تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 71

نام تاپيک: کدام 4k سایز ۵۵ اینچ؟

داره خودمونی میشه ahmad0551's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    بندرگناوه

پيش فرض

سلام دوستان جريان اين صدای فن samsung hu8890 چيه ?آيا همه مدل ها اين صدا رو دارن يا شانسی هستش ?من خودم ميخوام مدل samsung hu9990 رو بخرم اين مدل هم مشکل صدای فن رو داره ?ميخواستم از بانه بگيرم امروز زنگ زدم بانه بدون گارانتی نداشتن خيلی برام جالب بود قيمت هم نه تنها کمتر نبود بلکه يک مقدار بالاتر هم بود گفتم چرا قيمت شما بالاتر از نمايندگی سامسونگ هستش گفت مال اونا ايرانی هستشحالا منظور اين آقا از ايرانی مونتاژ بوده يا غيره نميدونم شايد هم مال بانه ويژگی هايی داره که نمايندگی نداره مثلاً رسيور داخلیشايد هم مال بانه ويژه گی هايی که داره تو ايران کار نکنه مثل تيونر داخلی به نظر دوستان از بانه خريد کنم بهتره يا از نمايندگی ?گارانتی برام مهم نيست کيفيت و تمام ويژگيهای تلويزيون کار کنه و مجهز باشه
    درودمنظورشما اینه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چندبهت قیمت دادن؟
    نمیدونم پاناسونیک کجا میشه گیرآورد...
    ممیخام بدم کویت ببینم گیرم نمیاد...
    مدلpanasonic TX-58AX802
    شما مدل9990تصویرش دیدی یاچون مشخصاتش خوبه میخای بگیری؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    بندرگناوه

پيش فرض

55" U9000 Curved Ultra HD LED TV
    دوستان نظرتون درمورد این چیه؟
    چندقیمته الان؟
    این یا9990کدومش بهتره؟
    تفاوتشون درچیه؟
    این الان تو نزدیکمه میتونم بخرم...
    چه کنم...؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    بندرگناوه

پيش فرض

وردارم اینه؟
    لطفا یک لینک مشخصات U9000برام بزارید...
    البته سایت فارسی...
    کسی قیمت این مدل نداره؟
    Last edited by ahmad0551; 15-03-2015 at 10:12.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان جريان اين صدای فن samsung hu8890 چيه ?آيا همه مدل ها اين صدا رو دارن يا شانسی هستش ?من خودم ميخوام مدل samsung hu9990 رو بخرم اين مدل هم مشکل صدای فن رو داره ?ميخواستم از بانه بگيرم امروز زنگ زدم بانه بدون گارانتی نداشتن خيلی برام جالب بود قيمت هم نه تنها کمتر نبود بلکه يک مقدار بالاتر هم بود گفتم چرا قيمت شما بالاتر از نمايندگی سامسونگ هستش گفت مال اونا ايرانی هستشحالا منظور اين آقا از ايرانی مونتاژ بوده يا غيره نميدونم شايد هم مال بانه ويژگی هايی داره که نمايندگی نداره مثلاً رسيور داخلیشايد هم مال بانه ويژه گی هايی که داره تو ايران کار نکنه مثل تيونر داخلی به نظر دوستان از بانه خريد کنم بهتره يا از نمايندگی ?گارانتی برام مهم نيست کيفيت و تمام ويژگيهای تلويزيون کار کنه و مجهز باشه
    دوست عزیز مدل HUC9990 دارای One Connect Box هست و تمام وظایف پردازش تصویر و ورودی های تیوی روی این باکسه. پشت تیوی فقط کابل برق و کابل One Connect وصل میشه. فن هم در داخل همین باکس هست و میشه با قرار دادن باکس درون محل های تعبیه شده در استند یا میز تلویزیون این صدا رو کاملا محو کرد.
    بنظر من برای این مدل حتما مونتاژ ایران که گارانتی داره رو بخرید. چون اگر خراب بشن، درست کردنش هزارجور بدبختی داره و سام سرویس هم مدلهای بدون گارانتی رو حتی با پرداخت تمام هزینه ها، تعمیر نمیکنه. باید دست به دامن یکی بشید که قطعه رو از خارج بیاره و اینجا تعمیر کنن یا اینکه تیوی رو بفرستید و همونجا تعمیر کنن.
    ضمنا مهمترین چیز این تیوی یعنی همون One Connect Box مونتاژی نیست. اینقدر هم قدرت سخت افزاری بالایی داره این باکس که تا سالها بشه روش حساب کرد و براش آپدیت گرفت.

پ.ن1:
    مدل پایین تر یعنی HUC8990 با توجه به قیمتش ارزش خرید چندانی نداره و بهتره بجاش مدل صفحه تخت HU8890 که به مراتب ارزونتره خریداری بشه.

پ.ن2:
    انتخاب دیگه ای هم دارید که با پرداخت 8.5 میلیون (با گارانتی) یا 7 میلیون (بدون گارانتی) یک دستگاه 55X850 سونی بخرید و با حدودا 1.5 میلیون یک دستگاه پخش کننده سونی تهیه و مشکل زیرنویس فارسی رو هم حل کنید.

دوستان نظرتون درمورد این چیه؟
    چندقیمته الان؟
    این یا9990کدومش بهتره؟
    تفاوتشون درچیه؟
    این الان تو نزدیکمه میتونم بخرم...
    چه کنم...؟
    حدس میزنم این مدل HU9000 با مدل سام سرویس یعنی HUC9990 متفاوت باشه و درواقع معادل HUC8990 هست. برای فهمیدنش با فروشنده تماس بگیرید و بپرسید که آیا One Connect Box با تیوی هست یا نه. اگر نیست و ورودی ها روی خود تلویزیون هستن، همون مدل HUC8990 هست و توی جواب دوست بالایی گفتم بهتره این همه براش هزینه نشه.
    جهت اطلاع اینم اضافه کنم که فرق مدل HUC8990 با مدل بالاتر یعنی HUC9990 در اینهاست:
    نداشتن One Connect Box، پردازنده کمی ضعیفتر، نداشتن دوربین فابریک، انطباق تصویر پایین تر و نداشتن تعدادی از امکانات پردازش تصویر مثل PureColor و ...
    Last edited by romantic; 15-03-2015 at 18:13.

5. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    وحدتیه

پيش فرض

دوستان 4k ارزون قیمت و مناسب حدود 4 یافت میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوست عزيز شما مطمئن هستين که
    One Connect Box
    با خود تی وی هستش
    من رفتم نمايندگی گفت اين مدل قابليت ارتقا داره توسط
    One Connect Box
    ولی با تی وی نيستش بايد جدا تهيه بشه ما هم نداريم
    ولی خوب شد گفتی اين مورد رو من امار بگيرم از بانه که مدل های اونا شايد اين
    One Connect Box
    با خود تی وی باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزيز شما مطمئن هستين که
    One Connect Box
    با خود تی وی هستش
    من رفتم نمايندگی گفت اين مدل قابليت ارتقا داره توسط
    One Connect Box
    ولی با تی وی نيستش بايد جدا تهيه بشه ما هم نداريم
    ولی خوب شد گفتی اين مورد رو من امار بگيرم از بانه که مدل های اونا شايد اين
    One Connect Box
    با خود تی وی باشه
    دوست عزیز اگر به پشت مدل HUC9990 نگاه کنید فقط یک ورودی برق داره و یک ورودی One Connect و یک دکمه خاموش روشن که کار افزایش صدا و بالا پایین کردن کانال هم انجام میده. تمام ورودی ها بعلاوه پردازنده روی One Connect قرار گرفته. اگر به عکس های سایت سامسونگ سنتر از این مدل مراجعه کنید این باکس رو هم در عکس ها می بینید.
    مدلهای HUC8990 و HU8890 هم پورت One Connect دارن (برای ارتقاهای آینده) اما ورودی ها و پردازنده درون شاسی تیوی هستن. برای این مدلها باید One Connect جداگانه خریده بشه.
    تا جایی که من از یکی از دوستان مطلع خبر دارم این مدل HUC9990 در بانه بصورت عمده نیومده و با سفارش، بصورت تکی میاد. مدلی که به اسم HU9000 فروخته میشه گویا همین مدل HUC8990 سام سرویس هست که از جلو کاملا شبیه برادر بزرگتر خودشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوست عزیز اگر به پشت مدل HUC9990 نگاه کنید فقط یک ورودی برق داره و یک ورودی One Connect و یک دکمه خاموش روشن که کار افزایش صدا و بالا پایین کردن کانال هم انجام میده. تمام ورودی ها بعلاوه پردازنده روی One Connect قرار گرفته. اگر به عکس های سایت سامسونگ سنتر از این مدل مراجعه کنید این باکس رو هم در عکس ها می بینید.
    مدلهای HUC8990 و HU8890 هم پورت One Connect دارن (برای ارتقاهای آینده) اما ورودی ها و پردازنده درون شاسی تیوی هستن. برای این مدلها باید One Connect جداگانه خریده بشه.
    تا جایی که من از یکی از دوستان مطلع خبر دارم این مدل HUC9990 در بانه بصورت عمده نیومده و با سفارش، بصورت تکی میاد. مدلی که به اسم HU9000 فروخته میشه گویا همین مدل HUC8990 سام سرویس هست که از جلو کاملا شبیه برادر بزرگتر خودشه.
    ممنون از راهنمایی که کردین اگه اصلاعات دیگه گیر اوردین ممنون میشم اینجا بگین
    مدل huc8990 مال سام سرویس هستش ولی در اصل huc8000 هستش
    Huc9990 هم مال سام سرویس هستش ولی در اصل huc 9000 هستش
    فرق مهمی که این دو مدل دارن
    9990 بلندگو 60w داره
    8990 بلندگو 40w داره
    9990 صدای 3Dساپورت میکنه
    ولی 8990 خیر
    از همه مهمتر 9990 صفحه منحنی دارا
    ولی 8990 خیر
    تفاوت های دیگه هم که دوست عزیزمون ذهمتش رو کشیدن و گفتن

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایی که کردین اگه اصلاعات دیگه گیر اوردین ممنون میشم اینجا بگین
    مدل huc8990 مال سام سرویس هستش ولی در اصل huc8000 هستش
    Huc9990 هم مال سام سرویس هستش ولی در اصل huc 9000 هستش
    فرق مهمی که این دو مدل دارن
    9990 بلندگو 60w داره
    8990 بلندگو 40w داره
    9990 صدای 3Dساپورت میکنه
    ولی 8990 خیر
    از همه مهمتر 9990 صفحه منحنی دارا
    ولی 8990 خیر
    تفاوت های دیگه هم که دوست عزیزمون ذهمتش رو کشیدن و گفتن
    مدل‌های huc9990 و huc8990 سام‌سرویس هردو صفحه منحنی دارن. حرف C در اسمشون HUC هم برای نشون دادن همین انحناست. (C for Curved)
    مدلی که صفحه‌ی تخت داره اسمش HU8890 هست.
    بازم تاکید میکنم 9990 و 8990 از جلو تفاوت ظاهری ندارن. انحناشون هم یکسانه.

11. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    بندرگناوه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •