تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 108

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 16-2015 | مرحله حذفی

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هر تیمی نه وحید جون من دارم میگم آرسنال و میلان تو این سالها از دورتمند و اتلتیکو خیلی ضعیفترن همین!!شما به اسمها توجه میکنی بدون اینکه به شرایط تیم توجه کنی!خیلی راحت هم خودتو میزنی کوچه علی چپ!!صحبت سال 2003 نیست که سال 2016 مثلا همین الان تیمی مثل سویا یا ویارئال با منچستر بازی کنه من مطمئنم که میبره منچستر رو حالا چون منچستر اسمش منچستر قرار نیست که منکر شرایط ضعیف الانش بشی!!شما چه بخواهی چه نخواهی میلان و آرسنال از 2009 به بعد به یک تیم درجه دو تبدیل شدند!!در مورد ولفسبورگ هم تیم قابل احترامی تیمهایی که به مراحل حذفی لیگ قهرمانان صعود میکنن همشون تیمهای خوبی هستن!!
    یادم نمیاد جایی گفته باشم اتلتیکو تیم ضعیفی باشه همین اتلیتکو تیمی هستش که چند سالیکه تو لیگ حسرت بردش رو دارین ولی جلو بارسا همیشه یه بازنده بوده ! نمونش همین بازی های اخیر ش تو حذفی اسپانیا !
    شما گفتی هی ما به تیمای ضعیف میخوریم من گفتم پارسال اتلتیکو رو زدیم تو همین مرحله حالا با این استدلالتون اتلتیکو به نظر شما ضعیف یا قوی؟
    حالا ابر و ماه و فلک دست در دست هم داد با گل دقیقه 90 اتلتیکو رو تو فینال بردین ایه نازل نشده که حتما تیم ضعیفی باشه !‌
    من حرفم اینه که اتلتیکو تیم بسیار قدرتمندی هست و همین الانش هم از تیمایی مثل میلان و آرسنال و چلسی و ...... خیلی قدرتمندتر هست!!
    بازم میگم من امیدوارم رئال بیاد بالا و تو نیمه نهایی حتما بخوره به بارسا ! که بعدش ببینیم راه فینال از کجا میگذره
    ما و مادریدیها آرزومون باز تو ورزشگاه کریستیا"نو"کمپ بازی کنیم!!
    Last edited by joey jordison; 09-04-2016 at 16:46.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هر تیمی نه وحید جون من دارم میگم آرسنال و میلان تو این سالها از دورتمند و اتلتیکو خیلی ضعیفترن همین!!شما به اسمها توجه میکنی بدون اینکه به شرایط تیم توجه کنی!خیلی راحت هم خودتو میزنی کوچه علی چپ!!صحبت سال 2003 نیست که سال 2016 مثلا همین الان تیمی مثل سویا با ویارئال با منچستر بازی کنه من مطمئنم که میبره منچستر رو حالا چون منچستر اسمش منچستر قرار نیست که منکر شرایط ضعیف الانش بشی!!شما چه بخواهی چه نخواهی میلان و آرسنال از 2009 به بعد به یک تیم درجه دو تبدیل شدند!!در مورد ولفسبورگ هم تیم قابل احترامی تیمهایی که به مراحل حذفی لیگ قهرمانان صعود میکنن همشون تیمهای خوبی هستن!!

شما گفتی هی ما به تیمای ضعیف میخوریم من گفتم پارسال اتلتیکو رو زدیم تو همین مرحله حالا با این استدلالتون اتلتیکو به نظر شما ضعیف یا قوی؟

من حرفم اینه که اتلتیکو تیم بسیار قدرتمندی هست و همین الانش هم از تیمایی مثل میلان و آرسنال و چلسی و ...... خیلی قدرتمندتر هست!!

ما و مادریدیها آرزومون باز تو ورزشگاه کریستیا"نو"کمپ بازی کنیم!!
    اقا میلان رو شما اسمش رو اوردی این وسط ! کاملا قبول دارم میلان قدرت و ابهت قبل رو نداره متاسفانه ! ولی در مورد ارسنال مخالفم ارسنال همیشه در یه سطح متوسط رو به بالا بوده و زیاد فراز و فرود نداشته و همیشه چوب خرید های نچندان خوبش رو خرده ! به غیر از امسال که خرید های خوبی داشته ! اونم به لطف مربی سابق ما که امثال پیتر کبیر رو مفت فروخت به تیم رقیب !

مرد مومن چه کوچه علی چپی زدم من ! من میگم شما ( طرفداران رئال) همیشه تیمم های روبرتون رو حتی اگر شموشک نوشهر هم باشه میگید تیم قوی بوده ! ولی به عنوان مثال هیچ اشاره ای به قرعه های انچنانی بارسا از همون یک هشتم تا فینال ندارید ! و حتی شما اینم قبول ندارید مربیتون فعلا زیر فشار درست و حسابی نرفته و عیارش مشخص نیست ! که در حد خدایی بالا میبرینش ( هرچند ذاتا زیدان دوران بازیگری رو خیلی دوس داشتم ) اما در عرصه مربیگری به نظرم حرفی برای گفتن نداره !

شما هم فقط گیر دادی به اتلتیکو ! خوبه در طول این چند سال همیشه خوردین به پست تیم های ضعیف ( خدا وکیلی اینطور نبوده ؟ چه گروهی چه حذفی ) به قول یک نفر که به شوخی میگفت همیشه برای انتخاب حریف رئال تو قرعه کشی گوی حضعیف ترین رقیب رو گرمتر میکنند که اونی که قرعه رو بر میداره متوجه بشه و اون گوی رو برداره ولی امسال گوی مثل اینکه خیلی داغ بوده

اتفاقا ما و بارسایی ها هم آرزمونه باز به کمپ تمرینی شماره 2 مون سانتیاگو برنابو برگردیم !!

پ . ن : این حرف من رو مطمئنا هیچ کدوم از رئالی ها قبول نخواهند داشت اما به نظرم رئال وقتی قدرت قبل خودش رو بدست میاره که رونالدو از رئال بره ! چون بازیکنی که موفقیت شخصی رو به موفقیت تیمی ترجیح بده هیچ سودی برای تیمش نخواهد داشت حالا شما بیا 8 تا جلو تیمی مثل ایبار بزن ! ولی چند ساله یه جام تو لیگ هم نتونی بگیری فایده ای نداره !
    Last edited by vahidreza2007; 09-04-2016 at 16:41.

3. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما هم فقط گیر دادی به اتلتیکو ! خوبه در طول این چند سال همیشه خوردین به پست تیم های ضعیف ( خدا وکیلی اینطور نبوده ؟ چه گروهی چه حذفی ) به قول یک نفر که به شوخی میگفت همیشه برای انتخاب حریف رئال تو قرعه کشی گوی حضعیف ترین رقیب رو گرمتر میکنند که اونی که قرعه رو بر میداره متوجه بشه و اون گوی رو برداره ولی امسال گوی مثل اینکه خیلی داغ بوده
    بازم میگم
    و اما گوی داغ هم آخه پارسال تو همین مرحله تیمهای موناکو و پورتو هم بودن چطور میشه اونا گوی داغ نبودن و اتلتیکو بود؟
    امیدوارم نگی که دیگه موناکو و پورتو از اتلتیکو قویترن!!!!شما اینو برای من مشخص کن!
    اتفاقا ما و بارسایی ها هم آرزمونه باز به کمپ تمرینی شماره 2 مون سانتیاگو برنابو برگردیم !!
    ایشالا که با هم بازی میکنیم استاد بنیتز هم سلام میرسونه خدمتتون منتها از سن جیمز پارک نه سانتیاگو برنابئو!!
    این حرف من رو مطمئنا هیچ کدوم از رئالی ها قبول نخواهند داشت اما به نظرم رئال وقتی قدرت قبل خودش رو بدست میاره که رونالدو از رئال بره ! چون بازیکنی که موفقیت شخصی رو به موفقیت تیمی ترجیح بده هیچ سودی برای تیمش نخواهد داشت حالا شما بیا 8 تا جلو تیمی مثل ایبار بزن ! ولی چند ساله یه جام تو لیگ هم نتونی بگیری فایده ای نداره !
    اولا که ما خیلی سال هستش که طرفدار رئالیم و همه هم میدونیم رونالدو و کلا هر بازیکن دیگه ای یک روز میاد یک روزهم میره این از این!!!موفقیت شخصی هم گوشمون از این حرفا پر!!ترول قدیمی هست!مطمئن باش شما هم با ایبار بازی میکنین بازیکنهاتون 8 تا بزنن چرا نمیتونن
    بعد راجب این جمله
    ولی چند ساله یه جام تو لیگ هم نتونی بگیری فایده ای نداره !
    خوب فوتبال همینه دیگه
    الان کلبرسون هم جام جهانی برده ولی مسی و رونالدو نبردن و همه تلاشاشون فایده ای نداره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازم میگم
    و اما گوی داغ هم آخه پارسال تو همین مرحله تیمهای موناکو و پورتو هم بودن چطور میشه اونا گوی داغ نبودن و اتلتیکو بود؟
    امیدوارم نگی که دیگه موناکو و پورتو از اتلتیکو قویترن!!!!شما اینو برای من مشخص کن!

ایشالا که با هم بازی میکنیم استاد بنیتز هم سلام میرسونه خدمتتون منتها از سن جیمز پارک نه سانتیاگو برنابئو!!

اولا که ما خیلی سال هستش که طرفدار رئالیم و همه هم میدونیم رونالدو و کلا هر بازیکن دیگه ای یک روز میاد یک روزهم میره این از این!!!موفقیت شخصی هم گوشمون از این حرفا پر!!ترول قدیمی هست!مطمئن باش شما هم با ایبار بازی میکنین بازیکنهاتون 8 تا بزنن چرا نمیتونن
    بعد راجب این جمله

خوب فوتبال همینه دیگه
    الان کلبرسون هم جام جهانی برده ولی مسی و رونالدو نبردن و همه تلاشاشون فایده ای نداره؟
    مهران جون صحبت سر قوی یا ضعیف بودن اتلیتکو نیست ! اصلا حرفی تو قوی بودن اتلتیکو نیست حالا شاید بعضی ها سبک بازی این تیم رو دوست نداشته باشن که اتفاقا برعکس من سبک بازیشون رو خیلی قبول دارم و امیدوار بودن سیمونه بیادب شه مربیمون که تو چلسی که کنته اومد که اونم بد نیست البته !

اما صحبت سر قدرت رئال هستش در مقایسه با قدرت و دست پر رئال انصافا تیم هایی مثل رم و ولفسبورگ و .... واقعا ضعیف هستند بازم هم با همین تعریف اتلتیکو یه پله از لحاظ قدرت پایین تر از رئال هستش .

در حال حاضر در شرایط نرمال بارسا از لحاظ فوتبالی تقریبا و با ارفاق یک پله بالاتر از همه تیم های اروپایی هستش ( البته در شرایط فعلی منظورمه ) و رئال - بایرن - تقریبا در یک سطح و یک پله پایین تر اتلتیکو - پاریس - سیتی - منچستر - یوونتوس -یه پله پایین تر چلسی - ارسنال و ... قرار دارند دیگه با این حساب تقریبا قدرت بقیه تیم ها مشخص هستش

قربون استاد بنیتز سلام متقابل برسون بهش البته ما امید زیادی داریم رئال با زیدان قرارداد بلند مدت ببنده

همون ابتدای حرفم گفتم طرفدارای رئال اون حرفم رو مطمئنا قبول ندارن ولی نظر شخصی من همونی هست که گفتم

در مورد 7-8 تا زدن انصافا بارسا این فصل بیشتر تیم ها رو 4-5 تایی کرده !! ولی بزرگ منشی یه بازیکن مثل مسی از اون پنالتی تاریخی که پاس داد به سوارز مشخص میشه و اینکه براش موفقیت تیم مهمتر از افزایش شمار گل هاش با پنالتی و .. باشه

در مورد کلبرسون و تلاشش و ... هم تا حدودی موافقم ولی باز مسی تاثیرش تو تیم ملی ارژانتین بیشتر از رونالدو تو پرتغال بوده ولی بازم از انصاف خارج نشیم تلاش و پشتکار رونالدو هم مثال زدنی هستش کمتر بازیکنی تو طول تاریخ به حریصی و عطش به پیشرفت و موفقیت مثل رونالدو داریم اصلا همین باعث شده بیاد 3 تا توپ طلا بگیره

6. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببین وحید جون داداش شما نباید گول اسمها رو بخوری همینجور که خودتم فوتبالی هستی و میدونم فوتبال نگاه میکنی نگذار اسمها شما رو به اشتباه بندازن بعله شاید دورتمند و اتلتیکو و یا حتی سویا و ویارئال و یا تاتنهام و ناپولی از این قبیل تیمها اسمشون کوچیک باشه ولی در حال حاضر شدید رو به رشدن و تیمهایی هستند که واقعا فوتبال و خیلی خوب بازی میکنن الان این تیمها شرایطشون بهتر از غولهای بزرگی مانند اینتر و میلان و منچستریونایتد و چلسی و رم و ......بهتر هستند اما خوب کسی به این نکته توجه نمیکنه و وقتی تیمی با اینتر بازی میکنه فکر میکنن همانطور مثل سال 2003 هستش نه داداش من اینتر الان دیگه نه رکوبا داره نه ویری داره نه کوردوبا داره نه تولدو داره و .....میبینی فقط اسمش اینتر هست!!
    قضیه گوی های داغ هم بالا اشاره کردم اصلا امسال فکر کنم قرعه رئال و ولفسبورگ رو هم زامبروتا که بازیکن بارسلونا بود برداشت!!سالهای قبل هم همینطور بوده مثلا پارسال اگه به تئوری توطئه اعتقاد داشته باشیم با اون شرایطی که رئال مقابل اتلتیکو داشت تو همین مرحله به هیچ وجه با عقل جور در نمیومد در حالی که خیلی راحت میتونستند پورتو یا موناکو رو با رئال بندازن که این اتفاق نیافتاد و خطرناکترین تیم سال قبل به رئال خورد!در کل اگر حرف و حدیثی باز هست من حاظرم تا اونجا که میتونم بحث کنم گرچه فکر نکنم نتیجه ای حاصل بشه!!
    همون ابتدای حرفم گفتم طرفدارای رئال اون حرفم رو مطمئنا قبول ندارن ولی نظر شخصی من همونی هست که گفتم
    اگر کسی به خاطر بازیکنی طرفدار تیمی بشه به نظر من هیچ مشکلی نیست بلاخره همه یک سری بازیکن رو بیشتر دوست دارن ولی طرفدار واقعی طرفدارهای تیمن نه بازیکن الان شما هازارد از چلسی بره دیگه طرفدار چلسی نمیشی معلومه که میشی فن های نوجوان هم بلاخره سنشون میره بالا و اینو میفهمن که طرفدار تیم بودن بهتر از طرفدار بازیکن بودن هست!!البته نمیشه منکر این شد که بعد از 2009 مثلا طرفدارهای بارسلونا خیلی بیشتر شده البته به نظر من هیچ ایرادی نداره ولی امیدوارم تو روزهای بد هم طرفدار باقی بمونن!!
    در مورد 7-8 تا زدن انصافا بارسا این فصل بیشتر تیم ها رو 4-5 تایی کرده !! ولی بزرگ منشی یه بازیکن مثل مسی از اون پنالتی تاریخی که پاس داد به سوارز مشخص میشه و اینکه براش موفقیت تیم مهمتر از افزایش شمار گل هاش با پنالتی و .. باشه
    میخواستم یک چیز بگم ولش کن بگم باز باید بحث بیخود کنیم!!
    در مورد کلبرسون و تلاشش و ... هم تا حدودی موافقم ولی باز مسی تاثیرش تو تیم ملی ارژانتین بیشتر از رونالدو تو پرتغال بوده ولی بازم از انصاف خارج نشیم تلاش و پشتکار رونالدو هم مثال زدنی هستش کمتر بازیکنی تو طول تاریخ به حریصی و عطش به پیشرفت و موفقیت مثل رونالدو داریم اصلا همین باعث شده بیاد 3 تا توپ طلا بگیره
    بابا بازیکنای آرژانتین رو با پرتغال مقایسه کن بعد خیلی چیزا دستت میاد!من خودم عاشق پرتغالم از یورو 2000 به اینور ولی این پرتغال بازیکناش کجا اون کجا اگه تیم یورو 2000 کنار رونالدو بود من مطمئنم جام کسب میکردیم (ژائو پینتو - سرجیو کنسیسائو - روی کاستا - فیگو - پائولتا و .......)کجا الان کجا

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببین وحید جون داداش شما نباید گول اسمها رو بخوری همینجور که خودتم فوتبالی هستی و میدونم فوتبال نگاه میکنی نگذار اسمها شما رو به اشتباه بندازن بعله شاید دورتمند و اتلتیکو و یا حتی سویا و ویارئال و یا تاتنهام و ناپولی از این قبیل تیمها اسمشون کوچیک باشه ولی در حال حاضر شدید رو به رشدن و تیمهایی هستند که واقعا فوتبال و خیلی خوب بازی میکنن الان این تیمها شرایطشون بهتر از غولهای بزرگی مانند اینتر و میلان و منچستریونایتد و چلسی و رم و ......بهتر هستند اما خوب کسی به این نکته توجه نمیکنه و وقتی تیمی با اینتر بازی میکنه فکر میکنن همانطور مثل سال 2003 هستش نه داداش من اینتر الان دیگه نه رکوبا داره نه ویری داره نه کوردوبا داره نه تولدو داره و .....میبینی فقط اسمش اینتر هست!!
    قضیه گوی های داغ هم بالا اشاره کردم اصلا امسال فکر کنم قرعه رئال و ولفسبورگ رو هم زامبروتا که بازیکن بارسلونا بود برداشت!!سالهای قبل هم همینطور بوده مثلا پارسال اگه به تئوری توطئه اعتقاد داشته باشیم با اون شرایطی که رئال مقابل اتلتیکو داشت تو همین مرحله به هیچ وجه با عقل جور در نمیومد در حالی که خیلی راحت میتونستند پورتو یا موناکو رو با رئال بندازن که این اتفاق نیافتاد و خطرناکترین تیم سال قبل به رئال خورد!در کل اگر حرف و حدیثی باز هست من حاظرم تا اونجا که میتونم بحث کنم گرچه فکر نکنم نتیجه ای حاصل بشه!!

اگر کسی به خاطر بازیکنی طرفدار تیمی بشه به نظر من هیچ مشکلی نیست بلاخره همه یک سری بازیکن رو بیشتر دوست دارن ولی طرفدار واقعی طرفدارهای تیمن نه بازیکن الان شما هازارد از چلسی بره دیگه طرفدار چلسی نمیشی معلومه که میشی فن های نوجوان هم بلاخره سنشون میره بالا و اینو میفهمن که طرفدار تیم بودن بهتر از طرفدار بازیکن بودن هست!!البته نمیشه منکر این شد که بعد از 2009 مثلا طرفدارهای بارسلونا خیلی بیشتر شده البته به نظر من هیچ ایرادی نداره ولی امیدوارم تو روزهای بد هم طرفدار باقی بمونن!!

میخواستم یک چیز بگم ولش کن بگم باز باید بحث بیخود کنیم!!

بابا بازیکنای آرژانتین رو با پرتغال مقایسه کن بعد خیلی چیزا دستت میاد!من خودم عاشق پرتغالم از یورو 2000 به اینور ولی این پرتغال بازیکناش کجا اون کجا اگه تیم یورو 2000 کنار رونالدو بود من مطمئنم جام کسب میکردیم (ژائو پینتو - سرجیو کنسیسائو - روی کاستا - فیگو - پائولتا و .......)کجا الان کجا
    مهران جون داداش زیاد به این نوع تیم ها اطمینان نکن اینا مثل جرقه هایی هستند میان و روشن میشند و چشم ها رو خیره میکنند و بعد خیلی زود خاموش میشن و از یاد ها میرن ! اما تاریخ و ابهت هر چیزی حتی تیم های فوتبال از بین رفتنی نیست !

به عنوان مثال همین لستر سیتی رو قول حتمی میدم سال بعد میانه های جدول و یا در رتبه های اخر جدول خواهد بود یا موارد اینچنینی دیگه زیاد بوده ! یادمه همچین موردی چند سال قبل تو لیگ المان هم که یه تیم که تازه لیگ برتری شده بود تا هفته های اخر تو صدر بود که یک مرتبه با چند شکست اومد و کلا محو شد !

تیم هایی مثل اینتر - میلان - رم - لیورپول و ... امثالهم پشت خودشون تاریخی دارند فراموش نشدنی تو انگلیس مگر میشه تیمی مثل منچستر رو حتی اگر خیلی ضعیف شده باشه رو نادیده گرفت یا چلسی رو ! درسته که فصل کابوس واری سپری شده اما مطمئنا دوباره جای امثال چلسی تو بیگ فور بالای جدول هستش

ولی تلاش تیم هایی مثل لستر و ولفسبورگ و ناپولی و ... ستودنی هستش این تیم ها نشون دادن برای تیم بودن و بهترین بودن همه چی پول نیست ولی جای بسی تاسف که این تیم ها عمرشون کوتاهه !

والا من اشکالی نمبینم کسی به خاطر مثلا رونالدو یا مسی طرفدار رئال یا بارسا بشه ولی اینکه مثلا با انتقال رونالدو یا مسی به یه تیم دیگه کلا بارسا رو رئال رو هم بذاره کنار و بره طرفدار تیم جدید بازیکنای محبوبشون بشه به این نمیگن طرفداری !

به شخصه از دوران دبیرستان ( میشه حدود 14-15 سال ) طرفدار چلسیم با بدو خوبش هم همیشه کنار اومدم بو به شدت هم تیم فن هستم و تعصب خاصی روی هیچ بازیکنی ندارم که بگم اگر مثلا جان تری بره از تیم ( که باید این سال بره دیگه ) منم دیگه طرفداری چلسی رو نمیکنم ! حالا چه برسه بازیکنی مثل هازارد باشه که از خدامه بره رئال به جاش خامس رو ازتون بگیریم
    از طرف دیگه فکر کنم تنها چلسی فن متعصب روی زمین که در عین حال طرفدار بارسا هم هست ( انصافا هر دو تیم رو تو این سال ها دنبال کردم ) من باشم این رو گفتم که فکر نکنید نمیدونم حزب باد و ... هستیم و از این حرفا ! تا ابد تیم اول و اخرمون چلسی کبیر هستش !

از لحاظ ملی هم از دورانی که ورون و باتیستوتا وایمار و ...حکمرانی میکردند تو ارژانتین طرفدار اون بودم و هنوز هم هستم ارژانتین این دوران یکی از ضعیف ترین و خالی ترین تیم ها از لحاظ بازیکن هستش البته پرتغال هم همینطور

ولی خودمونیم هم مسی و و البته با درجه کمی بیشتر رونالدو بدون وبدن بازیکن های تاپی که ساپورتشون کنند حقیقتا نمیتونند یه تنه کاری کنند برای تیم هاشون ! یعنی اون کاری که امثال مارادونا و پله برای تیم هاشون کردند این دو تا هنوز نتونستند بکنند !

پ. ن : طلسم آنوئتا هم مثل اینکه دست بردار بارسا نیست امیدوارم این افت بارسا کار دستش نده تو بازی اتلتیکو !

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انتقاد الیور کان: اخیرا شکم رونالدو را بیشتر از ---- همسرم دیده ام. به نظر می رسید بازیکنان مادرید از اینکه مجبور شده اند به اینجا بیایند و مقابل ولفسبورگ بازی کنند ناراحت هستند و گویی به آنها توهین شده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: از پیروزی‌ ولفسبورگ بر رئال خوشحال‌ شدم

پپ گواردیولا از اینکه ولفسبورگ توانسته در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، رئال مادرید را شکست دهد ابراز خوشحالی کرد.

به گزارش "ورزش سه"، چهارشنبه شب رئال مادرید سرمست از پیروزی در ال کلاسیکو به مصاف ولفسبورگ رفت اما در عین ناباوری 2-0 از میزبانش شکست خورد تا کار صعودش با مشکل مواجه شود.

گواردیولا، سرمربی بایرن در نشست خبری بازی با اشتوتگارت، در پاسخ به سوالی در مورد برتری ولفسبورگ گفت:" همه 8 تیم حاضر در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، مربیان و بازیکنان بزرگی در اختیار دارند و بازی ساده وجود ندارد. همین نتایج عجیب است که فوتبال را به ورزش فوق العاده ای تبدیل کرده است.

پیروزی ولفسبورگ درس خوبی به همه، از جمله رئال، بایرن و بارسلونا بود تا بدانند تنها با نام و اعتبار نمی توان در بازی ها پیروز شد. واقعیت این است که از پیروزی ولفسبورگ خوشحال شدم. هر 4 بازی دور یک چهارم، نتایج کاملا عادلانه ای داشت و از همه بهتر ولفسبورگ نتیجه گرفت و بخاطرشان خوشحالم."

12. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کادر سانتیاگو برنابئو با نقاشی دوباره خط ها، زمین رو برای بازی امشب بزرگ تر کردن. یوفا اجازه میده که زمین تا 68 متر عرض داشته باشه که تصاویر نشون میده عرض زمین بیشتر شده. به ادعای گل هدف رئالی ها میتونه خسته کردن بازیکنان وولفسبورگ باشه.

Real Madrid make their pitch wider ahead of crucial Champions League clash with Wolfsburg

14. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بارسلونا نتیجه سیو انرژی در یه ال کلاسیکوی بی اهمیت رو گرفت

بارسا - ولفسبورگ - بایرن - پاریس

نیمه نهایی جذابی میتونه باشه

شانس سیتی بیشتره ولی من ترجیح میدم پاریس بیاد بالا
    Nice try greg....

16. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •