تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تاثیر خودنمایی ثروتمندان بر امنیت روانی جامعه؟

راي دهنده
36. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تاثیر منفی داشته و بهتر است برخورد قانونی صورت گیرد

5 13.89%
  • تاثیر منفی داشته ولی نیاز به برخورد قانونی نیست

16 44.44%
  • تاثیر مثبت داشته و سبب افزایش انگیزه میشود

1 2.78%
  • هیچ تاثیری ندارد و نیازی به چاره اندیشی پیرامون این مسئله نیست

14 38.89%
صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 71

نام تاپيک: تاثیر خودنمایی ثروتمندان بر امنیت روانی جامعه؟

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نگفتم غیر ممکنه و هیچ کاری نمیشه کرد، گفتم اصلاح وضع بسیار سخت و پیچیده هست.

به هر حال نمیشه از کسانی که منافعشون با قانون شکنی گره خورده انتظار داشت به قانون احترام بذارن!

ضمن اینکه شناخت درست و کامل از صورت مسئله اولین قدم برای حل مشکل است.
    نداشتن درک صحیح از وضع موجود و حل مشکل با روش آزمون و خطا میتونه وضع رو بدتر کنه!
    بنابراین بحث کردن چندان هم بی فایده نیست، لااقل حواسمون جمع میشه که چه اتفاقی داره میفته!
    منظورم شما نبودی با ArashMiniStar بودم.
    ولی قبول کنین اینجا کسی برای حل مشکل نمیاد فقط همه میان که از مواضع و عقاید خودشون دفاع کنن خودم هم اصلا مستثنی نیستم از این قضیه
    بنظر شخص من که بحث کردن کاملا بیفایده است حالا چه اینجا چه هرجای دیگه آخرشم همیشه دعوا میشه
    شما اصلا یه تاپـیک بزنین با این عنوان که شما چه عقایدی داشتین که بحث کردن در موردش با سایرین باعث شده تغییر موضع بدین یا به دید شفاف تری از موضوع برسین ببینین چند نفر میان بگن که مثلا تو فلان تاپیک این اتفاق براشون افتاده!
    از نظر من که نزدیک صفره این احتمال! امتحانشم مجانیه!

2. 4 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

الان پست من و نقد کردین ؟من هم دقیقا همین نظر و دارم : )
    در راستای پست شما بود

4. این کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

تا وقتی رانت خواری باشه سانتافه 25000 دلاری 200 میلیون دست ملت بدن همین میشه
    این مردم دور بریهاتون اگاه کنین ک داره سرتون کلاه میره دسته دسته[emoji14]
    بعد دلشون خوشه برای پرایت رینگ انداختن[emoji20]

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

6. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ولی قبول کنین اینجا کسی برای حل مشکل نمیاد فقط همه میان که از مواضع و عقاید خودشون دفاع کنن خودم هم اصلا مستثنی نیستم از این قضیه
    بنظر شخص من که بحث کردن کاملا بیفایده است حالا چه اینجا چه هرجای دیگه آخرشم همیشه دعوا میشه
    شما اصلا یه تاپـیک بزنین با این عنوان که شما چه عقایدی داشتین که بحث کردن در موردش با سایرین باعث شده تغییر موضع بدین یا به دید شفاف تری از موضوع برسین ببینین چند نفر میان بگن که مثلا تو فلان تاپیک این اتفاق براشون افتاده!
    نه در این حدم نیست ، من خودم چه تو این انجمن چه تو انجمن های خارجی مطالب مفیدی از کاربرا دیدم که رو خودمم تاثیر گذاشته ...مخصوصا تو انجمن های خارجی که دید جهان اولی دارن و بیشتر منطقشون بر پایه استدلال و مطالعه و علم هست تا صرفا یه کتاب و عجایب !

مثلا سر اون کاریکاتور و کارتون،به لطف همین انجمن ها (خارجی البته) با Freedom of Artistic Expression (حق آزادی بیان هنری ) آشنا شدم و دیدم کاملا حق با اوناست و استدلالی که داشتن خیلی منو تحت تاثیر قرار داد ... در حالی که من اول کلا یه نظر دیگه داشتم.

البته با این حال، همه اینا به خود شخص بستگی داره ...
    Last edited by mjorh; 04-06-2015 at 14:46.

8. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

نفرت از ثروتمندان و ستایش فقر سابقه ای طولانی داره!
    در طول تاریخ همواره کسانی بودند که با نزدیک شدن به حکومت و خوشرقصی و چاپلوسی برای حاکم مورد عنایت قرار میگرفتند و از ثروت و امتیازات ویژه برخوردار میشدند.
    طبیعتاً مردمی هم که مورد ظلم حاکم واقع میشدند حس بدی نسبت به ثروتمندان پیدا میکردند، چرا که آن ثروت را حق پایمال شده ی خود میدانستند.
    در مقابل فقرا بودند که حق کسی را نمیـخوردند و لابد مورد احترام هم بودند!

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

تمام اینها به خاطر اینکه افراد لحظه ای نمیخوان در مورد باورها ،اعتقادات ، و تعصباتشون فکر کنند که ممکنه حتی با درصد احتمال کم دچار اشتباه شده باشند و در جامعه ما باور عقل کل بودن رو میشه در همه جا

دید که اگر بهش تعصبات کور کورانه رو هم اضافه کنیم می بینیم که قبول حرف دیگران هر چند منطقی و عقلانی چقدر میتونه سخت باشه ... اینکه چنین باورهایی هم از کجا داره میاد قبلا گفتم ...

از طرفی وقتی درجامعه ایی باشید که عقیده مخالف حرفی برای گفتن و جایی برای ابراز وجود نداشته باشه مردم اون جامعه هم پیروی کور کورانه از مسائل پیشرو رو حتی با علم به اینکه این پیروی اشتباه است رو

به تجزیه و تحلیل جزئی تر مسائل و نظر دادن در مورد اون ها ترجیح میدن ...

11. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

وقتی شخصی میاد نظر شخصی و باور هاشو تو یه جمعی مطرح میکنه باید ظرفیت اینو داشته باشه که دو نفر با اون مخالفت کنند، اینکه وارد بحث نشیم چون فرد مقابل نمیتونه تحمل کنه اصلا درست نیست در واقع اگه هیچ یک از طرفین هم نظرش برنگرده و باورش عوض نشه مهم نیست مهم فردیه که شاید در این مورد بخواد اطلاعاتی کسب کنه و بتونه آگاهانه تصمیم بگیره و قضاوت کنه.

.......

اینکه بعضی ها میگن قشر ضعیف جامعه با دیدن ثرتمندان چه حالی بهشون دست و تاثیر روانی روشون میزاره مشکل خودشونه، حسرت خوردن یا نخوردن یک فرد به خودش مربوطه! اگه واقعا دولت میخواد اقدامی بکنه باید بیاد فاصله طبقاتی رو کمتر کنه و به قشر ضعیف جامعه توجه بیشتری بکنه، مثلا میتونه وضعیت حقوق و مزایای کارمند و بخصوص کارگر جامعه رو بهبود ببخشه، قدرت خرید مردم رو افزایش بده، با فساد های مالی برخورد کنه و ....
    برخورد با فرد ثروت مند به بهانه اینکه اگه مردم فقیر ببینه دلش میخواد بهانه مسخره و بچه گانه ایه به جای اینکارا هم میتونه رو فرهنگ سازی هر دو قشر کار کنه
    اگه بخوایم با این بهانه ها تو زندگی شخصی مردم فضولی کنیم اول باید تو خیلی موضوعات دیگه(که بحث در اینجا در موردش ممنوعه) دخالت بشه.

13. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظرم تاثیر داره.... وقتی تو خیابون ماشینای انچنانی میلیاردی میبینی که کم هم نیستن! یه جور حس کمبود به ادم دس میده که ادمو اذیت میکنه

15. این کاربر از matr!x_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

وقتی شخصی میاد نظر شخصی و باور هاشو تو یه جمعی مطرح میکنه باید ظرفیت اینو داشته باشه که دو نفر با اون مخالفت کنند، اینکه وارد بحث نشیم چون فرد مقابل نمیتونه تحمل کنه اصلا درست نیست در واقع اگه هیچ یک از طرفین هم نظرش برنگرده و باورش عوض نشه مهم نیست مهم فردیه که شاید در این مورد بخواد اطلاعاتی کسب کنه و بتونه آگاهانه تصمیم بگیره و قضاوت کنه.
    بنظر من فقط قضیه جنبه ی ظرفیت داشتن مخالفت نیست. تو کشورهای دیگه مخالفت یعنی نظر تو مخالف نظر منه و تو اونطوری زندگی کن که دوست داری منم اینطوری زندگی میکنم که دوست دارم! ولی تو کشور ما مخالفت یعنی کسی بهت اجازه نمیده حتی نظر شخصی خودتو واسه خودت نگه داری: نظر تو مخالف نظر منه پس تو اونطوری زندگی کن که من دوست دارم!!!!
    همینه که وقتی باهم بحث میکنیم نه به جایی میرسیم و نه میتونیم به جایی برسیم!
    اگه من میتونستم نظر خودم رو تو زندگیم پیاده کنم برام واقعا چه اهمیتی داشت اگه هزار نفر مخالفم باشن؟ ولی وقتی نمیتونم اون چیزی رو که باور دارم تو زندگیم عملی کنم میام تو این فروم و با کسایی که مخالفت دارن بحث میکنم حداقل اینجا بتونم تخلیه کنم خودم رو از نظر بار فشار روانی که هست و همینم هست که باعث میشه اکثرا از ابتدا با گارد وارد بحث بشیم

اینکه بعضی ها میگن قشر ضعیف جامعه با دیدن ثرتمندان چه حالی بهشون دست و تاثیر روانی روشون میزاره مشکل خودشونه، حسرت خوردن یا نخوردن یک فرد به خودش مربوطه! اگه واقعا دولت میخواد اقدامی بکنه باید بیاد فاصله طبقاتی رو کمتر کنه و به قشر ضعیف جامعه توجه بیشتری بکنه، مثلا میتونه وضعیت حقوق و مزایای کارمند و بخصوص کارگر جامعه رو بهبود ببخشه، قدرت خرید مردم رو افزایش بده، با فساد های مالی برخورد کنه و ....
    برخورد با فرد ثروت مند به بهانه اینکه اگه مردم فقیر ببینه دلش میخواد بهانه مسخره و بچه گانه ایه به جای اینکارا هم میتونه رو فرهنگ سازی هر دو قشر کار کنه
    اگه بخوایم با این بهانه ها تو زندگی شخصی مردم فضولی کنیم اول باید تو خیلی موضوعات دیگه(که بحث در اینجا در موردش ممنوعه) دخالت بشه.
    من یه مثال بزنم:
    سوالای آزمون دکترای تخصصی امسال به قیمت ۴۰۰ میلیون تومن به فروش رفتن یعنی خوش به حال اون کسی که داشت و خرید و شما اگه زحمت کشیده باشی و نتیجه ای که بخوای نگیری حسرت خوردن یا نخوردنت به خودت مربوط نمیشه به فساد کشوری مربوط میشه که انقدر توش پول مهمه که میتونن زحمت تو رو باهاش بخرن و نسبت به همه چیز بی اعتمادت کنن
    مشکل اون کسی که ۴۰۰ میلیون داره که سوالا رو میخره نیست مشکل اون احمقیه که سوالات رو داره با این قیمت میفروشه و دستش به بالاترین سطح دسترسی و امنیت هم میرسه!
    بی اعتمادی بدبختی ماست اینا باور کنین بهانه نیست شکاف و طبقه بندی اقشار طبقاتی تو همه کشورها هست ولی کشور ما دره کرده اینو!!! شکاف نیست دیگه!!!

17. 3 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

.......

وقتی میتونیم بگیم فقط به خودشون مربوطه که ثروتمندان فقط پول خودشون تو جیبشون باشه نه حق دیگران!
    وقتی پول شما تو جیب من باشه آیا برای شما مهم نیست که من با این پول چکار میکنم؟!
    مثلاً در مورد بانک (به عنوان یک شخص حقوقی)، آیا برای شما مهم نیست که بانک سپرده های شما رو صرف کارهایی میکنه که کمکی به رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال نمیکنه و با این روش فقط سرمایه خودش رو زیاد میکنه؟
    و در مرحله دوم به جای اینکه این سود به حل مشکلات زیربنایی کشور اختصاص داده بشه دوباره صرف همون کارها میشه؟!
    آیا واقعاً برای شما مهم نیست؟ اگر هست بفرمایید فرق بانک با میلیاردری که پول مردم تو جیبـشه چیه؟ پولی که احتمالاً وام های بانکی کم بهره و بی بازگشت هم باهاش قاطی شده!

اما وقتی کسی بدون پایمال کردن حق دیگران ثروتمند شده باشه و مردم حس بدی بهش داشته
    باشند، اینجا مشکل از جامعه هست. اینکه مردم به همه ثروتمندان به چشم دزد نگاه میـکنند.
    این حس بد ناشی از بدبینی، طمع به مال دیگران، بی عُرضگی و... هست. در واقع اینجا مشکل از خودش فرد هست و حسرت خوردن یا نخوردن هم به خودش مربوطه.

برای اینکه سوءتفاهمی پیش نیاد تأکید میکنم که نه ثروت و نه اختلاف طبقاطی به خودی خود چیز بدی نیستند!
    ثروتی که با حق کشی به دست بیاد و اختلاف طبقاتی که بر اساس تبعیض به وجود اومده باشه قطعاً محکوم هستند.
    اما ثروت مشروع و اختلافی که بر اساس عدالت باشه هیچ مشکلی ندارن؛ و کسی که اینها رو بد بدونه مسلماً مشکل از خودشه!
    Last edited by hamed29; 04-06-2015 at 21:09.

19. 2 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •