تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 109

نام تاپيک: چگونه به زندگی ام معنا بدهم ؟!!!

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

اگه منظورت از دین همین اسلام خودمون هست بزار روشنت کنم ....اسلام چیزی جز تفکرات بشر نیست مثل خیلی از ادیان دیگه.کلا این داستان پیامبر و دین بازی بیشتر تو همین منطقه خاورمیانه در جریان داشته و اون چیزی که بهت گفته شده بهتره درش شک کنی.کلا هیچ پیامبری در چین و انگلیس و گواتمالا و ..... به وجود نمیومده
    اگر خدایی وجود داشته باشد و بخواد در مورد انسان ها قضاوت بکند نمیتونه با تفکر خودش در مورد انسان ها قضاوت کنه.....واقعا برام سواله این موجود عادل چه طور به میتونه در مورد دیگران با تفکر خودش قضاوت کنه؟!همین جا عدالتش زیر سوال میره

2. 2 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

اگه منظورت از دین همین اسلام خودمون هست بزار روشنت کنم ....اسلام چیزی جز تفکرات بشر نیست مثل خیلی از ادیان دیگه.کلا این داستان پیامبر و دین بازی بیشتر تو همین منطقه خاورمیانه در جریان داشته و اون چیزی که بهت گفته شده بهتره درش شک کنی.کلا هیچ پیامبری در چین و انگلیس و گواتمالا و ..... به وجود نمیومده
    اگر خدایی وجود داشته باشد و بخواد در مورد انسان ها قضاوت بکند نمیتونه با تفکر خودش در مورد انسان ها قضاوت کنه.....واقعا برام سواله این موجود عادل چه طور به میتونه در مورد دیگران با تفکر خودش قضاوت کنه؟!همین جا عدالتش زیر سوال میره
    نه منظورم دین خاصی نیست

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در بسیاری از مسایلی که مربوط به انسان و ادراکات او هستن علم هنوز به یک نقطه قطعی نرسیده، هنوز بسیاری از اموری که مربوط به انسان و تجربیاتش هستن حل نشدن، با این وجود بسیاری قضیه رو تموم شده میدونن و حکم میکنن که واقعیت همون چیزی هست که ما میگیم و در ژورنال های علمی امده.
    این همون تکفری است که "علم درباره X نظر قطعی نداده پس هر چیزی میشه گفت". خیر اینطور نیست. نظر قطعی نداشتن به این معنی نیست که هر چیزی ممکن است یا فرضا تفکرات بسیار عجیب به اندازه علمی ترین تفکرات محتمل هستند. درباره جاذبه و هماهنگی نسبیت عام و فیزیک کوانتوم هم علم به یک نقطه قطعی نرسیده، به این معنی نیست که تصور "جاذبه یک اژدهاست که اجسام رو به طرف همدیگه هل میده" چیزی محتمل است یا به اندازه مدل های مدرنی که در ژورنال های علمی ارائه میشه اعتبار استدلالی داره.

در علوم انسانی دو راهی هایی وجود دارن که علم وقتی بشون میرسه هیچ نظری قطعی نمیتونه بده (مثه این مسایل) و توقف میکنه، اما کسانی که دنبال علم افتادن نمیتونن توقف کنن و بقیه راه رو خودشون ادامه میدن!! اونهایی که به متافیزیک اعتقادی ندارن یا دوست ندارن خدا و جهان پس از مرگ وجود داشته باشه وارد مسیری میشن که مقصدش انکار این مسایل هست، در مقابل اونایی که به این مسایل معتقد هستن یا دوست دارن خدا وجهان پس از مرگ وجود داشته باشه وارد مسیری میشن که مقصدش اثبات این مسایل هست ...
    این ذهنیت که هر جا اختلاف نظر وجود داره، در اصل یک انتخاب است و هر چیزی رو میشه انتخاب کرد و هیچ چیز کمتر یا بیشتر محتمل نیست و ... // اینها بازی با کلمات و عدم درک مناسب از علم و فلسفه علم است.

علم درباره علت خیلی از بیماری ها چیزی نمی دونه. حرفی که شما می زنید اینه که بعضی افراد اعتقاد دارند دنبال علت بیماری رو در زمینه های ویروس و باکتری، ژنتیک و ... باید حست و جو کرد، بعضی ها هم میگن فرد جن زده شده. تفاوت اینها فقط اینه که دوست دارن حرفشون صحیح باشه و فرقی بینشون نیست و ...

امکان نداره ما اینجا بتونیم همدیگه رو متقاعد کنیم، چون علم هیچ نظری قطعی در این مورد نداره، شمای نوعی دوست دارید نباشن میگید نیست، من نوعی دوست دارم باشن میگم هست، عامل تعیین کننده اینجا بیشتر احساسی هست تا عقلانی. هر طرف هم دلایل خودش رو داره و انقدر نسبت به اونها مطمین هست که براش جای تعجبه که چرا طرف مقابل قبول نمیکنه ...
    این در اصل اعتراف شماست که هیچ چیز ممکن نیست نظرتون رو عوض کنه و مسئله برای شما کاملا احساسی است، لطفا از طرف من صحبت نکنید. من نظرم میتونه عوض بشه

شما اگه در یک سری آزمایش نشون بدید که:

1. افراد در تجربه های نزدیک به مرگ واقعیت مشابهی رو تجربه می کنند (یعنی فرد در جنگل های آفریقا و کوه های هیمالیا چیز یکسانی رو می بینه، نه هر کس سنت های خودش رو).
    2. افراد از چیزی باخبر میشن که شیوه متفاوتی برای خبر داشتن ازش وجود نداره.
    3. این نتایج قابل تکرار است یعنی اگه سایرین دقیقا همون آزمایشات رو تکرار کنند نتیجه مشابهی رو می بینند.
    4. این تجربیات بوسیله داروها و ... قابل تکرار نیستند و فقط نزدیک به مرگ ممکن هستند.

میشه حرفتون رو پذیرفت. این دقیقا استانداردی است که من برای هر ادعای دیگه انتظار دارم تا ادعایی رو باور کنم. حالا اگه شما می فرمایید باور شما (هیچ چیز نظرم رو عوض نمی کنه) و من (ارائه آزمایش هایی که میتونه نظرم رو عوض کنه) هر دو به یک اندازه بحث احساس و به دور از عقلانیت هست، اوکی. تعریف جدیدی از این کلمات ارائه کردید

5. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

این همون تکفری است که "علم درباره X نظر قطعی نداده پس هر چیزی میشه گفت". خیر اینطور نیست. نظر قطعی نداشتن به این معنی نیست که هر چیزی ممکن است یا فرضا تفکرات بسیار عجیب به اندازه علمی ترین تفکرات محتمل هستند. درباره جاذبه و هماهنگی نسبیت عام و فیزیک کوانتوم هم علم به یک نقطه قطعی نرسیده، به این معنی نیست که تصور "جاذبه یک اژدهاست که اجسام رو به طرف همدیگه هل میده" چیزی محتمل است یا به اندازه مدل های مدرنی که در ژورنال های علمی ارائه میشه اعتبار استدلالی داره.

این ذهنیت که هر جا اختلاف نظر وجود داره، در اصل یک انتخاب است و هر چیزی رو میشه انتخاب کرد و هیچ چیز کمتر یا بیشتر محتمل نیست و ... // اینها بازی با کلمات و عدم درک مناسب از علم و فلسفه علم است.

علم درباره علت خیلی از بیماری ها چیزی نمی دونه. حرفی که شما می زنید اینه که بعضی افراد اعتقاد دارند دنبال علت بیماری رو در زمینه های ویروس و باکتری، ژنتیک و ... باید حست و جو کرد، بعضی ها هم میگن فرد جن زده شده. تفاوت اینها فقط اینه که دوست دارن حرفشون صحیح باشه و فرقی بینشون نیست و ...

این در اصل اعتراف شماست که هیچ چیز ممکن نیست نظرتون رو عوض کنه و مسئله برای شما کاملا احساسی است، لطفا از طرف من صحبت نکنید. من نظرم میتونه عوض بشه

شما اگه در یک سری آزمایش نشون بدید که:

1. افراد در تجربه های نزدیک به مرگ واقعیت مشابهی رو تجربه می کنند (یعنی فرد در جنگل های آفریقا و کوه های هیمالیا چیز یکسانی رو می بینه، نه هر کس سنت های خودش رو).
    2. افراد از چیزی باخبر میشن که شیوه متفاوتی برای خبر داشتن ازش وجود نداره.
    3. این نتایج قابل تکرار است یعنی اگه سایرین دقیقا همون آزمایشات رو تکرار کنند نتیجه مشابهی رو می بینند.
    4. این تجربیات بوسیله داروها و ... قابل تکرار نیستند و فقط نزدیک به مرگ ممکن هستند.

میشه حرفتون رو پذیرفت. این دقیقا استانداردی است که من برای هر ادعای دیگه انتظار دارم تا ادعایی رو باور کنم. حالا اگه شما می فرمایید باور شما (هیچ چیز نظرم رو عوض نمی کنه) و من (ارائه آزمایش هایی که میتونه نظرم رو عوض کنه) هر دو به یک اندازه بحث احساس و به دور از عقلانیت هست، اوکی. تعریف جدیدی از این کلمات ارائه کردید
    ﺍﻣﮑﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﺎ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺑﺘﻮﻧﯿﻢ ﻫﻤﺪﯾﮕﻪ ﺭﻭ ﻣﺘﻘﺎﻋﺪ ﮐﻨﯿﻢ ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

...
    به عنوان مثال، پدیده خواب دیدن رو با هیچ روش علمی نمیشه بررسی کرد!! علم تنها به بررسی پدیده های قابل مشاهده می پردازه درحالی که رویا در ذهن خواب بیننده اتفاق می افته (نه عالم فیزیکی) و به همین دلیل علم هیچ دسرسی به اون نداره. تنها چیزی که علم میتونه در مورد خواب بگه اینکه هنگام خواب در مغز فرد قسمت های خاصی فعال/غیرفعال میشن یا اینکه امواج مغزی تغییر فرکانس میدن و ...، اما اینکه فرد در اون حالت داره صحنه هایی رو میبینه و تجربه میکنه رو با هیچ روش علمی نمیشه اثبات/رد کرد.
    1. ذهن افراد عالم فیزیکی نیست؟ حتما هارد کامپیوتر هم عالم فیزیکی نیست؟
    2. اتفاقا همین امسال تحقیقی در ژورنال Science چاپ شد که در اون تونستند بوسیله اسکن های مغزی، تصویری از چیزی که شخص خواب می دیده رو بازسازی کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیزهایی که شما می فرمایید مال قرن های گذشته است. کمی باید ذهنیت هاتون رو مدرن کنید.

فرض کنید شما دیشب خواب دیدین که با یکی از دوستانتون رفتین بیرون و اونجا اتفاقی براتون افتاده، شما با هیچ روش علمی نمیتونید اثبات کنید که دیشب چنین خوابی دیدین، در عین حال شک ندارید که چنین چیزی اتفاق افتاده و واقعیت داره.
    فعلا هیچ شیوه علمی نداریم، معنیش این نیست که این مسئله غیرممکن است. زمانی ممکن نبود بفهمیم امشب بارون میاد یا خیر. الان می دونیم. همین تفکرات شما در اون زمان می گفتند باران حاصل خشم خدایان است و باید حیوان (و شاید انسان) قربانی کنیم و ... .

بخش عظیمی از ادراکات انسان اینطوری هستن، احساساتی که هنگام عشق، خشم، حسادت، ناراحتی و ... به ما دست میدن هیچ کدوم قابل نشون دادن با روش علمی نیستن و برای علم بی معنی هستن، علم فقط میتونه نشون بده که مثلا هنگام خشم فلان هورمون ترشح میشه، همین، اما اینکه این هورمون ها باعث چه احساسی در انسان میشن رو نمیشه با متد علمی نشون داد. احساساتی مانند دلتنگی، بی قراری، لذت، درد، شوق و ... همه برای علم یکسری پدیده های بی معنی هستن که وجود فیزیکی و عینی ندارن، اما ما مطمین هستیم که وجود دارن، و اگر کسی به ما بگه چون از نظر علمی چنین احساساتی قابل اثبات نیستن پس وجود ندارن احتمالا به عقلش شک میکنیم.
    همه این موارد رو میشه بطور علمی بررسی کرد، بازسازی کرد و توضیح داد. همونطور که گفتم شما اینکه علم قادر به انجام چه چیزی هست یا نیست رو از گذشته دور گرفتید، باید کمی به علم مدرن بیشتر توجه کنید. حتی الان میشه تجربیات خاص (فرضا حسادت یا حتی تجربیاتی که حالت به اصطلاح عرفانی دارند) رو در مغز سایرین شبیه سازی کرد، بوسیله اسکن کردن مغز یک نفر و بازسازی اون نوع فعالیت ها در مغز نفر دوم، و توصیفات مستقل این افراد از تجربیاتی که داشتند نشون میده این افراد چیز مشابهی رو تجربه کردند. شما می فرمایید اینها ربطی به دنیای فیزیکی ندارند، خب الان دیگه بحث "غیر علمی" بودن نیست بلکه "ضد علمی" بودن است.

درد، شوق، لذت و ... برای علم پدیده های بی معنی هستند؟ فکر نمی کنم این حرف ها نیازی به پاسخ داشته باشه.

اینها رو گفتم که بدونیم غیر علمی بودن لزوما مساوی با بی معنی بودن و وجود نداشتن نیست. اما اینکه معتقدین به متافیزیک چه دلایلی برای باورهاشون دارن، بطور خلاصه چنتاش رو نام میبرم اگر دوست داشتید میتونیم در موردشون صحبت کنیم:

1. تاثیر آگاهی بر ماده، مثه تاثیر دارونماها، تلقین و هیپنوتیزم، تاثیر آگاهی بر ذرات در دنیای کوانتوم و ...
    2. پدیده "به دل افتادن"
    3. پدیده خواب دیدن
    4. پدیده وابستگی کوانتومی (quantum entanglement)
    5. تجربیات نزدیک به مرگ
    6. وجود دانشمندان ضد دینی که به دلایلی معتقد شدن
    و ...
    برای اکثر این موارد تاپیک داریم و بطور مفصل بحث کردیم. چیزهایی مثل تلقین، هیبنوتیزم، دارونما، اثر مشاهده گر و ... بطور علمی صد درصد قابل توضیح هستند و اینکه شما این ها رو چیزهای "غیر علمی" می نامید در اصل نشون میده شما از دامنه "غیر علمی" کم کم رسیدید به "ضد علمی".

8. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ﺍﻣﮑﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﺎ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺑﺘﻮﻧﯿﻢ ﻫﻤﺪﯾﮕﻪ ﺭﻭ ﻣﺘﻘﺎﻋﺪ ﮐﻨﯿﻢ ...
    در اصل برداشت من از صحبت شما این خواهد بود:

1. شما بر اساس اعترافتون، هیچ چیز نظرتون رو عوض نخواهد کرد.
    2. شما قادر به ارائه استانداردهایی که من اشاره کردم برای تغییر نظر من نیستید.

کاملا از ابتدای بحث هم مشخص بود قضیه همین است. یک فرد که معتقد به گردش خورشید به دور زمین یا ضدفرگشت هم هست همین حرف رو می زنه.

ممنون به خاطر بحث

10. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

به نظرم اینکه باورمندان (البته یه سریشون که مخشون کار میکنه، بعضیاشون صرفا از روی تعصبه) نمیتونن 100% صحبت های به اصطلاح علمی که همه چیز رو باید علمی بررسی کرد وگرنه اعتبار نداره رو قبول کنن اینه که یه چیزایی به عینه در زندگی بهشون ثابت شده و مثل خورشید براشون روشنه اما یه عده میگن اگه علمی ثابت نشه ما نمیتونیم قبول کنیم، خب اگه کسی با هزار دلیل بگه خورشید تو آسمون نیست این باعث نمیشه که من بگم خورشید نیست، بلکه باعث میشه به متد و روش علمی شما شک کنم، البته خودم به شخصه اینجور نیستم و میگم خوب و بد یه چیزی رو باید دید و نباید همه چیز رو چون یه گوشه کار میلنگه رد کرد.

12. 2 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

در اصل برداشت من از صحبت شما این خواهد بود:

1. شما بر اساس اعترافتون، هیچ چیز نظرتون رو عوض نخواهد کرد.
    2. شما قادر به ارائه استانداردهایی که من اشاره کردم برای تغییر نظر من نیستید.

کاملا از ابتدای بحث هم مشخص بود قضیه همین است. یک فرد که معتقد به گردش خورشید به دور زمین یا ضدفرگشت هم هست همین حرف رو می زنه.

ممنون به خاطر بحث
    خواهش میکنم ...

14. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

. ذهن افراد عالم فیزیکی نیست؟ حتما هارد کامپیوتر هم عالم فیزیکی نیست؟
    .
    ارتباطش به بحث چیه؟
    اتفاقا همین امسال تحقیقی در ژورنال Science چاپ شد که در اون تونستند بوسیله اسکن های مغزی، تصویری از چیزی که شخص خواب می دیده رو بازسازی کنند.
    اینو چک میکنم بعد نظرم رو میگم

فعلا هیچ شیوه علمی نداریم، معنیش این نیست که این مسئله غیرممکن است. زمانی ممکن نبود بفهمیم امشب بارون میاد یا خیر. الان می دونیم. همین تفکرات شما در اون زمان می گفتند باران حاصل خشم خدایان است و باید حیوان (و شاید انسان) قربانی کنیم و ... .
    اگه به پست های قبلیم نگاه کنید می بینید که خودم چندین بار تاکید کردم که علم امروز نمیتونه این مسایل رو بررسی کنه، حرف من از اول همین بود!! اما اینکه شما سعی میکنید با مثال بارون مسایلی مثه وجود روح و ... رو زیر سوال ببرید کار درستی نیست. چون دارید یک باور خرافی رو با یک باور که دلایل و شواهد فلسفی/علمی/عرفانی بسیاری داره یکی میکنید و به خواننده القا میکند که ایندو از یک جنس هستن، در حالی که نیستن ...

حتی الان میشه تجربیات خاص (فرضا حسادت یا حتی تجربیاتی که حالت به اصطلاح عرفانی دارند) رو در مغز سایرین شبیه سازی کرد، بوسیله اسکن کردن مغز یک نفر و بازسازی اون نوع فعالیت ها در مغز نفر دوم، و توصیفات مستقل این افراد از تجربیاتی که داشتند نشون میده این افراد چیز مشابهی رو تجربه کردند.
    کجا چنین تحقیق انجام شده؟
    درد، شوق، لذت و ... برای علم پدیده های بی معنی هستند؟ فکر نمی کنم این حرف ها نیازی به پاسخ داشته باشه.
    حقیقتش من پاسخش رو نمیدونم، ممنون میشم برام توضیح بدید که اینها چطور برای علم بامعنی هستن

برای اکثر این موارد تاپیک داریم و بطور مفصل بحث کردیم. چیزهایی مثل تلقین، هیبنوتیزم، دارونما، اثر مشاهده گر و ... بطور علمی صد درصد قابل توضیح هستند و اینکه شما این ها رو چیزهای "غیر علمی" می نامید در اصل نشون میده شما از دامنه "غیر علمی" کم کم رسیدید به "ضد علمی".
    ممنون میشم بدون ارجاع به تاپیک های دیگه بصورت خلاصه توضیح بدید اینا چطور صدرصد علمی هستن

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

کلا به نظرم این تایپیک حذف بشه بهتره ما همیشه در حال تفریط یا افراطیم
    به قول اریک فروم بعضی از آدما دچار بت پرستی عقیده پرستی،دچار بت پرستی علم پرستی و حتی بالاتر دچار بت پرستی خدا پرستی هستند
    با توجه مباحثه پیش آمده این تایپیک به نظرم حذف شود بهتر است
    انسانها فارغ از هر گونه عقیده با هم در صلح و دوستی و صفا و آرامش زندگی کنند خوشایند تر است تا اینکه بخان عقایدشونو به بقیه بقبولانند.
    موفق باشید

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •