تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 64 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 634

نام تاپيک: آرشیو / لیگ جهانی والیبال | FIVB World League 2015

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

به نظر من ما باید به این بازیا به چشم بازی تدارکاتی برای انتخابی المپیک نگاه کنیم
    البته تلاشمونو بکنیم که صعود کنیم ولی هدفمون باید فقط صعود به المپیک باشه
    حذف توی لیگ جهانی درسته که رنک ایران رو برای یه سال خراب می کنه ولی نرفتن به المپیک خیلی بدتره و 4 سال والیبال ایرانو عقب میندازه (هر چند همونطور که گفتم بچه ها تلاش خودشونو بکنن تا در هر دو عرصه موفق بشیم)

2. 3 کاربر از smohs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

بازي دومم باختيم كه!

امروز بچه ها بد بازي نكردن به نظرم. ولي مشكله اين بود كه حريف امريكا بود! كه براي بردنش بد نبودن كافي نيست بايد عالي بازي كرد...

خيلي تو دريافت بد بوديم( يا شايد امريكا خيلي خوب بود تو سرويس ها!) و به نظر مياد تيم پيشرفتي نكرده نسبت به دوره
    قبل! تو دوره هاي قبل گفتيم خوب اولين تجاربمون هست در ليگ جهاني..اشكالي نداره! تجربه ميشه! دوره هاي بعدي بهتر ميشيم! الان چي بگيم؟

ديگه وقتشه كه فقط صرف بودن در ليگ جهاني برامون كافي نباشه! ديگه بايد به فكر برد و كسب مقام بود! به نظر مياد اين دوره به خوبي دوره قبل نباشه برامون و از گروهمون هم نتونيم صعود كنيم...

ولي من به شخصه خوش بينم! اميدوارم بازي به بازي بهتر بشن.رو نقاط ضعفشون كار كنن(نه اينكه تو هر بازي از يه جا ضربه بخورن) ببينيم تو استاديوم خوفناك() لهستان چه ميكنن...
    Last edited by amir deja vu; 01-06-2015 at 18:19.

4. این کاربر از amir deja vu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

کواچ دست به تغییر زد؛ صنوبر راهی لهستان شد

سرعتی زن تیم ملی والیبال ایران که بعد از اردو فنلاند به تهران بازگردانده شد یک بار دیگر برای پیوستن به سایر ملی پوشان راهی لهستان شد.
    دو شکست مقابل آمریکا دلیلی شد تا کواچ سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان دست به تصمیماتی جدید بزند. او در اولین تغییر تصمیم گرفت حسن صنوبر سرعتی زن تیم ب را که هم اکنون در تهران به سر می برد را به سایر ملی پوشان اضافه کند.
    صنوبر قبل از سفر به لسهتان گفت: شرایط خوبی داشتم و دارم. فکر می کنم اصلی ترین دلیل حضور نداشتنم در دو بازی مقابل آمریکا نداشتن ویزای این کشور بود اما حالا آماده هستم و می روم تا بتوانم به تیم کمک کنم.
    او در مورد دو بازی ابتدایی ایران و نقش او در بهبود روند تیمی افزود : ما قرار نبود در دو بازی اول آمریکا را شکست دهیم. آمریکا تیمی بسیار قدرتمند و سیستماتیک است و بازی در خانه خودش برای همه تیم ها مشکل بوده. من آماده هستم و می روم تا در صورت نیاز به تیم کمک کنم اما قول می دهم شرایط بازی به بازی بهتر خواهد شد.

محمد حسن صنوبری (زاده ۱۳۶۸ در پاکدشت) بازیکن والیبال اهل ایران است. او سابقه عضویت در تیم ملی والیبال ایران را دارد و در حال حاضر عضو تیم ملی ب ایران است. صنوبری با ۲.۱۰ سانتی متر قد بلندقدترین بازیکن سوپر لیگ ایران است. صنوبری سابقه حضور در تیم های نوجوانان برق تهران و پاس تهران، جوانان پیکان، آلومینیوم اراک، مقاومت سمنان، ارتعاشات صنعتی ایران، باریج اسانس کاشان را در کارنامه خود دارد و در حال حاضر عضو باشگاه شهرداری تبریز است. او در لیگ ۱۳۹۰ به عنوان بهترین مدافع میانی انتخاب شد و جزو بازیکن های سال قرار گرفتند.

6. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم کواچ تصمیم خیلی خوبی گرفته...از این جهت که صنوبری با توجه به قد بلندش روی دفاع واقعا تاثیر گذاره از طرفی تو کارهای سرعتی هم خیلی خوبه .... در کل بازیکن خیلی خوبیه

تعجب کردم که چرا تو ترکیب اصلی نیست ... شاید یکی از دلایلش وجود دو تا سرعتی زن خیلی خوبی بود که داریم موسوی و فائزی .

این دو تا بازی هم که واقعا ما به سرویس خوب امریکایی ها و دریافتهای بد خودمون باختیم.....انصافا تو حمله هم خیلی خوب نبودیم شهرام محمودی با اینکه تو بازی اول

بیشترین امتیاز رو اورد برا تیم ولی فقط مچ میزد اصلا اون پرش و اسپکی که ازش توقع داشتیم رو نداشت ... بازی دوم هم به نظرم سرویسای پرش خیلی بهمون کمک کرد .

فکر میکنم امادگی لازم رو تو تیممون فقط معروف داره اونم به خاطر مسابقاتی که تو روسیه با زنیت داشت ولی بقیه چند ماهی از مسابقات دور بودن .

8. 3 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

خب طبق انتظاری که داشتیم ایران هر دو بازی رو باخت،هنوز گزم نشده موتورش
    ،احتمالا بازی های بعدی برد هاش شروع بشه ولی باید اینو قبول داشته باشیم ایران تو سخت ترین گروه افتاده،و همین که در گروه تیم های سطح 1 حضور داریم خودش افتخاریه

تصاویر
      محتوای مخفی: تصاویر 

10 بازی بعدیمون

10. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

دوستان یک طوری صحبت می کنند که ما همین که توی گروه سطح بالایی قرار گرفتیم باید خدارو شکر باشیم و .... که انگار چشماشون رو دوست دارند ببنند یا اینکه میگن آمریکا خیلی قویه !
    بنده هر دو بازی را دیدم و به خاطرشون هم بیدار موندم هم بیدار شدم
    ایران هم قدرت بالایی داره ولی حرفه ای نیست ما طوری بازی می کنیم که انگار با تیم های آسیایی داریم بازی می کنیم
    زمانی که جلو می افتیم زود جو می گیره ما رو دور زمین می دویم و هیاهو راه می اندازیم و سر و صدا می کنیم و بالا پایین می پریم ! این توی طبیعت گرممون و هیجانی مون است
    درسته این چیزها برای ضعیف کردن روحیه ی حریف است ولی اونها آنقدر حرفه ای هستند که این چیزها تاثیر چندانی نمی ذاره
    حالا زمانی که عقب می افتند زود روحیه می بازند
    زود وا میرن، زود تمرکز به هم می ریزه
    نمونه اش ست سوم با آمریکا که 6 7 پوینت دوباره ایران جلو بود ولی طوری شد که اختلاف به 2 تا رسید
    در حالیکه دیدیم در ست چهارم آمریکا 3 پوینت جلو افتاد دیگه ایران نتونست برسه
    این چیزها نشان از قدرت بیش از حد آمریکا نیست نشان از عدم تمرکز بیش از حد ایران و حرفه ای نبودن است
    وگرنه ایران قدرت این را داشت که حداقل هر دو بازی را 3-2 ببازه نه 3-1
    من هنوز افسوس اون ستی که 4-0 جلو بودیم در بازی اول رو میخورم
    این انتظار زیادی نیست که ما از والیبال داشته باشیم این انتظاری است که ما در قبال تبدیل شدن عامل بالقوه به بالفعل در این نسل والیبال داریم.
    ما هنوز در دریافت ها ضعف داریم، هنوز ضرب های سوم را با بی دقتی می زنیم، بماند که بعضی اوقات بدن و دست و کلا شخصیت افرادی نظیر عبادی پور روی اعصاب ما هستند که به هر دلیلی پوینت را از دست میدن، ولی همه ی این ها باعث نمیشه فکر کنیم حریفان هم فوق العاده آس تر از ما هستند.
    دیدیم که آمریکا در ست نمیدونم چندم بود در همون پوینت های ابتدایی از 5 سرویس 2 تاش رو به تور زده بود.
    ولی فرق اونا با ما اندکی بیشتر حرفه ای بودن، اندکی بیشتر روی مسائل روانی کار کردن است وگرنه ما هم بازیکنان طراز اولی داریم.....

12. 7 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اصلا توقع بیجایی نیست اگه بگیم خیلی بهتر باید بازی می کردیم و حداقل باید 2 امتیاز از آمریکا می گرفتیم. نمی دونم چرا نمی خوایم باور کنیم که ما یکی از قدرت های والیبال جهان هستیم و باخت با چنین نتایجی حتی مقابل تیمی مثل آمریکا، نتیجه خیلی بدی هست.

توقع این بود که حداقل تویه نقاط ضعف های واضحی که داشتیم کمی پیشرفت کرده باشیم ولی هیچ پیشرفت محسوسی احساس نشد. حالا باید ببینیم بازی با لهستان چیکار می کنیم. به نظرم اگه 6 امتیاز بازی با لهستان رو هم از دست بدیم دیگه امیدمون برای صعود خیلی کمرنگ میشه.

بازیکنی مثل شهرام محمودی از جمله بازیکنان مطمئن ماست، به نظر من که دورانش تموم نشده و هنوزم خیلی وقت ها می تونه گره گشا باشه.
    تیم ایران تیم خوبی هست و شکی در این نیست اما من تیم ایرانو یکی از قدرت های والیبال جهان نمیدونم
    به نظرم تیم ایران یک سری از فاکتور های ابر قدرت مثل برزیل یا آمریکا یا روسیه و لهستانو نداره که مهمترینش آمادگی بدنیه !

یه نگاه به فیزیک بدنی بازیکن های تیم هایی مثل برزیل یا حتی همون آلمان که ابر قدرت هم نیست بندازین تفاوت ها مشخص میشه
    گروزر یادتونه ! همون آلمانیه که با سرویس زندش 7-8 امتیاز پشت سر هم از ایران گرفت ! آمادگیه بدنیشو یادتونه چقدر بود
    این آمادگی بدنیو بزارین کنار مهارت
    جام جهانی پارسال چند بازی آخر مشخص بود تیم ایران کم آورده به لحاظ بدنی

بازی دوم با آمریکا هر وقت آمریکا عقب میفتاد با سرویس پرشی جبران میکرد اما ایران چی !
    بهترین پرشی زن ایران فرهاد قایمی که ضرباتش اصلا قدرته لازمو نداره و یکی دیگه از مشکلات ایران هم همین مهارت نداشتن در سرویس پرشی هست

ایران نیمکت خوبی نداره و فاصله بین بازیکن های اصلی و نیمکت زیاده اما ابر قدرت ها اینجوری نیستن

یه سری چیزای دیگه هم هست که حوصله تایپ ندارم

14. 2 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تیم ایران تیم خوبی هست و شکی در این نیست اما من تیم ایرانو یکی از قدرت های والیبال جهان نمیدونم
    به نظرم تیم ایران یک سری از فاکتور های ابر قدرت مثل برزیل یا آمریکا یا روسیه و لهستانو نداره که مهمترینش آمادگی بدنیه !

یه نگاه به فیزیک بدنی بازیکن های تیم هایی مثل برزیل یا حتی همون آلمان که ابر قدرت هم نیست بندازین تفاوت ها مشخص میشه
    گروزر یادتونه ! همون آلمانیه که با سرویس زندش 7-8 امتیاز پشت سر هم از ایران گرفت ! آمادگیه بدنیشو یادتونه چقدر بود
    این آمادگی بدنیو بزارین کنار مهارت
    جام جهانی پارسال چند بازی آخر مشخص بود تیم ایران کم آورده به لحاظ بدنی

بازی دوم با آمریکا هر وقت آمریکا عقب میفتاد با سرویس پرشی جبران میکرد اما ایران چی !
    بهترین پرشی زن ایران فرهاد قایمی که ضرباتش اصلا قدرته لازمو نداره و یکی دیگه از مشکلات ایران هم همین مهارت نداشتن در سرویس پرشی هست

ایران نیمکت خوبی نداره و فاصله بین بازیکن های اصلی و نیمکت زیاده اما ابر قدرت ها اینجوری نیستن

یه سری چیزای دیگه هم هست که حوصله تایپ ندارم
    درسته، شاید ما الان در مقایسه با تیم هایی مثل آمریکا، روسیه و ... که پیشینه بسیار قوی دارن (چیزی که ما اصلا نداریم) فاکتورهای بسیاری رو نداریم، ولی بدون شک در چند سال اخیر این والیبال ایران بوده که بیشترین پیشرفت رو داشته و الان همه اون رو تیمی قوی می دونن. اینکه الان در بالاترین سطح والیبال دنیا داریم بازی می کنیم خودش نشون دهنده سطج والیبالمون هست.
    این مواردی که شما فرمودین قطعا به مرور باید بهتر و بهتر بشه تا به یکی از قدرت های همیشگی والیبال تبدیل بشیم. در واقع ما اول راه هستیم، در صورتی که به این موارد توجه ای نشه، تبدیل میشیم به یه ستاره نوظهور که عمرش تنها چند سال خواهد بود !

16. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

از کجا بدونیم کدوم کانال ها بازی ایران رو پخش میکنند؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از کجا بدونیم کدوم کانال ها بازی ایران رو پخش میکنند؟
    دوست عزیز به عیر شبکه های پلست در هیچ یک از ماهواره های دارای بیم و قابل دریافت در ایران بازی ها پخش نمی شوند ( به غیر از شبکه های داخلی)

البته معمولا فرکانس های فید هم برای این رقابت ها مشخص میشوند

19. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •