دقیقاً منم همینا رو تو چندتا پست قبل گفتم. اینم یکی از معترضین، خدمت شما، جناب TM!
دقیقاً منم همینا رو تو چندتا پست قبل گفتم. اینم یکی از معترضین، خدمت شما، جناب TM!
نظرها قطعا متفاوت هستش . اینکه نظرها در مورد بازی و قسمتهای مختلف اون متفاوت باشه هیچ شکی نیست . با وجود اینکه منم بازی میکنم نظر من این بود که گفتم تنها مورد آزار دهنده داور همون کارت زرد بیش از مورد هستش که تو تاپیکهای خارجی هم خیلی روش تاکید بود .![]()
چیزی که تو بازی وجود داره پس برای همه ی کسانی که نسخه پی اس 2015 رو نصب دارن وجود داره ، مگر اینکه پچی چیزی نصب کرده باشی که تو بازی تغییرات داوری اساسی ایجاد کرده باشه
وگرنه یکی از نقاط ضعف آشکار این نسخه سوت های بی دلیل داور _ حتی در صورت تنه زدن _ هست که خیلی هم کارت زرد میده.
در صورتی که پچ نصب نداری میتونم بگم متعصب بیش از اندازه هستی که این عیبو ندیدی
نسخه بازی من هیچ تغییراتی نداره .
میشه بگی شما با چی تنه میزنی ؟!![]()
Last edited by ™...; 18-07-2015 at 16:04.
با دکمه پاس
اینکه تمامی دوستام و تمامی کسانی که این بازی رو دنبال میکنن به وضوح این مورد رو اشاره دارن پس شما اشکال رو باید در خودتون ببینید.
چیزی که خوب و درست باشه کسی ایراد نمیگیره مگر اینکه مریضی روحی داشته باشه.
گند زد PES. اینم از قیافه هاش! همون 15 باز گرافیکش بهتر بود. امسال مجبورم برم FIFA.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زود قضاوت نکن
هر وقت پی اس دموهاش خوب بوده بازیش بد در اومده حالا که عکس ها و دموهاش بده بازیش عالی میشه![]()
آروم باش. جو گیر نشو و احساسی برخورد نکن .
این چهره ها مربوط به کد ابتدایی بازی هستش . به نظر من که این جهره ها بد در نیومدن .
این چه استدلالی یود ! .
جو گیر چیه؟ قیافه ها رو ببین! بدون تعصّب اگه نظر بدی، صد در صد با من مؤافق میشی! حتّی کدهای ابتدایی هم باشه، خیلی نور انداختن رو صورت ها! همشون برق میزنه صورتشون! صد رحمت به PES 15. بین PES 95 تا PES 16 تا اینجای کار، از لحاظ گرافیکی فقط و فقط تو PES 15 عالی کار کردن. هیچ کدوم دیگه گرافیکشون به درد نمی خوره. عوض این که تو 2016 پیشرفت کنن، دارن پسرفت می کنن!
=========
در ضمن! امروز یه تریلر از FIFA 15 Ultimate Edition Update 4 گرفتم، طرف توش 3 تا خطا کرد که از نظر PES 15 صد در صد خطا حساب میشد ولی تو دنیای واقعی خطا نبود و توی FIFA داور این خطاها که در واقع بی مورد هستن رو نگرفت. واقعاً حالا مطمئن تر شدم که FIFA از لحاظ داوری هیچ مشکلی نداره، هر چند از لحاظ گرافیکی خیلی از PES 15 پایین تره! اگه PES 16 بخواد همین جوری خطاهای بی مورد بگیره که میگیره فعلاً (تو اون 2، 3 تا Gameplay یی که ازش اومده بود، همین خطاهای بی مورد رو می گرفت!)، من میرم سمت FIFA.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)