مگه مقدار دانلود و آپلود نشون نمیده منظور حجمه به نظرم آخه اگه سرعت باشه باید بر حسب مگابیت پر سکند Mbps باشه نمیدونم شاید شما درست بگی![]()
مگه مقدار دانلود و آپلود نشون نمیده منظور حجمه به نظرم آخه اگه سرعت باشه باید بر حسب مگابیت پر سکند Mbps باشه نمیدونم شاید شما درست بگی![]()
مخابرات
تبریز
سرویس 1 مگ ماهانه 8 گیگ حجم
من سرویس سه ماهه گرفتم با 12 گیگ حجم اضافه که شد 36 گیگ و 25 درصد هم مخابرات هدیه داد جمعا شد چیزی حدود 46 گیگ
از 2 - 7 رایگان دانلود میکنم میانگین 7 گیگ
قیمت 113700 که 10 تومنش واسه ارزش افزوده س
بقیه ش رو خودتون حساب کتاب کنید دیگه![]()
دوستان بالاخره چه کنیم
منم قرار داد قدیمیم با پارس آنلاین داره تموم میشه
این چند مدت چه صفایی کردیم
دانلود شبانه واسم خیلی مهمه، چه سرویس جایگزینی رو پیشنهاد میکنین؟؟ من بعضی وقتا میشه 80 گیگ دانلود میکنم
دوستانی که به این مصیبت 1/3 دچار شدن، چی کار کردن؟؟
مخابرات که نامحدود 512 بیشتر نداره اینم قراره مثلا منصفانش کنن ، البته عمرا دیگه بتونم با 64 kb/s کار کنم
10 مگ مخابرات شبانش چجوریه؟؟؟
پیشگامان چی؟؟
خخخخخخخخآره راست میگی ، حواسم نبود : ))))))
سرعتش 178 کیلوبایته که تونسته تو 56 ثانیه 10 مگ دانلود کنه....
سلام منم از شرکت راصد اینترنت دارم پهنای باند دو مگ با سرعت حدودا 500 که شبی نزدیک 12 تا 15 گیگ دانلود دارم.ماهیانه 60 تومن.که واقعا عالیه و راضی هستم.
یه نت 128 نامحدود هم از پارس انلاین دارم ماهی 32 تومن که واسه شکنج روح بینظیره.
بسیار عالی میشه حدودا 113700/(46+90*7)=168 تومن![]()
مخابرات تهران اون 10 مگ ها که شبانه دارند (کمپین ها) فقط برای کاربران فعلی است که سرویس 2 مگابیت نامحدود رو میتونند بهش تبدیل کنند، سرویس جدید بخواهید بخرید نهایتاً بتونید 2 مگابیت شبانه دار بگیرید، کمپین بهاره البته اگه هنوز داشته باشند که Burst هم نداره، شما نهایت همون 230 تا 240 کیلوبایت باهاش سرعت میگیرید.
پیشگامان وضع سرویس دهی اش کاملاً نامشخصه. یه لحظه خوبه یه لحظه بد. شب ها هم دو سه شب خوبه، دو سه شب بد. سرویس های بالای 512 کیلوبیتش هم دوبرابر سرعت خریداری شده سرعت میده بهتون، مثلاً 2 مگابیت تا 4 مگابیت Burst داره. شبانه هم فعلاً چند روزه بد نیست و حدود 200 تا 300 کیلوبایت در ثانیه داره میده شب ها روی سرویس 2 مگابیت، ولی همین یه چند وقت پیش به زور رو 100 میرفت. قبل از اون هم یه دوره فیکس کرده بودندش 64 کیلوبایت در ثانیه میشد شب ها. کاملاً نا مشخصه. پینگش هم داغون.
من هم خودم تا چند وقت پیش علاوه بر پیشگامان مخابرات دار بودم، به محض اینکه رو قبض دیدم نوشتند مصرف منصفانه اعمال میکنند قطعش کردم. یه 512 داشتم که جمع کردم. روی خط دیگه پیشگامان رو دارم فعلاً و در حال جست و جوی یه سرویس دهنده ارزون با شبانه خوب ام مثل شما.
مخابرات قدوسی، مرکز 2 مخابراتی تهران. اگه کسی میشناسه سرویس خوب و ارزون برای دانلود شبانه بالا، راهمنایی کنه.
سرعت تایم رایگان من 220 هست غیر رایگان هم 220 هست .. سرویس من 256 ترافیک 8 گیگ ماهیانه هست فعلا هم تو تایم رایگان محدودیت سرعت ندارم... هر شب دانلود ندارم تو هفته شاید 2 یا 3 شب دانلود کنم .. تو idm لینک میزارم خودم پا سیستم نمیمونم... این داتلود 2 شب پیش من هست:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دیگه با این عکس فکر نکنم نیازی به تست تو تایم رایگان باشه حله؟![]()
امشب لینکی نداشتم همین دو تا رو فقط واسه تست تو تایم رایگان زدم... یکی سرور ایران هست اندرویدکده.. یکی سرور خارجه سانگ ایرونی...
مرسی دادا فقط مطمعنی بعد از 5 دقیقه محدود نمیشی چون برا من تا 5 دقیقه بگذره بعد محدود میشه
میشه یه تست هم وسط نیم ساعت بعدش بزاری ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)