آره میخندم دندونام معلومهولی نیاز به اصلاح نداره..میشه برای تبلیغ خمیردندون استفاده کرد ازش
آره بچه بودم زیاد لپ م رو می کشیدن...مخصوصا خواهرم:|...خیلی بدم میاد:|
یعنی انتظار داشتی میمردم؟![]()
آره میخندم دندونام معلومهولی نیاز به اصلاح نداره..میشه برای تبلیغ خمیردندون استفاده کرد ازش
آره بچه بودم زیاد لپ م رو می کشیدن...مخصوصا خواهرم:|...خیلی بدم میاد:|
یعنی انتظار داشتی میمردم؟![]()
نه انتظار نداشتم ولی حداقل ممکن بود به خاطر همین اتفاق اسمت تو کتاب رکورد های گینس ثبت میشد و تعداد ایرانی های ثبت شده در کتاب گینس بیشتر میشد!
هرچند این تاپیک مبحثش راجع به شخصیت انسان ها نیست ، ولی فکر می کنم مثل این شکلکبرای ثابت نگه داشتنت باید دست و پات رو بست !
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قد متوسط، پوست سبزه، تقریبا وزن بالا، خیلی مغرور، دوست نداری رییس داشته باشی و ...، سه چهار جفت کفش داری
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سن حول و حوش 27 تا 31، پوست سفید، خیلی زیاد آرایش دوس نداری، یه حیوون خونگی داری، یه بار شکست عشقی خوردی، قد متوسط، سایز کفش 36، شیک پسندی ولی هر کاری میکنی خودت خودتو شیک نمیبینی
، رنگ مورد علاقه سبز، اندام هم تقریبا متوسط یکم توپولی بخصوص صورت و قد کمی تا قسمتی کوتاه
![]()
آره اگه بخوام شیطون باشم...کسی نمی تونه جلو دارم باشه
سن 24 هست
@[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سن حول و حوش 27 تا 31، پوست سفید، خیلی زیاد آرایش دوس نداری، یه حیوون خونگی داری، یه بار شکست عشقی خوردی، قد متوسط، سایز کفش 36، شیک پسندی ولی هر کاری میکنی خودت خودتو شیک نمیبینی
، رنگ مورد علاقه سبز، اندام هم تقریبا متوسط یکم توپولی بخصوص صورت و قد کمی تا قسمتی کوتاه
![]()
پوست و آرایش درسته....حیوون خونگی ندارم...ولی تو کوچه 7 تا گربه دارم
بهشون غذا میدم...راجع به شکست عشقی نظری ندارم
سایز کفشم 39 هست...قدم 165-6.......نمی دونم شاید...زیاد سخت گیر نیستم رو تیپ و اینا...سبزم دوست دارم
ولی بنفش رو بیشتر...ره صورتمم تپله..خخخخ
..آورین....میزان حدسیات درست بالا بود..همچین زیاد سیم تصورتونم بریده نیست
![]()
چه کار سختی ...
اومدم از لیست دوستانم شروع کنم دیدم از 14 نفر ، 7-8 تاشون رو یا خودشون رو دیدم یا عکسشون رو
ولی خوب میشه اگه یکی داوطلب شه همه راجع بهش نظر بدیم ...
مثل صندلی داغ و ... نشه که یه هفته نوبت یه نفر باشه فقط. مثلا هر کسی یک ساعت![]()
من داوطلب!
البته اصلا ربطی به عکس پروفایلم ندارم
خخخخ
همه منو تشبیه کنن ببینم چطوره![]()
سلام.
اگه خواستید میتونید یه سری اشتباهات رو هم در موردم بگید.![]()
دوست عزیزم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قد:176
وزن:فکر کنم 65 کیلو اگه لاغر نشده باشه
تیپ:فک کنم اسپرت باشه.
به عینک دودی هم علاقه بسیار خاصی داره.
90 درصد چیزایی که گفتم درست بود.نه؟![]()
من گفتم خانوم دکتر که یه حالت کلی رو گفته باشم و کار خودمو راحت کرده باشم وگرنه خانم دکترها مگه یه شکل خاصی دارن؟![]()
در مورد حدس ها هم نسبتا خوب بود ولی قد با این فاصله داره
به نظرم بهتره نگید چیا درسته تا نفرات بعدی هم باز حدس بزنن
خب منم یه پیش بینی کنم شاید درست باشه
موها تقریبا شبیه همین بندیکت توی آواتارت
بدون ریش
قد 175 و وزن 65
صورت نسبتا لاغر
شوخی می کنه ولی بیشتر وقتا صورت نسبتا جدی داره
لباس هم اکثر رنگ ها رو می پوشه ولی رنگ قرمز رو خیلی دوس داره
دیگه همینا بسه بیشتر از این نمی تونم حدس بزنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)