هر تیمی نه وحید جون من دارم میگم آرسنال و میلان تو این سالها از دورتمند و اتلتیکو خیلی ضعیفترن همین!!شما به اسمها توجه میکنی بدون اینکه به شرایط تیم توجه کنی!خیلی راحت هم خودتو میزنی کوچه علی چپ!!صحبت سال 2003 نیست که سال 2016 مثلا همین الان تیمی مثل سویا یا ویارئال با منچستر بازی کنه من مطمئنم که میبره منچستر رو حالا چون منچستر اسمش منچستر قرار نیست که منکر شرایط ضعیف الانش بشی!!شما چه بخواهی چه نخواهی میلان و آرسنال از 2009 به بعد به یک تیم درجه دو تبدیل شدند!!در مورد ولفسبورگ هم تیم قابل احترامی تیمهایی که به مراحل حذفی لیگ قهرمانان صعود میکنن همشون تیمهای خوبی هستن!!
شما گفتی هی ما به تیمای ضعیف میخوریم من گفتم پارسال اتلتیکو رو زدیم تو همین مرحله حالا با این استدلالتون اتلتیکو به نظر شما ضعیف یا قوی؟یادم نمیاد جایی گفته باشم اتلتیکو تیم ضعیفی باشه همین اتلیتکو تیمی هستش که چند سالیکه تو لیگ حسرت بردش رو دارین ولی جلو بارسا همیشه یه بازنده بوده ! نمونش همین بازی های اخیر ش تو حذفی اسپانیا !
من حرفم اینه که اتلتیکو تیم بسیار قدرتمندی هست و همین الانش هم از تیمایی مثل میلان و آرسنال و چلسی و ...... خیلی قدرتمندتر هست!!حالا ابر و ماه و فلک دست در دست هم داد با گل دقیقه 90 اتلتیکو رو تو فینال بردین ایه نازل نشده که حتما تیم ضعیفی باشه !
ما و مادریدیها آرزومون باز تو ورزشگاه کریستیا"نو"کمپ بازی کنیم!!بازم میگم من امیدوارم رئال بیاد بالا و تو نیمه نهایی حتما بخوره به بارسا ! که بعدش ببینیم راه فینال از کجا میگذره