تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شیوه مناسب برگزاری مراسم عروسی از نظر شما؟

راي دهنده
41. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مراسم جدا (تالار مرد و زن جدا و...)

14 34.15%
  • مراسم مختلط (باغ و ..)

27 65.85%
صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 87

نام تاپيک: شیوه مناسب برگزاری مراسم عروسی از نظر شما؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ببینید من نوشتم خانواده های ما قبول نمیکردند.البته بهتر بود بنویسم خانواده و اقوام.

وقتی کل فامیل ما مذهبی هستند اگر شانس این رو داشتم دیگه اصلا معنی پیدا نمیکرد.

منظورم از نوشته این بود که عروسی گرفتن یه چیزی نیست که مربوط به اعتقاد قلبی عروس و داماد باشه.مربوط به کل خانواده و اقوام میشه.من هر کدام رو به هر دلیل که که قلبا بپسندم فایده ای نداره...پس صحبت کردن در موردش هم بی فایده است
    درسته، شاید شما در شرایط فعلی با توجه به مذهبی بودن اقوام نتونین به اعتقاد قلبیتون برسین.
    ولی اگر دقت کنین من در سئوالم پرسیدم به نظر شما کدوم مراسم مناسبه؟ نه به نظر اقوام و جامعه.

اگر میپرسیدم کدام نوع مراسم رو با توجه به شرایطتون عملی میبیند، جواب شما هم شاملش میشد.
    و من دوست داشتم هرکس نظر شخصی و عقاید خودش رو بگه و سپس موانعی که باعث میشن به خواست خودش نرسه رو بگه.
    مطمئن باشین اونموقع خیلی فایده داشت.

برای جامعه شناسی ایرانی اهمیت داره اگر بفهمیم مردم ایران مذهبی هستن چون حس میکنن جامعه مذهبیه؟
    یا اگر جامعه مذهبی نباشه اونا هم مذهبی نخواهند بود؟
    و کلی سئوال مهم دیگه که باعث میشه فرامونش نکنیم افراد جامعه رو میسازن نه جامعه افرادو.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

برای جامعه شناسی ایرانی اهمیت داره اگر بفهمیم مردم ایران مذهبی هستن چون حس میکنن جامعه مذهبیه؟
    یا اگر جامعه مذهبی نباشه اونا هم مذهبی نخواهند بود؟
    و کلی سئوال مهم دیگه که باعث میشه فرامونش نکنیم افراد جامعه رو میسازن نه جامعه افرادو.
    اتفاقا در اینگونه موارد این جامعه هستش که عقاید خودش رو به افراد جامعه تحمیل میکنه و افراد نسل جدید که حتی نظر شخصیشون مراسم مختلط هستش (حالا با شیوه های متفاوت از لحاظ ظاهر و پوشش) به علت تحمیل سنت ها و عقاید و مذهب از طرف جامعه که بیشترین تاثیر رو بر روی نسل های گذشته که اکثرا بدون هر گونه سوالی پیرو عقاید تحمیلی از طرف جامعه بودن داشته و از طرفی همسو شدن با عقاید مخالف نظر خود صرفا به دلیل احترام به اشخاص نسل گذشته و نه پذیرش چنین عقایدی از طرف نسل های جدیدتر و یا ترس از هر گونه سنت شکنی و مقاومت در برابر عقاید تحمیلی جامعه باعث میشه که افراد نسل جدید حتی با هرگونه نظر مخالف ، خودشون رو با جامعه به اصطلاح مذهبی و چنین عقاید حاکم بر اون در ظاهر وقف بدن و برای کسی که از دور داره نگاه میکنه شاید این طوری به نظر بیاد که به به عجب مردم مذهبی داره این جامعه ... ... و اما در واقعیت

که نمونش رو هم میتونیم در مثال هایی که دوستان برای قبول مراسمی که با نظر و عقایدشون متفاوت بود و دلیل توافق با این نوع مراسم رو ببینیم ...

3. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اتفاقا در اینگونه موارد این جامعه هستش که عقاید خودش رو به افراد جامعه تحمیل میکنه و افراد نسل جدید که حتی نظر شخصیشون مراسم مختلط هستش (حالا با شیوه های متفاوت از لحاظ ظاهر و پوشش) به علت تحمیل سنت ها و عقاید و مذهب از طرف جامعه که بیشترین تاثیر رو بر روی نسل های گذشته که اکثرا بدون هر گونه سوالی پیرو عقاید تحمیلی از طرف جامعه بودن داشته و از طرفی همسو شدن با عقاید مخالف نظر خود صرفا به دلیل احترام به اشخاص نسل گذشته و نه پذیرش چنین عقایدی از طرف نسل های جدیدتر و یا ترس از هر گونه سنت شکنی و مقاومت در برابر عقاید تحمیلی جامعه باعث میشه که افراد نسل جدید حتی با هرگونه نظر مخالف ، خودشون رو با جامعه به اصطلاح مذهبی و چنین عقاید حاکم بر اون در ظاهر وقف بدن و برای کسی که از دور داره نگاه میکنه شاید این طوری به نظر بیاد که به به عجب مردم مذهبی داره این جامعه ... ... و اما در واقعیت

که نمونش رو هم میتونیم در مثال هایی که دوستان برای قبول مراسمی که با نظر و عقایدشون متفاوت بود و دلیل توافق با این نوع مراسم رو ببینیم ...
    جامعه یک جریان همیشه ثابت نیست.
    عقاید تک تک افراد هست که جامعه رو تشکیل میده.
    وقتی شما و خیلی های دیگه اگر مراسم عروسی انچنانی بگیرین و کلی خرج کنین و صدها سکه مهریه کنین و بعدا بگین جامعه به ما زور کرده، دلیل موجهی نیست.
    چون هزاران مثال نقض وجود داره.

من هم تقریبا به جوابی که حدس میزدم تو این تاپیک رسیدم.
    حتی یک نفر هم نیومد بگه من مراسم عروسیم رو مختلط یا جدا میگیریم به این دلایل شخصی و نگرش خودم.
    همه جامعه رو در تصمیمشون بیش از حد پر رنگ میکنن و خلاف عقیده هاشون عمل میکنن.

5. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

متاسفانه اینا مشکلات جامعه ما نیست. در عربستان هنوز زنان رو داخل گونی می کنند. و در جهان متمدن غرب هم هزینه های آنچنانی برای یک مراسم ساده ازدواج وجود دارد. پس مشکل جامعه یا افراد نیست . مشکل سنت که روبروی ماست و شاید تا صدسال دیگه بهتر بشه. شاید....

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

متاسفانه اینا مشکلات جامعه ما نیست. در عربستان هنوز زنان رو داخل گونی می کنند. و در جهان متمدن غرب هم هزینه های آنچنانی برای یک مراسم ساده ازدواج وجود دارد. پس مشکل جامعه یا افراد نیست . مشکل سنت که روبروی ماست و شاید تا صدسال دیگه بهتر بشه. شاید....
    سنت و جامعه کسی رو زور نمیکنه.
    سنت اینطوره، جامعه اینطوره فقط بهانه ای هستن برای تلاش نکردن واسه ایجاد تغییر.

همین چند مدت پیش تو دانشگاه پلی تکنیک مراسم ازدواج دانشجویی گرفته بودن، با مهریه های بین 5 تا 14 سلکه و ساده ترین مراسم و ماشین عروس هایی که فقط تاکسی بودن.
    اونم تو جامعه ای که امروز تا 1000سکه و بیشتر مهریه میشه و هزینه مراسم عروسی از ده ها میلیون تومان فراتر رفته.
    آدمایی که باورهای خودشون را مصمم جلو میبرن، موفق ترن.

8. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلیقه و فرهنگها متفاوت هست
    به نظر من هیچ کدوم مشکلی نداره

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر دو نوع بستگی به فرهنگ ها خانواده ها داره مثلا عروسی تو خیلی روستاها میشه گفت یه جوری مختلط حساب میشه ولی چون وضع پوشش مناسبه و حد و حدود هم مشخصه مشکلی پیش نمیاره.
    ولی این مدلی که در شهرهای بزرگ متاسفانه شاهدش هستیم با این اوضاع پوشش و اینکه دوست و همکار و ... هم دعوت میشن همون تو سالن جدا بهتره برگزار بشه.
    Last edited by Captain_America; 16-03-2015 at 14:39.

11. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

سنت و جامعه کسی رو زور نمیکنه.
    سنت اینطوره، جامعه اینطوره فقط بهانه ای هستن برای تلاش نکردن واسه ایجاد تغییر.

همین چند مدت پیش تو دانشگاه پلی تکنیک مراسم ازدواج دانشجویی گرفته بودن، با مهریه های بین 5 تا 14 سلکه و ساده ترین مراسم و ماشین عروس هایی که فقط تاکسی بودن.
    اونم تو جامعه ای که امروز تا 1000سکه و بیشتر مهریه میشه و هزینه مراسم عروسی از ده ها میلیون تومان فراتر رفته.
    آدمایی که باورهای خودشون را مصمم جلو میبرن، موفق ترن.
    اتفاقا سنت جامعه رو تشکیل می ده چون قدرت دست قئای سنتی کشوره. ودر تمامیه ممالک می بینیم که اکثرا محافظه کاران اکثریت مجلس رو بدست دارن نمونش همین جمهوری خواهان آمریکا که اوباماهم از پسشون بر نیومد. من مسئله رو جهانی نگاه کردم. تغییر زمان می خواد و به تلاش ما بستگی نداره زیاد متاسفانه.

آیا ازدواج با پیکان ساده و چند سکه بنظر مناسب میاد؟1 هزینه مای بیبی رو کی می ده؟1 هزینه فرهنگ و تحصیلات و روان اون کودک رو کی تامین می کنه؟1 بحث ما داره فراتر از ازدواج جدا یا مختلط می شه دوست عزیز... اما انقلاب با من و شما شروع نمی شه یک انقلاب جهانی باید صورت بگیره و اون بنظر من هنوز وقتش نیست چون ظرفیتش نیست.

13. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آیا ازدواج با پیکان ساده و چند سکه بنظر مناسب میاد؟1 هزینه مای بیبی رو کی می ده؟1 هزینه فرهنگ و تحصیلات و روان اون کودک رو کی تامین می کنه؟1 بحث ما داره فراتر از ازدواج جدا یا مختلط می شه دوست عزیز... اما انقلاب با من و شما شروع نمی شه یک انقلاب جهانی باید صورت بگیره و اون بنظر من هنوز وقتش نیست چون ظرفیتش نیست.
    برادر من وقتی توقع شما از زندگی بالا باشه و فکر کنی انسان نباید در زندگی سختی بکشه همین میشه دیگه.
    مگه زمان من و شما مای بیبی بود؟
    یا تلویزیون و یخچال انچنانی بود؟

تکنولوژی برای زندگی خوبه ولی اصل نیست. اگر تکنولوژی اصل بشه، هدف میشه مصرف کردن.
    اونوقت کل زندگیت تنها چیزی که برات اهمیت خواهد داشت پول هست و راه پول در آوردن و یک لحظه آرامش نداری.

اینکه اکثر مردم دنیا در عصر جدید مسیر زندگیشون منحرف شده رو به پای صحیح بودن مسیر اونا نذارین.
    انسان امروز معتاد مصرف گرایی و تکنولوژی شده و خودش هم از این وضعیت زجر میکشه و همه چیو گردن جامعه میندازه.

15. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

برادر من وقتی توقع شما از زندگی بالا باشه و فکر کنی انسان نباید در زندگی سختی بکشه همین میشه دیگه.
    مگه زمان من و شما مای بیبی بود؟
    یا تلویزیون و یخچال انچنانی بود؟

تکنولوژی برای زندگی خوبه ولی اصل نیست. اگر تکنولوژی اصل بشه، هدف میشه مصرف کردن.
    اونوقت کل زندگیت تنها چیزی که برات اهمیت خواهد داشت پول هست و راه پول در آوردن و یک لحظه آرامش نداری.

اینکه اکثر مردم دنیا در عصر جدید مسیر زندگیشون منحرف شده رو به پای صحیح بودن مسیر اونا نذارین.
    انسان امروز معتاد مصرف گرایی و تکنولوژی شده و خودش هم از این وضعیت زجر میکشه و همه چیو گردن جامعه میندازه.
    خیلی وقته دوست عزیز بشر به مصرف گرایی عادت کرده، البته مصرف گرایی در حالت افراطی درست نیست ولی هر حرکتی و تحولی نیاز به نیروی محرکه ای داره، مصرف گرایی هم یکی از گزینه هاشه. هرچند من با شما در مورد مصرف گرایی اون هم به شکل غربیش مخالفم.
    اما بنظر شما می شه گفت چون زمان قدیم با شمع جایی رو روشن می کردند پس ماهم الان از لامپ استفاده نکنیم؟! چون مصرف گرایی محصوب می شه!

بنظرم مصرف گرایی بد نیست اما افراط گرایی در مصرف اشتباهه. که خوب راست می گید الان جامعه گرفتارش شده. ولی چطور زنی که باید 24 ساعت رخت با دست بشوره یا مردی که 24 ساعت باید پر پر بزنه تا هزینه های زندگی رو تامین کنه چطور می تونند یک جامعه سالم رو برای تفکر ازدواج مختلط یا غیر مختلط به وجود بیارن!

آیا این خودش تضاد نیست!آسایش و امنیت و آرامش باید باشد تا جامعه سالم باشد... همه چی ول و مصرف گرایی نیست اما وسیله ایست برای رسیدن به هدف های بالاتر که خوب یکمی منحرف شده متاسفانه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •