نه برای من و نه برای شما هیچ فرقی برامون نداره که خودمون رو توی نت مبادی آداب نشون بدیم یا غیر مبادی آداب، نه ضرری نصیب مون میشه و نه منفعتی ..
من بیشتر هدفم استفاده از تجربه قبلی برای کمک به شما بود. با هر نوع راهنمایی در هر حال خودتون تصمیم گیرنده هستین مختارین به روش خودتون پیش برین یا از تجربه دیگری استفاده کنید باز هم نه به من سودی می رسه نه ضرری، من سعی کردم تجربه خودم رو بگم چون با آدم های لجباز خیلی سرو کار داشتم و دارم تقریبا قلق برخورد با این افراد رو دارم یاد میگیرم.
اگر فکر می کنید این راهنمایی ها کارساز نیست می تونید جوری که خودتون صلاح می دونید برخورد کنید.
همسایه ی من با اومدن پلیس و تذکرش از من معذرت خواست و دیگه هیچ وقت مزاحمتش ادامه پیدا نکرد و اون اوایل بابت مزاحمت هر بار که منو میدید بازم معذرت می خواست..(فرهنگ و فهم بالایی داشت)
یه مورد دیگه هم که بی منطق بود، با تذکر پی در پی و البته حضور پلیس تلاش کرد سرو صدا درست نکنه دیگه با اینکه گاهی ادامه داره ولی خیلی خیلی بهتر شده..
جالا شما اگر فکر میکنید مقابله به مثل برای شما کاربرد داره و حاضرین انرژی، وقت و ارامش تون رو بابت مقابله به مثل بدین خب اینم راه حلی می تونه باشه به شرطی که هیچ وقت کم نیارین و همیشه بابت روش های مقابله به مثل آپدیت باشین
من این راه حل رو هم قبلا روی غیر همسایه و تو مسائل دیکه تست کردم و به نظرم میاد عواقب و مشکلاتی که برای خودم ایجاد میشه خیلی بیشتر از مزایا و نتایج خوبی بود که انتظارش رو داشتم .
امیدوارم شما به نتیجه دلخوه برسین