راستی شرایط یه بچه خوب چیه؟؟؟؟؟نوشته شده توسط the crazy nfs
![]()
![]()
بدون شوخی: با حمایته که می شه محصولی با کیفیت تولید کرد اما اگه هی بخوایم بگیم نمی تونیم که نمی شه.یادمون باشه که خواستن توانستنه![]()
راستی شرایط یه بچه خوب چیه؟؟؟؟؟نوشته شده توسط the crazy nfs
![]()
![]()
بدون شوخی: با حمایته که می شه محصولی با کیفیت تولید کرد اما اگه هی بخوایم بگیم نمی تونیم که نمی شه.یادمون باشه که خواستن توانستنه![]()
مطمئن باش که این بازی سازای ایرانی به حرف منو تو گوش نمیکننکسی قرار نیستبازی بسازه،من هذفم این بود که ببینم یه بازی کننده ایرانی از یه بازی ایرانی چه توقعی داره تا بلکه مرجعی باشه برای کسانیکه می خوان بازی بسازن تا نتیجه نشه رانندگی در شهر تهران!
چون اگه گوش میکردن بازی هایی به این مزخرفی نمیساختن
من تا حالا با 3 تا از بازی های ایرانی آشنا شدم که گرافیکشون مثل بازی های سگا و میکرو هم نیست!
از داستان و صدا و ... هم که 99% خبری نیست!
اسمشون هم اینهاست: 1.شهر فراموش شده 2.رانندگی تو تهرون 3. مبارز
گرافیک هر سه تاشون عین بازی هایی هستن که بچه های پی سی ورلد با گیم میکر میسازن!
به خاطر همين رانندگي در شهر تهران ميگم بيخيال شن!
بابا فكر ميكني دووم 1و2 چطوري بود اصلا گرافيكش از بازي هاي ميكرو و آتاري هم كمتر بود اما دووم 3 رو نگاه...بايد كار كرد و تلاش بي شايبه...
من نمی خوام از شرکت هایی که این بازی ها را ساختن طرفداری کنم اما خوب این شرکت ها اولین بازی هاشون بود شما صبر کن مبارز 2 و رانندگی در ایران_نسخه شماره 2)بیاد اون موقع قضاوت کنید.نکته:فکر می کنید همه بازی هایی که در خارج از کشور ساخته می شن بدرد بخور هستن؟؟؟؟نه بعضی از اونها از قارچ خور هم بدتر هستند اگه باورتون نمی شه نگاهی به سایت هایی مثل گیم سپات و ... بندازین.می خواهید مثال بزنم؟باشه می زنم:درایور 3 بازی بدتر از این دیده بودید؟حالا این بازی که اینقدر شماره های قبلیش خوب اما شماره 3 اون یه آشغال به تمام معنا بود!تازه این بازی از استدیو معروف آتاری هم بود که مثلا بازی تست دراو را می سازه.اگه نگاه کنین همه شرکت های بازی سازی شکست می خورن،اما می دونین فرقشون با ما چیه؟؟؟؟از اونها حمایت می شه اما تا یه ایرانی گند می زنه چنان می زنن تو سرش که فکز بازی ساختن از سرش می ره بیرون!من نمی گم هر آشغالی ساختن دم نزنیم چرا انتفاد بکنیم،مشکلاتشون را بگیم نریم بگیم از ایرانی ها وقع بازی ساختن نداریم ببینید تنها کاری که شاید در زمان حال از ما برمیاد تا صنعت بازی سازی پیشرف کنه حمایت صحیح است نه اونقدر بگیم بازی که ساختن خوبه که دیگه انتقاد نکنیم نه اونقدر بگیم بازی که ساختن بده که جایی برای بازی ساختن نمونه!تازی فکر کردید همه بازی هایی که ساخته می شن بدون اشکال هستن؟پس چرا شرکت ها اینقدر پچ می دن بیررون؟؟؟می خواید مثال بزنم؟؟باشه می زنم:همین استرونگ هولد 2 با از اتدیدی فایر فلای با اینکه شماره قبلیش خیلی خوب بود اما شماره دومش اینقدر اشکال داشت که یک روز از عرضه بازی نگذشته برای بازی پچ دادن بیرون!!!نوشته شده توسط my friend
صحبت زیاده باشه برای بعد!![]()
حالا از حق نگذریم دوم ا و 2 در زمان خودشون بازی های خوبی بودن(دهه نود)اما دوم 3 یه شاهکار بود(از نظر گرافیک)نوشته شده توسط مومن خدا
چرا جوش آوردی؟من نمی خوام از شرکت هایی که این بازی ها را ساختن طرفداری کنم اما خوب این شرکت ها اولین بازی هاشون بود شما صبر کن مبارز 2 و رانندگی در ایران_نسخه شماره 2)بیاد اون موقع قضاوت کنید.نکته:فکر می کنید همه بازی هایی که در خارج از کشور ساخته می شن بدرد بخور هستن؟؟؟؟نه بعضی از اونها از قارچ خور هم بدتر هستند اگه باورتون نمی شه نگاهی به سایت هایی مثل گیم سپات و ... بندازین.می خواهید مثال بزنم؟باشه می زنم:درایور 3 بازی بدتر از این دیده بودید؟حالا این بازی که اینقدر شماره های قبلیش خوب اما شماره 3 اون یه آشغال به تمام معنا بود!تازه این بازی از استدیو معروف آتاری هم بود که مثلا بازی تست دراو را می سازه.اگه نگاه کنین همه شرکت های بازی سازی شکست می خورن،اما می دونین فرقشون با ما چیه؟؟؟؟از اونها حمایت می شه اما تا یه ایرانی گند می زنه چنان می زنن تو سرش که فکز بازی ساختن از سرش می ره بیرون!من نمی گم هر آشغالی ساختن دم نزنیم چرا انتفاد بکنیم،مشکلاتشون را بگیم نریم بگیم از ایرانی ها وقع بازی ساختن نداریم ببینید تنها کاری که شاید در زمان حال از ما برمیاد تا صنعت بازی سازی پیشرف کنه حمایت صحیح است نه اونقدر بگیم بازی که ساختن خوبه که دیگه انتقاد نکنیم نه اونقدر بگیم بازی که ساختن بده که جایی برای بازی ساختن نمونه!تازی فکر کردید همه بازی هایی که ساخته می شن بدون اشکال هستن؟پس چرا شرکت ها اینقدر پچ می دن بیررون؟؟؟می خواید مثال بزنم؟؟باشه می زنم:همین استرونگ هولد 2 با از اتدیدی فایر فلای با اینکه شماره قبلیش خیلی خوب بود اما شماره دومش اینقدر اشکال داشت که یک روز از عرضه بازی نگذشته برای بازی پچ دادن بیرون!!!
صحبت زیاده باشه برای بعد!
الان حدود 1 ساعت هست که دارم این پست رو مینویسم.
وقتی تموم شد یه دور خوندم ، دیدم یه خورده مشکل داره و ممکنه باعث بشه که از دست هم دیگه ناراحت بشیم و کار به جاهای باریک بکشه.
اصلا بیخیالش
فقط میگم که ایرانی جماعت هنوز کار داره تا بازی ساز بشه. به این دلایل:
1. ازش پشتیبانی نمیشه
2. وقتی پشتیبانی بشه ، آشغال میدن بیرون
3. چهار تا آدم کار بلد نمیارن تا با گروه همکاری کنه ، همینطور دیمی یه بازی میسازن و میدن بیرون
4. این شرکت های ایرانی انقدر خودخواه هستن که حتی به سوال ما جواب نمیدن ، چه برسه به اینکه مشکلات رو بهشون بگیم و برای راحتی کاربرا بشینن و اون مشکل رو برطرف کنن.
و خیلی دلایل دیگه که الان انگشت هام درد گرفته و حسش رو ندارم که بنویسم.
در آخر هم باید بگم که برای چی ما نیاز به بازی ایرانی داریم؟
1. برای اینکه تو دنیا بفروشیمش؟ با این همه تحریم و مشکلاتی که برای ایران و ایرانی و اجناس ایرانی تو دنیا هست کجا میخواهیم بفروشیمش و کی میخره؟
2. برای اینکه ارز از کشور خارج نششه؟ خداییش کی میره بازی رو با قیمت اصلی و به صورت اورژینال بخره؟ خداییش چند نفر توی ایران بازی اورژینال میخرن که بخواهیم ارز خارج نشه؟
3. برای اینکه تو این صنعت پیشرفت کنیم؟ کی نیاز به این صنعت داره؟
4. برای اینکه بازی به زبان فارسی باشه؟ این همه شرکت توی ایران هست که بازی های خارجی رو به صورت فارسی تحویل ملت میدن.
5. کی حاظره بازی های با کیفیت خارجی رو که فقط با 500 تا تک تومنی میشه خریدشون رو با بازی های ایرانی که هیچی از کیفیت بارشون نمیشه رو بخره بخواطر اینکه ازشون پشتیبانی کرده باشه؟
در آخر باید بگم که من مخالف بازی سازی توی ایران نیستم ، اما وقتی میبینم بازیهایی که به مفت نمی ارزه رو با قیمت مثلا 20 هزار تومن به ملت میدن حالم به هم میخوره.
آخرش هم همه میگن که چون اولین بازی بوده اشکالی نداره.
اینهارو اگه همینجوری به حالشون رها کنیم سال دیگه میان و بازی دارا و سارا تحویل ملت میدن.
تا وقتی که هیچ قانونی بالای سر بازی سازا و فروشندگان بازی ها نباشه همینی که هست ، هست!
آدمي ساخته ي افكار خويش است فردا همان خواهد شد كه امروز مي انديشيده است
اين جمله رو پسنديدم بنده هم به اين مسئله اعتقاد دارم و مطمئن هستم ايراني مي تواند...
سلا من علی جون!من کی جوش آوردم؟نوشته شده توسط my friend
اینم جوواب پستت
1.ازش پشتیبانی نمی شه چون بازی سازی را صنعت نمی دونن
2.قبول دارم و این به خاطر هدم تجربه است
3.واقعا راست گفتی باید یک رشته دانشگاهی در این زمینه وجود داشته باشه که متاسفانه هنوز در ایران وجود نداره
4.تا حالا شما امتحان کردی؟؟؟
اینم جواب بقیه سوالات:
1.اولا هدف ما از بازی ساخت داخل دقیقا همان هدفی را دنبال می کنه که بازی های خارجی دنبال می کنه یعنی :1. در آمد زایی2.اشتغال زایی3.انتقال فرهنگ خودشون4.از بین بردن فرهنگ ملت هایه دیگر
2.وقتی شما مجبور شدی می خری(وقتی کپی رایت داخل ایران بیاد شما مجبوری بازی ایرانی بخری چون ارزون تره)تازه فقط داخل کشور نیست خارج کشور هم ایرانی داریم
3.من،تو،ما و همه مردم ایران به این صنعت نیاز داریم میدونی چرا؟؟؟؟چون می خواهیم خودمون به جهان نشون بدیم،چون می خواهیم تویه این جهان دوام بیاریم،چون می خواهیم فرهنگ غنی مان را به تمام جهان نشون بدیم،چون می خواهیم دینمان را تبلیغ کنیم ما به این دلایل به این صنعت نیاز داریم
4.این دلیل خیلی بی خوده،جواب 4 را تویه موید بالایی دادم
5.تو رو جون هرکسی که دوست داری این بحث قدیمی را به میون نکش،تا حالا 1000000 بار در این مورد بحث شده نتیجه هم که خودت می دونی چی می شه:مرد بازی با کیفیت ایرانی را می خرن
درست باید از قبل شروع به تدوین قانون برای ساخت بازی بکنند
علی یه وقت ناراحت نشی!
می تونم بپرسم منظور شما از پشتیبانی چیه پشنیبانی مالی؟؟یا چیز های دیگه؟؟؟
در مورد اینکه جواب نمیدن باهاتون مخالفم چون من به شخصه جواب دادن شرکت ها دیدم چون می دونن برای داشتن مشتری نیاز دارن مشتری را جدی بگیرن من خودم دیکشنری نارسیس را به قیمت یازده هزار و 500 تومان خریداری کردم و از خریدش تا این لحضه پشیمون نشدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)