یه آپدیت بایوس اومده واسه لپ تاپ من پست اولمو آپدیت میکنم(آپدیت 6) که اگه کسی وقت نکرد تا آخر تاپیک رو بخونه بی نصیب نمونه.توضیحاتشم اونجا میدم.
یه آپدیت بایوس اومده واسه لپ تاپ من پست اولمو آپدیت میکنم(آپدیت 6) که اگه کسی وقت نکرد تا آخر تاپیک رو بخونه بی نصیب نمونه.توضیحاتشم اونجا میدم.
آقا خیلی از نظرات شما و سایر دوستان تو این تاپیک استفاده کردم، ممنوننوشته شده توسط Xerxes-I [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال الان من چطوری میتونم بفهمم پنل نمایشگر لپتاپم چیه؟
مدل UHD رو گرفتم ولی نمیدونم IPS ئه یا نه !!!
خواهش.والا از لحاظ فنی که نمیدونم که چطور میشه فهمید.زاویه دید صفحه نمایش از اطراف یا از بالا چطوره؟وقتی از خیلی کنار بهش نگاه میکنی یه بخش هاییش رو خاکستری میبینی یا نه؟نوشته شده توسط eiadohk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
عزیزان این لپتاپ لنوو 4K رو یکی از دوستان میخواد بخره.
ولی نمیدونیم کجا داره؟
اگه کسی آدرس و تلفن داره بده؟
کدوم مدلش بهتره؟ قیمت؟
XPERIA Z3
[QUOTE=rznrz06;8605532]درود
عزیزان این لپتاپ لنوو 4K رو یکی از دوستان میخواد بخره.
ولی نمیدونیم کجا داره؟
اگه کسی آدرس و تلفن داره بده؟
کدوم مدلش بهتره؟ قیمت؟
XPERIA Z3[/QUOTE
بین میدون ولیعصر و چهارراه طالقانی،نبش خیابون دمشق،پاساژ ایران من چند بار تبلت و لپ تاپ و اینا گرفتم اونجا از لحاظ قیمتی نسبت به پایتخت و بازار رضا بهتر بوده،
تو پاساژ ایران که هیچکس نداره.
اگه کسی میدونه آدرس و تلفن بده.
XPERIA Z3
فک کنم از قبل عید یکم کم پیدا شده،یه پیشنهاد دارم،اونموقع که من گرفتم کانفیگ با ۵۱۲ گیگ ssd اصلا تو بازار نبود،الان اومده مثل اینکه،قیمتش باید ۴۴۰۰ باشه،اون کانفیگو پیدا کنی شاهکارهنوشته شده توسط rznrz06 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی از آشناهام میخواد.نوشته شده توسط Xerxes-I [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی 1 ترابایت هیبریدی میخواد.
اونوقت اینا همه درایو اکسترنال هستش؟
با درایو میفروشن یا باید درایو بلوری رو جدا بخریم؟
ممنون
XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 25-04-2015 at 17:07.
اقا این صفحه براق اذیت کننده نیس ؟
هر جور نگاه میکنم میبینم این لبتاپ واقعا ارزش خرید داره
ببین صفحه براق باعث شده شفافیت تصویر کاهش پیدا نکنه،خوشبختانه روشنایی صفحه نمایش هم به اندازه ای هست که در صورت تابش نور بشه باهاش کارکردنوشته شده توسط supermax15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)