تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 80

نام تاپيک: کتاب رکوردهای پی سی ورلد

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام.
    اینکه هر کاربری در مجموع چندتا تشکر داره و از کدوم تاپیک ها بیشتر داره و... رو از کجا متوجه میشین؟
    مورد اول رو میشه از پروفایل هر کس در تب درباره من در قسمت آمار ارقام دید.
    مثلا برای شما:

تشكر از ديگران = 251

• از ایشان 399 بار و در 133 مطلب تشکر شده است

مورد دوم امکانش نیست

2. 3 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

بیشترین پیغام تایید شده‌ی پروفایل؛
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 10130 پیغام تایید شده
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 9333 پیغام تایید شده
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 9057 پیغام تایید شده
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 8379 پیغام تایید شده
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 8196 پیغام تایید شده
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 8042 پیغام تایید شده
    با این افراد مخصوصاً نفر اول درنیوفتید چون مجهز به پیغام‌های تایید نشده هستند
    حالا هی پیغام‌ها رو تایید نکنید، حذف دسته‌جمعی کنید... سازمان حمایت از حقوق پیغام‌های پروفایل

عدد پيغام هاى پروفايل من كه 19691 هست ، جمع تاييد شده ها و تاييد نشده هاست يا بايد 9277 پيغام تاييد نشده م رو ازش كم كنم كه بشه 10414 ؟
    Last edited by Miss Artemis; 10-05-2015 at 13:34.

4. 3 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

عدد پيغام هاى پروفايل من كه 19691 هست ، جمع تاييد شده ها و تاييد نشده هاست يا بايد 9277 پيغام تاييد نشده م رو ازش كم كنم كه بشه 10414 ؟
    سلام
    ای بابا خب الان پروفایل شما داره از عدم تایید رنج می‌بره که
    چیزی که متوجه شدم به این صورته که:
    عددی که خودتون می‌بینید مجموع تمام پیغام‌ها اعم از تاییدشده و تاییدنشده و پاک‌شده هاست
    بازدیدکننده‌های عادی فقط عدد مربوط به کامنت‌های تاییدشده‌ی شما رو می‌بینند.
    مثلاً من در پروفایل شما 4931 پیغام بازدیدکننده می‌بینم پس شما 9277 پیغام تاییدنشده و 5483 پیغام پاک‌شده دارید
    شعار ما حمایت از پیغام‌های تاییدشده‌
    Last edited by Morteza4SN; 28-04-2015 at 18:36.

6. 3 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

سلام!

با سپاس فراوان از مرتضی‌ عزيز... من تنها می‌خواستم نظری بدم....

.. به نظر من تنها به آمارهای عمومی انجمن اكتفا كنيد و آمارهای خصوصی مثل مقدار مشاهدات پروفايل‌، تعداد "پيام‌های بازديد كننده"‌ (اعم از تاييد شده، نشده و يا پاك شده!) و نيز مقاديری مثل تعداد ليست دوستان و تعداد گروه‌های اجتماعی هر كاربر، كه جزو حريم خصوصی‌ كاربران به حساب می‌آن، بيان نشند بهتره.

يعنی مثلا، حداقل خود من دوست ندارم كه كسی (البته به غير از مديران و يا ناظران) از مقدار پيام‌های بازديد كننده من اطلاع داشته باشه، و اين مقدار هم به صورت عمومی مطرح بشه...

از طرفی هم اين انجمن بيش از 10 ميليون كاربر ثبت شده داره و يا حداقل هزاران كاربر فعال در انجمن هستند كه آمار گرفتن از اين تعداد بالای كاربر، حقيقتا كار «حضرت فيل» هست!

به قول مرتضی... با تشكر فراوان از سازمان حمايت از حقوق مصرف كننده پيام‌های بازديد كننده!

پ.ن: و آن ترفند برای بالا بردن مقدار بازديد كننده پروفايل هم اكنون با افزونه‌ای (مثل Tab Mix Plus در فاير فاكس... reload at every X second) قابل انجام است...

..
    Last edited by - Saman -; 28-04-2015 at 19:12.

8. 2 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام!

با سپاس فراوان از مرتضی‌ عزيز... من تنها می‌خواستم نظری بدم....

.. به نظر من تنها به آمارهای عمومی انجمن اكتفا كنيد و آمارهای خصوصی مثل مقدار مشاهدات پروفايل‌، تعداد "پيام‌های بازديد كننده"‌ (اعم از تاييد شده، نشده و يا پاك شده!) و نيز مقاديری مثل تعداد ليست دوستان و تعداد گروه‌های اجتماعی هر كاربر، كه جزو حريم خصوصی‌ كاربران به حساب می‌آن، بيان نشند بهتره.

يعنی مثلا، حداقل خود من دوست ندارم كه كسی (البته به غير از مديران و يا ناظران) از مقدار پيام‌های بازديد كننده من اطلاع داشته باشه، و اين مقدار هم به صورت عمومی مطرح بشه...

از طرفی هم اين انجمن بيش از 10 ميليون كاربر ثبت شده داره و يا حداقل هزاران كاربر فعال در انجمن هستند كه آمار گرفتن از اين تعداد بالای كاربر، حقيقتا كار «حضرت فيل» هست!

به قول مرتضی... با تشكر فراوان از سازمان حمايت از حقوق مصرف كننده پيام‌های بازديد كننده!

پ.ن: و آن ترفند برای بالا بردن مقدار بازديد كننده پروفايل هم اكنون با افزونه‌ای (مثل Tab Mix Plus در فاير فاكس... reload at every X second) قابل انجام است...

..
    سلام

حریم خصوصی افراد مطمئناً جزو خطوط قرمز اینجاست. اما همین موضوع در نگاه همه یکسان نیست. برای همین مواردی که طبق تشخیص خود کاربر خصوصی هستند به راحتی در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل تنظیم هستند. از طرف دیگه همه‌ی این آمارهای نمایان کاربرها به کمک قابلیت منشن خبر داده میشه و خوشبختانه تا حالا فیدبک‌ها مثبت بوده. اصلاً دلیل اصلی تاکید روی پیغام‌های تاییدشده همینه، و مثلاً تعداد پیغام تاییدنشده همون آمار خصوصی درنظر گرفته شده حالا اصلاً شاید خیلی مشکلی بابت گفتن تعدادش نباشه چون اصل ماجرا همچنان نزد خودش محفوظه. چند مورد هم مستقیماً کسب اجازه شده مثل آمار بیشترین نام کاربری و.... در نهایت همه‌ی این آمارها کنار هم فقط جنبه‌ی سرگرمی داره با چاشنی مرور خاطرات و البته در محیطی دوستانه.

در مورد آمارها هم بگین این حضرت فیل بیاد ببینیم نظرش چیه
    کتاب رکوردهای گینس هم کل مردم رو رصد نکرده، البته شوری به وجود آورده و بعضی رکوردهاش با نصب افزونه در شرایط خاص صرفاً جهت ثبت رکورد در کتاب رقم خورده
    ممنون بابت نظر و همراهی

10. 3 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1225

البته ایشون هم مثل پیرمرد بیشتر از 2 ساله که فعالیتی نداشته ...

12. 5 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

مرسی، مرسی مرتضی بابت شفاف‌سازی...

.. حالا خيالم راحت شد!

مرتضی، مرتضی... سرور مايی شما!

آقا، جون من يكی بياد از اين «حضرت فيل» كه كار آمار گيری رو انجام می‌ده...

.. يه ترول بسازه!

14. 2 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بیزحمت از تو این لیست
    اسم Saman رو پاک کن چون 7 ساله فعالیتی نداشته ولی morteza حدودا یه ساله و منطقی تره تو ده سال کار و فعالیت فقط یه بار عوض کرده

16. 5 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

سلام
    ای بابا خب الان پروفایل شما داره از عدم تایید رنج می‌بره که
    چیزی که متوجه شدم به این صورته که:
    عددی که خودتون می‌بینید مجموع تمام پیغام‌ها اعم از تاییدشده و تاییدنشده و پاک‌شده هاست
    بازدیدکننده‌های عادی فقط عدد مربوط به کامنت‌های تاییدشده‌ی شما رو می‌بینند.
    مثلاً من در پروفایل شما 4931 پیغام بازدیدکننده می‌بینم پس شما 9277 پیغام تاییدنشده و 5483 پیغام پاک‌شده دارید
    شعار ما حمایت از پیغام‌های تاییدشده‌

حقيقتا خودم هم رنج ميبرم

كلى ش رو تاييد كردم ولى بقيه ش ديگه از توان خارجه ....

منوى اطلاع رسانى صفرم آرزوست

18. 5 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام

رکورد درازترین آواتار انجمن:

با این آواتار:

تنها آواتار ایشون هست و احتمالاً خواهد بود، و از منحصربه‌فردترین آواتارهای انجمن

بیزحمت از تو این لیست

اسم Saman رو پاک کن چون 7 ساله فعالیتی نداشته ولی morteza حدودا یه ساله و منطقی تره تو ده سال کار و فعالیت فقط یه بار عوض کرده
    منطقی بود.
    خب پس این توضیح برای کمترین دفعات تعویض آواتار اضافه شد (به نسبت زمان و حجم فعالیت)
    این رکورد هم اضافه خواهد شد:

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 1 بار تعویض آواتار

20. 10 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •