شما باید برای از بین بردن الودگی هایی و موش ها که در سرزمین شما و ایالت شرقی وجود دارد اقدام کنید که برای این کار باید gong و rats بسازیدنوشته شده توسط S@eid
با این دو تا باید سرزمین و پوشش بدی تا rats و gong صفر بشه
شما باید برای از بین بردن الودگی هایی و موش ها که در سرزمین شما و ایالت شرقی وجود دارد اقدام کنید که برای این کار باید gong و rats بسازیدنوشته شده توسط S@eid
با این دو تا باید سرزمین و پوشش بدی تا rats و gong صفر بشه
تويه مرحله گير كردم كه دشمن ديوار داره سنگي بعد فقط من سرباز كمان دارو سرباز نيزهدار دارم چي كار كنم
سلجر سیو مرحله ی 5 رو میتونی بزاری؟؟؟ همون جا که باید حمله کنیم اولاف رو بکشیم
به نظرم شما تو اون مرحله هستی که در قسمت شمالی گرگ ها دارن به عده ای راهب حمله می کنندنوشته شده توسط masoud-lat
شما بعد از این که ماموریت ها رو انجام دادین باید عده ای از نیرو های خودتون و نزدیک راهب ها ببرید و تا اخر اون قسمت که راهب ها در اونجا هستن پیش برین تا مرحله تموم بشه
اون نیرو های دشمن که دیوار سنگی دارن برای مرحله بعد هستش
اگه مرحله رو اشتباهی گفتم بگو...
سلامسلجر سیو مرحله ی 5 رو میتونی بزاری؟؟؟ همون جا که باید حمله کنیم اولاف رو بکشیم
ببخشيد كه خيلي دير جواب دادم. اما فعلآ دسترسي به سيوي ها ندارم.
به زودي . آپلود مي كنم. ميزارم . راستي. مرحله 3 رو رد كردي؟
فعلآ باي
آقا کسی نیست به من یه کمکی کنه؟؟؟؟نوشته شده توسط خودم
فقط موازب راهب ها باشمنوشته شده توسط martin
سلام
میشه یکی به من بگه این دزد ها به چه دردی می خورن وچه جوری باید ازشون استفاده کرد.
ممنون
موفق باشید
![]()
![]()
![]()
شما باید تو این مرحله اول سه تا کار انجام بدینوشته شده توسط masoud-lat
1.نیروهاتو ببری به سمت راهب ها و به اون راهبی که یه چیز جعبه مانند داره نزدیک کنی
اگه ماموریت اول انجام بدی یه دمو می بینی
2.کمپ راهزن ها رو که همون سبز ها هستند ازبین ببری
3.قلعه lord gray رو از محاصره در بیاری و نجاتش بدی
خوب حالا نوبت ماموریت چهارم می رسه.
4. حالا دو تا ساختمون ازاد شده که یکی ساختمون منجنیق سازی که باید بسازی و دیگری کمپ صحرایی که می تونی هر جا بسازیش و بوسیله منجنیق می تونی دیوار قلعه olaf رو از بین ببری و اونو بکشی
شما نسخه بازی تو بگو مثلا v1 یا 1.1 یا 1.2 یا....???نوشته شده توسط آقا مهدي
لینک ترینری که میگی رو هم بزار ببینم قضیه چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)