مورد اول رو میشه از پروفایل هر کس در تب درباره من در قسمت آمار ارقام دید.
مثلا برای شما:
تشكر از ديگران = 251
- از ایشان 399 بار و در 133 مطلب تشکر شده است
مورد دوم امکانش نیست
مورد اول رو میشه از پروفایل هر کس در تب درباره من در قسمت آمار ارقام دید.
مثلا برای شما:
تشكر از ديگران = 251
- از ایشان 399 بار و در 133 مطلب تشکر شده است
مورد دوم امکانش نیست
عدد پيغام هاى پروفايل من كه 19691 هست ، جمع تاييد شده ها و تاييد نشده هاست يا بايد 9277 پيغام تاييد نشده م رو ازش كم كنم كه بشه 10414 ؟
Last edited by Miss Artemis; 10-05-2015 at 13:34.
سلام
ای بابا خب الان پروفایل شما داره از عدم تایید رنج میبره که
چیزی که متوجه شدم به این صورته که:
عددی که خودتون میبینید مجموع تمام پیغامها اعم از تاییدشده و تاییدنشده و پاکشده هاست
بازدیدکنندههای عادی فقط عدد مربوط به کامنتهای تاییدشدهی شما رو میبینند.
مثلاً من در پروفایل شما 4931 پیغام بازدیدکننده میبینم پس شما 9277 پیغام تاییدنشده و 5483 پیغام پاکشده دارید![]()
شعار ما حمایت از پیغامهای تاییدشده![]()
Last edited by Morteza4SN; 28-04-2015 at 18:36.
سلام!
با سپاس فراوان از مرتضی عزيز... من تنها میخواستم نظری بدم....
.. به نظر من تنها به آمارهای عمومی انجمن اكتفا كنيد و آمارهای خصوصی مثل مقدار مشاهدات پروفايل، تعداد "پيامهای بازديد كننده" (اعم از تاييد شده، نشده و يا پاك شده!) و نيز مقاديری مثل تعداد ليست دوستان و تعداد گروههای اجتماعی هر كاربر، كه جزو حريم خصوصی كاربران به حساب میآن، بيان نشند بهتره.
يعنی مثلا، حداقل خود من دوست ندارم كه كسی (البته به غير از مديران و يا ناظران) از مقدار پيامهای بازديد كننده من اطلاع داشته باشه، و اين مقدار هم به صورت عمومی مطرح بشه...
از طرفی هم اين انجمن بيش از 10 ميليون كاربر ثبت شده داره و يا حداقل هزاران كاربر فعال در انجمن هستند كه آمار گرفتن از اين تعداد بالای كاربر، حقيقتا كار «حضرت فيل» هست!
به قول مرتضی... با تشكر فراوان از سازمان حمايت از حقوق مصرف كننده پيامهای بازديد كننده!
پ.ن: و آن ترفند برای بالا بردن مقدار بازديد كننده پروفايل هم اكنون با افزونهای (مثل Tab Mix Plus در فاير فاكس... reload at every X second) قابل انجام است...
..![]()
Last edited by - Saman -; 28-04-2015 at 19:12.
سلام
حریم خصوصی افراد مطمئناً جزو خطوط قرمز اینجاست. اما همین موضوع در نگاه همه یکسان نیست. برای همین مواردی که طبق تشخیص خود کاربر خصوصی هستند به راحتی در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل تنظیم هستند. از طرف دیگه همهی این آمارهای نمایان کاربرها به کمک قابلیت منشن خبر داده میشه و خوشبختانه تا حالا فیدبکها مثبت بوده. اصلاً دلیل اصلی تاکید روی پیغامهای تاییدشده همینه، و مثلاً تعداد پیغام تاییدنشده همون آمار خصوصی درنظر گرفته شده حالا اصلاً شاید خیلی مشکلی بابت گفتن تعدادش نباشه چون اصل ماجرا همچنان نزد خودش محفوظه. چند مورد هم مستقیماً کسب اجازه شده مثل آمار بیشترین نام کاربری و.... در نهایت همهی این آمارها کنار هم فقط جنبهی سرگرمی داره با چاشنی مرور خاطرات و البته در محیطی دوستانه.
در مورد آمارها هم بگین این حضرت فیل بیاد ببینیم نظرش چیه
کتاب رکوردهای گینس هم کل مردم رو رصد نکرده، البته شوری به وجود آورده و بعضی رکوردهاش با نصب افزونه در شرایط خاص صرفاً جهت ثبت رکورد در کتاب رقم خورده
ممنون بابت نظر و همراهی![]()
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1225
البته ایشون هم مثل پیرمرد بیشتر از 2 ساله که فعالیتی نداشته ...
مرسی، مرسی مرتضی بابت شفافسازی...
.. حالا خيالم راحت شد!
مرتضی، مرتضی... سرور مايی شما!
آقا، جون من يكی بياد از اين «حضرت فيل» كه كار آمار گيری رو انجام میده...
.. يه ترول بسازه!![]()
بیزحمت از تو این لیست
اسم Saman رو پاک کن چون 7 ساله فعالیتی نداشته ولی morteza حدودا یه ساله و منطقی تره تو ده سال کار و فعالیت فقط یه بار عوض کردهبیشترین و کمترین دفعات آواتار تعویض شده؛
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 427 بار تعویض
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 355 بار تعویض
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 340 بار تعویض (این مورد اگر همچنان در انجمن حضور داشت رکوردش دستنیافتنی میشد!)
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 4 بار تعویض (به نسبت زمان ـ البته با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که شکل اصلی آواتار از ابتدا یکی بوده)
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 2 بار تعویض
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 1 بار تعویض
حقيقتا خودم هم رنج ميبرم
كلى ش رو تاييد كردم ولى بقيه ش ديگه از توان خارجه ....
منوى اطلاع رسانى صفرم آرزوست![]()
سلام
رکورد درازترین آواتار انجمن:
با این آواتار:
تنها آواتار ایشون هست و احتمالاً خواهد بود، و از منحصربهفردترین آواتارهای انجمن
منطقی بود.
خب پس این توضیح برای کمترین دفعات تعویض آواتار اضافه شد (به نسبت زمان و حجم فعالیت)
این رکورد هم اضافه خواهد شد:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 1 بار تعویض آواتار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)