تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 19 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 190

نام تاپيک: طريقه آپديت K750/W800/D750/W810/K600/K608/V600

داره خودمونی میشه mahmood1102002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Iran-tehran

پيش فرض امیدوارم درست شه!

نقل قول نوشته شده توسط Amir7323
    آقا یک مرد اینجا نیست جواب من را بده
    سلام !
    ببین مشکلت از ویندوزی که نصب کردیه! شاید بگی عوضش کردم اما فکر کنم ای ورژن از ویندوز که داری مشکل داره منم این مشکل رو داشتم نوع xp رو عوض كردم درست شد!
    اگه بازم كار نكرد خبر بده.

Banned Braveheart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قرن 14 میلادی ، در میدان جنگ با استعمار انگلیس

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahmood1102002
    سلام !
    ببین مشکلت از ویندوزی که نصب کردیه! شاید بگی عوضش کردم اما فکر کنم ای ورژن از ویندوز که داری مشکل داره منم این مشکل رو داشتم نوع xp رو عوض كردم درست شد!
    اگه بازم كار نكرد خبر بده.
    از راهنماییت ممنونم

من ویندوزم را عوض کردم بازم مشکلم حل نشد اما این ویندوز جدیدی که ریختم تابلوست که خرابه (چون اصلا مدیا پلیر نداره) قیافش هم مثل ویندوز 98 میمونه
    حالا به یکی از دوستام گفتم فردا برام media center بیاره . خدا کنه مشکلم حل شده وگرنه مجبورم آپدیت را بیخیاش شم
    آقا برام دعا کنید داره آرزوهام به باد میره

داره خودمونی میشه mahmood1102002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Iran-tehran

پيش فرض درست ميشه!

نقل قول نوشته شده توسط Amir7323
    از راهنماییت ممنونم

من ویندوزم را عوض کردم بازم مشکلم حل نشد اما این ویندوز جدیدی که ریختم تابلوست که خرابه (چون اصلا مدیا پلیر نداره) قیافش هم مثل ویندوز 98 میمونه
    حالا به یکی از دوستام گفتم فردا برام media center بیاره . خدا کنه مشکلم حل شده وگرنه مجبورم آپدیت را بیخیاش شم
    آقا برام دعا کنید داره آرزوهام به باد میره
    سلام
    ببين نسخه مديا پلير بهترين ويندوز واسه كاراي آپديته! واسه اينكه همون جور كه از اسمش پيداست از همه لحاظ تو فايل هاي گرافيكي و انيميشني و اجراي اونها خيلي كامله و ميتونه مشكلت رو حل كنه من كه مشكل قبلي به همين دليل بود كه media center نداشتم!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

بچه ها بازم دارم ميگم موقع آپديت چك كنيد سريال ها يكي باشند وگرنه رجيسترتون ميپره

داره خودمونی میشه Phoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    چند تا سئوال داشتم در مورد گوشی هایی که به صورت قاچاق رجیستر شدن :
    1.این فروشنده هایی که گوشیو خودشون رجیستر میکنن ، میتونن سریال واقعی خود گوشی مثلا همونی که روی جعبه یا پشت گوشی نوشته رو مجددا وارد گوشی کنن ؟ (البته میدونم که ممکنه اون سریال ثبت شده نباشه و گوشی کار نکنه)

2.درسته که مخابرات سریالهای ثبت نشده رو رایگان ثبت میکنه ؟

3.اگه سریال گوشی واقعی باشه دیگه بعد از اپدیت مشکلی پیش نمیاد ؟

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

11

آقا تورو خدا يكي به من كمك كنه. 1 هفته هست كه من روي اين كار ميكنم ولي به نتيجه اي نميرسم. من اين نرم افزار رو كه حدود 30 مگابايتي هستش از سايت سوني اريكسون دانلود كردم. و نصبش كردم پي سي سوئيت هم نصبه كابلو هم كه ميندازم گوشيمو هم ميشناسه هيچ مشكلي تا اينجا ندارم و من برنامه رو وقتي بازش كردم تا 100 دانلود كرد و يه صفحه اي مثله بالا اومد من زبان رو انتخاب ميكنم و نكست رو ميزنم به استارت كه ميرسه استارت رو هم ميزنم و ميره صفحه ي بعد اونجا هم Accept رو ميزنم يه ثانيه اي مكس ميكنه و بر ميگرده باز هم به Start Exit چند بار هم اين كارو كردم ولي باز هم نتيجه نگرفتم.!!! گوشي من P900 هستش. ورژن گوشيم هم Cda Version: Cda162003/5 R 1B02 هستش. در ضمن گوشي من رمهاي 256/512و1گيگ رو هم ساپورت نميكنه وقتي اين رهمها رو ميندازم به گوشي گوشيم هنگ ميكنه حتي بالا هم نمياد. فكر كنم از ورژن گوشيمه!!! دوستان لطفاً راهنمائين كنين مرسي.
    Last edited by leilash; 03-10-2006 at 03:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

مثله اين كه كسي تو اين انجمن نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! من ويندوزمو عوضش كردم ويندوزه چشم آبي رو زدم برنامه رو فعال كردم برنامه تا جائي ميره كه ميگه سيم كارت و باطري رو از گوشي جدا كنين و دكمه ي C رو نگه دارين من تا اينجا ميرم و دگمه ي C رو فشار ميدم و گوشيمو ميزارم رو پايه ولي برنامه هيچ عكس العملي نشون نميده فقط اون چيزهارو نمايش ميده در آوردن لاطري وسيم كارت. اي اباب يكي منو راهنمائي كنه ديگه؟!!؟!؟؟!!؟؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

مثله اينكه كسي نيست. پس اين همهآدم تو اين انجمن به اين بزرگي كجا رفتند آقا جمعش كنين ببندين.آدم كه يه سوال ميخواد كسي جواب نميده به چه دردي ميخوره جمعش كنين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببين دوست عزيز چند نكته رو چك كن
    موقعي كه دكمه سي رو نگه ميداري بايد تا موقعي كه به مرحله بعد نرفته نگه داري
    حتما تا گذاشتي رو پايه و يا كابل رو بهش وصل ميكني ميپره
    اين اشتباه است
    بايد بزاري كاملا گوشي رو بشناسه و خودش بره مرحله بعد

Banned Braveheart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قرن 14 میلادی ، در میدان جنگ با استعمار انگلیس

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahmood1102002
    سلام
    ببين نسخه مديا پلير بهترين ويندوز واسه كاراي آپديته! واسه اينكه همون جور كه از اسمش پيداست از همه لحاظ تو فايل هاي گرافيكي و انيميشني و اجراي اونها خيلي كامله و ميتونه مشكلت رو حل كنه من كه مشكل قبلي به همين دليل بود كه media center نداشتم!!!!!!!!!!!!!
    جیگر جان من در این هفته تا الان 3 تا ویندوز عوض کردم آخریشم که الان نصبه media center می باشد بازم همون ارور اولی را میده حالا موندم دیگه باید چیکار کنم که نکرده باشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •