تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 105 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1046

نام تاپيک: فوری : مشاوره برای خرید بهترین تلویزیون 4K بدون گارانتی

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سامسونگ hu7000 رو با الجی uf850یاub850 نباید مقایسه کرد. این مدل سامسونگ خیلی ابتدائیه و پنل ۶۰هرتزی داره. امکانات تصویرش حتی از h6400 هم پایین‌تره.
    اون دو مدل الجی یه خوبیشون اینه که local dimming دارن و اینطوری مشکل کنتراست پایین پنل IPS حل میشه. هردو هم ۱۲۰/۱۰۰ هرتزی هستن.
    مدل ub85000 گلدیران رو من دیده بودم و در تصاویر سیاه با نقاط روشن، تصاویر سه‌بعدی و آپ‌اسکیل تصاویر کم‌کیفیت‌تر واقعا فاجعه بود. اما روشنایی بیشینه زیادی داشت و رنگ‌ها رو هم خوب نشون میداد. بعدا الجی یه آپدیت براش داد که به گفته سایت‌های تخصصی، تمام اون مشکلات رو تا حد زیادی حل کرد. یعنی مشکل از firmware بود نه خود پنل.
    مدل ۲۰۱۵ یعنی uf850 هم بنظر چیز خوبیه و پیشرفت داشته نسبت به پارسال. برای اطلاع بگم که یک پورت usb3 هم داره. اینم بگم که اگر ویدیوی 4k رو با usb2 به تیوی وصل کنید رزولوشن پخش به fullhd دان‌اسکیل میکنه. پورت‌های hdmi2.0 و usb3 برای تیوی 4k خیلی مهمه.

نمیدونم قیمت ۴۹اینچ این uf850 چنده، ولی اگر دور و بر ۳تومن باشه، خیلی مناسبه. به خوبی سامسونگ 48hu7500 (همون ۸۸۹۰ سام‌سرویس) نیست اما ارزونتره.

اگر کسی رو برای قیمت گرفتن در دبی سراغ دارید، قیمت سامسونگ 55ju7500 رو هم درصورت امکان بپرسید.
    احتمالا امسال از بین این مدل و پاناسونیک cx700 یکی رو بخرم. البته اگر پانا وارد بشه.

2. 3 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه T E R M I N A T O R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Dreams Land

پيش فرض

ممنون لطف کردین بابت راهنمایی. والا فردی که فرستادم دبی تاجر یا واردکننده نیس که اطلاعات داشته باشه یا به پیچ و خم خرید وارد باشه. برای یه کار شخصی اونور رفته. خودم سه مدل بهش سفارش دادم که امروز بهم زنگ زد و با کمال تعجب این مدل ها که حتی اینجا هم گیرمیاد گفت گیر نیاوردم!. احتمالا مراکز خرید اصلی و عمده رو بلد نباشه. حالا مورد شما هم بهش میگم اگه پیداکرد چشم اطلاع میدم.

4. 2 کاربر از T E R M I N A T O R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سامسونگ hu7000 رو با الجی uf850یاub850 نباید مقایسه کرد. این مدل سامسونگ خیلی ابتدائیه و پنل ۶۰هرتزی داره. امکانات تصویرش حتی از h6400 هم پایین‌تره.
    اون دو مدل الجی یه خوبیشون اینه که local dimming دارن و اینطوری مشکل کنتراست پایین پنل IPS حل میشه. هردو هم ۱۲۰/۱۰۰ هرتزی هستن.
    مدل ub85000 گلدیران رو من دیده بودم و در تصاویر سیاه با نقاط روشن، تصاویر سه‌بعدی و آپ‌اسکیل تصاویر کم‌کیفیت‌تر واقعا فاجعه بود. اما روشنایی بیشینه زیادی داشت و رنگ‌ها رو هم خوب نشون میداد. بعدا الجی یه آپدیت براش داد که به گفته سایت‌های تخصصی، تمام اون مشکلات رو تا حد زیادی حل کرد. یعنی مشکل از firmware بود نه خود پنل.
    مدل ۲۰۱۵ یعنی uf850 هم بنظر چیز خوبیه و پیشرفت داشته نسبت به پارسال. برای اطلاع بگم که یک پورت usb3 هم داره. اینم بگم که اگر ویدیوی 4k رو با usb2 به تیوی وصل کنید رزولوشن پخش به fullhd دان‌اسکیل میکنه. پورت‌های hdmi2.0 و usb3 برای تیوی 4k خیلی مهمه.

نمیدونم قیمت ۴۹اینچ این uf850 چنده، ولی اگر دور و بر ۳تومن باشه، خیلی مناسبه. به خوبی سامسونگ 48hu7500 (همون ۸۸۹۰ سام‌سرویس) نیست اما ارزونتره.

اگر کسی رو برای قیمت گرفتن در دبی سراغ دارید، قیمت سامسونگ 55ju7500 رو هم درصورت امکان بپرسید.
    احتمالا امسال از بین این مدل و پاناسونیک cx700 یکی رو بخرم. البته اگر پانا وارد بشه.
    ممنون از پاسخ کاملتون
    شما تایید کردی دیگه من مطمعن شدم .
    براتون مقدوره فرق ub850 و uf850 را بگید ؟ پردازنده تغییر کرده؟

6. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخ کاملتون
    شما تایید کردی دیگه من مطمعن شدم .
    براتون مقدوره فرق ub850 و uf850 را بگید ؟ پردازنده تغییر کرده؟
    تفاوت اصلی در نسخه جدیدتر WebOS، امکانات بیشتر کالیبراسیون و ریموت کنترل هست. پنل‌ها گویا یکیه.
    اینکه پردازنده تغییر کرده یا نه نمیدونم.

8. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من TV LG یکی از دوستانم رو با سیستم عامل Web Os تست کردم . نسخه ای ابتدایی web OS خیلی کنده . تا حدی که آزار دهنده میشه . گول تبلیغات web os را نخورید . امیدوارم مدلهای جدیدتر lg این مشکل رو برطرف کرده باشه.

10. 2 کاربر از maziyarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من TV LG یکی از دوستانم رو با سیستم عامل Web Os تست کردم . نسخه ای ابتدایی web OS خیلی کنده . تا حدی که آزار دهنده میشه . گول تبلیغات web os را نخورید . امیدوارم مدلهای جدیدتر lg این مشکل رو برطرف کرده باشه.

کندی تا حد زیادی مربوط به پردازنده هست . منم شنیدم که UB850 کنده .

اما طی بررسی هایی که انجام دادم متوجه شدم الجی پردازنده سری UF را قویتر کرده .

به طوریکه سری UB850 ذارای پردازنده Dual Core Plus هست و در مدل UF 850 الجی از پردازنده 4 هسته ای با فرکانس 1.1Ghz و با کش 512 کیلوبایت و رم 3 گیگ استفاده کرده که فکر کنم مشکل کندی تا حدی مرتفع شده باشه.

منبع : سایت الجی

من تصمیمم را گرفتم و میرم برای خرید . کسی اگر میدونه در تهران کجا این تی وی رو داره بهم اطلاع بده . متشکر از همه

12. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Dreams Land

پيش فرض

من از جناب maziarkhani چندتا سوال پرسیده بودم که امروز تو پروفایلم بهم جواب دادن. ضمن تشکر و با اجازه از ایشون پیغامشون رو میزارم امیدوارم کمکی به انتخاب بهتر بکنه :

سلام عزیز من مدل ub830 رو دارم .
    کیفیتش بهتره بنظرم در مقایسه با سامسونگ .
    مشکل تاری تصویر نداره و تصاویر روونی داره . برای فوتبال هم کیفیتش خیلی خوبه فقط بعضی وقتا دور بازیکنا یه هاله ای وجود داره که چیز خاصی نیست و در مواقع عادی حتی به سختی متوجهش میشید . اینطور تصور کنید که بعضی وقتا دور تا دور یه بازیکن (قسمت خیلی کمی از چمن دور بازیکن منظورمه) وضوحش کم میشه . دقت کنید که تار نمیشه به هیچ وجه .
    سرعت تعویض کانال هم معمولیه و نگرانش نباشید .
    دوستان من انواع و اقسام تلویزیون های LG LED Full HD دارن که با قاطعیت این مدل از همشون بهتره. چه از لحاظ کیفیت ، چه از لحاظ زیبایی . پس لطفا مدل های Full HD LG رو خط بزنید . سونی هم من مقایسه کردم این بهتر بود . Sony هم بدلیل پشتیبانی بسیار ضعیفش انتخاب خوبی نخواهد بود .
    البته الان قیمت این TV باید زیر 3 تومن باشه .
    سوالی داشتی بپرس . بدرود

14. 2 کاربر از T E R M I N A T O R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Dreams Land

پيش فرض

جناب maziarkhani تلویزیونی که دارین از لحاظ upscaling در چه وضعیتی هست؟ شبکه های داخلی رو چطور پخش میکنه؟
    نسبت به تلویزیون های فول اچ دی بی کیفیت تر پخش نمیشه؟
    با تشکر

16. این کاربر از T E R M I N A T O R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

جناب maziarkhani تلویزیونی که دارین از لحاظ upscaling در چه وضعیتی هست؟ شبکه های داخلی رو چطور پخش میکنه؟
    نسبت به تلویزیون های فول اچ دی بی کیفیت تر پخش نمیشه؟
    با تشکر
    خوبه و مشکلی نیست . خیر
    البته تصاویر sd هم کیفیت های متفاوتی دارن .
    البته حتما تصاویر رو کالیبره کنید . تفاوت چشمگیری خواهید دید

18. 2 کاربر از maziyarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان اگه تونستید سری J سامسونگ که جدیدا اومده بازار بخرید . میتونید از بازار بانه پیدا کنید .

کیفیت بسیار خوبی هم دارند .

20. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •