من هم حدود 5 سال وینستون لایت میکشیدم ولی 3 یا 4 ساله اصلا اون سیگار سابق نیست و 99% کنت پاور میگیرم
من هم حدود 5 سال وینستون لایت میکشیدم ولی 3 یا 4 ساله اصلا اون سیگار سابق نیست و 99% کنت پاور میگیرم
این کنت پاور میگن خیلی مضره ؟ راست میگن یا شایعه س
الان یه پاکت گرفتم خوشم اومد
در مورد اینکه کجاها میشه سیگار اصل و خوب هم پیدا کرد توضیح بدید لطفا ...
مثلا چه کیوسک روزنامه فروشی یا سوپرمارکتی ؟
دوستان نظرتون در مورد Spring Water چیه ؟ به درد میخوره ؟ من دیشب یه نخ کشیدم فاز خوبی داشت و بوی جالبی... و دیر هم تموم میشد نسبتا ... اما آیا سیگار با کیفیتیه ؟ و همینکه بو دار بود یعنی ضررش بیشتر؟
قسمتی از تجربیات خودم :
وینستون و کنت واقعا به درد نمیخورند
مارلبرو هم به درد نمیخوره اما از اون دوتا قابل تحمل تر ...
سناتور جالبه و فاز میده اما شنیدم خیلی زود پیر میکنه آدمو !
کمل رو هم امتحان کردم خوشم نیومده ...
اون اوایل اسی استفاده میکردم که خیلی مسخره بود ...
در کل بعد 5 سال smoking هنوز به نتیجه نرسیدم سیگار چی خوبه ؟
من که یکهفتس ترک کردم شماها هم خود دانید![]()
آقا بهترین تنباکو دوسیب چی هس؟
خسته شدم از نخل
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
بنده از سال 89 که اولین پک ام رو توی یک پارک که بعدا برام خاطره شد زدم سیگار های زیادی رو امتحان کردم که از بین اونها به نظرم مارلبرو قرمز و انواع دانهیل سیگارهای خوبی بودند ... البته سیگار برگ رو هم اضافه کنید که سگ پول ها میشکند ، لابد خوبه دیگه!
اینا هم به نظرم همه شون و از هر کدوم انواع و اقسامش آشغال و بدرد نخور بودند : وینستون ، کنت ، اسی (میگن عقیم میکنه نکشید) ، سناتور ، کمل ، یورک ، پال مال (این نسبت به بقیه کمتر بد بود)
اما آخرین و بدترینشون :
شنیده بودم بهمن سفید به رغم انواع سیگار های داخلی سیگار خوبیه و فلان ...
ما هم گول ارزونیشو خوردیم و یک بسته خریدیم ...
اما اولین پک =
+اینکه کاملا احساس نعشه کش بودن بهم دست داد :/
من هم خدا رو شکر چند هفته است تصمیم به ترک دارم و اتفاقی که اخیر افتاد جدی تر و مصمم تر شدم.
و از 1 شهریور تا به این لحظه تعداد سیگار هام از 4 یا 5 تجاوز نکرده.
وقتی سیگارهای خارجی همه از دم تقلبی و آشغال اند و تولیدات جمهوری اسلامی هم این میشه چرا سیگار ؟!
اگه هم اعصابم خورد باشه یه گور دیگه برای خودم میکنم به جای سیگار ... مثلا به در و دیوار میکوبم !!
در کل پیش به سوی سلامتی و زندگی عاری از دخانیات![]()
Last edited by banii; 06-09-2015 at 00:49.
خوب مثل اینکه پیر اینجا من هستمالبته بگم که پای تعریف نزارین که این چیزا افتخار نیست
///
من الان16 .17 ساله که سیگار میکشم الان هم دوسالی شده که پیپ هم گوشه لبمونهخلاصه اینکه یک تجربه هایی داریم///به نظر من حتی یک بار امتحانش هم بده ولی خدایی اینکه میگن سیگار دروازه ا ع ت یاد به چیزای دیگس من قبول ندارم چرا که همین الان هم میشناسم کسی رو که سیگاری نیست ولی.....
خلاصه سیگار های داخلی که تو سوپرمارکت ها هست هم عزیزان باید بگم که اشتباه فکر میکنن که فیک و اینچیزاس مثلا کنت که تو سوپرمارکت ها هست و عکس هم روش هست جهت فروش در جمهوری اسلامی همه در کشور همسایه ترکیه برای داخال کشور تولید میشه اینجوری نیست که تو زیرزمین یک خونه تولید بشه//باز در ادامه بیشتر میگم///سوالی هم بود در خدمتم///
ببخشین میشه تاپیک منم ی نیگاه بندازین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهمن و تیر و ذر بکشین . کنت و ... سوسولیه![]()
من به این نتیجه رسیدم هیچی مگنا سفید نمیشه. زیرش هم تاریخ تولید ثبت میکنن که خیلی خوبه دیگه میدونی سیگاری میکشی مال 3 سال پیش نیست
حتی سیگارهایی مثل مارلبرو و اینا هم به پای مگنا سفید نمیرسه. بقیه سیگارها که مفت نمی ارزه.
سیگارهایی مثل کنت و وینستون و بهمن و اینا یه خوبی که داره اینه که آدم حالش از هرچی سیگاره بهم میخوره و ترک میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)