کرده باشه ؟
    آیا اینطور نیست که انسان مسائل ریاضیات رو کشف کرده ؟
    ===========================
    باور بفرمائین اگر از حساب احتمالات هم بخوایم استفاده کنیم برای انتخاب مسیر , عقل سالم میگه با این همه مدرک , بنا رو براین بذار که خالقی هست و حساب کتابی هست و زندگی یک آزمایش هست و یه روز باید حساب کتاب پس بدیم چون علامتهای زیادی در دنیا هست که این احتمالات رو خیلی پشتیبانی و تقویت میکنه که جهان طراح و خالق و مالک داره و زندگی امتحان و آزمایشه و قیامت در راه هست
    ================================
    قبلاً در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کردم که بنده با بی طرفی 2 پرونده درست کردم در ذهنم که در یکیش مدارک خالق داشتن جهان رو جمع میکنم و در دومی مدارک بی خالق بودن جهان هستی
    مدارک فایل اولی خیلی خیلی بیشتر از دومی شده و دیگه نمیشه و با عقل جور درنمیاد بی تفاوت از کنارش گذشت چون همونطور که گفتم با این همه مدرک , اگر مرگ پایان نباشه خسارت خیلی سنگین خواهد بود
    ارادتمند
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-02-2016 at 20:35. دليل: تصحیح

2. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا محمد من اکثر مواقع از دیدن پستهای شما لذت میبرم چون اصل انصاف رو همیشه رعایت میکنید اما اینجا یه ایراد ازتون میگیرم

اگر حقیقت این باشه که جهان هستی با تمام پیچیدگیش و مخلوقاتش و انبوهِ عظیمِ قوانین ثابت و تغییر ناپذیرش و فرمولهاش و علم و دانشهاش (ریاضیات , فیزیک , شیمی و غیره )که ما هر چه بیشتر
    کشفشون میکنمتسلطمون به جهان هستی بیشتر میشه , خودش خود به خود به وجود اومده و ما هم همینطوری به وجود اومدیم و عجز و ناتوانیمون در درک ساده ترین مشکلات بدنمون همش الکی و بیخود و بی اهمیت هست و با مرگ همه چیز تمام میشه میره پی کارش , اونوقت میرم دنبال انواع و اقسام خوشیها و لذتها تا قبل از مرگ حسابی لذت ببرم از زنده بودن و اگر شما و یا هر فردِ دیگری هم پول پَله و مال و منالی داشته باشه به دست بیارمش و ازش لذت ببرم بدونِ دردسر , شما و دیگران رو هم میکُشم و از این کار هم لذت میبرم و باکی هم از هییییچ چیز ندارم و هر وقت هم احساس کنم دارم گیر میافتم و قراره زجر بکشم خودم رو هم میکشم و از همه چیییییز برای همیییییییشه راحت میشم
    شما تو این قسمت علنا دارید اعلام می کنید که بی خدایی (یا به تعبیر دیگه بی دینی) به معنای انجام تمام اون کارهایی هست که گفتید
    حالا من از شما می پرسم:
    اینکه بر پایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیش از 50% از مردم کشورهای ژاپن، کره جنوبی، ویتنام، بیشتر کشورهای اروپا، کانادا و تعدادی دیگر از کشورها بی دین یا بی خدا هستند با حرف شما در تضاد کامل قرار نداره؟
    چرا این مردم که اکثرا بی خدا هستند این رفتار رو نشون نمیدن؟
    البته نمی خوام این موضوع رو هم باز کنم که ویژگی هایی که برشمردین بیشتر در کشورهای دیندار (علی الخصوص اسلام) دیده میشه چون بحث به جای مناسبی کشیده نمیشه و خواهش میکنم کسی هم از این بخش نقل قول نگیره
    در مورد ادامه پستتون نظر خاصی ندارم و مورد بحثم نیست

و در پایان :
    تازه اونی که میگه قیامتی در کار نیست و تا میتونی برو لذت ببر قبل از مرگ
    مطمئن باشید قرار نیست همه اونایی که میگن قیامتی در کار نیست، در ادامه بگن برو و تا میتونی لذت ببر قبل از مرگ

4. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    باور بفرمائین بنده اونقدر دوست دارم با شما هم عقیده بشم که حد نداره
    اگر حقیقت این باشه که جهان هستی با تمام پیچیدگیش و مخلوقاتش و انبوهِ عظیمِ قوانین ثابت و تغییر ناپذیرش و فرمولهاش و علم و دانشهاش (ریاضیات , فیزیک , شیمی و غیره )که ما هر چه بیشتر کشفشون میکنم تسلطمون به جهان هستی بیشتر میشه , خودش خود به خود به وجود اومده و ما هم همینطوری به وجود اومدیم و عجز و ناتوانیمون در درک ساده ترین مشکلات بدنمون همش الکی و بیخود و بی اهمیت هست و با مرگ همه چیز تمام میشه میره پی کارش , اونوقت میرم دنبال انواع و اقسام خوشیها و لذتها تا قبل از مرگ حسابی لذت ببرم از زنده بودن و اگر شما و یا هر فردِ دیگری هم پول پَله و مال و منالی داشته باشه به دست بیارمش و ازش لذت ببرم بدونِ دردسر , شما و دیگران رو هم میکُشم و از این کار هم لذت میبرم و باکی هم از هییییچ چیز ندارم و هر وقت هم احساس کنم دارم گیر میافتم و قراره زجر بکشم خودم رو هم میکشم و از همه چیییییز برای همیییییییشه راحت میشم
    این که بیایم و از روی اجبار و ترس از نیرویی ماورایی و عذاب های الهی خودمون رو اخلاقمدار و پایبند به اصول اخلاقی بکنیم بدترین روش برای شکل گیری اخلاق در یک انسان هست . انسانیت و اخلاق باید به معنای واقعی درون تفکر یا باطن شخص شکل بگیره و نه از ترس چوب تر و عواقب آن یا در طلب پاداش اخروی .

یک نگاه به جوامع به شدت مذهبی پیرامون که ادعا میکنن در پناه و ترس از اون قدرت برتر اخلاقیات رو رواج دادن , میتونیم خیلی راحت ببینیم که اخلاقی که این ادیان وعده دادن و قوانینی هم که بعنوان اخلاق در این جوامع پیاده شده و میشه هیچ نشانی از اخلاقیات نداره . سنگسار - اعدام - قطع انگشت و دست و پا - قطع سر - ازدواج با دختران 9 ساله - ازدواج با فرزند خوانده ها - اختیار کردن 4 زن - صیغه های متعدد - ضعیف شمردن زن - کثیف خواندن هواداران دیگر مذاهب - کشتارهای مذهبی متفاوت - به بردگی گرفتن تحت نام مذهب - صادر کردن دستور کشتار کسانی که از دین خارج میشن یا نقد یا حتا توهین میکنن و و و و .

این اخلاقیاتی است که ما از اون دم میزنیم تازه در جوامعی که قراره با این قوانین اخلاق مدار بشن بیشترین دزدی ها - تجاوزها - قتل ها و توهین ها و فحاشی رو شاهد هستیم ولی باز هم اسم اخلاق رو میاریم ... این دستاورد اخلاقی است که نه از روی خرد شکل گرفته باشه و نه واقعن اخلاقی است .

اما یک کوه از دلیل و مدرک و علامت و نشانه هست که در طول زندگی تدریجاً تشکیل شده و با عقل سالم جور درنمیاد که از کنارش بی تفاوت بگذرم

بنده هم مثل شما و همه ی انسانهای سالم , لذت و آسایش و آرامش و امنیت رو دوست دارم و دقیقاً مثل شما و دیگران هر کاری در زندگی روزمره انجام میدم برای رسیدن به لذت و آسایش و آرامش و امنیت هست
    =====================================
    شما نوشتین هیچ جوره نمیشه تاثیراتش رو مشاهده کرد و بررسی کرد
    نمیدونم منظور شما از مشاهده چی هست
    ولی امیدوارم منظورتون دیدن با چشم نباشه چون خیلی چیزها هست که نه تنها با چشم بلکه با هیچکدوم از حواس چندگانه قابل حس نیست اما ما یقین داربم که وجود دارند
    مثل تشعشات رادیو اکتیو , امواج رادیوئی , نیروی مغناطیسی که تا سالها قبل اگر کسی حرف از وجودشون میزد بهش میگفتند جاهل و نادانه و یا هزیان میگه یا جادو شده یا مخش عیب کرده یا خرافه پرسته و غیره
    اما امروز اگر کسی بگه وجود نداره بهش میگن نادان و جاهل و و غیره باوجودیکه هنوز هم مثل قبل با هیچکدوم از حواس چندگانه قابل درک نیست !!! اما نشانه هاش دیگه شکی به جا نذاشته که وجود داره
    حالا هم شما دوست عزیز و هم عقیده های شما به کسانی که میگن جهان هستی نمیتونه بی طراح و خالق باشه میگین جاهل و نادان
    شاید تا پایانِ دنیا نشه مشخص کرد که شماها درست میگین یا اونهائی که میگن جهان طراح و سازنده داره
    مواردی که نام بردین همگی با دستگاه های مربوطه قابل بررسی و اندازه گیر و در کل قابل مشاهده است و برای هر کدام قانون و قاعده و تعریف مناسب ارائه میشه . ولی هیچ جایی و در هیچ مجمع علمی کسی برای اثبات صحبتش نمیاد بگه : طبق این تعریفی که من پیدا کردم دلیل فلان واکنش بخاطر وجود نیرویی ماورائی در اون پدیده است . نه صحبتش جدی گرفته میشه و شاید هم مورد تمسخر قرار بگیره .

در اینجور مواقع شما باید چیزی ارائه بدین که قابل لمس باشه یا به نوعی قابل بررسی - قابل آزمایش - تکرار پذیر و قابل رد شدن باشه .

مثل این میمونه که من در مجلسی که شیمی دانان جمع شدن درباره یک واکنش شیمیایی دلیلم رو به این صورت عنوان کنم که فلان واکنش شیمایی بخاطر تاثیرات وجود نیروی پوسایدون هست . حالا حاضرین چطور میتونن همچین ادعایی رو بررسی - مشاهده - اندازه گیری و تکرار کنن .

حالا یک نفر اون وسط بلند بشه و بگه : نه تو اشتباه میکنی دلیلش بخاطر تاثیر نیروی زئوس هست . حالا من چطور صحبت اون رو رد کنم و بگم حق با من است ؟ حضار باید روی صحبت کدامیک از ما حساب کنند ؟ برای همین هست که قواعدی برای اثبات در نظر گرفته میشه . چون اگر این قواعد نباشن جا برای هر گونه ادعایی باز میمونه و هر کسی میتونه هر ادعایی داشته باشه .

اما بی شک اونهائی که میگن جهان کلاً خودبخود به وجود اومده و نه خالقی داره و نه حساب کتابی در کار هست و مرگ پایان همه چیز هست , اگر بعد از مرگ معلوم بشه اشتباه میکردند , بد جوری ضرر میکنند
    یعنی کلمه بدجوری ضرر میکنند قادر نیست خسارت فوق العاده سنگین و ضررشون رو توصیف کنه
    اما اگر مرگ راستی راستی پایان باشه اونوقت کسانی مثل بنده مخلص ضرری نکردم چون در زندگی لذت بردم به دور لذتهای مُضر
    تازه اونی که میگه قیامتی در کار نیست و تا میتونی برو لذت ببر قبل از مرگ , اگر لحظاتی رو که لذت برده در زندگیش با هم جمع کنیم از چند ماه بیشتر نمیشه
    ما ده ها - صدها و هزاران دین و خدا و گروه های مذهبی مختلف داریم . شمایی که نگران اون دنیا و آخرت و دستاوردهاتون هستین بنا بر اصل احتیاط باید احتمال این رو بدین که اعتقاد شما اشتباه باشه و اعتقاد دیگه ای درست باشه .

بنابراین شما باید به همه این ادیان و خدایانشون ایمان بیارین و ستایش کنین بعلاوه اینکه باید قوانین مذهبی مربوطه را همگی انجام بدین تا در اون دنیا همه شروط احتمالی رو انجام داده باشین تا به رستگاری مد نظر برسین .

چون که ما نمیدونیم کدامیک واقعن درست هست و باید شرط رو بر درستی همه هزاران گروه مذهبی بذاریم که وجود دارن . چیزی که همه این مذاهب به اون اذعان دارن درستی اونها و اشتباه بودن دیگر مذاهب است . پس بهتره در اینگونه موارد نهایت دقت و وسواس رو بخرج بدین .
    Last edited by B3HZ@D; 08-02-2016 at 21:56.

6. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

همون طور که قبلا گفتم قبول فرگشت جنبه روانی داره.به خاطر بیزاری از دین شکل گرفته.به خاطر بعضی دستورات خشن و خرافاتی که در این مورد شکل گرفته.
    اینا به خاطر مسایلی مثل جهالت هست.تا حالا با خودتون فکر کردین چرا یک عمل رو خوب یا بد میدونیم در باطن؟!خیلی از موجودات مثل نوزادای کوسه همنوعان خودشون رو میخورن.ولی کی دیده انسان همچین کاری بکنه؟موجودات اونجوری که شما خیال میکنین اختیار ندارن حتی خود انسان.اختیاراتشون تحت سلطه فطرتشون هست.
    ولی به هر حال مدارک خلقت گرایی بسی فراتر از فرگشت هست.اصلا فک نکنم فرگشت مدرکی داشته باشه.تمام مدارکش توسط یک علم دیگه رد میشه.
    من نمیدونم چرا تمام تکامل گرا ها برا جد انسان تخیلاتشون تا میمون بیشتر قد نمیده......خوب اگه راست میگید یه موجود بین میمون و خزنده معرفی کنین.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینا به خاطر مسایلی مثل جهالت هست.تا حالا با خودتون فکر کردین چرا یک عمل رو خوب یا بد میدونیم در باطن؟!خیلی از موجودات مثل نوزادای کوسه همنوعان خودشون رو میخورن.ولی کی دیده انسان همچین کاری بکنه؟
    بارها!
    بنده ( و شما و تمام انسانهای دیگه) اگه در جایی زندگی می کردیم که در اون از ابتدا ازدواج همجنس نه منع قانونی و نه منع عرفی داشت الان کوچکترین مشکلی با این موضوع نداشتیم
    بنده( و شما و تمام انسانهای دیگه) اگه در قبیله ای بزرگ می شدیم که مجزا از جهان بیرون بود و در اون به محض مشاهده هر انسان غریبه اون رو داخل دیگ مینداختن و میپختن و میخوردن بعد از 10 یا 20 سال اگه خودمون هم به غریبه ای بر میخوردیم اون رو درسته نوش جان می کردیم!
    شما همون کوسه ها رو در محیط کنترل شده ای قرار بدین
    به محض تولد نوزاد جدید اون رو از محیط خارح کنید و البته غذای کافی رو هم در اختیار کوسه قرار بدین
    بعد از چند نسل دیگه نوزادهای جدید رو خارج نکنید
    اگه کوسه ها نوزادهای جدید رو خوردن من به هر عقیده ای که شما داشته باشید ایمان میارم

دیگه این چیزها اثبات شده هست (آزمایش مشابه در مورد میمونها و خوردن موز(که احتمالا بنا به عقیده شما تو ذاتشون هست) انجام شده و نتایج هم مشخصه)
    اینکه شما دوست ندارین اون رو بفهمید دیگه مشکل خودتونه!

9. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

وقتی درک نمیکنید همینه.اینا همش حرف الکیه.قبیله ادم خوار یک داستان بیشتر نیست.فطرت عوض شدنی نیست.انسان به هیچ وجه وحشی و درنده خو نخواهد شد.مسیال فرهنگی و شرایط ممکنه فطرت رو قوی یا ضیعف کنه ولی از بین نمیبره.
    تا حالا دقت کردید چرا شخصیت یه بچه 6 ساله فرق میکنه با شخصیت یه ادم 30 ساله؟
    چرا شخصیت یه زم فرق میکنه با شخصیت مرد؟
    رفتارایی که نام بردم تحت تاثیر فطرت هست.یعنی بچه 6 ساله فطرتش متفاوت هست از یه ادم 30 ساله.
    همون مساله تراجنسی ها که همه میدونن چیه.اینا فطرتشون بر عکسه بدنشون هست.یعنی یک فطرت مرد بدن مردانه رو میپسنده و یک فطرت زن بدن زنانه.به خاطر همین هست که یک ترنس مونث مبحوس شده در کالبد مرد میره عمل جراحی انجام میده تا زنانه بشه.چون اونو نمیپسنده.
    مشکل میدونین چیه؟شما خیال میکنین موجودات همین جسمشون باشه برای حیات کافیه!نخیر به چیزی فرای جسم نیاز دارن به چیزی که بهشون بگه چکار کنن.به این میگن فطرت.
    مثلا زنبور بدون فطرت یک جسم بیشتر نیست.فطرت شیر جوریه که از خوردن گوشت خام لذت میبره.ولی دیدن انسان همچین فطرتی داشته باشه؟
    فطرت در واقع مثل نرمافزار برای سخت افزار هست.همین جور که ویژگی بدن موجودات تفاوت داره فطرتشون هم تفاوت داره.
    شما نمیتونی یه ربات سر هم کنی بعد انتظار داشته باشی بدون نرمافزار کار خاصی بکنه
    Last edited by javad2015; 09-02-2016 at 12:19.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من تو زمینه تکامل (فرگشت) خیلی اطلاعات ندارم، شرمنده اگه اظهار نظر میکنم در جمع دوستان.
    .
    جواد جان، من احساس میکنم شما، اثبات چیزی که دوست دارید اون باشه (حالا اون موضوع نظر شخصی شماست یا نظر گروهی هست)، را در رد کردن فرگشت (از آوردن مثال نقض یا نقل قول از مخالفین) میبینید. در صورتی که به نظر من برای اثبات موضوعی پیش تر و جلوتر نیاز هست که دلایل و مستندات علمی معتبری در تائید نظر خودتان وجود داشته باشد. حتی اگر تئوری تکامل از پایه غلط باشد، دلیلی بر تائید شدن نظر شما نیست.
    .
    ضمن اینکه خیلی ها مطرح شدن تکامل رو به دلیل مقابله با دین میدانند. به نظر من خود این موضوع توهم توطئه هست.
    بله... در کشور ما وقتی هر موضوعی جدیدی در دنیای فناوری، علم و دانش مطرح می شود، می بایست از گذرگاه دین بگذرد تا صلاحیت مطلوب یا نامطلوب بودنش مشخص شود. اما در رده بین الملل کشورهای پیشرفته حداقل در سطح محققین و دانشمندان و... اهمیتی نداره که چه فرد مهمی، چه ارگان پرقدرتی، چه مذهبی الهی یا غیرالهی چه چیز من باب اون موضوع خیلی قبلتر گفته.
    ما به واقع در اکثر مسائل چهارچوب هایی رو مشخص کردیم که در درون فضای چهارچوبی مسائل رو بررسی میکنیم. اما در کشورهای صنعتی و پیشرفته چهارچوب ها قابلیت این رو دارن که زیر سوال برن. ما در بسیار موارد پیش از حل مسئله میخواهیم جواب را به سمتی که میخواهیم سوق دهیم. اما وقعیت این است که پاسخ اثبات شده یک موضوع هر قدر متفاوت با نظر فرد باشد، بایستی پذیرفته شود.
    .

12. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

من اصلا بیکارم میام اینجا به یه عده ادم.... میگم علم چیه.هر جور دوس دارید فک کنید.

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من اصلا بیکارم میام اینجا به یه عده ادم.... میگم علم چیه.هر جور دوس دارید فک کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

نمیدونم چرا ولی احساس میکنم بعضیا خودشون رو از این روند فرگشت تافته جدا بافته حساب میکنن و خیال میکنن حیوانات فرگشت یافتن ولی خودشون حسابشون جداست!!!یه لحظه پیش خودت فکر ماهی بودی!ببین چه حسی بهت دست میده!سعی کنین به پسر عموها و عموزادهاتون هم سر بزنین صله رحم واجبه.عیدم نزدیکه تو باغ وحش دلشون تنگ میشه

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •